• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نمی دونم چرا به بازیکنایی که اسم فامیل عربی دارم زیاد خوشبین نیستم (از لحاظ کیفیتی و ثبات)
این ریاض محرز بیاد واقعا میتونه پیشرفت کنه یا همون محزر لستر هست برامون یا شاید افت هم بکنه
لستر Bartosz Kapustka رو به قیمت £7.5m گرفت (واقعا مفت) و احتمالا راضی به خروج یکی از هافبک های تجاجمی اش میشه > http://www.bbc.com/sport/football/36946485
یه ویدیو میزارم از این کاپوستکا ببینید چه بازیکنیه چه پاسایی میده اونم تو 18-19 سالگی >

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
باورمنمیشه با این نقل انتقالات امسال میخوایم لیگو ادامه بدیم:D
هنوز بعضی هاتون نظرشون همونه که هر بازیکن قیمتی داره و نباید بیش از قیمتش پاش پرداخت شه؟:confused::D
باشه ما بودجه خرید امسال هم مثل هر سال میزاریم برا فصل بعد مثلا:p
01129851.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوباره سوییچ کردیم رو ایکاردی! میگن ایجنتش اومده لندن برای مذاکره!

ونگر هم خوب سر کارمون گذاشته! هر هفته به یکی لینک میشیم! خسته شدیم بابا
دهنت سرویس ونگر!

Sent from my E2333 using Tapatalk

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
سایت رسمی :
ژسنی یک فصل دیگه هم به صورت قرضی در رُم بازی خواهد گرد (خدا رو شکر)
---
تیم های آرسنال و گالاتسرای هم برای انتقال قرضی دبوشی توافق کردند و الان فقط تصمیم خود دبوشی مونده
---
و همه خبرگزاری ها روی این موضوع کار کردن که آرسنال هنوز هیچ پیشنهادی برای به خدمت گرفتن لاکازت، مصطفی و دراکسلر به تیم هاشون نداده (من فقط نمیدونم اون سورپرایزی که دم میزنن ازش چیه؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی Viking FK vs. Arsenal FC امروز از کانال Sharjah Sport در مسیر نا یلست به صورت فری پخش خواهد شد!
Frequency
11977.00
Polarisation
V
SR
27500

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بازی Viking FK vs. Arsenal FC امروز از کانال Sharjah Sport در مسیر نا یلست به صورت فری پخش خواهد شد!
Frequency
11977.00
Polarisation
V
SR
27500
احتمالا همچین شبکه ای وجود خارجی ندارد شاید هم قعطه واسه خاطر پارازیت
+ 8 هیچ بردیم گل اول هم کمپبل زد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تیم حریف که تیم داغونی بود، کازورلا پنالتی رو گل می کرد قطعا 14-15 تا می زدیم :general304:
اما چند نکته!
1. کمپل: چیزی نمی تونم بگم جز اینکه حقش نیست اینقد رو نیمکت باشه! ولکات عملا 2 سه تا گل 100 درصدو خراب کرد! آکپوم هم یه گل 100 درصد خراب کرد! البته باز این آکپوم جوونه اما ولکات؟!!! کمپل همیشه خودش هم گفته می جنگه واسه جایگاهش پس خوبه که ازش بیشتر استفاده بشه و نگهش داریم! تو بازی های دوستانه تا اینجا 3 گل زده! پاس گل هم که همیشه میده! وقتی ولکات و چمبرلین بد بازی می کنن خوب این فیکس بشه چه ایرادی داره!
2. جف رنه آدلاید: اگر مصدوم نشه، با توجه به اینکه 18 سالشه، بازیکن خیلی خوبی خواهد شد! شاید یک ستاره واسه تیم. این رو از هوش و تسلطش و پابه توپش میشه فهمید!
3- ولکات: :general208:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا آرسنال و والنسیا بر سر انتقال موستافی با 23 میلیون یورو به توافق رسیده اند اما آرسنال هنوز پیشنهاد رسمی نداده تا والنسیا جانشینش را پیدا کنه!

اگر باشگاه در جذب لاکازت ناکام بماند به دنبال چیچاریتو خواهد رفت!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
گویا آرسنال و والنسیا بر سر انتقال موستافی با 23 میلیون یورو به توافق رسیده اند اما آرسنال هنوز پیشنهاد رسمی نداده تا والنسیا جانشینش را پیدا کنه!

و بعد از ناکامی در جذب چیچاریتو بدنبال علی الحبسی با 0.1 میلیون دلار ( کیفیته خالص ! )
طرف دیروز مصاحبه کرده گفته ما وقتی وارد عمل میشیم برا یه بازیکن آخرین اولویت ما پوله ! یعی اول کیفیت و سن و اینا در آخر ما مشکلی مالی نداریم برا خرید
بعد از مسی و رونالدو شروع کرده رسیده به لکزت اونم با پلن مخفیه چیچاریتو ! :general208::general208::general208::general208::D
دیوونمون کرد این شیزوفرنی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

موستفای که خوبه - اعلام شده در تمرینات والنسیا نبوده و احتمالا تو راه بوده - چغندر قند هم که میشده باید جایگزین مرته ساکر میکردیم!
جالبه هر کی کاپیتان آرسنال شده از زمان ورمالن زمان کاپیتان اول شدن بلند مدت مصدوم میشده و بهش بازی نمیرسیده اگر امسال به مرته ساکر مثه بقیه کاپیتانا بازی نرسه حتی اگر خودش و کوش آخر فصل بزارن برن خط دفاعیمون عوض میشه
مونریال هم سنش زیاد شده این رودریگز چی شد یه خبرایی ازش بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
و بعد از ناکامی در جذب چیچاریتو بدنبال علی الحبسی با 0.1 میلیون دلار ( کیفیته خالص ! )
طرف دیروز مصاحبه کرده گفته ما وقتی وارد عمل میشیم برا یه بازیکن آخرین اولویت ما پوله ! یعی اول کیفیت و سن و اینا در آخر ما مشکلی مالی نداریم برا خرید
بعد از مسی و رونالدو شروع کرده رسیده به لکزت اونم با پلن مخفیه چیچاریتو ! :general208::general208::general208::general208::D
دیوونمون کرد این شیزوفرنی
:))))

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
موستفای که خوبه - اعلام شده در تمرینات والنسیا نبوده و احتمالا تو راه بوده - چغندر قند هم که میشده باید جایگزین مرته ساکر میکردیم!
جالبه هر کی کاپیتان آرسنال شده از زمان ورمالن زمان کاپیتان اول شدن بلند مدت مصدوم میشده و بهش بازی نمیرسیده اگر امسال به مرته ساکر مثه بقیه کاپیتانا بازی نرسه حتی اگر خودش و کوش آخر فصل بزارن برن خط دفاعیمون عوض میشه
مونریال هم سنش زیاد شده این رودریگز چی شد یه خبرایی ازش بود
رودریگز گویا قیمتش یه کم بالاست و اولویتهای باشگاه هم فعلا مهاجم نوک و مدافع مرکزیه!
ضمنا گیبس هنوز مشتری درست و حسابی نداره و گویا یه فصل دیگه هم در خدمتش خواهیم بود!
در خبرهای چند روز گذشته گفته شده بود که قبل از شروع فصل حداقل یک بازیکن به تیم اضافه میشه؛ گویا این بازیکن موستافی است!
ضمنا بیلیک هم در بازی هاس پیش فصل خیلی خوب ظاهر شده و هواداران تحت تاثیر قرار گرفته اند، ولی خب با توجه به سن و سالش بعید است فعلا در پست حساس دفاع آخر بهش بازی برسه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب گابریل هم رف کنار مرته ساکرو ولبک! کوشیلنی هم که نیست! کی قراره واسه تو دفاع؟!!! این فصل انگار از نظر مصدومیت بدتر از فصل هی گذشته خواهد بود! ولبک، مرته ساکر و حالا گابریل! هنوز هم لیگ شروع نشده! خدا به خیر کنه! این دفعه میریم تو 20 تا مصدوم! و البته، هنوز بازیکن با کیفیت تو بازار نیست...
ونگر: مچ پای گابریل پیچ خورده! شدت مصدومیت هنوز مشخص نیست اما با توجه به اینکه داشت گریه می کرد، خیلی اوضاع خوب به نظر نمیاد...

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گنبری ترکونده تو المپیک! دو بازی 3 گل... واقعا بازیکن خیلی خوبیه! از نظر تکنیک! تسلط و هوش 100 برابر ولکاته! تو 19 سالگی هم تو تیم اصلی بازی کرد و واقعا عالی بود! هم پنالتی می گرفت هم گل میزد! تا اینکه یه مصدومیت بد زانو خراب کرد همه چیرو! تیم های قرضی هم میرفت بهش فرصت نمیدادن! امیدوارم کم کم بیاد تیم اصلی و پیشرفت کنه... اخیرا 21 سالش تمام شده...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آسانو هم تا اینجا خیلی خوب کار کرده! 2 بازی 2 گل :D سرعت و فراراش پشت دفاع وحشتناکه :general304: البته تو این بازی می تونست یکی دیگه هم بزنه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همین آسانو و بیلک و باقی خوبن دیگه ...
با همینا میریم دنبال قهرمانی بقیه تیما هم با پوگبا و ...
چیزی که این وسط کاملا مشهوده کیفیته ! چیزی که ونگر بهش ایمان داره و اگه دست رو کسی نمیزاره مطمئنا اونطرف کیفیت لازمه رو نداره
کیفیت یعنی آسانو بیلک گیبز ولکات مونرئال مرته ساکر گابریل چمبرلین و ...
نقطه به نقطه از حریفان عقبیم ! یعنی نقطه به نقطه , مهره به مهره , منطقه به منطقه
موندم اگه رئال و بارسا و چلسی خریت نمیکردن برا بیرون کردن اوزیل سانچز و چک ما الان دقیقا با کیا 11 تا میشدیم !

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
لاکازته مصدوم شد رفت حداقل واسه ژانویه!
هدف جدید ونگر واسه خط دفاع Lukas Klostermann که تو بوندسلیگا 2 بازی میکنه (دوم شده) و تو المپیک هم هست و احتمالا تلویزیون رو روشن کرد بازی جرنبری رو ببینه دید مدافع خوبیه با خودش گفت قیمتش مناسبه گابریل و مرته ساکر هم مصدومن بزار اینو بگیرم بزارم رو نمیکت تا کسی حرف اضاف درمورد خرید نکردی نزنه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
همین آسانو و بیلک و باقی خوبن دیگه ...
با همینا میریم دنبال قهرمانی بقیه تیما هم با پوگبا و ...
چیزی که این وسط کاملا مشهوده کیفیته ! چیزی که ونگر بهش ایمان داره و اگه دست رو کسی نمیزاره مطمئنا اونطرف کیفیت لازمه رو نداره
کیفیت یعنی آسانو بیلک گیبز ولکات مونرئال مرته ساکر گابریل چمبرلین و ...
نقطه به نقطه از حریفان عقبیم ! یعنی نقطه به نقطه , مهره به مهره , منطقه به منطقه
موندم اگه رئال و بارسا و چلسی خریت نمیکردن برا بیرون کردن اوزیل سانچز و چک ما الان دقیقا با کیا 11 تا میشدیم !
همه میدونن که تیم ما کجاها ضعف داره و اینکه تو نقل و انتقالات داغونه، اما دلیل نمیشه که از گلزنی بازیکن های جوون خوشحال نشیم... من خودم باشم قطعا دو بازیکن می خرم، بسته به مدت مصدومیت گابریل شاید 3 یا حتی 4 تا (یک یا دو دفاع، یک مهاجم نوک و یک وینگ راست، اما اولویت با وینگ راست نیست!) بازیکن هامم انتخاب کردم، مانولاس رو هرطور شده می خرم (30 تا 40 میلیون پوند خرج بر میداره)، مهاجم نوک هم ایکاردی رو می خریدم (45 تا 50 تا)، البته ایکاردی هنوز مهاجم کاملی نیست، اما به بازار که نگاه می کنم، ایکاردی رو انتخاب می کنم، بقیه مهاجم ها یا بالای 90 تا قیمت دارن یا گلزن نیستن... امار گلزنیش فوق العاده نیست، اما یک فصل 22 تا گل زده و فصل بعد تو 29 بازی 16 گل که اگر کل فصل رو بازی می کرد قطعا بالای 20 تا میزد. که نشون میده پتانسیلشو داره. اما واسه خرید وینگ راست دو دل هستم، احتمالا کمپل رو فیکس میذارم این فصل... و قطعا از جوون ها هم استفاده می کنم! به نظر من، بازیکن جوون نیمکت نشین از یه ستاره روی نیمکت خیلی بهتر و راندمان بیشتر خواهد بود، چون انگیزش بالاتره.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همه میدونن که تیم ما کجاها ضعف داره و اینکه تو نقل و انتقالات داغونه، اما دلیل نمیشه که از گلزنی بازیکن های جوون خوشحال نشیم... من خودم باشم قطعا دو بازیکن می خرم، بسته به مدت مصدومیت گابریل شاید 3 یا حتی 4 تا (یک یا دو دفاع، یک مهاجم نوک و یک وینگ راست، اما اولویت با وینگ راست نیست!) بازیکن هامم انتخاب کردم، مانولاس رو هرطور شده می خرم (30 تا 40 میلیون پوند خرج بر میداره)، مهاجم نوک هم ایکاردی رو می خریدم (45 تا 50 تا)، البته ایکاردی هنوز مهاجم کاملی نیست، اما به بازار که نگاه می کنم، ایکاردی رو انتخاب می کنم، بقیه مهاجم ها یا بالای 90 تا قیمت دارن یا گلزن نیستن... امار گلزنیش فوق العاده نیست، اما یک فصل 22 تا گل زده که نشون میده پتانسیلشو داره. اما واسه خرید وینگ راست دو دل هستم، احتمالا کمپل رو فیکس میذارم این فصل... و قطعا از جوون ها هم استفاده می کنم! به نظر من، بازیکن جوون نیمکت نشین از یه ستاره روی نیمکت خیلی بهتر و راندمان بیشتر خواهد بود، چون انگیزش بالاتره.
گلزنی بازیکن جوون و بی نام و نشون وقتی دلچسبه که نتیجه داشته باشه وگرنه از هتریک چمبرلین و آسانو و ... با منتخب مالزی مارو چه حاصل ؟!!؟
این تیم به حداقل 4خرید نیاز داره ! حداقل 4تا ... دفاع که اوتیم ! الان فقط یه کوش هست و بیرین
هافبک دفاعی با اومدن ژاکا اوضاع خیلی بهتره ... گوش راست اصلا نداریم ! مهاجم هم که دوستان بهتر اطلاع دارن
در ضمن با توجه به مصدومیت های مکرر رمسی سانتی و باقی دوستان یوقتایی باید بازیکن شاخصی رو نیمکت تیم هم باشه که خداروشکر ما اینم نداریم ...
هرجای تیم رو میبینم نیاز به ترمیم داره ... تیمای دیگه برا یه بازیکن 120 میلیون هزینه میکنن ما میگیم آقا 5تا بازیکن بگیرید 100میلیون حداقل وسطای فصل لیست 18نفره پر بشه !

بالا