majidhenry
Registered User
- نوشتهها
- 1,003
- لایکها
- 1,261
به زلاتان گفته شده میتونه تو همین پنجره نقل و انتقالات پی اس جی رو ترک کنه.آرسنال و منچستر یونایتد هر دوشون به دنبال مهاجم هستند.زلاتان تو ماه اکتبر 34 ساله میشه.
آرسنال مهاجم بیشتر داره از منچستر.منچستر میخواد بزاره رو شخمش؟
بسشونه دیگه
بیاد ارسنال برااااااااااااااااااااااااااااا
این خبر مشخصه شایعست از بن.این چه خبر مزحکی هست!
باشگاه رئال مادرید برای خرید کاوانی خیز برداشته بود اما پرس، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید به خاطر مشکلاتی که با باشگاه پاری سن ژرمن دارد نمیتواند کاوانی را به خدمت بگیرد و منتظر است تا شاید آرسنال این کار مهم را انجام دهد.
اگر آرسنال با پیشنهاد 40 میلیون یورویی خود در خرید کاوانی موفق عمل کند، رئال مادرید حاضر است وی را برای یک فصل از آرسنال قرض بگیرد و برای این یک فصل قرضی مبلغ 16 میلیون یورو به آرسنال بدهد.
مذاکرات فشردهای بین مادرید و آرسنال در جریان است اما هنوز معلوم نیست که کاوانی و باشگاه ثروتمندش به این معامله تن بدهند.
==============================
یعنی رئال منتظره ما 40 تا پیاده شیم اونقدر هم خر باشیم که یه فصل بازیکن رو بدیم رئال خودمون مثل ماست فقط چشم به دل ژیرو باشیم!
اخه اینا چیه خبر میزنن
هافبک دفاعی قلدر نیاز بهش خیلی مبرمه!سلام اصلا ندیده بودم که پرشین تولز هم انجمن هواداری داره
فقط اومدم بگم از سال 98 عاشق آرسنالم
این 2 تا بازی هم که از تیم دیدم به نظرم بازم امسال رقابتمون بین 3 یا 4 جدوله مثل 10 سال گذشته
بزرگترین مشکل تیم ما جیروده بعد از جیرود نبودن یه هافبک دفاعی قلدر
تا وقتی جیرود توی تیم باشه بازیکنا روحیه بازی کردن ندارن مرتیکه فقط بلده پشت به دروازه وایسه یا یکو دو کنه اصلا بلد نیست شوت بزنه یا 4 متر با توپ بدوه تکنیک هم که قربونش برم در حد لیگ 4 سنگاپور
من موندم ونگر داره به چی فکر میکنه ؟ نگاهی بندازین به مهاجمای تیمای حریف !
تاتنهام : هری کین
چلسی : کاستا . فالکائو
من سیتی : اگوئرو . بونی
لیورپول : فرمینیو . استوریج
منچستر : رونی
و معرفی میکنم خانم ها و آقایون
آرسنال : الیویر جیرود
اتفاقاً اگه فعالیت نداشته باشی بقیه دور برشون میداره و زبونشون دراز میشهاخ چه حالی میده تو تاپیک کل کل فعالیت نداشته باشی! چه آرامشی:general304:
باو اونها منطق ندارن، شعور ندارن.اتفاقاً اگه فعالیت نداشته باشی بقیه دور برشون میداره و زبونشون دراز میشه
پس اگه چند بار جوابشون رو بدی مطمئن باش دیگه اینجوری زبون درازی نمیکنن
الان یه ذره تقصیر شما و حامدم هست که این بچه اینجوری پررو شده