نظرت در مورد کمپل و ولبک چیه؟
جفتشون بد موقعی اومدن آرسنال!
اگر سال های قبل میومدن آرسنال بازی های زیادی بهشون می رسید و می تونستن پیشرفت کنن!
بازی های کمپل رو زیاد ندیدم! اما می دونم که از لحاظ بدنی آماده ی لیگ برتر نیست! حتی تو جام جهانی هم بعد از 70 دقیقه تموم می شد و همیشه تعویض می شد! وقتی قرضی رفت ویارئال شنیدم که قراردادشو تمدید کرد و رفت! امیدوارم اینطور نباشه!!! چون برای قهرمانی لیگ به چنین بازیکنانی نیاز نداریم! تو ویارئال هم خبری ازش نشنیدم! احتمالا اونجا هم کار خاصی انجام نداده!
ولی ولبک رو دوست دارم! سبکش، نگرش و تصمیماتی که تو بازی می گیره را دوست دارم! ولی او هم نیاز داره که بازی کنه! اگر هر هفته بازی کنه مثل آدبایور پیشرفت خواهد کرد! اما اگر بازیکن تعویضی بخواد هر بازی 10 دقیقه بازی کنه از اینی که هست فراتر نخواهد رفت! ولی من به شخصه به ولکات ترجیحش میدم! فوق العاده دونده و کاملا در اختیار تیم است! تو انگلستان هم جایگاه نسبتا ثابتی داره و نمی تونی بذاریش رو نیمکت!
در کل هر دوشون پروژه های آینده هستن اما ما برای فصل بعد دنبال مهاجم می گردیم و نمی تونیم رو اینها سرمایه گذاری کنیم! ریسکش بالاست ولی شاید ولبک فصل بعد متحول بشه و به قولی با توپ و و روازه آشتی کنه!
ضمنا سانوگو هم تو کریستال پالاس ذخیره است! پس اگر بخوایم اینو برگردونیم به آرسنال ...خاک بر سر من!
جالبه پودولسکی هم گفته می خواد برگرده آرسنال و قراردادش را با اینتر دائمی نخواهد کرد! جالبه همین بازیکن وقتی رفت اینتر از رفتار ونگر ناراضی بود حالا چی شده که دلش هوای لندن کرده؟!