• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اميدوارم كه اين خبرهاي ترانسفري صحت داشته باشه.مخصوصا رئو-كوكر.كه البته مصدوميت دنيلسون هم اين انتقال رو افزايش ميده.نقل و انتقالات از كي(چند روز ديگه) شروع ميشه؟
كروئنكه هم سهامش رو افزايش داد نمي دونم خوشحال باشم يا ناراحت.عثمانوف هم در به در افتاده دنبال چند درصد سهم بيشتر.اميدوارم اين كنش ها و رقابت ها و بي اعتنايي ها به باشگاه صدمه نزنه.يه وقت عثمانوف از كوره در بره و افشا گري بكنه واويلاست!!!
تيم خيلي خوبي شديم.يك دل و هم قسم.همون ارسنال هميشگي.زيبا و چشم نواز.اين تيم ديدن داره.
ونگر هم 13 ساله شد.طولاني مدت ترين مربي باشگاه.موفق باشي پروفسور

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متوجه شدم كه جام جهاني زير 21 ساله ها در حال برگزاري ايا نماينده اي در انجا داريم؟وضعيتشون چخ جوريه؟كيكو هم هست؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
fabregas5.jpg

این بار نوبت فابرگاس است...​
نه تنها آرسنالی های حال و قبل, بلکه بزرگان فوتبال دنیا هم امروز لب به تحسین از پروفسور آرسنال گشوده اند و بدون شک جای کاپیتان فابرگاس هم در این جمع خالی نخواهد ماند.
سسک درباره ی آرسن به "سان" گفت:"او عاشق فوتبال است و همیشه در حال تماشای آن است و چیزهای را می بیند که خود شما نمی بینید.البته او هیچ وقت صد در صد از شما خوشحال نیست و اگر ببینید به این فکر می کنید که به بالاترین سطح رسیده اید, او یک فیلم به شما نشان خواهد داد و یادآوری می کند که چطور باید کاری را متفاوت و بهتر انجام دهید و من هم می دانم که هنوز باید در دفاع چیزهایی یاد بگیرم و این همان جایی است که باید در آن قوی تر شوم تا یک هافبک کامل شوم.
آرسن, بدون شک, بهترین مربی ای است که در آرسنال کار کرده و ما بسیار خوشحالیم که او مربی ماست.در مدتی که او اینجا بوده بهترین چیزی که می توانسته رخ دهد, داده و او اینجا خداست, یک خدا!!
رئیس باشگاه و همه ی دیگران می توانند راحت و آسوده خاطر باشند چون می دانند که او همیشه برای باشگاه مثبت خواهد بود."
و اما در حالی که در هفته ی گذشته, ژاوی هرناندز کاتالان با تحسین بسیار از سسک, DNA او را بارسلونایی دانسته بود و با بیان اینکه سطح فابرگاس با آرسنال متفاوت است, به شدت خواستار حضور او در نیو کمپ شده بود, عکس العمل کاپیتان به مسائل در حال جریان اینگونه است:"روز بسیار مخصوصی بود وقتی رئیس آمد و به من گفت که برای کاپیتانی به من فکر می کند.بیش از 10 دقیقه با او صحبت کردم و این صحبت هایمان مثل یک پدر و پسرش بود. واقعا احساس برتری و امتیاز گرفتن داشتم و هیچ وقت آن لحظه را فراموش نمی کنم. و البته من هم گفتم"بله"!
چیزهایی که ژاوی گفته بود اصلا من را ناراحت نکرد. این صحبت ها از زبان بازیکن بزرگی مثل ژاوی تملق آمیز است ولی من کاپیتان آرسنالم و هنوز کارهایی برای انجام در اینجا دارم.هرکس زندگی خودش را دارد و شما همان کاری را انجام می دهید که فکر می کنید برای شما بهتر است."
و می توان مطمئن بود که هیچ وقت کاپیتان خود را حداقل به بهانه ی هوای سرد لندن, یا چمن سبز نیوکمپ در مقابل در خروجی باشگاه نخواهیم دید...
"در حال حاضر بودن در آرسنال برای من بهترین چیز است.می خواهم اینجا چیزهایی ببرم و کاملا در اینجا راحتم. عاشق لندنم و این شهر, شهر فوق العاده ای است.مانند خانه ام است و واقعا خوب است.خیلی برای یک بازیکن مهم است که احساس کند در خانه اش است و این همان احساسی است که من دارم."
"به اندازه ی آرسن ونگر به تیم اعتماد دارم. به کسانی که با آن ها تمرین می کنم, زندگی می کنم و اعتقاد دارم که می توانیم آن را انجام دهیم. واقعا استعدادهای فوق العاده ای در تیم وجود دارند.
اگر اعتقاد نداشته باشید پس چرا فوتبال بازی می کنید؟!ما بازی می کنیم برای برنده شدن."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
فردا ساعا 13:30 به وقت محلي با بلكبرن بازي داريم
ايشالا ميريم براي يه پيروزي پرگل ....

