hamedovic5405
Registered User
کوشیلنی مگه چند تا پاس داده که 99% سلامت داشته!اره مربوط به بازی به هال سیتی هست
تعدادش باید بالای 70 80 باشه که همچین عددی بدست بیاد!
کوشیلنی مگه چند تا پاس داده که 99% سلامت داشته!اره مربوط به بازی به هال سیتی هست
دفاع وسط نمیخریم! باید به گابریل امیدوار باشی!این کوشیلنی که شما دارید امارش رو به رخ میکشید سلطانه سوتیه ! اصلا به عنوان یه مدافع شیش دونگ نمیشه پذیرفتش !
مرته هم که مرخصه کلا و بیشتر برا نیمکت میخوره ... دفاع چپ هم که واقعا مشکل داریم /// مونرئال خیلی بهتر از گیبزه ولی خوب همون مونرئال هم در حد آرسنال نیست !
دفاع راست اوضاع خیلی بهتره !
دروازبان هم با وجود اوسپینا میشه یکی دو فصل دندون رو جیگر گذاشت !
////
حداقل به سه خرید نیازه ...
هافبک دفاعی گولاخ (اشنایدرلین یا کندوگبیا )... مهاجم شیش دونگ ( کاوانی اصلا تو PSG خوب نبوده ولی یه حسی بهم میگه بیاد انگلیس میترکونه ! ) ... یه دفاع وسط ( مت هوملس )
این آمار هیچ ربطی به ستاره بودن نداره! فقط یکی آمار گذاشت ما ناییدش کردیم.این کوشیلنی که شما دارید امارش رو به رخ میکشید سلطانه سوتیه ! اصلا به عنوان یه مدافع شیش دونگ نمیشه پذیرفتش !
مرته هم که مرخصه کلا و بیشتر برا نیمکت میخوره ... دفاع چپ هم که واقعا مشکل داریم /// مونرئال خیلی بهتر از گیبزه ولی خوب همون مونرئال هم در حد آرسنال نیست !
دفاع راست اوضاع خیلی بهتره !
دروازبان هم با وجود اوسپینا میشه یکی دو فصل دندون رو جیگر گذاشت !
////
حداقل به سه خرید نیازه ...
هافبک دفاعی گولاخ (اشنایدرلین یا کندوگبیا )... مهاجم شیش دونگ ( کاوانی اصلا تو PSG خوب نبوده ولی یه حسی بهم میگه بیاد انگلیس میترکونه ! ) ... یه دفاع وسط ( مت هوملس )
جز سهامداران نیست! : ))گه بازی هم در میاره دوباره
یه سوال:
ونگر جز درامد مربی گری از سهام دارای باشگاه هم هست؟
نمیدونم منظورمو چه جوری بگم سوالم اینه که خرج کردن مگه مشکلی براش ایجاد میکنه؟ از جیب خودشم میره مگه!
سوالم سوال نبود ولی هر کی صحبت من زبون بسته رو فهمید جواب بده
خدایی مربی وجود نداره پول باشه ولی بازیکن نخواد من هنگم تو کارش یه حسی بهم میگه اینکه ولخرجی نمیکنه دلیل ثباتش هست خرج کنه از دستش عصبانی میشن:general304:
خدایی روز تا شب میشینم تفکرات تخیلی میکنم باز نمیتونم بفهمم اخه چرا دوست نداره هر فصل 2 یا 3 تا ستاره کلفت بخره
این هم پیش بینی کامپیوتر از این فصل و تعیین شانس هر تیم واسه قهرمانی و اینجور چیزا.
![]()
:general304::general304::general304::general304::general304::general304:کامپیوترشون بدرد خودشون میخوره!!!
از اول تا آخر ....شعره!
شانس من سیتی از چلسی بیشتره؟؟
qpr سقوط میکنه؟؟
سوتون دهم میشه؟؟؟
کریستال پالاس پایینتر از سوتون تیکه پاره شده؟؟
همش شبیه جوکه!
(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی):general304::general304::general304::general304::general304::general304:
:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
پیروز واسه تو راهیش هم یه چیزی می ذاشتی! : ))))(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)(اسمایلی شرمندگی)
خوب کریستال مربیش یهویی قهر کردمن از کجا بدونم مربیش سر نقل و انتقالات اول فصل میره
و سوتون هم که بالاتر از دهم شد دیگه!! اینو نباید قرمز میکردی!
در هر صورت کاری کردی تایه هفته پست ندم!!