sadeghbb
Registered User
شل نگرفتن... توان این تیم همینه ...
مگه قبلا تو سی ال چه پخی میشدیم ...
David Ospina - Mathieu Debuchy - Laurent Koscielny – Gabriel - Kieran Gibbs - Santi Cazorla - Mikel Arteta - Alex Oxlade-Chamberlain - Mesut Ozil - Alexis Sanchez - Olivier Giroudشل نگرفتن... توان این تیم همینه ...
گند زدیم به لطف ژیرو و ونگر!من بعد قرعه کشی گفتم که اگر از اون گند های معروف نزنیم، راحت صعود می کنیم! این یکی ازون گند هاست! ماشالا همه بازیکن خوب های نیمکتمون ۳ ماه ۳ ماه مصدوم شدن. دقیقا بهترین نیمکت نشین هامون مصدوم شدن. نمی دونم چرا نبری و آکپوم رو دادیم رفت...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
بالاخره ونگر ترکیب زیاد عوض می کنه یا نمی کنه؟!وقت و سرمایه ای که رو امثال گیبز صرف شده رو اگه رو یه لنگ دمپایی ایرانی میزاشتن الان مارادونا شده بود !
هیییییچ قابلیت خاصی نداره این بشر ... در حده زیر خط فقره فوتبالش ...
ژیرو هم که طبق گفته ونگر نسلش داره به حق 5تن نابود میشه و این چنین مهاجمانی رو دیگه نخواهیم دید ...:general107:
آرتتا :general209:
ما بازی امثال هانری .برکمپ .ویرا و ... رو دیدیم اومدیم طرف آرسنال ...
این نسل جدید باید دلخوش به چشم چرونی های ژیرو باشه یا بازی های سینوسیه چمبرلین ؟!
...
یه مربی با این همه سابقه و کلاس و ... چرا نباید بفهمه و شعورش برسه که گروه رقابت شدیدی داره و باید برا هر بازی تاکتیکش فقط رو برد متمرکز باشه ...
هربازی یه تصمیم و چینش متفاوت !!! اصلا این آقا خودش ثبات نداره که بخواد به تیمش انتقال بده ...
کلا ونگر کارش معلوم نیست ... تو بازی دو فصل پیش با ناپولی یه نیمه خواست دفاع کنه تیم رو دفاعی چید ریدن کلا ...بالاخره ونگر ترکیب زیاد عوض می کنه یا نمی کنه؟!
@RuDiger
شما سال 2006 که این یوزر رو ساختی دفاع رم رو میشناختی؟! آخه 22 سالش بیشتر نیست
حرفتو قبول دارم!کلا ونگر کارش معلوم نیست ... تو بازی دو فصل پیش با ناپولی یه نیمه خواست دفاع کنه تیم رو دفاعی چید ریدن کلا ...
دیشب هم فقط به یکی دو نفر استراحت داده بود تیم از هم پاشیده بازی میکرد ...
یه بعضی اوقات شک میکنم ونگر بازیکن رو توجیه کرده باشه برا برد یا یه تاکتیک خاص ...
دست بردن تو ترکیب برا اینکه دستش رو نخونن خوبه منتهی دست میزاره رو نقاط قوت و اونارو میکشه بیرون و ...
یکی به نعل می زنید یکی به میخ! تکلیفتونو مشخص کنید!بعضیا یه جوری میگن با بازی که مقابل دیناموزاگرب داشتیم حتما میبازیم به چلسی که انگار با ترکیب همیشگی مون بازی میکردیم
خب عزیزان من توجه کنید که تو این بازی 6 تغییر وجود داشته و به بعضیا واقعا نیاز بوده که استراحت داده بشه، تازه از نظر من باید به سانچز و کازورلا و کوشیلنی هم استراحت میداد
---
مایک دین داور بازی با چلسی انتخاب شده :general208: و در 5 بازی که آرسنال و چلسی رو سوت زده سهم آرسنال 2 باخت و 2 تساوی و 1 برد بوده
---
خبر بد دیگه اینه که آرسنال واسه خاطر تعمیراتی که روی باند هواپیمایی زاگرب انجام میدن، بچه ها باید اول برن اسلوونی و از اونجا بیان لندن :general509:
شانس دیگه، کاریش نمیشه کرد :general507: