• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر به فيورنتينا پيشنهاد معاوضه سندروس و ابوئه به علاوه 5 ميليون يورو رو داده است.
چند روز پيش كه مسئولان فيورنتينا بعد از شايعات پيشنهاد يووه براي ملو اعلام كردند كه تنها از ارسنال پيشنهاد رسمي دريافت كرده اند و تنها با اين تيم مذاكره خواهند كرد. اين خبر ملو-يووه هم صحت نداره و خودم رفتم تو سايت sky sport‌و چنين خبري رو نديدم بلكه خود ملو براي پيوستن به يووه علاقه نشان داده ولي هنوز هيچ پيشنهاد رسمي نه از يووه و نه از رئال دريافت نكرده(پاي رئال بياد وسط دخلمون اومده)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ونگر به فيورنتينا پيشنهاد معاوضه سندروس و ابوئه به علاوه 5 ميليون يورو رو داده است.
چند روز پيش كه مسئولان فيورنتينا بعد از شايعات پيشنهاد يووه براي ملو اعلام كردند كه تنها از ارسنال پيشنهاد رسمي دريافت كرده اند و تنها با اين تيم مذاكره خواهند كرد. اين خبر ملو-يووه هم صحت نداره و خودم رفتم تو سايت sky sport‌و چنين خبري رو نديدم بلكه خود ملو براي پيوستن به يووه علاقه نشان داده ولي هنوز هيچ پيشنهاد رسمي نه از يووه و نه از رئال دريافت نكرده(پاي رئال بياد وسط دخلمون اومده)

البته من هم جايي خبر تاييد اين انتقال رو نديدم
اميدوارم بتونيم بگيريمش!
اگه اين بازكين بره رئال خودكشي حرفه اي كرده. با اون همه بازكيني كه رئال گرفته و خواهد گرفت و داشته!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

اصل خبر مال Sky ایتالیا بود . امروز بعد از اینکه همین نقل قول توی Goal اومد من یه خبر دیدم که رسما تایید کرده بود .الان دیدم ظاهرا خبری نیست . شاید هم اشتباه دیده بودم. گفتن که صحبت کردن با همدیگه .

ولی فرقی نمیکنه کلآ . این رو هم از همین الان مال یونتووس بدونید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اين خبر رو چند روزي هست تو خبرگزاري ها مي بينم اما نفهميدم چي به چيه! يكي لطف كنه اين مطلب رو ترجمه كنه.
Arsenal vote against Usmanov cash plans
ملو هم گويا يوونتوسي شد(مي شه)
بايد ديد هدف بعديه كيه. از نظر من هم معاوضه ملو با ابوئه كار چندان عاقلانه اي نبود.

صحبتهای ایوان گازیدیس با سایت رسمی باشگاه.

ایوان ، ممنون که فرصت این مصاحبه را به سایت رسمی باشگاه دادی. برای شروع امروز خبری را شنیدیم که رابین فانپرسی قرارداد جدیدی با آرسنال امضا کرد. به نظر میرسد همه از این بابت خوشحالند. اینطور نیست؟
از اینکه رابین تعهد خود نسبت به آرسنال را نشان داد بسیار خوشحالیم. او فوتبالیستی با کلاس جهانیست و قسمتی مهم از تیمی که ما در حال ساخت آن هستیم. او 25 سال سن دارد و اکنون در سالهای اوج فوتبالش میتواند در آرسنال بازی کند. رابین یکی از اعضای محبوب تیم ، هواداران ، هم تیمی ها و کل باشگاه است. او برای پیشرفتش سخت تلاش میکند.
معمولا تمرکز تیمها بر روی بستن قرارداد با بازیکنان جدید است اما وقتی تمام تیمها برای جذب یک استعداد تلاش میکنند ، تمدید قرارداد آن بازیکن همان اندازه اهمیت دارد. این مساله حیاتی تر از خرید یک بازیکن جدید است. این مساله نشانگر این است که ما بر روی حفظ استعدادهایمان در باشگاه متمرکز شده ایم و میخواهیم یک ساختمان قوی برای کسب موفقیت در دراز مدت بسازیم.