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اگر يادتون باشه چند ماه پيش خبري گذاشتم تو تاپيك مبني بر به افسانه ي باشگاه خود راي بدهيد.اين نظر سنجي را skysports برگزار كرد و نتيجه ي اين نظر سنجي به اين شرح شد:
(هر چه قدر زور زدم نمي دونم چرا عكس نيومد.دانلود كنيد لطفا)
من و جگوار به بركمپ راي داديم شما به كي راي دادي؟
//
به مناسبت تولد 13 سالگي ونگر در ارسنال هم اين عكسو مي ذارم كه يه ذره امارش قديميه; ببخشيد ديگه

(اين يكي چرا كوچيك شد!!!:blink:)

خودمونيم اين عدد 13 ادمو مي ترسونه
نيمه اول منچستر 1-0 عقبه.جووووووووووووون

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نيمه اول منچستر 1-0 عقبه.جووووووووووووون
لیگ برتر: تساوی یونایتد با گل لحظات پایانی

یونایتد در خانه مقابل ساندرلند دو بر دو متوقف شد، در حالی که حریف با اخراج ریچاردسون 10 نفره شده بود.

سایت گل:
بولتون 2 - تاتنهام 2
بولتون: گاردنر 3، دیویس 69
تاتنهام: کرانچار 34، کورلوکا 73
برنلی 2 - بیرمنگام یک
برنلی: فلچر 53، بیکی 62
بیرمنگام: لارسن 90
هال‌سیتی 2 - ویگان یک
هال: ونگور 60، جیووانی 68
ویگان: سینکلر 87
ولوز صفر - پورتسموث یک
یبدا 19
منچستر یونایتد 2 - ساندرلند 2
من‌یونایتد: برباتف 51، آنتون فردیناند (گل‌ به خودی) 90
ساندرلند: بنت 7، جونز 58

fubgv2cfqif7jnutqvox.jpg

فرانسس فابرگاس بازیسار اصلی تیم شمال لندنی با ارائه مدل جدید کفش های شرکت نایک از این به بعد از این مدل استفاده خواهد کرد اما ( + عکس )...​

اما این مدل چه فرقی با بقیه کفش های استوک مخصوص فوتبال دارد؟
شرکت نایک در یکی از آخرین مدل های کفش خود از مدل CTR360 رو نمایی کرد .
فرانسس فابرگاس از آرسنال , پول اسکولز از منچستر , لاندون داناوان و آندریس اینیستا دیگر بازیکنان بازیسازی هستند که از این پس از این مدل در بازی ها استفاده خواهند کرد .
این مدل که مخصوص بازیکنان میانی و بازیساز تیم ها طراحی شده دارای قابلیت های به خصوصی است که می تواند برای چرخش پا و استفاده های بیشتر از ویژگی های پاس دهنده مورد استفاده قرار بگیرد . جنس کفش با استفاده حداکثری مواد طبیعی این امکان را فراهم کرده .
فرانسس فابرگاس نیز دیروز در فروشگاه کلنی آرسنال این مدل را نمایش داد تا در بازی های بعدی از این مدل اسفاده کند .
در زیر می توانید دو عکس مربوط به فابرگاس را ببینید :

عکس اول

عکس دوم

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چند روز پيش يه حرفي از دهن جواد حماسه در رفت كه شاخ در اوردم:
بعضيا مي گن ارسنال دهه ي 1930 بهترين تيم انگلستان است
كسي در اين مورد اطلاعاتي داره؟اين جمله رو كه گفت از تعجب تركيدم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal [6 - 2] Blackburn R.
4' [0 - 1] S. N´Zonzi
11' (كارت زرد) F.D. Santo
17' [1 - 1] T. Vermaelen
30' [1 - 2] D. Dunn
33' [2 - 2] R.v. Persie
37' [3 - 2] Arshavin
45' (كارت زرد) R.v. Persie
57' [4 - 2] C. Fabregas
75' [5 - 2] T. Walcott
89' [6 - 2] N. Bendtner​
تبريك مي گم
گويا شديدا اماده ايم
ورمالن هم كه طبق معمول گل زني كرد.والكات هم بازگشت شكوهمندي داشت.خلاصه اونايي كه بايد گل مي زدن گل زدن

