• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پيشنهاد 50 ميليون يورويي بارسلونا به فابرگاس
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا مي‌كوشد هافبك نهاجمي بارسلونا را با مبلغ 50 ميليون يورو به خدمت بگيرد.

A0651832.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، سسك فابرگاس از بارسلونا اسپانيا پيشنهاد 50 ميليون يورويي دريافت كرده و به احتمال فراوان اردوي توپچي هاي لندن را به مقصد كاتالونيا ترك خواهد كرد.
اين بازيكن اسپانيايي به اصرار آرسن ونگر در آرسنال مانده و تنها انگيزه او براي تمديد قرارداد با آرسنال دلگرمي تازه اين باشگاه در مورد تمديد 30 ميليون يورويي بود كه با پيشنهاد بارسلونا آن هم از بين رفته است.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فيورنتينا با اينكه قرارداد ملو رو به مدت يكسال ديگر تمديد كرد اعلام كرده است ارسنال مي تواند فلورنتينو ملو رو با امانوئل ابوئه+20 ميليون يورو خريداري كند.
مي گم بعضيا چه فكرايي مي كنن.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

این کد یه شکلک بود به این معنی که " معلوم هست دارید چه کار می کنید؟"
///
بچه های کانون شایعه زیاد درست می کنن . البته ربطی به پست تو نداشت . هیمنجوری گفتم

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
يادش بخير
اين اوخر داشت خوب ميشد كه رفت و ناپديد شد ....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_16x9LorikCam_f39db29.jpg

اینطور به نظر میرسد که ماجرای خرید یک هافبک دفاعی ، تا پایان هفته مشخص خواهد شد.
آرسن ونگر پیش از این اعلام کرده بود قصد ندارد خریدهای خود را به روزهای پایانی موکول کند و میخواد با شروع تمرینات پیش فصل ، یازیکنان جدید نیز در کنار تیم باشند. انتقال ملو کمی پیچیده شده و هر روز صحبتهای جدیدی از هر طرف به گوش می رسد. حال این مساله یا بازار گرمی است که آنها انجام میدهند و یا کلا قصد فروش او را ندارند. 25 میلیون یورو برای یک بازیکن در پست هافبک دفاعی ، رقمی نجومی است که شاید باشگاه های دیوانه ای همچون منچستر سیتی این مبلغ را بپردازند. اگر قرار باشد این ماجرا همینطور ادامه داشته باشد ، دو طرف به نتیجه ای نخواهند رسید و در پایان کار این آرسنال است که ضرر میکند. زیرا نه ملو را به خدمت گرفته و نه بازیکن مناسبی را برای پست هافبک دفاعی.

به نظر میرسد ماجرای خرید یک هافبک دفاعی تا پایان این هفته تمام شود. مذاکرات نهایی برای خرید ملو در حال انجام است و اگر توافقات صورت نگرفت ، ونگر گزینه های دیگر را مورد بررسی قرار می دهد.

لوریک کانا ، جدی ترین گزینه توپچی ها ، بعد از فیلیپ ملو است. کانا نیز بازیکن با تجربه و با کیفیتی است. ملو تنها یک سال است که خود را به فوتبال اروپا نشان داده اما کانا حدود 4 سال است که در این سطح فوتبال بازی میکند و موفق شده بازوبند کاپیتانی تیم المپیک مارسی فرانسه را نیز بدست آورد. قیمت او به مراتب مناسب تر است. ایلنر فصل گذشته پیشنهاد آرسنال را رد کرد و اکنون که بازی او به مراتب افت کرده ، بر روی پیشنهاد توپچی ها فکر میکند !! ماتویدی نیز ابتدا اعلام کرد به هیچ وجه قصد خروج از سنتاتین را ندارد اما با توجه به وضعیت تیمش ، او نیز اکنون به آرسنال علاقمند شده !!