حدودا یک ماه از پایان رقابتهای فصل میگذرد. میتوانید بگویید در این مدت چه اتفاقاتی افتاد؟
با اتمام فصل خود را برای فصل جدید متمرکز کردیم. تمرکز بر روی تمام مواردی که احتمال میدادیم میتواند ما را موفق کند. خیلی سریع ، توماس ورمالن را به خدمت گرفتیم که انتقال مهمی برای ما بود. توماس کاپیتان آژاکس بود و کوله باری تجربه در سطح باشگاهی و ملی به همراه داشت. آرسن اعتقاد داشت توماس میتواند بار فنی تیم را بالا ببرد و اضافه شدن او یک امتیاز بزرگ برای ما بود. او از ابتدای تمرینات پیش فصل با تیم خواهد بود.
مسیر خود را ادامه میدهیم و در صورت نیاز بازیکنانی مانند آرشاوین و ورمالن را به تیم اضافه خواهیم کرد ، در صورتی که آنها توان جدیدی را به ترکیب تیم اضافه کنند. جدا از این موضوع ، موفق شدیم با 6 بازیکن تیم اصلی قرارداد بلند مدت امضا کنیم. فانپرسی ، فابیانسکی ، گیبز ، رمسی ، والکات و ویلشیر بازیکنانی بودند که تعهد خود به باشگاه را نشان دادند. هرچند رسانه ها به این ماجرا توجهی نکردند اما این مساله به اندازه خرید بازیکن جدید برایمان مهم بود. 4 بازیکن از ترکیب اصلی و دو بازیکن ( گیبز و ویلشیر ) از جوانان ما که آینده خوبی پیش رو دارند. بسیار مهم است که برای موفقیت بلند مدتمان ، استعداهای تیم را حفظ کنیم.
به فکر جذب میدارن خبره ای هستیم که بتوانند با فعلیت در اطراف تیم ، کارها را راحت تر کنند و بر روی فعالیت های تیم تاثیر گذار باشند.
در کنار اینها 16 هنرمند مشهور از جمله لیونل ریچی و لونا لوییز در مقابل 50000 تماشاگر هنرنمائی میکنند. برنامه ریزی کرده ایم که این اتفاق پیش از تورنومنت امارات صورت گیرد. میخواهیم یک فستیوال بزرگ فوتبال را شاهد باشیم. همرا با تیمهای اتلتیکو مادرید ، پاریسن ژرمن و رنجرز. یک دوره مسابقه در سطحی بسیار بالا برای آمادگی هرچه بیشتر تیمها پیش از شروع فصل. این یک مقدمه بزرگ برای فصل جدید خواهد بود.
در نهایت قصد داریم افزایش قابل توجهی در امکانان استادیوم امارات صورت دهیم که مطمئنا هواداران از آن لذت خواهند برد.

ایوان ، پنجشنبه گذشته جلسه ای میان مدیران باشگاه برگزار شد که مطمئنا مسائل مهمی در آن مطرح گردید. میتوانید بیشتر برای ما توضیح دهید؟
با صحبتی که با مشاوران مالی انجام شد ، گفتگوهایی نظیر پرداخت درصدی از بدهی ها از سود خالص باشگاه و همینطور نقل و انتقالات صورت گرفت. نتیجه کار بسیار مثبت بود و مشخص شد که از اصل گردش پول در باشگاه میتوانیم بدهی های سالیانه را پرداخت کنیم ، و همینطور هزینه ها. در مورد بازیکنان نیز ، هیات مدیره تصمیم گرفت برای خرید یک یا دو بازیکن جدید هزینه ای نکند و بجای آن با تمدید قرارداد استعداد های تیم ، تمرکز و پایداری ترکیب را حفظ کند !!!! البته برای افزایش قدرت تیم ، امکان حضور یک بازیکن جدید وجود دارد !! تعدادی از بهترین بازیکنان جوان دنیا را در کنار خود جمع کردیم. آنها کیفیت خود را با حضور میان 4 تیم نخست لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته نشان دادند. خرجهای زیاد در بازار نقل انتقالات ، موفقیت تیم را تضمین نمیکند !! کمی مسیر خود را تغییر دادیم ، نه با خرید بازیکن بلکه با حفظ تیم. تیمی را در اختیار داریم که بزرگترین باشگاههای جهان به دنبال بازیکنان آن هستند.