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبريك ميگم
برد خيلي خيلي شيريني بود
حيف كه بازي رو نديدم ...

f_dc2456m_3043a29.jpg

مصاحبه آرسن ونگر پس از گلباران بلکبرن....
در مورد عملکرد فابرگاس
احساس می کنم که سه شنبه شب هم خوب بازی کرد. هنگام شروع فصل او از لحاظ بدنی کمی آماده نبود ولی در دو سه بازی اخیر او قوی و قوی تر شده است.می دانیم که او در هر بازی موقعیت خلق می کند. چیزی که برای او مهم است _ و کمبود آن را احساس می کند _ این است که گل بزند و امروز اینکار را کرد. پس مسلما برای او خوشحال کننده است. تا به حال چند بازی خوب از او دیده ام. وقتی که به عنوان یک تیم کامل حمله می کنیم همواره به نظر می رسد که می توانیم گل بزنیم و وقتی که نگاه کنید می بینید که او همیشه در مرکز حمله قرار دارد.در آغاز یا پایان. یک تیم همواره بر پایه ی قدرت ذاتیش پیش می رود.

در مورد کسانی که می گویند فابرگاس می خواهد تیم را ترک کند
بهترین پاسخ این است که در زمین خوب بازی کنید و نشان دهید که در جایی که هستید خوشحالید. بهترین راهی که نشان دهید خوشحالید این است که خوشحال باشید که با هم تیمی هایتان بازی می کنید و در کنار این تیم چیزی وجود دارد که نگاه کردن آن را لذت بخش می کند.چرا؟ زیرا شما احساس می کنید که آنها از کاری که می کنند لذت می برند. آنها از اینکه با هم بازی می کنند لذت می برند. برای من این مهمترین چیز است.

در مورد حضور تیری هانری در بین تماشاگران
امروز تیری قدرت گلزنی ما را شکوفا کرد زیرا آنها می خواستند به تیری نشان دهند که می توانند گل بزنند و پیرو خوبی هستند. خیلی خوب است که او را اینجا می بینیم هرچند که معتقدم که او بیشتر به هایبری تعلق دارد تا امارات. زیرا بازگشت به هایبری مسلما بیشتر از اینجا خاطره دارد. ولی خوشحالیم که او با ماست. حتما امروز گل به ثمر می رساند( اگر در بازی می بود)!!

در مورد گل پنجم
گل فوق العاده ای بود.وقتی که اعتماد به نفس داریم، به قدری روان بازی می کنیم که گل ها هر لحظه و از هر منطقه ای می توانند بیایند. تیم دارد به استحکام می رسد و ما مجبوریم تا کمی نظم به دفاع اضافه کنیم زیرا امروز کمی در دفاع به مشکل بر خوردیم. به نظر می رسد که می دانیم که همیشه می توانیم گل بزنیم.

در مورد اینکه هم در حمله و هم در دفاع محکم باشید
سخت است که این تعداد نفرات را به جلو ببرید و به همین ترتیب بخواهید که همه دفاع کنند. کمی ناشی از تاثیرات فلسفه ی بازی ماست.

در مورد جدول رده بندی لیگ برتر
در موقعیت مناسبی قرار داریم. با این وجود که 2بازی را واگذار کرده ایم، اگر به بازی هایی که ما انجام داده ایم نگاه کنید، در جاهایی بودند که دیگر تیم ها نیز می توانند امتیاز از دست دهند. ما چهار بازی خارج از خانه مقابل منچستر یونایتد،سیتی،فولام و اورتون داشته ایم و 6 امتیاز کسب کرده ایم ولی این احساس را داشتیم که باید 2 بازی در منچستر را نیز پیروز می شدیم. اینگونه شرایط از هم اکنون هم مصاعد تر می شد.

در مورد شوت های درون چهارچوب
امروز 6 گل به ثمر رساندیم و دروازه بان آنها نیز روز بسیار خوبی را پشت سر گذاشت.

در مورد اینکه منچستر یونایتد در دقایق پایانی امتیاز کسب می کند
فکر می کنم که نباید فقط منچستر را نگاه کرد زیرا ما چلسی، لیورپول و شاید من سیتی را هم داریم.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خیلی خیلی برد خوبی بود واقعا
حیف شد که نتونستیم ببینیم بازی رو

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسنال 6 _ 2 بلکبرن

زونزی[1-0]

----------------------------------------------​

ورمالن[1-1]

دان[2-1]

ون پرسی[2-2]

آرشاوین[2-3]

فابرگاس[2-4]

والکات[2-5]

بنتنر[2-6]

============================​

خلاصه بازی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_nk7ympm_692826c.jpg

سس فابرگاس میاندار و کاپیتان جوان توپچیها میخواهد در باشگاه مورد علاقه اش بماند...

