• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دنبال معجزه نباشید که لستر امتیاز از دست بده، لستر فقط 3 باخت داره 2 تاش از آرسنال بوده، این یعنی ما امتیازمون رو از لستر گرفتیم، اگر مثل اونا بازی و نتیجه میگرفتیم 6 امتیاز بیشتر ازشون داشتم.
ما بازی رفت و برگشت با نوب بازی مدافعانمون و اخراج شدنشون به چلسی باختیم!
ما به وست هام باختیم! ما به وست برومیچ باختیم! با سوتون که نگو!
همین 2 تا از همین 5 بازی رو مساوی میکردیم الان این دغدغه ها رو نداشتیم!
از لحاظ داوری فقط میگم: حیف ، اون گل سالم رمزی به لیورپول که قبول نشد!
همونطور که گفتم هر چقدر به انتهای فصل نزدیک بشیم اضطراب و استرس تیمها بالاتر میره و باید دید تیمها چطور به این فشارهای عصبی پاسخ میدن!
بازی های زیادی باقی مونده و باید دید چه اتفاقاتی رخ میده! مثلا مصدومیت واردی یا ماحرز می تونه تمام امیدهای لستر برای قهرمانی را به باد بده یا مصدومیت اوزیل برای ما!
به هر حال هنوز راه درازی برای قهرمانی باقی مونده!
/
ویلشر 3-4 هفته دیگه بر می گرده! یعنی بازی های پایان فصل ممکنه بازی کنه و باید بازی کنه تا به یورو 2016 بره!
ولبک بعد از 10 ماه امروز اولین بازی از ابتدا را تجربه خواهد کرد!
کوشلنی هم گویا مصدومیتش جدی نبوده و برای بازی امرزو آماده است!
/
یه خبری هم دیروز اومد: چک برای فصل بعد کاپیتان اول تیم خواهد شد!
اتفاق خوبیست! اما مرتساکر کاپیتان خوبیه! گرفتن بازوبند کاپیتانی از مرتساکر می تونه تاثیر منفی بذاره!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یه خبری هم دیروز اومد: چک برای فصل بعد کاپیتان اول تیم خواهد شد!
اتفاق خوبیست! اما مرتساکر کاپیتان خوبیه! گرفتن بازوبند کاپیتانی از مرتساکر می تونه تاثیر منفی بذاره!
الان آرتتا کاپینانه!
مرته کاپیتان دوم بوده! فصل بعد هم کاپیتان دوم میمونه، چه اشکالی داره؟
بعضی وقتا که این دوتا نبودن بازو بند رو میدادن به کوش یا کازی...

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الان آرتتا کاپینانه!
مرته کاپیتان دوم بوده! فصل بعد هم کاپیتان دوم میمونه، چه اشکالی داره؟
بعضی وقتا که این دوتا نبودن بازو بند رو میدادن به کوش یا کازی...
آرتتا آخر فصل با اتمام قراردادش به احتمال 92% از فوتبال خداحافظی می کنه و تو تیم های پایه آرسنال مشغول به کار میشه! و با رفتن آرتتا مرتساکر اصولا باید کاپیتان اول بشه که گویا نمیشه!
ولی هم مرتساکر و هم چک کاپیتان های خوبی هستن!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ترکیب تیم اعلام شد! 9 تغییر نسبت به بازی با لستر.
هال سیتی هم 10 تغییر نسبت به بازی قبلش داره!

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شاهکار دیگری از مایک دین! پنالتی 100% رو نگرفت!

Sent from my E2333 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
نمیدونم مهاجم ها ما بی دقتن که هستن، یا بدشانسیم که هستیم، یا دروازه بان های حریف شیر میشن که میشن!!!! اون از دروازه بان ساوتهمپتون و لستر، اینم از دروازه بان هال سیتی!!!! یه توپهایی در میارن آدم شاخ در میاره! تیم دوم هال سیتی رو هم نبردیم! آخر بازی شانس آوردیم گل نخوردیم! در هر صورت، راضی هستم از اینکه تیم دوم بازی کرد، ناراضی از اینکه تیم نتیجه نگرفت! هال سیتی رو بازی برگشت هم میشه برد، به شرط اینکه تیم اصلی رو بازی بده ونگر!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@RuDiger
نمیدونم مهاجم ها ما بی دقتن که هستن، یا بدشانسیم که هستیم، یا دروازه بان های حریف شیر میشن که میشن!!!! اون از دروازه بان ساوتهمپتون و لستر، اینم از دروازه بان هال سیتی!!!! یه توپهایی در میارن آدم شاخ در میاره! تیم دوم هال سیتی رو هم نبردیم! آخر بازی شانس آوردیم گل نخوردیم! در هر صورت، راضی هستم از اینکه تیم دوم بازی کرد، ناراضی از اینکه تیم نتیجه نگرفت! هال سیتی رو بازی برگشت هم میشه برد، به شرط اینکه تیم اصلی رو بازی بده ونگر!
دقیقا بازی برگشتو به دلیل نبود مایک دین میبریم
چرا ، اینا میدونستن مایک دین ضد آرسناله ، اومدن اتوبوس پارک کردن خطا های ریز و میزه و رو اعصاب رفتن
به هر حال هال سیتی تو خونه خودش دنبال تساوی نیست مثل الان سه پاس میدادن توپ میوفتاد دست ما و باید حمله کنه ما هم حمله میکنیم
به هر حال اون ضربه کمپل اون ضربه ایوبی و اون ضربه که فک کنم ولبک زد با شانس در اومدن...
بازم رسیدیم به مشکلات اول فصل به ازای هر 20 شوت یه گل هم به ثمر نمیرسه... :|

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
اینکه 70% مالکیت توپ داشته باشیم و نتونیم گلزنی کنیم مشخصا به این معنیه که در گلزنی دچار مشکل هستیم! اینکه بگیم "22 شوت داشتیم و گل نزدیم پس بد شانس بودیم" حرف مزخرفیه! من به شانس اعتقاد ندارم! و به عنوان کسی که زمانی دروازبان قهاری بودم:D وقتی درون دروازه بایستی و دو شوت (حتی نصفه و نیمه) اول را بگیری خیلی اعتماد به نفست بالا میره! هیولا میشی! دقیقا همون اتفاقی که برای دروازبانان مقابل آرسنال رخ میده! امشب دو سیو عالی داشت!
باید قبول کرد مهاجم های ما مهاجمان زهرداری نیستن! باید قبول کرد بازیکنان تکنیکی و کلاس جهانی که بتونن دفاع حریف را به هم بزنن خیلی کم داریم! و خودمون رو گول نزنیم، ما هر وقت که خواستیم به بازیمون سرعت بدیم اشتباهاتمون هم بالا رفته! و تا وقتی نتونیم سرعتی بازی کنیم به هم ریختن دفاع حریف کار سختی میشه!
یه آماری می خوندم که آرسنال در نسبت "ایجاد شانس های گلزنی به گل زنی" بدترین آمار را در لیگ داره!
من ژیرو را دوست دارم! ولبک را هم دوست دارم! اما به مهاجمی فراتر از اینها نیاز داریم! خیلی دوست دارم اینتر سهمیه لیگ قهرمانان رو نگیره و برای جذب ایکاردی اقدام کنیم! به نظرم مهاجم خوب و زهرداریه!
/
ولبک به نظرم خیلی امیدوار کننده بود امشب! خیلی آماده بود! دو حرکت انفرادی خفن داشت! یه شوت خفن که با سوپر واکنش دروازبان گل نشد! انگار نه انگار که 10 ماه بیرون بوده! احساس کردم از قبل هم بهتر شده!
ایوبی هم که پدیده ی جدید نیجریه است و کگانو هم حسابی ازش تعریف کرده! امیدوارم بیشتر از اینها ببینمش! یکی از آینده داران آکادمی باشگاهه!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
ایکاردی مهاجم خوبیه ولی بگیر نگیر داره از مهاجمای فعلی تیم بالاتره ولی نه خیلی،
معلوم هم نیست با لیگ برتر بتونه خودشو وفق بده
فردوسی پور هم یه تیکه ای انداخت بهش که تو تاریخ صدا وسیما ماندگار شد:
"شب شب ایکاردی نبود اگه آماده باشه غیر قابل مهاره اینو بهتر از هرکسی مکسی لوپز میدونه"

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ایکاردی مهاجم خوبیه ولی بگیر نگیر داره از مهاجمای فعلی تیم بالاتره ولی نه خیلی،
معلوم هم نیست با لیگ برتر بتونه خودشو وفق بده
فردوسی پور هم یه تیکه ای انداخت بهش که تو تاریخ صدا وسیما ماندگار شد:
"شب شب ایکاردی نبود اگه آماده باشه غیر قابل مهاره اینو بهتر از هرکسی مکسی لوپز میدونه"
من از ایکاردی نام بردم چون به نظرم تمام مهاجم های تاپ و آماده دور از دسترس به نظر می رسن! وگرنه مطمئنا هیگواین و بنزما و لواندوفسکی و... را بهش ترجیح میدم!
البته گویا رئال دنبال لواندوفسکیه! اگر این انتقال رخ بده بنزما هم از این تیم میره! و کلی اتفاقات دیگه ممکنه رخ بده!