با این حساب تفکرات شما برای فصل جدید چیست؟
تمرکز خود را بر روی ترکیب کنونی نهاده ایم. بازیکنان جوان ما تجربه ای ارزشمند بدست آورده اند و هم از نظر فنی و هم از نظر روانی بالغ تر شده اند. آنها از فصل گذشته درس خواهند گرفت و بهترین بازیکنان فصل جدید خواهند بود ! باور دارم آنها برای چالشها آماده اند. اگر پیش فصل را موفق و سالم پشت سر گذاریم ، ترکیب فوق العاده ای خواهیم داشت. ادواردو و روسیچکی دو بازیکن جدید هستند که به تیم باز گشته اند. آرشاوین میتوانند در تمام رقابتها حضور داشته باشد و ورمالن نیز از ابتدا در کنار تیم است.
جوانان ما با فتح لیگ برتر و جام حذفی نشان دادند که در کشور بهترین هستند. این وظیفه ما را سخت تر میکند و باید همین روال را حفظ کنیم. باید نکات مثبت آنها را مورد بررسی قرار دهیم و اگر کاستی وجود داشت آنها را برطرف کنیم.
فصل گذشته به نیمه نهایی دو جام رسیدیم. 12 سال متوالی است که در اروپا حضور داریم و باید این مساله را در نظر داشته باشیم که تیمی با میانگین سنی 23 سال توانست این کارها را انجام دهد. تیمهای قدرتمند فراوانی در اروپا حضور دارند که آرزوی انها رسیدن در جمع 4 تیم پایانی لیگ قهرمانان است !! وقتی مدافعان خود را در اختیار داشتیم ، توازن تیم برقرار بود و موفق شدیم در 21 بازی شکست نخوریم. با 68 گل زده ، دومین تیمی بودیم که بیشترین گل را به ثمر رساند. در 6 بازی خانگی در لیگ قهرمانان اروپا ، حتی یک گل هم دریافت نکردیم. از ابتدای سال 2009 ، هیچ تیم انگلیسی وجود ندارد که کمتر از آرسنال شکست خورده باشد. به اندازه کافی دلایل وجود دارند که مشتاقانه به فصل آیده خوشبین باشیم.
ارسناليا كلا خيلي خوب صحبت مي كنن.ادمو خام مي كنن. ولي به گازيديس اعتقاد دارم چرا كه ارشاوين رو با قيمتي پايينتر از مبلغ درخواستي زنيت خريداري كرد. خود ونگر هم چند روز پيش ازش تعريف و تمجيد كرد و گفته كه جاي خالي ديويد دين را به خوبي پر كرده.
اميدوارم يه هافبك دفاعي بخرن بدون بازيكن در اين پست اين فصل رو هم از دست مي ديم. ولي خيلي اميدوارم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ده بازي تداركاتي تاشروع فصل

f_33525ars612m_737ebe3.jpg

باشگاه آرسنال برنامه دقیق دیدارهای تدارکاتی پیش فصل را اعلام کرد.
توپچی ها تمرینات خود را از دیروز آغاز کردند. 15 آگوست ، اولین دیدار لیگ آغاز خواهد شد اما پیش از آن تیم آرسنال مقابل 10 تیم دیگر به میدان میرود تا آمادگی خود را محک بزند. برنامه بازیها به ترتیب زیر است.

ARSENAL XI
بازیهایی که ترکیب آن از تیم جوانان و رزرو تشکیل میشود و بازیکنان تیم اصلی در آن حضور ندارند.​

شنبه 18 جولای
BARNET - ARSENAL
=============
دوشنبه 20 جولای
LINCOLN CITY - ARSENAL XI
=============
سه شنبه 21 جولای
SC COLUMBIA - ARSENAL
=============
دوشنبه 27 جولای
SZOMBATHELY HALADAS - ARSENAL
=============
سه شنبه 28 جولای
MAIDENHEAD UNITED
- ARSENAL XI
=============
چهارشنبه 29 جولای
HANNOVER 96 - ARSENAL
=============
شنبه اول آگوست
ARSENAL - ATLETICO MADRID
=============
یکشنبه 2 آگوست
ARSENAL
- RANGERS
=============
سه شنبه 4 آگوست
BOREHAM WOOD
- ARSENAL XI
=============
شنبه 8 آگوست
VALENCIA CF - ARSENAL

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal vote down £60million cash injection from Usmanov:(
گويا ملو هم يوونتوسي شده و ونگر به فكر گزينه هاي ديگرش است كه يكي از انها ماتويدي هافبك 22 ساله سنت تين هست كه گفته شده در كمپ باشگاه حاضر شده و با ونگر به گفتگو نشسته. مبلغ اين قرارداد 2.5 ميليون پوند مي باشد:blink:
اگر با ماتويدي به توافق نرسند گزينه بعدي گوخان اينلر خواهد بود كه اودينيزه 12 ميليون يورو براي او قيمت گذاشته.

سباستین باسونگ ، مدافع فرانسوی تیم فوتبال نیوکاسل پیشنهاد رسمی باشگاه آرسنال برای به خدمت گیری او را تایید کرد. خود او از این انتقال استقبال کرد اما اعلام داشت تنها نظر خود باشگاه نیوکاسل و مسئولین این تیم باقی مانده تا با مبلغ ارائه شده موافقت کنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
يعني ملو با ماتويدي يكي بود؟ !!!!
2.5؟!! يه وقت پولمون تموم نشه!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منچستر هم يه بازيكن خريد از بوردو تو همين رنج بود!فكر كنم براي توپ جمع كن مي خوان!
البته بايد توجه كرد كه بازيكني كه ونگر روش انگشت مي ذاره مطمئن باش كه يه استعدادي توش هست من هم فقط منتظرم كه ونگر بازيكن بخره حالا مي خواد مسي باشه مي خواد كارستن يانكر باشه چون به ونگر اعتماد دارم.
تازه تو گل اومده كه بارسا مي خواد اتوئو رو 29 ميليون بخره و و با پولش سسك رو بخره اون هم حدود 46 ميليون. گ*^$#ن ما رو با اين فابرگاس ببريدش خيال ما رو راحت كنين.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
f_gun12353826m_a9a4867.jpg

باز هم شایعات, باز هم بارسا, بازهم آرشا و یک بار دیگر تکذیب.
پس از انتقال مرد روس به آرسنال و درخشش فوق العاده ی او, صحبت های زیادی مبنی بر ترک لندن توسط او , حتی در همین تابستان شایع شد.اگرچه آرشاوین همواره این صحبت ها را تکذیب می کرد ولی گه گاه این شایعات چهره ی بسیار منطقی و مستند به خود می گرفت!!

در یکی از این اظهار نظرها که ممکن است در سایت های زیادی با آن رو به رو شده باشید ادعای وکیل او, دنیس لاچتر مبنی بر جلسه ی ملاقات او با سران بارسلونا برای انتقال آرشا به نیوکمپ بود.در همین راستا بود که خبرگزاری "سان" نیز با انتشار خبری عجیب از ابراز علاقه ی آرشاوین برای رفتن به بارسلونا گفت!!

و اما حقیقت که در این شایعات طرح ریزی شده کمی پنهان است...

خبر سان اگرچه کاملا صحیح است ولی نکته ی قابل توجه تاریخ انجام این مصاحبه است که به چیزی حدود یک سال پیش, در تابستان 2008 باز می گردد و نشان می دهد که نشر این خبر بیشتر یک شیطنت بوده و عجیب تر انتشار آن توسط یک سایت انگلیسی است! گرچه آرشاوین را هنوز می توان یک طرفدار بارسلونا دانست ولی علاقه ی وی به آرسنال و تصمیم قطعی ماندنش در آرسنال از آن هم مستند تر و واضح تر است.

در مورد دنیس لاچتر نیز این ادعاها زمانی مطرح شد که آرشاوین وی را از کارش (وکالت آندری) اخراج کرده یا به عبارتی دیگر با او قطع همکاری کرده بود.اما لاچتر در مصاحبه با سایت "اسپورت" مدعی شد هنوز یک سال و نیم دیگر با آرشاوین قرارداد دارد و تا آن زمان باید در پستش باقی بماند.وی در ادامه نیز ادعای ملاقات با سران بارسلونا را مطرح کرد.

اما پس از همه ی این ماجرا ها دو روز پیش آرشا در مصاحبه ای در پاسخ به خبرهای فوق با رد تمامی آن ها این گونه گفت:

"این اولین باری است که این خبر را می شنوم!من با هیچ کس صحبت نکرده ام و شنیدن این ها واقعا عجیب است.به نظر می رسد که دوباره در حال مشهور شدن هستم ولی بعضی افراد سعی می کنند از اسم من برای خودشان سو استفاده کنند.