در خبری که امروز منشتر شد ، اعلام شده بود که آینده کانا تا پایان هفته مشخص خواهد شد. اعلام شده که او به لیگ انگلیس خواهد رفت و تنها مشتری او نیز ، آرسنال است. باید تا پایان هفته منتظر ماند و نتیجه کار را دید. شاید مهمترین نکته ، داشتن یک هافبک دفاعی قدرتمند باشد. کانا ، ملو ، ماتویدی و ایلنر شاید کیفیتی متفاوت با یکدیگر داشته باشند ، اما در آرسنال ، همگی آنها به سطح دلخواه ونگر میرسند.​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
f_16x9LorikCam_f39db29.jpg

اینطور به نظر میرسد که ماجرای خرید یک هافبک دفاعی ، تا پایان هفته مشخص خواهد شد.
آرسن ونگر پیش از این اعلام کرده بود قصد ندارد خریدهای خود را به روزهای پایانی موکول کند و میخواد با شروع تمرینات پیش فصل ، یازیکنان جدید نیز در کنار تیم باشند. انتقال ملو کمی پیچیده شده و هر روز صحبتهای جدیدی از هر طرف به گوش می رسد. حال این مساله یا بازار گرمی است که آنها انجام میدهند و یا کلا قصد فروش او را ندارند. 25 میلیون یورو برای یک بازیکن در پست هافبک دفاعی ، رقمی نجومی است که شاید باشگاه های دیوانه ای همچون منچستر سیتی این مبلغ را بپردازند. اگر قرار باشد این ماجرا همینطور ادامه داشته باشد ، دو طرف به نتیجه ای نخواهند رسید و در پایان کار این آرسنال است که ضرر میکند. زیرا نه ملو را به خدمت گرفته و نه بازیکن مناسبی را برای پست هافبک دفاعی.

به نظر میرسد ماجرای خرید یک هافبک دفاعی تا پایان این هفته تمام شود. مذاکرات نهایی برای خرید ملو در حال انجام است و اگر توافقات صورت نگرفت ، ونگر گزینه های دیگر را مورد بررسی قرار می دهد.

لوریک کانا ، جدی ترین گزینه توپچی ها ، بعد از فیلیپ ملو است. کانا نیز بازیکن با تجربه و با کیفیتی است. ملو تنها یک سال است که خود را به فوتبال اروپا نشان داده اما کانا حدود 4 سال است که در این سطح فوتبال بازی میکند و موفق شده بازوبند کاپیتانی تیم المپیک مارسی فرانسه را نیز بدست آورد. قیمت او به مراتب مناسب تر است. ایلنر فصل گذشته پیشنهاد آرسنال را رد کرد و اکنون که بازی او به مراتب افت کرده ، بر روی پیشنهاد توپچی ها فکر میکند !! ماتویدی نیز ابتدا اعلام کرد به هیچ وجه قصد خروج از سنتاتین را ندارد اما با توجه به وضعیت تیمش ، او نیز اکنون به آرسنال علاقمند شده !!

در خبری که امروز منشتر شد ، اعلام شده بود که آینده کانا تا پایان هفته مشخص خواهد شد. اعلام شده که او به لیگ انگلیس خواهد رفت و تنها مشتری او نیز ، آرسنال است. باید تا پایان هفته منتظر ماند و نتیجه کار را دید. شاید مهمترین نکته ، داشتن یک هافبک دفاعی قدرتمند باشد. کانا ، ملو ، ماتویدی و ایلنر شاید کیفیتی متفاوت با یکدیگر داشته باشند ، اما در آرسنال ، همگی آنها به سطح دلخواه ونگر میرسند.​
کانا ، ملو ، ماتویدی و ایلنر شاید کیفیتی متفاوت با یکدیگر داشته باشند ، اما در آرسنال ، همگی آنها به سطح دلخواه ونگر میرسند.:snitch:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بکس عکس های تمرینات پیش فصل رو سایت آرسنال گذاشته . همونطور که خود سایت گفته از نکات جالب حضور دو توماس هست . یکی موتزارت کوچک یکی هم توماس جدید . گالری رو ببینید عکس های جالبی داره مخصوصا عکس های پروفسور ...

در مورد خرید های احتمالی هم هر روز هم سایت Goal رو چک می کنم هم کانون رو . ولی کلآ چیزی که همه منتظرش بودیم یعنی یکی دو خرید سطح اول به نظر نمی رسه که وقوع بپیونده ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تو سايت فارسي باشگاه از قول مدير ورزشي فيورنتينا اومده كه ونگر پيشنهاد مذاكره رودررو به فيورنتينا داده و در مورد معاوضه با ابوئه نيز چراغ سبز نشان داده.
از نظر من كه از دست دادن بازيكن در چنين شرايطي به هبچ وجه درست نيست.
اما خبر بد اينكه گويا ارشاوين از شرايط كنوني باشگاه راضي نيست و مدير برنامه هاش به مسئولان بارسا گفته كه اندري دوست دارد براي بارسا بازي كند.
اين ديگه فاجعه است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
01.jpg

