• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گفته میشه این بازی رابین توی ترکیب هست.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این هم از دربی قدیمی لندن . خب همگی خسته نباشید . از مربی بگیر تا بازیکن ها مون . این فصل دیگه تموم شد . من اگه پیش بازیکن ها بودم بهشون خسته نباشید می گفتم . از بازی امشب چیزی نمیگم . نه از بازی فاجعه بار سیلوستره نه از حماقت المونیا نه از بازی ناامید کننده ی نصری نه از مصدومیت ورمالن . فقط و فقط به فصل بعد فکر می کنم . امشب بازی فن پرسی در دقایق آخر واقعا منو به فکر فصل بعد انداخت . یه دروازه بان خوب میخوایم . یه مهاجم نوک سطح 1 میخوایم . ریزش باید داشته باشیم و ...

خسته نباشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اين فصل هم بعضيا تيم رو به فنا دادن. فقط اميدوارم فصل بعد ريخت اين بعضيا رو ديگه نبينيم.
احمقاي كودن!
و حيف و صد حيف به فن پرسي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درسته كه شانس قهرمانيمون به صفر خيلي نزديك شده اما دليلي نداره كه بخواهيم با تيم قهر كنيم!
در چند سال اخير كه در شرف ساخت ورزشگاه جديدمون بوديم و سال هاي بعد از تكميل ان همواره فشارهاي مالي ناشي از ان را حس كرديم.و بيشتر از انكه بتوانيم بازيكن جذب كنيم بازيكنانمون رو از دست داديم.حتي اين فصل اده و توره رو از دست داديم و فقط ورميناتور(!) رو گرفتيم.ولي با اين اوصاف همواره در بين مدعيان قهرماني بوديم.حق داريم براي 6 سال ناكامي ناراحت و عصباني باشيم ولي كمي هم منطقي و واقع بين باشيم؛ما يه ورزشگاه 5 ستاره با بهترين تجهيزات ساختيم.
مثل اينكه خوشبختانه دوران تنگ دستي داره به پايان مي رسه!در طول فصل با بازيكناني كه در حال اتمام قراردادشان بود تمديد قرارداد شده و ونگر ميگه كه مشكل مالي نداريم و تمام بازيكنانش را براي فصل بعد حفظ خواهد كرد.حتي از افزايش بودجه خريد به 30 ميليون هم سخن به ميان امده!
براي فصل بعد المونيا بايد كشته بشه!سيلوستره بايد از جزيره گم شه بره بيرون.ديگه از ابوئه هم نوميد شدم و او هم بايد تيم رو ترك كنه كسي كه ونگر از او (يك مدافع راست)در پست هاي غير تخصصي استفاده مي كنه كه گاها در پست هافبك تهاجمي هم ديده شده!!در مورد روسيچكي هم ترديد دارم كه فصل بعد بتونه به دوران اوجش برگرده.يه مصدوميت خيلي بد رو پشت سر گذاشت و در بازگشتش كار خاصي نتونست انجام بده.شايد فصل بعد به فرم ايده الش برگرده اما تا اون موقع 30 سالش خواهد شد!ادواردو هم اما براي فصل بعد شايد اماده بشه.
در مورد خريدها هم بايد گفت كه:
اگر المونيا ترور شد يه دروازبان خوب مثل سباستين فري فوق العاده خواهد بود.در دفاع همه نگاه ها به ويلي گالاس هست كه بايد ديد قراردادش رو تمديد مي كنه يانه كه همه اميدواريم تمديد كنه چرا كه پول مفت نداريم بريم يه مدافع بخريم.سيلوستره هم كه بره يه مدافع جوون بايد به جاش خريد.كمپل هم اگر بمونه خوبه از بازياش خيلي راضيم خوب و مستحكم بوده.به يه هافبك هم نياز داريم.در اين مواقع صحبت از بن ارفا ميشه كه فكر نمي كنم خيلي بازيكن تاپي باشه ولي خب بهتر از هيچيه!در حمله هم بايد يه مهاجم ريديف خريد كه نزديكترين گزينه مارونه شماخ مراكشي هست كه با اتمام قراردادش با بوردو به عنوان بازيكن ازاد مي تونه به لندن بياد. و از اونجايي كه پول مفت نداريم بديم مهاجم بخريم كي از مارونه بهتر.
يادم باشه اين مطلب رو براي ونگر هم بفرستم كه خيلي موشكافانه به خريدهاي تابستاني اشاره داشتم:دي
در ضمن يه نگاه به برنامه اين هفته ليگ جزيره داشتم كه ديدم:
من سيتي - من يونايتد 16:30
تاتنهام - چلسي 18:30
و يكشنبه:
ويگان - ارسنال 17:30
خيلي پر روييه كه بخوايم از شانس قهرماني صحبت كنيم ولي...:دي
در ضمن هر سه بازي پخش مستقيم ميشه/