من هرگز با بارسلونا صحبت نکرده ام و فکر می کنم بعضی افراد در این مورد قصه بافی می کنند!همه ی این ها ساختگی است.دو ماه پیش هم شایعاتی درباره ی مشکلات آرشاوین با بازیکنان آرسنال شنیدم که همه ی آن ها نیز ساختگی بودند.
فکر می کنم همکاران شما فقط در حال ساخت خبرهای داغند!!"
خيلي نگران شده بودم.خدا رو شكر.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
میبینم که این فصل هم همون آش و همون کاسه.راستی ستاره ای چیزی از دست ندادیم؟

به به . کمتر بودی این اواخر توی این تاپیک . در مورد از دست دادن ستاره ها هم : فعلا نه ... ولی امیدوار نباش . بارسا و رئال بدجوری پیله کردن . قضیه ی فابرگاس جدی هست به نظر من . هر چند که از سایت رسمی اونجوری که من دیدم همچنان خبرهای گل و بلبل می رسه ...

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
به به . کمتر بودی این اواخر توی این تاپیک . در مورد از دست دادن ستاره ها هم : فعلا نه ... ولی امیدوار نباش . بارسا و رئال بدجوری پیله کردن . قضیه ی فابرگاس جدی هست به نظر من . هر چند که از سایت رسمی اونجوری که من دیدم همچنان خبرهای گل و بلبل می رسه ...
والا چه کنیم دیگه.درس و امتحان و کنکور و... آدم باید قید خیلی چیزها رو بزنه.البته نه مثل پروفسور:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خواهش می کنم اگر کسی در تاپیک پستهای بر خلاف روال زد فقط بدریپورت بدید ، هیچ نیازی به پاسخ دادن شما نیست ، چون این کار فقط باعث میشه طرف بحث رو ادامه بده و حتی اگر بحث را هم ادامه نده یه زحمت برای مدیر اضافه میشه که مجبور هست پستهای پاسخ رو هم پاک کنه.
مطمئن باشید با اینگونه پستها به شدت برخورد میشه ، خصوصا پستهای اینچنینی که در تاپیکهای هواداری زده میشه . الان این دوستمون که این پست رو زده بودند یک کارت قرمز گرفتند و در صورت تکرار بن خواهند شد. شاد و پیروز باشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باشگاه آرسنال یکی از منظم ترین باشگاههای جهان از نظر کنترل درآمد است. به شخصه هیچ گاه ندیدم که باشگاه با بحران مالی روبرو شود و همیشه به نوعی توازن خود را حفظ کرده. اما مشکلی بزرگ از سال 2006 در باشگاه بوجود آمد. بیش از 90 سال از عمر هایبری میگذشت و این ورزشگاه دیگر توان استقبال هواداران را نداشت. در کنار این مطلب ، به علت فرسودگی بسیار ، در برخی مواقع مجبور به تعمیرات بخشهای مختلف استادیوم میشدیم و به اجبار در اواسط فصل نمیتوانستیم از آن بخشها استفاده کنیم. ساخت ورزشگاه جدید ، دروازه جدیدی را بروی باشگاه باز کرد. یکی از شیک ترین و با کلاس ترین ورزشگاههای اروپا را برای خود ساختیم که میزبان بزرگان جهان باشیم. تیم ملی برزیل ، در اروپا هیچ دیداری را خارج از این استادیوم برگزار نکرد و به قولی استادیوم خانگی خود در اروپا میداند. در کنار اینها باشگاه سعی میکند حتی میزبانی رقابت معتبری همچون فینال لیگ قهرمانان اروپا را نیز بدست آورد. در کل موفقیتهای بسیاری چه در حال و چه در آینده از بابت ساخت این ورزشگاه وجود دارد. شاید شیرین ترین قسمت آن ، افزایش 2 برابری سود حاصل از بلیت فروشی هاست !

اما در کنار این خوبی ها یک مشکل بزرگ سد راه باشگاه شد. مشکلی که دقیقا مشخص نیست تا چه زمانی ادامه دارد. این مساله ، بدهی باشگاست. کاری به مبلغ این بدهی و یا مدت زمان پرداخت آن نداریم. اما مساله ای وجود دارد که در چند روز اخیر ذهن مرا مشغول کرده و آن هم یک دندگی مسئولین آرسنال در قبال فروش سهام بیشتر به عثمانوف است. عثمانوف اکنون با 25% سهامی که دارد ، بعد از کرونکه آمریکایی که 28.5% سهام آرسنال را در اختیار دارد ، دومین سهامدار آرسنال است. البته هر دوی آنها بعد از پیتر هیلوود قراردارند که مالک باشگاه است. پدر بزرگ هیلوود در دهه 50 تقریبا تمام سهام باشگاه آرسنال را خرید. بعد از او پسرش اوضاع را بدست گرفت و درصدی از سهام را بین خانواده های اشرافی انگلیس تقسیم کرد. اما نوه او پیتر هیلوود در حدود 30 سالی که در باشگاه حضور دارد ، باشگاه را به دو بخش سهام داری و شخصی تقصیم کرد. رقم دقیق سهام هیلوود مشخص نیست اما با یک حساب سر انگشتی میتوان آن را بین 30 تا 40 درصد تخمین زد. البته این رقم به 30% بیشتر نزدیک است زیرا عثمانوف قصد دارد با افزیش سهام خود ، اختیارات باشگاه را در دست بگیرد و به نوعی بر جای هیلوود بنشیند. اما ...

دیوید دین در سال 2006 باشگاه را ترک کرد و 12.5 % از سهام باشگاه که برابر با کل سهام او بود را به عثمانوف فروخت. دین در این راه به عثمانوف کمک کرد و تمام سهامدارانی که زیر 10% سهام در اختیار داشتند سهام خود را به عثمانوف فروختند. در کل بعد از حدود 3 سال سهام عثمانوف به 25% رسید. با شناختی که از روسها داریم ، بعید است که کوتاه بیایند و در این مسیر هر کاری انجام میدهند. هفته گذشته جلسه مدیران باشگاه انجام شد و به نوعی ، اصل صحبت آنها در مورد افزایش سهام عثمانوف بود. عثمانوف پیشنهاد داده بود در صورت افزایش سهام ، حدود 300 میلیون پوند از بدهی های باشگاه را پرداخت خواهد کرد و همچنین حدود 60 میلیون پوند در اختیار ونگر قرار خواهد داد تا برای نقل و انتقالات هزینه کند !! این پیشنهاد واقعا وسوسه انگیز بود و به نوعی سکوی پرتاب باشگاه نیز محسوب میشد. کسر 300 میلیون از بدهی های باشگاه اتفاقی است که تیم را 7 یا 8 سال از دادن اقساط دور میکند. در کنار اینها اختصاص این بودجه برای نقل و انتقالات ، آرسنالی باشکوه پدید می آورد. همه میدانیم ونگر به دنبال ستارگان نامی نمیرود و کیفیت آنها برای او مهم است. 60 میلیون پوند یعنی 4 یا 5 بازیکن در سطح و کیفیت آرشاوین در تمامی خطوط.

اما نظر باشگاه در این مورد چه بود؟ طی جلسه ای که روز پنجشنبه برگزار شد ، مدیران به اتفاق از فروش سهام بیشتر به عثمانوف خود داری کردند. منطق با مزه ای در این بین وجود داشت !! طبق توافق جمع ، قرار شد باشگاه آرسنال بدهی های خود را از سود خالص باشگاه بپردازد و با بررسی های مشاوران مالی ما مشخص شد نیازی به 300 میلیون وجود ندارد !!! همچنین مشخص شد که ترکیب آرسنال به قدری قوی است که میتواند 5 جام را در یک سال فتح کند !!! ما هیچ نیازی به بازیکن نداریم و تمدید قرارداد با بازیکنانی همچون گیبز و رمسی و .. کفایت میکند !! این ختم کلام اعضای هیات مدیره بود. اما خبری دو روز بعد از این جلسه منتشر شد و آن هم توافق باشگاه با افزایش سهام کرونکه بود !! اگر افزایش سهام منطقی نیست ، پس چرا کرونکه میتواند این کار را انجام دهد؟ !

قضاوت این ماجرا با خودتان. اما یقینا دلیلی برای این کار آنها وجود دارد. این مطلب را 3 روز پیش نوشتم و از آن روز تا کنون آن را در سایت قرار ندادم. زیرا فکر میکردم بتوانم دلیلی برای این کار مدیران باشگاه پیدا کنم. اما ... .

صحبتهای 2 ماه پیش جناب هیلوود را بیاد می آورید؟؟ وقتی ونگر از نداشتن بودجه گله کرده بود و صحبتهایی مبنی بر مذاکراتش با پرز به گوش میرسد. یادتان آمد؟؟ یادتان است هیلوود به نوعی ونگر را دروغگو خواند و حرفهای او را رد کرد؟؟ یادتان است که میگفت همیشه پول کافی برای خرید بازیکنان وجود دارد؟؟ یقینا همه ما فراموش نکردیم اما این جناب هیلوود و دیگر اعضا هستند که فراموش کردند. اکنون به این مساله پی میبریم که خبر اختصاص بودجه 13 میلیون پوندی درست بوده. آیا باشگاهی که برای قهرمانی میجنگد ، برای برطرف کردن نقاط ضعفش باید اینقدر هزینه کند؟؟

