A1C1E
Registered User
میدونم بازی لیگ کاپه اما میخواستم ببینم بازی رو کجا نشون میده؟! کسی میدونه؟
ببینم چطور گند میزنیم چه جور گندی میزنیم! :دی
ببینم چطور گند میزنیم چه جور گندی میزنیم! :دی
جالبوم هه!«فکر می کنم در این کشور، تنها یک مربی تحت فشار نیست. استیو مکلارن تحت فشار است، من تحت فشار هستم، برندان راجرز، مانوئل پیگرینی - همه تحت فشار هستند. ما نمی توانیم در بازی ها شکست بخوریم، نمی توانیم کمتر از حد انتظار ظاهر شویم، و باید به اهداف خود برسیم. من با آنها همدردی می کنم، و معتقدم که آنها هم با من حس همدردی دارند چون این شغل سختی است. تنها یک نفر وجود دارد که بنا به دلایلی خارج از این لیست است. خوش به حال او! می دانید، او می تواند قبل و بعد از از بازی در مورد داوران صحبت کند، می تواند در منطقه فنی مردم را هل بدهد، قبل از بازی می تواند نق بزند، می تواند بازیها را واگذار کند و هیچ اتفاقی رخ ندهد و شغل خود را حفظ کند، هنوز پادشاه است،.. این یک امتیاز ویژه است!»
«اگر به سؤال شما پاسخ دهم، محروم خواهم شد. نمی خواهم به این موضوع و هرچیزی که این وضعیت را احاطه کرده است وارد شوم. من نظر نمی دهم و دلیل آن را به شما می گویم. در کتاب قانون میگوید که برخی از مربیان میتوانند قبل و بعد از بازی در مورد داور صحبت کنند و برخی دیگر نمیتوانند. سپس لیستی وجود دارد و من در لیست کسانی هستم که اگر در مورد داور صحبت کنند، مجازات می شوند. این یک لیست خیالی است اما به وضوح من در آن جای دارم.»
یه آدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی باید زورش بیاد! خیلی باید حسودیش بشه! خیل باید ***** و ***** باشه، که هر هفته! هر روز! تو هر مصاحبش! در مورد یک تیم و یک مربی نظر بده! این خیلی حرفه!!!