ژسنی هم رفتنی هست! حداقل امیدوارم!
بنظرتون دروازه بان بریتانیایی خوب یافت میشود؟ فریزر فارستر؟
والکات هم که رسما داره ناز میکنه! بنظرم بازگشت پولدی و فروش والکات بهترین تصمیمه!
اشنایدرلین هم نوربالا داده بهمون!
ژسنی بره و گیبس هم بندازن بره من شیرینی پخش می کنم اینجا! چقدر بدم میاد از این دو بازیکن! پر مدعا و با غرور بازی می کنن در حالی که هیچ پخی نیستن و هیچ غلطی هم برای باشگاه نکردن!
انگلستان که بعد از دیوید سیمن دوست داشتنی دروازبان خوب به خودش ندیده!
ولکات رسما داره گه خوری می کنه! البته امروز بیانیه داد که هیچ مشکلی با ونگر نداره و تمرکزش روی فوتبال کردنه(!) تا تمدید قرارداد! ولکات و ژسنی هر کدوم نزدیک 100 هزار پوند در هفته دارن دستمزد میگیرن! و عملا هیچ غلطی نکردن! اوسپینا حدود 60 هزار پوند در هفته میگیره و بدون ادعا داره بازی می کنه و خیلی هم خوب و بهتر از ژسنی بازی می کنه! سوئیچ کردن از ولکات رو پولدی هم مثل رفتن از چاله تو چاهه! پودولسکی دیگه تموم شد! مقصر هم خودشه! تو اینتر هیچ گلی نزده! اینتر هم قصد تمدید قراردادش را نداره و هوادارانشون هم حال نکردن باهاش! وقتی برگرده هم میشه 30 سال! مطمئنا ونگر سعی می کنه ردش کنه بره با اون دستمزد بالاش! ونگر باید بره دنبال یه مهاجم خوب جانشین ولکات! لاسیزیته مهاجم آماده ی لیون که آنری هم ازش تمجید کرده می تونه بهترین گزینه و در دسترس ترین باشه!
اشنایدرلین یا خدیرا هم باید جذب بشن! شایعه ی خدیرا هم دوباره قوت گرفته؛ خدیرا گفته آخر فصل از رئال جدا میشه و دنبال چالش جدید است! خدیرا علی رغم مصدومیت هایی که داشته گزینه ی فوق العاده ای می تونه باشه و جانشین خوبی برای آرتتا!
/
ضمنا یه صحبتی هم شد در مورد اینکه با قوانین جدید اتحادیه فوتبال انگلستان تیم هایی مثل من سیتی و چلسی به فنا میرن اما باید توضیح داد که من سیتی چند ماه پیش از
آکادمی 200 میلیون پوندی اش رونمایی کرد که رسما میشه گفت بهترین آکادمی را در انگلستان داره و حتی شنیده ام که از آکادمی بارسلونا هم چند نفر برای کادر مربی گری و فنی آکادمیشون جذب کردن! البته آرسنال هم همزمان رو آکادمیش هزینه کرد حدود 30-40 میلیون پوند و توسعه اش داد. گازیدیس گفت که حالا می توانیم در تمام انگلستان دنبال بازیکنان با استعداد های بگردیم.