ونگر با صحبتهای آن زمان هیلوود قول خرید یک یا دو بازیکن با تجربه را به همه داد. اما اینطور به نظر میرسد که ورمالن با 23 سال سن تنها خرید آرسنال است !! ونگر برای خرید بازیکن تنها یک شانس دارد ، پولی که از فروش بازیکنانی مانند سیلوستره ، سندروس و ابوئه بدست می آید !!! مشکل اوایل فصل گذشته تنها یک هافبک دفاعی بود. خرید بازیکنی در این پست قطعی به نظر میرسید. ملو برترین گزینه برای این قسمت بود اما ونگر هرچه تلاش کرد به جایی نرسید. ایلنر و کانا هم وضعیت نا معلومی دارند و تنها ماتویدی میماند. به فرض اینکه این بازیکن خریده شود ، باید ملو را با ماتویدی مقایسه کنید !!

این مطلب را به دو دلیل نوشتم. اول اینکه از شرایط موجود آگاه شوید و دلیل دوم شرایط ونگر بود. سال گذشته و اتفاقات آن را بیاد داریم. وقتی پولی نباشد نمیتوان خریدی کرد. مطمئنا وقتی مشکلات تیم را افراد آماتوری مانند من و شما تشخیص میدهیم ، انسان بافکری همچون ونگر آنها را حفظ است !! همه ما آرزوی موفقیت آرسنال را داریم. حتی اگر با تیم نوجوانان در بازیهای لیگ شرکت کنیم. مطلبی که خواندید را بیاد داشته باشید که فردای نه چندان دور اگر خدایی نکرده در رقابتی نتیجه نگرفتیم ، انگشت اشاره را بسوی ونگر نگیرید. مطمئنا مخالفین ونگر میتوانند 2 فصل آینده را نیز تحمل کنند. با شرایط موجود ناممکن است که ونگر قرارداد خود را تمدید کند. بقول فانپرسی ، بسیاری از بازیکنان تنها بخاطر ونگر در باشگاه حضور دارند. باید دید جناب هیلوود و دوستان بعد از آنها چه خواهند کرد؟

امیدواریم بهترین اتفاقات برای آرسنال دوست داشتنی ما رخ دهد. در هر شرایطی موفقیت آرسنال آرزوی همه ماست ولی ...
واقعا معلوم نيست كه اين هيلوود چي تو سرشه! اعصاب همه ارسنالي ها رو ريخت به هم حالا ارسنالي هاي اون ور اب رو نمي دونم ولي اين ور فحشش مي دن.اينكه عثمانوف تمام كارهاش براي بزرگتر كردن ارسنال است و اينكه براي پيشرفت ارسنال قدم بر مي داره كاملا واضحه اما چرا هيلوود مخالفت مي كنه و در عوض سهام كروئنكه رو مي خواد افزايش بده نقطه مجهول ماجراست.البته كاملا مبرهن است كهكروئنكه با سياست هاي ارسنال موافق است و در اين مسير گام بر مي دارد اما مگر عثمانوف جز تزريق پول به باشگاه كار ديگري مي خواهد بكند. شايد باعث تورم مي شود من كه نمي دانم؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
انتقاد شديد آلمونيا از ونگر
جرات داشته باش و بيشتر تلاش كن

مانوئل آلمونيا از سرمربي فرانسوي آرسنال به شدت انتقاد كرد. اين دروازه‌بان اسپانيايي از ونگر خواست پول بيشتري را براي خريد بازيكنان جديد هزينه كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرسنال لندن در تابستان جاري تاكنون در بازار جابه‌جايي بازيكنان هيچ فعاليتي نداشته و سرمربي فرانسوي توپچي‌ها تنها توماس فرمائلن را از آژاكس خريداري كرده است. ونگر براي خرج نكردن پولش براي بازيكنان بزرگ و هزينه كردن براي بازيكنان جوان و مستعد زبانزد است.

اين موضوع صداي بسياري را درآورده كه آخرين نفر آنها دروازه‌بان اسپانيايي آرسنال است. آلمونيا از او خواسته جرات بيشتري داشته باشد و فعاليت بيشتري را از خود نشان بدهد.

