• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
میدونم بازی لیگ کاپه اما میخواستم ببینم بازی رو کجا نشون میده؟! کسی میدونه؟
ببینم چطور گند میزنیم چه جور گندی میزنیم! :دی

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
گویا ژیرو هم قراردادش رو تا 2018 با تیم تمدید کرده و حقوق هفتگی اش تا 90 هزار پوند افزایش پیدا کرده
در اینکه تمدید باهاش تصمیم درستی هست هیچ شکی نیست (تو این دوره قطحی مهاجم) ولی افزایش حقوق اش به کدوم دلیل منطقی بوده واقعا؟ سنش؟ گل های اخیرش؟ به خاطر چی بوده؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
هر چی به این ونگر میگی ژیرو رو بیار تو دفاع بکار تا توپ ها رو خراب کنه، بجاش چمبرز رو ببر بزار حمله تا توپا رو گل کنه برات، گوش نمیکنه که

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بزرگترین مشکل این تیم اینه که موقعی که بازیکنا باید برینن شیر میشن و موقعی که باید شیر باشن میرینن!

• Like
Reactions: usl

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
حیف شد نتونستم بازی رو ببینیم.
fd020c83aa16803deba02cdda75b8825.jpg

52f0804531ecd455ce906dd639c80ff4.jpg

Sent from my K00Y using Tapatalk

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
اون پولی هم که دستمزدشه فقط بهش دادن که همین بازی تاتنهام رو در بیاره:D

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
به نقل از دیلی میل :
طی هفته های آینده آرسنال مذاکرات خودش رو برای تمدید قرارداد مسوت اوزیل آغاز خواهد کرد.
به اوزیل، دستمزدی بیشتر از دستمزد کنونی او (140 هزار پوند در هفته) پیشنهاد خواهد شد.
---
اینم قرعه کشی مرحله بعد
oxap7qsqhq1dcm6m8vsu.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
«فکر می کنم در این کشور، تنها یک مربی تحت فشار نیست. استیو مک‌لارن تحت فشار است، من تحت فشار هستم، برندان راجرز، مانوئل پیگرینی - همه تحت فشار هستند. ما نمی توانیم در بازی ها شکست بخوریم، نمی توانیم کمتر از حد انتظار ظاهر شویم، و باید به اهداف خود برسیم. من با آنها همدردی می کنم، و معتقدم که آنها هم با من حس همدردی دارند چون این شغل سختی است. تنها یک نفر وجود دارد که بنا به دلایلی خارج از این لیست است. خوش به حال او! می دانید، او می تواند قبل و بعد از از بازی در مورد داوران صحبت کند، می تواند در منطقه فنی مردم را هل بدهد، قبل از بازی می تواند نق بزند، می تواند بازی‌ها را واگذار کند و هیچ اتفاقی رخ ندهد و شغل خود را حفظ کند، هنوز پادشاه است،.. این یک امتیاز ویژه است!»
«اگر به سؤال شما پاسخ دهم، محروم خواهم شد. نمی خواهم به این موضوع و هرچیزی که این وضعیت را احاطه کرده است وارد شوم. من نظر نمی دهم و دلیل آن را به شما می گویم. در کتاب قانون می‌گوید که برخی از مربیان می‌توانند قبل و بعد از بازی در مورد داور صحبت کنند و برخی دیگر نمی‌توانند. سپس لیستی وجود دارد و من در لیست کسانی هستم که اگر در مورد داور صحبت کنند، مجازات می شوند. این یک لیست خیالی است اما به وضوح من در آن جای دارم.»

یه آدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی باید زورش بیاد! خیلی باید حسودیش بشه! خیل باید ***** و ***** باشه، که هر هفته! هر روز! تو هر مصاحبش! در مورد یک تیم و یک مربی نظر بده! این خیلی حرفه!!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
«فکر می کنم در این کشور، تنها یک مربی تحت فشار نیست. استیو مک‌لارن تحت فشار است، من تحت فشار هستم، برندان راجرز، مانوئل پیگرینی - همه تحت فشار هستند. ما نمی توانیم در بازی ها شکست بخوریم، نمی توانیم کمتر از حد انتظار ظاهر شویم، و باید به اهداف خود برسیم. من با آنها همدردی می کنم، و معتقدم که آنها هم با من حس همدردی دارند چون این شغل سختی است. تنها یک نفر وجود دارد که بنا به دلایلی خارج از این لیست است. خوش به حال او! می دانید، او می تواند قبل و بعد از از بازی در مورد داوران صحبت کند، می تواند در منطقه فنی مردم را هل بدهد، قبل از بازی می تواند نق بزند، می تواند بازی‌ها را واگذار کند و هیچ اتفاقی رخ ندهد و شغل خود را حفظ کند، هنوز پادشاه است،.. این یک امتیاز ویژه است!»
«اگر به سؤال شما پاسخ دهم، محروم خواهم شد. نمی خواهم به این موضوع و هرچیزی که این وضعیت را احاطه کرده است وارد شوم. من نظر نمی دهم و دلیل آن را به شما می گویم. در کتاب قانون می‌گوید که برخی از مربیان می‌توانند قبل و بعد از بازی در مورد داور صحبت کنند و برخی دیگر نمی‌توانند. سپس لیستی وجود دارد و من در لیست کسانی هستم که اگر در مورد داور صحبت کنند، مجازات می شوند. این یک لیست خیالی است اما به وضوح من در آن جای دارم.»

یه آدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی باید زورش بیاد! خیلی باید حسودیش بشه! خیل باید ***** و ***** باشه، که هر هفته! هر روز! تو هر مصاحبش! در مورد یک تیم و یک مربی نظر بده! این خیلی حرفه!!!
جالبوم هه!

بالا