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
پیشنهاد آرسنال به ونگر:تمدید تا سال 2014

طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه آرسنال به آرسن ونگر مربی فرانسوی شان قرارداد جدیدی را ارائه کرده اند تا بدین ترتیب از حضور مربی شان در رختکن امیریتس تا سال 2014 اطمینان حاصل کنند.

سایت گل – در حالی که تنها یک سال و نیم دیگر از اعتبار قرارداد ونگر باقی مانده است، این مربی ممکن است قرارداد خود را با توپچی ها تمدید نماید.

این در حالی است که آرسنال پنجمین فصل خود بدون کسب هیچ جامی را سپری می کند ولی شانس بسیار کمرنگی وجود دارد که آنها بتوانند در رقابتهای این فصل لیگ برتر به قهرمانی برسند.

با این وجود روند موفقیت ونگر برروی نیمکت مربی گری آرسنال به نحوی بوده که سران این باشگاه راتحت تاثیر قراردهد، چرا که آنها تصمیم دارند تا قرارداد مربی فرانسوی شان را به تمدید برسانند.

این مربی فرانسوی سه بار با آرسنال به قهرمانی لیگ برتر رسیده و چهار بار نیز این تیم را قهرمان اف ای کاپ نموده است.

سران باشگاه لندنی امیدوارند تا بتوانند این قرارداد را تا ماه اکتبر امسال نهایی کنند.

صحبت ها در مورد تمدید قرارداد ونگر در پایان رقابتهای این فصل شروع می شود و در صورتی که این قرارداد به امضا برسد، ونگر تا 65 سالگی در رختکن امیریتس باقی خواهد ماند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امروز بدترین نتیجه ممکن رقم خورد ...

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
امروز بدترین نتیجه ممکن رقم خورد ...

