• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
شل نگرفتن... توان این تیم همینه ...
مگه قبلا تو سی ال چه پخی میشدیم ...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شل نگرفتن... توان این تیم همینه ...
مگه قبلا تو سی ال چه پخی میشدیم ...
David Ospina - Mathieu Debuchy - Laurent Koscielny – Gabriel - Kieran Gibbs - Santi Cazorla - Mikel Arteta - Alex Oxlade-Chamberlain - Mesut Ozil - Alexis Sanchez - Olivier Giroud
دبوشی و گیبس (+ اوسپینا به جز کلمبیا) خیلی وقته که بازی نکردن
آرتتا و ژیرو هم هممون میشناسیم!
چمبرلین و اوزیل هم این بازی اصلا خوب نبودن دلیلش هم رقابت پایین بازیکنا از اونجا که بازیکن نداریم با توجه به مصدومیت ها و قرضی دادن ها اینا خیالشون راحته که بهشون بازی میرسه!
سانچز هم بعد از مصدومیتش تا حالا گل نزده گلش به پالاس هم گل به خودی بود ضربه اش میرفت اوت...

• Like
Reactions: usl

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من بعد قرعه کشی گفتم‌ که اگر از اون گند های معروف نزنیم، راحت صعود می کنیم! این یکی ازون گند هاست! ماشالا همه بازیکن خوب های نیمکتمون ۳ ماه ۳ ماه مصدوم شدن. دقیقا بهترین نیمکت نشین هامون مصدوم شدن. نمی دونم چرا نبری و آکپوم رو دادیم رفت...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
من بعد قرعه کشی گفتم‌ که اگر از اون گند های معروف نزنیم، راحت صعود می کنیم! این یکی ازون گند هاست! ماشالا همه بازیکن خوب های نیمکتمون ۳ ماه ۳ ماه مصدوم شدن. دقیقا بهترین نیمکت نشین هامون مصدوم شدن. نمی دونم چرا نبری و آکپوم رو دادیم رفت...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
گند زدیم به لطف ژیرو و ونگر!
بگو اون موقع که اینا رو قرضی دادی میتونستی لاکازته یا وارگاس یا مانزوکیچ یا مارتینز یا توز یا یورنته یا ایموبیله یا آدریانو یا ... رو بگیری
وقتی قرار نبود بگیری چرا دادی رفت؟!
چرا هافبک نخریدی؟!
هافبک دفاعی که دیگه لازم بود!
ای خدا بگم چی کارت کنه!
احتمالا به عنوان تیم دوم صعود میکنم اونم جلوی بایرنی که این روزا حال و هوای خوشی نداره و بازیاشو شانسی میبره!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
این باخت رو به هوادارای اولی ژیرود بازیکن حماسه ساز و تِر زدن به تیم مخصوصا آقا حامد تبریک میگم
انگار نه انگار که این گوسفند 28 سالشه، یه مهاجم از روستاها که 19 ساله باشه بیارن از این بیشتر تجربه داره و بهتر گل میزنه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
وقت و سرمایه ای که رو امثال گیبز صرف شده رو اگه رو یه لنگ دمپایی ایرانی میزاشتن الان مارادونا شده بود !
هیییییچ قابلیت خاصی نداره این بشر ... در حده زیر خط فقره فوتبالش ...
ژیرو هم که طبق گفته ونگر نسلش داره به حق 5تن نابود میشه و این چنین مهاجمانی رو دیگه نخواهیم دید ...:general107:
آرتتا :general209:
ما بازی امثال هانری .برکمپ .ویرا و ... رو دیدیم اومدیم طرف آرسنال ...
این نسل جدید باید دلخوش به چشم چرونی های ژیرو باشه یا بازی های سینوسیه چمبرلین ؟!
...
یه مربی با این همه سابقه و کلاس و ... چرا نباید بفهمه و شعورش برسه که گروه رقابت شدیدی داره و باید برا هر بازی تاکتیکش فقط رو برد متمرکز باشه ...
هربازی یه تصمیم و چینش متفاوت !!! اصلا این آقا خودش ثبات نداره که بخواد به تیمش انتقال بده ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ما که پادگان بودیم و بازی را ندیدیم! اما خیلی شوکه نشدم از این نتیجه! چنین نتیجه هایی با تیمی که ما داریم خیلی دور از ذهن نیست! ولی استراحت دادن به چک، بلرین، مونرئال و... نشون میده که تمرکز ونگر بیشتر رو لیگ هست و ملاک اصلی بازی مقابل چلسی! ببینیم اونجا قراره چکار کنیم!
شاید خود ونگر هم می دونه که اول شدن تو این گروه با این تیم کار خیلی سختیه! به همین دلیل راحت به یه سری از بازیکن ها استراحت داد! و فکر هم نمی کنم که برای صعود از این گروه کار خیلی سختی داشته باشیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
وقت و سرمایه ای که رو امثال گیبز صرف شده رو اگه رو یه لنگ دمپایی ایرانی میزاشتن الان مارادونا شده بود !
هیییییچ قابلیت خاصی نداره این بشر ... در حده زیر خط فقره فوتبالش ...
ژیرو هم که طبق گفته ونگر نسلش داره به حق 5تن نابود میشه و این چنین مهاجمانی رو دیگه نخواهیم دید ...:general107:
آرتتا :general209:
ما بازی امثال هانری .برکمپ .ویرا و ... رو دیدیم اومدیم طرف آرسنال ...
این نسل جدید باید دلخوش به چشم چرونی های ژیرو باشه یا بازی های سینوسیه چمبرلین ؟!
...
یه مربی با این همه سابقه و کلاس و ... چرا نباید بفهمه و شعورش برسه که گروه رقابت شدیدی داره و باید برا هر بازی تاکتیکش فقط رو برد متمرکز باشه ...
هربازی یه تصمیم و چینش متفاوت !!! اصلا این آقا خودش ثبات نداره که بخواد به تیمش انتقال بده ...
بالاخره ونگر ترکیب زیاد عوض می کنه یا نمی کنه؟!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بالاخره ونگر ترکیب زیاد عوض می کنه یا نمی کنه؟!
کلا ونگر کارش معلوم نیست ... تو بازی دو فصل پیش با ناپولی یه نیمه خواست دفاع کنه تیم رو دفاعی چید ریدن کلا ...
دیشب هم فقط به یکی دو نفر استراحت داده بود تیم از هم پاشیده بازی میکرد ...
یه بعضی اوقات شک میکنم ونگر بازیکن رو توجیه کرده باشه برا برد یا یه تاکتیک خاص ...
دست بردن تو ترکیب برا اینکه دستش رو نخونن خوبه منتهی دست میزاره رو نقاط قوت و اونارو میکشه بیرون و ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
شما سال 2006 که این یوزر رو ساختی دفاع رم رو میشناختی؟! آخه 22 سالش بیشتر نیست :p
:D
بالاخره ما از فرزندان ونگر هستیم! یه چیزایی ازش به ارث برده ایم!‌ : ))
اما اگر واقعا می خوای بدونی که چرا رودیگر، باید شما رو ارجاع بدم به آهنگ Rudiger‌ از سلطان قلب ها Mark Knopfler که می تونی یکی از بهترین اجراهای این آهنگو از لینک زیر ببینی(یوتیوب):

