براهمهشون ارزوی موفقیت دارمچه تابستونی شد امسال، یورنته، پدرو، راکیتیچ، کوشلنی و ....
همه رفتن قاطی مرغا
چه ربطی داره؟آرسنال قصد داره برای جلوگیری از هرگونه احتمالی برای رفتن ویلشر به سیتی ، به اون پیشنهاد حقوقی دو برابر ارائه بده .
خرید الکی که بدرد نمیخوره حاجی! ( حاجی رو با صادق بودم )مورینیو هم بعید بدونم چک رو بده چون نمیخواد آرسنال قوی شه پارسال بود فکر کنم همین دمبابا رو داشتیم میخریدیم که نذاشت بیاد اینم فکر نکنم بزاره حتی شده جای دیگه میفروشه به آرسنال نمیده البته ما که از خدامونه بیاد مهاجم هم پیدا میشه فقط باید سرکیسه رو شل کنن مثل رئال و بارسا وبایرن که تا اراده میکنن یه بازیکنو میخرن باهر قیمتی که متاسفانه سیاست باشگاه کم خرجیه
سوارزبفروش نبود لیور اون سال!!! آخر هم سر گازگرفتنهای سریالیش مجبور شدن بفروشنش! وگرنه بازم با 80 نمیفروختن!الکی نمیگم خرید کنن وقتی بازیکنی رو میخان و میدونن که به درد تیم میخوره سر چند میلیون به هم نزنن وبیخیالش بشن بعد باشگاه دیگه همون بازیکنو سریع بخره چون چونه نزده مثلا همین سوارز دو فصل پیش آرسنال بدجور دنبالش بود خودش هم گفته بود دوست داره بیاد آرسنال اما لیورپول هی سنگ انداخت وقیمت رو بالا برد آرسنال هم بیخیال شد سال بعد بعد درخشش سوارز وآقای گل شدنش تو لیگ برتر قیمتش هم دو برابر شد و بارسا راحت خریدش یا مثلا همین کوندگبیا به نظرت همش درد پول نیست ؟ یه کم بیشتر پیشنهاد بدن و اصرار داشته باشن به خرید میشه راحت خریدش فرانسوی هم که هست وخوراک ونگر .یا مهاجمایی مثل مانژوکیچ وتوز کاوانی وزلاتان حتی راحت جا به جا میشن اینور اونور سر آرسنال بی کلاه میمونه یا حتی مدافع همین هوملز یا .. مطمئنا درد باشگاهاشون پوله و این چیزا بهانه س که میخاد بمونه واینا چرا برا پیشنهاد آرسنال غیرتی میشن میمونن بعد رئال یا بارسا یا بایرن یا همین چلسی پیشنهاد میدن راحت میرن!!
چیکارش کنیم ونگره دیگه [emoji3] همین مهاجمایی مثل لاکازته لیون که آقای گل فرانسه شده خوبه بگیریم ها بازیکن سریع و چست وچابکیه [emoji1] ژینیاک مارسی هم که رفت لیگ مکزیک[emoji16]سوارزبفروش نبود لیور اون سال!!! آخر هم سر گازگرفتنهای سریالیش مجبور شدن بفروشنش! وگرنه بازم با 80 نمیفروختن!
دیگه این اخلاق گند ونگره! اگر بنظرش مثلاً جفری کوندوگبیا 18 میلیون ارزش داره!! ا[رین پیشنهادش 18 میلیونه و افزایش نخواهد یافت!
درسته لاکازته آقای گل فرانسه است، ولی به نظر من به این چیزا نباید بریمچیکارش کنیم ونگره دیگه [emoji3] همین مهاجمایی مثل لاکازته لیون که آقای گل فرانسه شده خوبه بگیریم ها بازیکن سریع و چست وچابکیه [emoji1] ژینیاک مارسی هم که رفت لیگ مکزیک[emoji16]