باور كن ونگر و آرسنال چه ببازه و چه ببره عشق منه ... من از تفكر اين مربي و بازي قشنگ تيم خوشم ميآد ... ببره چه بهتر نبره هم مورد نداره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبرهاي جالبي به گوش مي رسه...
مهاجم کروات این فصل نتوانسته برای تیمش بدرخشد
باشگاه لیون فرانسه قصد دارد تا با ارائه پیشنهادی هشت میلیون پوندی ادواردو را بخدمت بگیرد.
لیون که درسالهای اخیر برلیگ فرانسه حکمرانی کرده است وامسال درنیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور دارد میخواهد برای تقویت هرچه بیشتر خود وبازپس گیری عنوان قهرمانی از بوردو این مهاجم برزیلی الاصل رابخدمت بگیرد.
ادواردو 27ساله که درتابستان سال 2007 با مبلغی درحدود 7.5 میلیون پوند از دینامو زاگرب به ارسنال پیوست نتوانسته برای تیم جدیدش بدرخشد.
وی درماه نوامبر قرارداد بلند مدتی با آرسنال منعقد کرده که او را تا سال 2014 درکنارتوپچیها نگه خواهد داشت ومسئولین ارسنال بخوبی میدانند که وی نگاهها را بسوی خود جلب خواهد کرد.
بعد از مصدومیت سنگین این مهاجم برزیلی در فوریه 2008 وبعد از گذشتن 12 ماه از دوران مصدومیتش وی هیچگاه نتوانست فرم ایده الی را بدست اورد وبطور مداوم برای تیمش بازی کند.
ثبت تنها هفت گل در40بازی که ادواردو برای توپچیها به میدان رفته نمیتواند عملکرد قابل قبولی محسوب شود.
با وجود کارلوس ولا در بین بازیکنان آرسنال وهمچنین تایید حضور مروان شاماک مهاجم مراکشی بوردو درانتهای فصل درارسنال بنظر میرسد که ونگر خودش را آماده دریافت پیشنهاد برای ادواردو کرده است.
پس از مصدومیت شدید ون پرسی ادواردو این شانس را بدست اورد تا برای پنج ماه جانشین وی شود اما نتوانست از فرصت بدست امده استفاده کند وجایگزین مناسبی برای مهاجم مصدوم آرسنال نبود.
همچنین عده ای براین عقیده هستند که وی مقداری از سرعت وتیزچنگی اش را که باعث بثمررساندن گلهای فراوان درلیگ کروواسی شده بود را ازدست داده است.
بنظرمیرسد توپچیها درتابستان خودشان رابرای خروج بازیکنانی نظیر سیلوستره گالاس سندروس ابوئه اماده میکنند.
///////////

به نظر ميرسد آرسنال در تابستان آماده فروش ابوئه باشد ...
آرسن ونگر به نظر ميرسد در پي قدرت مند تر كردن تيم خود در تابستان آماده فروش ابوئه ، مرد ساحل عاجي آرسنال در ازاي 6 ميليون پاند به يكي از تيم هاي سري آ باشد .

ابوئه در فصل گذشته توسط طرفداران خوده تيم مورد شماتت قرار گرفت ، زيرا آنها فكر ميكردند كه او به اندازه اي كه بتواند براي آرسنال بازي كند ديگر توانايي ندارد . هر چند ابوئه پس از آن نمايش هاي فوق العاده اي داشت و باعث شد تا در چند بازي بعد حتي او را تشويق نيز كنند ، اما به نظر ميرسد اينها هيچ كدام براي صرف نظر كردن ونگر از فروش وي كافي نبوده .