فيروئنتينا اعلام كرد پيشنهاد تعويض ابوئه و ملو پيشنهاد منصفانه اي است و جاي بررسي هاي بيشتري دارد ...مسئولين اين باشگاه گفتند : ما مشكلي با معامله ي پيشنهادي نداريم !
به نظر ميرسد بلاخره شماره 13 آرسنال صاحب پيدا ميكند !

f_Untitled1m_d51d57f.jpg

مدیر ورزشی باشگاه فیورنتینا اعلام کرد ، آرسن ونگر پیشنهاد گفتگوی حضوری درباره انتقال فیلیپ ملو را روانه باشگاه فیورنتنا کرده. او اعلام داشت فورنتینا از معاوضه فیلیپ ملو با امانوئل ابوئه استقبال میکند. هنوز هیچ یک از اعضای باشگاه آرسنال درباره این انتقال اظهار نظر نکرده اند.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جگوار این ملو رو من یک ساعت پیش دیده بودم که تیتر زده رفته یوونتوس . شاید اشتباه دیدم کلآ. چک می کنم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
جگوار وضعیت ما وخیم تر از این حرفاست .

Juventus Sign Felipe Melo

اینم داره به نقل از Sky Sport میگه .
:( واقعا خبر غم انگيزي بود ... من فك مي كردم اين يكيو ميگيريم ديگه ....
معلوم نيس دارن چيكار ميكنن
روزاي پاياني ميخان كيو جذب كنن ديگه خدا ميدونه!!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
f_robin1m_d8ef56e.jpg

باشگاه آرسنال با افتخار اعلام میکند ، رابین فانپرسی ، مهاجم هلندی توپچی ها ، قرارداد جدید و بلند مدتی را با این باشگاه به امضا رساند.

رابین 25 ساله در سال 2004 از فینورد هلند به آرسنال پیوست و بهترین گلزن باشگاه در فصل قبل با 20 گل زده در 44 بازی بود. او در 5 فصلی که در آرسنال بود با وجود مصدومیت شدیدی که دچار آن شده بود، توانسته است 177 بازی انجام دهد و 63 گل به ثمر برساند. او همچنین یکی از ارکان تیم ملی کشورش هلند محسوب می شود. در 37 بازی ملی 13 گل به ثمر رسانده است. او همچنین در راهیابی هلند به جام جهانی 2010 نیز سهم به سزایی داشت. رابین با آرسنال قهرمانی جام حذفی در سال 2005 را تجربه کرده است. او فصل قبل یکی از بهترین بازی هایش را برای آرسنال به نمایش گذاشت و کمک بسیار زیادی به آرسنال در کسب موفقیت هایش کرده است.

آرسن ونگر در رابطه با تمدید قرارداد رابین گفت : خبر بسیار شگفت انگیزی است که رابین تعهدش به باشگاه را نشان داده است و آینده اش را در آرسنال رقم زده است. ما همگی از این مسئله خوشحال هستیم. او یک بازیکن عالی است و استعداد زیادی دارد. قدرت گلزنی او بالاست و می تواند در سطح بسیار بالایی پیروز مسابقات شود. ما قبلا عملکرد خوب رابین را در زمین دیده ایم اما او فقط 25 سال دارد و هنوز جای پیشرفت زیادی برای این بازیکن وحود دارد. او پتانسیل این را دارد که به یکی از بهترین های آرسنال تبدیل شود.

رابین نیز در رابطه با تمدید قراردادش با آرسنال گفت : من واقعا از اینکه قراردادی بلند مدت با باشگاه امضا کرده ام بسیار خوشحالم ! من تا 5 سال دیگر نیز در باشگاه خواهم بود. احساس خیلی خوبی از اینجا بودن دارم. ما یک مربی با کلاس جهانی داریم. یک ترکیب عالی از بازیکنان جوان و یک استادیم جهانی به همراه هوادارانی خارق العاده ! باشگاه آرسنال آینده ای بسیار روشن دارد و من می خواهم جزوی از این آینده باشم ! قلب من با آرسنال است و نمی توانم خود را در پیراهن باشگاه دیگر تصور کنم !! زیرا من به این باشگاه عشق می ورزم. اگر شما به 5 سال گذشته نگاه کنید قدم هایی که هر فصل برداشته ام را خواهید دید. اگر به پشتیبانی مربی و باشگاه و کمک هواداران و هم تیمی هایم نگاه کنید، خواهید دید که من بهترین انتخاب را کرده ام.​

بالا