ضمنا مصدومیت وحشتناک لوک شاو هم دلخراش بود! متاسفم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کلا ونگر کارش معلوم نیست ... تو بازی دو فصل پیش با ناپولی یه نیمه خواست دفاع کنه تیم رو دفاعی چید ریدن کلا ...
دیشب هم فقط به یکی دو نفر استراحت داده بود تیم از هم پاشیده بازی میکرد ...
یه بعضی اوقات شک میکنم ونگر بازیکن رو توجیه کرده باشه برا برد یا یه تاکتیک خاص ...
دست بردن تو ترکیب برا اینکه دستش رو نخونن خوبه منتهی دست میزاره رو نقاط قوت و اونارو میکشه بیرون و ...
حرفتو قبول دارم!
من تقریبا هر بازی با سیستمی که بازی می کنه و نفراتی که می چینه و از اون بدتر با تعویض هایی که می کنه شدیدا مشکل دارم!
فکر می کنم که دوران ونگر دیگه تمام شده است! یا حداقل رو به اتمامه! و فکر هم نمی کنم دیگه با ونگر و با این نگرشی که داره بتونیم افتخار بزرگ دیگه ای کسب کنیم! اما دوران پسا ونگر دوران فوق العاده ای خواهد بود...مطمئنم!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
بعضیا یه جوری میگن با بازی که مقابل دیناموزاگرب داشتیم حتما میبازیم به چلسی که انگار با ترکیب همیشگی مون بازی میکردیم
خب عزیزان من توجه کنید که تو این بازی 6 تغییر وجود داشته و به بعضیا واقعا نیاز بوده که استراحت داده بشه، تازه از نظر من باید به سانچز و کازورلا و کوشیلنی هم استراحت میداد
---
مایک دین داور بازی با چلسی انتخاب شده :general208: و در 5 بازی که آرسنال و چلسی رو سوت زده سهم آرسنال 2 باخت و 2 تساوی و 1 برد بوده
---
خبر بد دیگه اینه که آرسنال واسه خاطر تعمیراتی که روی باند هواپیمایی زاگرب انجام میدن، بچه ها باید اول برن اسلوونی و از اونجا بیان لندن :general509:

شانس دیگه، کاریش نمیشه کرد :general507:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بعضیا یه جوری میگن با بازی که مقابل دیناموزاگرب داشتیم حتما میبازیم به چلسی که انگار با ترکیب همیشگی مون بازی میکردیم
خب عزیزان من توجه کنید که تو این بازی 6 تغییر وجود داشته و به بعضیا واقعا نیاز بوده که استراحت داده بشه، تازه از نظر من باید به سانچز و کازورلا و کوشیلنی هم استراحت میداد
---
مایک دین داور بازی با چلسی انتخاب شده :general208: و در 5 بازی که آرسنال و چلسی رو سوت زده سهم آرسنال 2 باخت و 2 تساوی و 1 برد بوده
---
خبر بد دیگه اینه که آرسنال واسه خاطر تعمیراتی که روی باند هواپیمایی زاگرب انجام میدن، بچه ها باید اول برن اسلوونی و از اونجا بیان لندن :general509:

شانس دیگه، کاریش نمیشه کرد :general507:
یکی به نعل می زنید یکی به میخ! تکلیفتونو مشخص کنید!
ما 10-12 بازی که با چلسی مورینیو داشتیم نتونستیم ببریمشون و تو کامینیوتی شیلد اولین بار بود که ونگر مورینیو رو برد! حالا مقصر شخص مایک دینه؟! : |
ونگر اگر می خواست به بازیکن هاش استراحت بده باید مقابل استوک که میزبان بودیم این کار رو می کرد نه مقابل دینامو تو زاگرب تو چمپیونز لیگ و درست بازی قبل با چلسی!!!
منتظر مصدومیت کوکلن هم هستم...!

امیدوارم که چلسی را ببریم! کار خیلی سختی هم نیست! چلسی فصل خوبی را شروع نکرده و در دفاع مشکلات زیادی داره! برد چلسی فشار را از روی تیم و ونگر کم می کنه و مشخصا شرایط را برای ادامه فصل بهتر می کنه! پدرو و ویلین هم از چلسی به بازی آرسنال نمیرسن!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
تیری آنری به عنوان مربی به باشگاه آرسنال بازگشته است.
بازیکن فرانسوی آرسنال این روزهای به عنوان مربی به باشگاه بازگشته است. وی به عنوان مربی تیم زیر 21 ساله های آرسنال هم اکنون در باشگاه خدمت میکند. تصاویر زیر ، تصاویری از تمرین آنهاست.
3pg8onmz1vo0flbo83ct.jpg

kdxe5dlc37tnzlgauerq.jpg

stnxh1fby7mnu5qhacw0.jpg

slfardio2ayfo1yfl6k8.jpg

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
مدیر برنامه های اوزیل گفته باید انتهای فصل ببینیم چی پیش میاد اما اگر برنامه خروج اوزیل بود ، فنرباغچه یکی از گزینه های جذبش خواهد بود .
---
باشگاه رم اعلام کرده ژسنی به دلیل در رفتگی انگشتش 6 هفته قادر به بازی نخواهد بود ...

بالا