اما در ميان تمام تيمهاي خواهان وي ، يونتوس كه اين روز ها حال و روز خوشي ندارد بيشترين تقاضا را براي خريد وي دارد . آنها آماده ي ارائه پيشنهاد 6 ميليوني هستند ، بازيكني كه پنج سال پيش تنها يك ميليون براي آرسنال خرج داشت . اما در اين ميان احتمال تعويض ابوئه و بالوتلي از اينتنر نيز ميرود .

ابوئه تنها يكي از بازيكنانيست كه به نظر ميرسد ونگر ديگر خواهان آنها نيست ، بازيكناني از جمله سيلوستره ، گالاس ، ادواردو و ... كه ممكن است در فصل آينده ديگر تحت نظر ونگر نباشند .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: شاید این فصل اخراجی‌های رئال را بخرم
اون قسمت كه گفته بود بودجه ي 60 ميليون پوندي كف بر شدم.به عنوان يك ارسنالي از اين همه پول يك جا تعجب كردم:دي
به نظر مياد تابستان پرباري براي ارسنال باشه.معتقدم كه تو تمام پست ها به بازيكن سطح بالا نياز داريم.ابوئه و سيلوستره و المونيا هم احتمال فراوان رفتني هستن.ادواردو معلوم نيست؟!
بي صبرانه منتظر تابستان هستيم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بارسلونا به دنبال گائل کلیچی است اما گائل هم چنان یک توپچی است ...
باشگاه بارسلونای اسپانیا که ظاهرا تمامی نیاز ها و کمبود های خود را در تیم آرسنال جستجو می کند اینبار برای به خدمت گیری گائل کلیچی بک چپ خوش نقش توپچی ها وارد تلاش شده است .
هر چند کلیچی همواره از توپچی بودن خود صحبت کرده است اما پیشنهاد 10 میلیون پوندی بارسلونا تلاش آن ها برای به خدمت گیری وی را می رساند .
گائل در سال 2012 قراردادش با باشگاه آرسنال به اتمام می رسد و باید دید ادامه راه برای او چگونه است .
کلیچی در این باره می گوید :
" این بسیار خوب است که تیم هایی مثل بارسلونا و رئال مادرید به شما نگاه می کنند و شما را زیر نظر دارند .آن ها تیم های بسیار فوق العاده ای هستند و همه این را می دانند اما در مجموع می خواهم تا در آرسنال تمرکز کنم و به پایان فصل برسم . مسلما می خواهم در آرسنال چیز هایی پیروز شوم . دو سال تا پایان قراردادم مانده است و این همه چیز را مشخص می کند .
همیشه در انگلستان خوشنود بوده ام چرا که مردم بسیا رخوبی در این جا هستند و من همیشه این جا را مانند خانه ام می دانم .
دو هفته به خانه ام باز میگردم و خانواده ام را میبینم اما واقعا در همان جا نیز احساسم خواستار بازگشت به لندن است