سس فابرگاس 4 گل ساخت، یک گل زد و تعهدش به باشگاه را نشان داد تا در هنگام خارج شدن از زمین، تماشاگران ایستاده او را تشویق کنند.
سس 22 ساله میگوید:"اینجا همیشه گمانه زنی هایی وجود دارد که آنها را دوست ندارم. 100 درصد به آرسنال متعهدم.
"من هفتمین سال حضورم در آرسنال را سپری میکنم ولی ناراحت کننده است که مردم فکر میکنند من به اندازه کافی متعهد نیستم.
"زمان خوبی بود تا به آنها نشان دهم که واقعا باشگاه را دوست دارم.
فابرگاس جلو دیدگان تیری آنری درخشید و پس از ضربه سر ضرب پای چپ خود، گلش را به کاپیتان سابق توپچیها تقدیم کرد و آرم باشگاه روی پیراهنش را بوسید.
آرسن ونگر سرمربی توپچیها در اینباره میگوید:"در هر بازی، سس موقعیت های زیادی ایجاد میکند. چیزی که برای او مهم است گل زدن است. او گل زد، پس حرف دیگری وجود ندارد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_w4ehym_a9851e8.jpg

ایگناسی میکوئل، مدافع 17ساله ی اسپانیایی با باشگاه آرسنال قرار داد حرفه ای امضا کرد
میکوئل پیش از این 9بازی برای تیم رزور و 2 بازی برای تیم جوانان آرسنال انجام داده است.

f_3m_68280cd.jpg

تئو: بازی کنار این تیم رویایی است!
در بازی یکشنبه شب تئو نیز توانست دوباره پا به توپ شود و اتفاقا روز خوبی را نیز پشت سر گذاشت و موفق شد در این بازی گل پنجم را به ثمر رسانده و با گل به مستطیل سبز امارات بازگردد. ولی جالب اینجاست که خوشحالی او از این بازگشت شاید بیشتر از همه ی هواداران بود! تئو که بازی در کنار چنین تیم فوق العاده ای را افتخار خود می داند با تحسین کاپیتان اسپانیایی تیم گفت:
" اگر او یک بازی مثال زدنی کرده باشد, همین بازی با بلکبرن بود.در این فصل هیچ کس قادر به کنترل و متوقف کردن او نخواهد بود. بازی در کنار او رویایی و خارق العاده است!
او هنوز خیلی جوان است و فشار زیادی را روی دوش تحمل می کند ولی واقعا یک شخصیت فوق العاده برای یادگیری (از او) است.
روی صحنه ی گل من, او توپ را برایم فرستاد و آن قدر پاس خوبی بود که حتی مجبور نبودم قدم هایم را هم بلند تر بردارم!
او هنوز 22 ساله است و تا سال های زیادی پیش ما خواهد بود. او کاپیتان ماست و کارش را هم عالی انجام می دهد!"

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
خبر ورزشی هم تو یکی از صفحاتش از خوشحالی ونگر بخاطر برد مقابل بلکبرن نوشته بود
کلا به نظر من سخته این روند رو حفظ کنیم ولی باید سعی کنیم فعلا تو همین رده چهارم بمونیم برا بالاتر رفتن هنوز کلی وقت هستش

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درود بر آرسنال
من هر وقت با شیاطین سرخ بازی می کنه(منچستر)
طرفدار سرسخت آرسنال هستم
اما به نظر شما این سالها چرا آرسنال اون آرسنال سابق نیست؟؟؟؟

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
درود بر آرسنال
من هر وقت با شیاطین سرخ بازی می کنه(منچستر)
طرفدار سرسخت آرسنال هستم
اما به نظر شما این سالها چرا آرسنال اون آرسنال سابق نیست؟؟؟؟

ارادت
/
والا به نظر من یه خورده بیش از حد جوان گرایی و همچنین ساخت ورزشگاه جدید یه خورده بد شد برای ارسنال
قبلا اگه جوون گرایی میکرد یه دو تا ستاره هم میگرفت الان تو این دو سه ساله فقط یه سیلوستره رو گرفتن که به ذهن ما اشنا بوده که اونم همچین ستاره ای نیست
نمیدونم کجا خوندم که ارسن ونگر از قول مسئولان باشگاه گفته بود که به دلیل قسط های سنگینی که ساخت ورزشگاه امارات داشته فعلا بازیکن بزرگ نمیتونن بگیرن یا یه همچین چیزی بود

بالا