Oxford هافبک دفاعی بود!وقتی بازیکن های ما با این همه ادعا، از پس یک بچه 16 ساله بر نمیان! بله! مدافعشون فقط 16 سال داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا میخواستم بعد تموم شدن بازی بیام بگم چرا بلرین انقدر شکسته شده چند بار بستشو نشون دادن هنگ کردمهر کی که یکی از بازیکنای آرسنال رو بخواد بگه تو این بازی خوب بازی کرده باید در عقلش شک کرد
از دروازه تا نوک ماشالا همه افتضاح
خوشحال بودیم از شر خروجای ژسنی راحت میشیم که چک رو گل اول تر زد
کوکلئین هم فکر میکردیم یه پا ویرا شده نمیدونم چش بود
حامد اگه یه بار دیگه از ژیرود تعریف کنی با من طرفی مگه چنتا موقعیت گیر یه مهاجم میخواد بیاد که این انتر اونقدر خراب میکنه
چمبو هم که بهش امید داشتیم که پدیده این فصل آرسنال میشه اصلاً در حد اسمش و بازی های قبلیش نبود
در کل همه افتضاح بودن و تو این باخت همه مقصر بودن، حالا یکی کمتر یکی بیشتر و حتی ونگر هم تو این باخت مقصره با اون تعویض و ترکیب چیدنش
عزیز من وقتی 2 تا خوردی چرا سانچز که خودت میگی تا 3-4 هفته اول باید استراحت میکنه رو بازی میدی، اگه مثل سانتوس میشد که 4-5 ماه نمیتونست بازی کنه چی؟
از اون طرف دروازه بان اونا شده بود واکابایاشی و از اون طرف دیگه اون اومُلِ گزارشگر تا موقعی که دبوشی تعویض نشده با اعتماد به نفش اون رو بلرین می دونست و میگفت شماره دبوشی رو به تن کرده
امیدوارم یه تلنگری باشه به جناب ونگر و دیگر عزیزان که حتماً یه مهاجم 6 دونگ، اونم نه بنزما بلکه چند لول بالاتر از این اسم ها برای تیم خریده شه تا اینجوری نبازیم و حسرت گل نشدنامون رو نخوریم
کلا شیلی و مردمش به عجیب بودن رفتارشون معروفن.به خدا میخواستم بعد تموم شدن بازی بیام بگم چرا بلرین انقدر شکسته شده چند بار بستشو نشون دادن هنگ کردم
یهو تابلو تعویضو دیدم این گزارش گرو دیدم به کل زندگی گریه کردم
ضمیمه بازی بعد حق اوسپینا هست فیکس باشه
سانچز چش بود چرا دووید؟
دمشگرم عاشقشمکلا شیلی و مردمش به عجیب بودن رفتارشون معروفن.
یه نوع مجازات شخصی برای ناامادگیش بوده و باختمون!
من که هزار بار گفتم از هر خریدی حمایت میکنم! ولی باید با ژیرو رقابت کنه برای فیکس بودن!اگر اشتباه نکنم، پاولر بود دیروز مصاحبه کرد و گفت ونگر باید حتما یه مهاجم بگیره! گفت که کادر فنی یک بازی ولکات رو میذارن نوک، یک بازی ولبک رو میذارن نوک، یک بازی ژیرود رو میذارن نوک! این یعنی اینکه کسی تو تیم نیست که بگیم قطعا همه بازی ها اون نوک بازی می کنه! کسی تو تیم نیست که تیم بگه خوب این تو همه بازی ها و شرایط توانایی گل زنی داره، پس همیشه فیکسه! واقعا هم راست میگه. البته اگر به عاشقان ژیرود بر نخوره.
اتفاق 3 سالی یک بار میفته! اما شما نگاه کنید! ما با استون ویلا 3-1 باختیم! با موناکو هم 3-1 باختیم! با وستهم هم 2-0 باختیم! یا سوانسی هم 1-0 باختیم! همشون هم عین هم بودن! یه جای کار نه! 2-3 جای کار می لنگه!
آقای ونگر اومده گفته بعد بازی که تیم وستهم چند بازی اروپایی کرده و آماده تره!!!! اومده گفته ما آماده نبودیم!!!! آماده نبودی؟! چه طور بازی های پیش فصل می گفتی این تیم خیلی آمادست! وستهم تیمیه که با دو-سه بازی بیشتر تو اروپا از ما آماده تر باشه؟!!!
میخواد کلا بره بنظر!رو سکوها بود...