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
به هر حال حضور همزمان ژیرود بنزما و ایکاردی میتونه مثلث مرگباری رو تشکیل بده چه درون زمین چه خارج از زمین مسابقه!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب تاتنهام از جام حذفی کنار رفت، تو زمین خودش 1-0 به پالاس باخت. از بین سیتی و چلسی هم یک تیم قطعا کنار خواهد رفت!
خیلی از هوادارای تاتنهام خوشحالن که تیمشون از جام حذفی کنار رفته، چون برنامه بازی هاشون سبک میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سبک شدن برنامه بازی ها هیچ تضمینی برای قهرمان شدن توی لیگ نیست! شاید هم آخر فصل قهرمان بشن، اما تیم های بزرگ واسه همه جام ها می جنگن! من به هیچ عنوان دوست ندارم تیمم از یک جامی حذف بشه واسه اینکه بازی هامون کمتر بشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قرعه کشی دور 1\4 نهایی جام حذفی انجام شد! بهترین قرعه خورد به ما!!! با برد هال میزبان واتفورد خواهیم بود!
چلسی میهمان اورتون!
منچستر هم با برد احتمالیش میزبان وستهم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینیستا:"چیزی که سانچز رو خطرناک می کنه اینه که او غیر قابل پیش بینیه!"

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
با توجه به سوابق بد ما تو بازیای رفت
تیم باید صد در صد توانشو بزاره که گل نخوره

به هیچ عنوان نباید از بارسا تو زمین خودمون گل بخوریم حتی اگه 0-0 شه!

الکسیس و بلرین هم طبیعتا از همه انگیزشون بیشتره
امیدوارم رکورد چک در مقابل مسی ادامه داشته باشه بازم گل نخوره!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
با توجه به سوابق بد ما تو بازیای رفت
تیم باید صد در صد توانشو بزاره که گل نخوره

به هیچ عنوان نباید از بارسا تو زمین خودمون گل بخوریم حتی اگه 0-0 شه!

الکسیس و بلرین هم طبیعتا از همه انگیزشون بیشتره
امیدوارم رکورد چک در مقابل مسی ادامه داشته باشه بازم گل نخوره!
از اونجایی که توی نیوکمپ به احتمال 90% 10 نفره میشیم
نه تنها گل نخوریم بلکه گل هم بزنیم
البته اوزیل سانچز بلرین
اوزیل توی الکلاسیکو هایی که رئالیا میبردن نقش پر رنگی داشت...

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان امیدوارم اگه هم میبازیم آبرومندانه ببازیم وسربلند بمونیم چون درهرصورت شانس کمی جلوبارساداریم . بدتون نیادا[emoji27] [emoji27]

Sent from my SM-J110F using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
طبیعتا شانس صعود بارسلونا بیشتر از ما هست، چون قویتر از ما هستن!
من واقعاً نگران مرته ساکر هستم! مرته ساکر خودش کنده، از طرفی موقع آفساید گیری کل خط دفاع به دلیل کندی اون، جا می مونن. تاکتیک حریف هم که این خواهد بود که پاس رو به مسی بدن و اون بندازه پشت مرته ساکر برای سوارز و بخصوص نیمار. این چند ساله ما بازی های رفت رو حتی جلوی موناکو افتضاح انجام دادیم، توی همشون هم 3 تا گل خوردیم، امیدوارم امشب ازون بازی های افتضاحمون نباشه. از نظر من، کلیدی ترین بازیکنمون تو این بازی، رمسی خواهد بود، برای موفقیت، رمسی باید خوب بازی کنه...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
میشه گفت کوکلن بهترین هافبک دفاعی واسه بازی جلوی بارساست!
قد بلندی نداره ، بازی با پاش هم خوب نیست ، اما امشب فوق العاده رو اعصاب بارسایی هاست!

بالا