اين سنگربان به مجله‌ي "چمپيونز مگزين" گفت: «داشتن تيمي جوان عالي است. اما، تو تنها با بازيكنان جوان نمي‌تواني هيچ عنواني را بدست بياوري.»

اين دروازه‌بان 32 ساله كه در سال 2004 از سلتاويگو راهي آرسنال شد، ادامه داد: «بازيكنان با تجربه‌تر چندان مشغول و سرگرم خودشان نيستند. آنها حرفه‌اي‌ترند و اين در بازي‌هاي بزرگ داراي اهميت است.»

آلمونيا كه با آرسنال تنها در سال 2005 قهرماني در جام حذفي انگليس را تجربه كرد، همچنين گفت: «مربي بايد سخت‌تر كار كند تا آنچه را كه نياز داريم، بدست بياورد. ما به اين ترتيب توانايي بيشتي را براي رقابت خواهيم داشت.»

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
انتقاد شديد آلمونيا از ونگر
جرات داشته باش و بيشتر تلاش كن

مانوئل آلمونيا از سرمربي فرانسوي آرسنال به شدت انتقاد كرد. اين دروازه‌بان اسپانيايي از ونگر خواست پول بيشتري را براي خريد بازيكنان جديد هزينه كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آرسنال لندن در تابستان جاري تاكنون در بازار جابه‌جايي بازيكنان هيچ فعاليتي نداشته و سرمربي فرانسوي توپچي‌ها تنها توماس فرمائلن را از آژاكس خريداري كرده است. ونگر براي خرج نكردن پولش براي بازيكنان بزرگ و هزينه كردن براي بازيكنان جوان و مستعد زبانزد است.

اين موضوع صداي بسياري را درآورده كه آخرين نفر آنها دروازه‌بان اسپانيايي آرسنال است. آلمونيا از او خواسته جرات بيشتري داشته باشد و فعاليت بيشتري را از خود نشان بدهد.

اين سنگربان به مجله‌ي "چمپيونز مگزين" گفت: «داشتن تيمي جوان عالي است. اما، تو تنها با بازيكنان جوان نمي‌تواني هيچ عنواني را بدست بياوري.»

اين دروازه‌بان 32 ساله كه در سال 2004 از سلتاويگو راهي آرسنال شد، ادامه داد: «بازيكنان با تجربه‌تر چندان مشغول و سرگرم خودشان نيستند. آنها حرفه‌اي‌ترند و اين در بازي‌هاي بزرگ داراي اهميت است.»

آلمونيا كه با آرسنال تنها در سال 2005 قهرماني در جام حذفي انگليس را تجربه كرد، همچنين گفت: «مربي بايد سخت‌تر كار كند تا آنچه را كه نياز داريم، بدست بياورد. ما به اين ترتيب توانايي بيشتي را براي رقابت خواهيم داشت.»
ايشان سعي در بستن لاي پاهايشان بكنند كه اينقدر ابروريزي نفرمايند و همچنين گل هاي زيبا از فواصل زيبا نخورند. هر چند با اين صحبت ها اين فرصت را هم از دست دادند و نيمكت نشين فابيانسكي شدند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
باشگاه بارسلونا که با مشکل شدید مالی روبرو شده است ، به هر قیمتی قصد خرید فابرگاس را دارد. آنها توان پرداخت مبلغ سسک را ندارند و به همین دلیل پیشنهاد معاوضه فابرگاس با دو بازیکن خود ، هلپ و گودیانسن را داده اند !!! این دو بازیکن شاید نتوانند نیمی از مبلغ سسک را هم جبران کنند !!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گويا بالاخره يه پيشنهاد مناسب براي ادبايور پيدا شده و اون تيم تيمي نيست جز منچستر سيتي خر پول كه قرارداد با توز رو هم نهايي كرده. از قرار معمول منچستر پيشنهاد 20 ميليون پوندي براي ادبايور داده است و مسئولان دو تيم در حال مذاكره هستند. اين خبر تقريبا در اكثر خبرگزاري ها منتشر شده است و كاملا جدي است.
پول خوبي از اين انتقال به ونگر خواهد رسيد تا بتواند مارونه شماخ مهاجم بوردو و يك هافبك دفاعي(شايد اينلر) را به تركيب تيمش اضافه كند.
از نظر من كمي ريسك در اين انتقال هست ولي اين ريسك را ونگر بايد به جان بخرد هر چند كه هيچ كس دوست نداشت كه اده به تيم رقيب برود.
بايد منتظر روزهاي پيش رو ماند.

بالا