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آرسنال شاماخ رو خرید ؟!

امروز بود یا دیروز یادم نیست ! ولی تو خبرورزشی نوشته بود آرسنال شاماخ رو خریده، فصل بعد در لندن هست !!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نه حسام جان
قبل از عيد شايعه شده بود كه يه پيش قرارداد 4 ساله امضا كرده ولي هنوز قرارداد رسمي رو ثبت نكرده.بايد ليگ به اتمام برسه تا بتون به عنوان بازيكن ازاد بياد ارسنال.
تقريبا همه چيز تموم شده است و او رو يه ارسنالي مي بينم.نصري هم چند روز پيش در موردش اظهار نظر كرده بود و گفته بود كه يه ارسنالي خواهد بود.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شاماخ رو آرسنالی بدونید اما هنوز خریدی صورت نگرفته.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب... این فصل لعنتی هم تموم شد.
این بدبختی ها از کجا میاد من واقعا نمی دونم.اخه چرا یه تیم باید اینقدر مصدوم بده؟!اینکه بازیکنامون زیادی فانتزی هستن تا حدودی دلی خوبی برای مصدومیت هامون بود ولی کافی نیست.11 مصدوم...!!!یه جا...!!هیچ رقمه نمیشه این رو توجیه کرد و یا حتی دلیلی قانع کننده براش اورد.عده ای هم فشار لیگ برتر انگلستان رو دلیل مصدومیت می دونن اما ویلشر و مریدا و رمسی و... دیگه چرا؟ولا چرا؟
بگذریم...
حالا باید به جلو نگاه کنیم و به فصلی که می تونه به ناکامی ها پایان بده.
خبر بدی که می رسه اینه که گالاس قصد نداره که قرار دادش رو تمدید کنه.هر چند که ونگر تا ÷ایان ماه بهش فرصت داده ولی خیلی بعید هست که تمدید کنه و رسانه ها و روزنامه ها هم اسم های زیادی از مدافعین رو نام می برن که تو رادار ارسنال هست.اما خبر خوش اینکه شماخ در اخرین بازیش برای بوردو با هواداران این تیم خداحافظی کرد تا به ارسنال بپیوندد. هر چند هنوز رسما قراردادی ثبت نشده ولی او یک ارسنالیست!
یکی دیگه از نقاط ضعف تیم تو خط دفاعیست.جایی که به یک بازیکن سطح بالا برای پوشش دادن فابرگاس و نصری نیاز هست.مطبوعات از ملو نام می برند که فصل خوبی رو پصت سر نذاشته یووه هم که در پی تغییرات گسترده در باشگاه هست امید میره که ونگر او به باشگاه بیاره؛هنوز حتی شایعات هم جدی نشده ولی به نظر میاد که ونگجر خیلی به بازیش علاقه مند هست و اگر یووه یه رقم مناسب بده(زیر 20 میلیون...پایینتر زیر 18 میلیون)می تونیم او رو تو ارسنال ببینیم.
اما بازیکن هایی که باید تیم رو ترک کنند:سیلوستره(احمق خرفت!)،المونیا(@#$&^%)،ابوئه(که هیچ گاه اون دفاع راست فوق العاده فصل 2005-2006 نشد).متاسفانه ادواردو هم فصل خیلی خیلی بدی رو پشت سر گذاشت و به فصل بعدش با شک و تردید نگاه می کنم،هر چند ونگر خوشبین هست.
دروازه:
جو هارت،بوفون،فری و ... همه دروازبانان خوبی هستند اما آیا ونگر واقعا می خواد دروازبان بخره؟؟؟؟این خودش کلی سواله!!!:دی ونگری که همواره از فابیانسکی دفاع می کنه و از اینده درخشانش صحبت می کنه می خواد یه دروازبان دیگه بخره؟؟؟؟
این ونگر کلا ادم باحالیه....می ره تو مخ بعد می فهمیم باید بهش اعتماد کنیم و بعدش می خوایم خودمون رو دار بزنی و بعدش امیدوار میشیم و...این چرخه ادامه داره.
هر چه که هست بودجه خرید بازیکن خدا صد هزار مرتبه شکر افزایش پیدا کرده و دست ونگر رو باز گذاشته.
امروز هم خوندم که قرارداد المونیا و سیلوستره و فابیانسکی قراره تمدید شه!!!:دی(غیر موثق).گفتم که ونگر دوست داره ضد حال بزنه:دی
خب دوستان ارسنالی بیان و برای یک فصل با شکوه و بهتر برنامه ریزی کنیم و سیاست و ها و تاکتیک ها و دوباره مرور کنیم:دی
مطمئنم که دیگه این فصل موفق میشیم شک ندارم.این حرفو از من داشته باشید!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اقای امیر احمدی که فکر می کنی با من دعوات شده بود:happy:عرض ادب

