majidhenry
Registered User
- نوشتهها
- 1,003
- لایکها
- 1,261
امروز تولد چمپو هست
باید عکس گیبس رو میذاشتن!امروز تولد چمپو هست
این بازی رو هم گند بزنیم، احتمال خرید بیشتر میشه؟؟بازی امروز از شبکه سه پخش خواهد شد، البته اگر مثل بازی با چلسی یک نیمه و بخصوص گل رو فراموش نکنن.
.............
آرسنال با پالاس در 30 بار رویارویی، 2 باخت، 8 تساوی و 20 پیروزی داشته.
از طرفی 5 دیدار اخیر رو هم پیروز شده.
............
نکته جالب در مورد مربی ها هم تمایل کربلایی ونگر و حاج آقا پاردو به فرانسوی هاست.
حقوقشون رو مگه از جیب شما بر میدارن؟آقو همین امسال فلامینی و آرتتا رو بندازن بیرون که حقوق مفت نگیرن من میگم نیازی به خرید هم نداریم!
حقوقشون از جیب من نمیره، ولی روحیه رقابت و همکاری تیم رو از بین میبرن!حقوقشون رو مگه از جیب شما بر میدارن؟
مشکل مالی که نداریم.
بزار همینجا از فوتبال خداحافظی کنن
یا بازی های چلسی رو نمیبینی یا نمیدونم والا!حقوقشون از جیب من نمیره، ولی روحیه رقابت و همکاری تیم رو از بین میبرن!
پارسال چلسی به خاطر این قهرمان شد که هرکس احتمالا بهش بازی نمیرسید رو قرضی دادن رفت + به هیچ بازیکنی مفت دستمزد ندادن تا روحیه رقابت بیاد بالا!
اونا طبق تاکتیک های مربیشون بازی میکنن و هیچکدوم پول مفت نمیگیرن!یا بازی های چلسی رو نمیبینی یا نمیدونم والا!
مگه اینها با تاکتیکهای عمه ی من بازی میکنن؟اونا طبق تاکتیک های مربیشون بازی میکنن و هیچکدوم پول مفت نمیگیرن!
وقتی طرف میشینه رو نیمکت تا آخر فصل که فقط حقوق بگیره میشه پول مفت!مگه اینها با تاکتیکهای عمه ی من بازی میکنن؟
چرا سس شعر میگی؟
در حالت نرمال روی یک عدد هست!این امتیازها رو بر چه اساسی میدن!؟
Sent from my K00Y using Tapatalk
خدایا توبه!وقتی طرف میشینه رو نیمکت تا آخر فصل که فقط حقوق بگیره میشه پول مفت!
نه بازی میکنه که بخواد مشکلی براش پیش بیاد نه مصدوم میشه!
بامبول دیگه ای هست؟!