والا
بدشانس ترین تیم تمام ادوار فوتبال ما هستیم
خیلی بازیکن داریم همیشه هم یه لشکر مصدوم رو دستمونه
کاش فصل دیگه یه ذره فصل لبخند ما باشه:(

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چيزي كه خيلي من رو ازرده خاطر مي كنه اينه كه گزارشگران و به اصطلاح كارشناسان رسانه مثلا ملي مسئله مصدوميتهاي عجيب و غريب تيم رو ناديده مي گيرن و دليل ناكامي ها رو فقط جوان گرايي مفرط مي دونن!خاك تو سرشون!
بوفون هم به ارسنال گويا نزديك شده!32 سالشه و فصل خيلي بدي داشته و كلي هم مصدوم شده!يه كم ترديد دارم ولي مطمئنا از المونيا سرتره.
@مرجان خانمB-)
اينطور كه شواهد و قرائن ميگه من اشتباه كرده بودم:ديB-)
گفتما...ارسنالي و چه به خشونت:ديB-)
در ضمن منو امير صدا كنيد راحتترم;-)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام چطورین بچه ها؟ امیر پارسا و ...؟
من کارم یطوریه یه مدت نمیتونم آنلاین شم ایشالا بزودی بتونم بیام
در ضمن از فصل بعد چه خبر؟پ
بوفون گویا داره جدی میشه!پ
لیست خریدی چیزی رو نشده؟
فک میکنم این فصل خریدها ایشلا بیشتر شه
البته خروجیمون هم زیاده احتمالا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود بر علي تريلي:دي:دي
اخبار باشگاه به شرح زير مي باشد: :دي
ايون گازيديس رسما اعلام كرد كه باشگاه ديگر هيچ بدهي ندارد!هيپ هيپ هورا
پيتر هيلوود(كه ازش خوشم نمياد)اعلام كرده كه مذاكرات با گالاس به نتيجه نرسيد و تابستان تيم را ترك خواهد كرد.سخن نويسنده:وقتي به خريد فوق العاده اي به نام ورميناتور نگاه مي كنيم،مي فهميم كه دكمه پيرهنمون هم نبايد حسابش كنيم چرا كه احيانا يه كينگ كنگش رو خواهيم خريد!اتفاقا اسمهاي زيادي هم برده شده كه همگي نااشنان؛باز هم خيالي نيست:دي
خبر خوب ديگه اينكه وكيل يايا توره گفته موكلش قصد ترك بارسا رو داره و از منچستر و ارسنال هم پيشنهاد داره كه پيشنهاد ارسنال بهتره!سخن نويسنده:شخصا احساسم نسبت به ملو بهتره!يه جورايي كنده!ولي از سانگ بهتره و شديدا تو اين پست به بازيكن احتياج داريم.اميدوارم بياد ارسنال چرا كه منچستر كريك و اسكولز و اندرسون و هارگريوز فقيد:)دي) رو داره.
شماخ هم در اخرين بازي بوردو از هواداران خداحافظي كرد تا مطمئن شيم كه فصل بعد لندنه!شديدا از اين اقدام خوشحاليم.
با اينكه رسانه ها شديدا رو خريد دروازبان مانور ميدن و از اسامي قشنگي مثل بوفون و هارت(بهترين دروازبان فصل انگلستان،23 ساله!)،فري و... مانور ميدن اما ونگر از فابيانسكي شديدا حمايت مي كنه تا كمي بسيار بترسيم!واقعا نمي دونم قصد خريد دروازبان داره يا خير!!اگر هم دروازبان نمي خره حداقل المونيا رو ردش كنه بره.باور بفرماييد دليل ناكامي هاي اين فصل خود شخص المونيا بود!البته غير از المونيا سيلوستره و ابوئه هم بايد تيم رو ترك كنند!
اما فابرگاس كه ميلونها بار گفته فصل بعد هم در لندن خواهد ماند حالا مطبوعات با علم كردن اين جمله از فابرگاس كه مثلا به دوستاش هم گفته كه دوست داره فصل بعد تو بارسا باشه شايعات رو دوباره راه انداختن؛اما ما باز هم به دكمه پيرهنمون حساب نمي كنيم!
گازيديس از اختراع يك نوع سيستم تعيين موقعيت ماهواره اي سخن گفته كه به كمتر شدن مصدومان تيم كمك مي كنه!!!جل الخالق...كلا از اين مرد خيلي خوشم مياد هميشه خبراي خوب ميده و كاراي باحال مي كنه ديروز هم گفته بود كه از تمديد قرارداد ونگر مطمئنه!
بانو نينا هم سهامش رو براي فروش گذاشته كه گويا 12 نفر خواهان خريدش هستن!اگر كروئنكه بخره صاحب باشگاه ميشه!وقتي به منچستر و ليورپول نگاه مي كنم كمي مي ترسم ولي انصافا از نظر مديريتي واقعا باشگاه در سطح بسيار بالاييه
@پارسا
به يادت هستيم!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چيزي كه خيلي من رو ازرده خاطر مي كنه اينه كه گزارشگران و به اصطلاح كارشناسان رسانه مثلا ملي مسئله مصدوميتهاي عجيب و غريب تيم رو ناديده مي گيرن و دليل ناكامي ها رو فقط جوان گرايي مفرط مي دونن!خاك تو سرشون!
بوفون هم به ارسنال گويا نزديك شده!32 سالشه و فصل خيلي بدي داشته و كلي هم مصدوم شده!يه كم ترديد دارم ولي مطمئنا از المونيا سرتره.
@مرجان خانمB-)
اينطور كه شواهد و قرائن ميگه من اشتباه كرده بودم:ديB-)
گفتما...ارسنالي و چه به خشونت:ديB-)
در ضمن منو امير صدا كنيد راحتترم;-)

بوفون رو دوست دارم
امیدوارم اگه بیاد مفید باشه
بازیکنیه که خیلی دوستش دارم:blush:

بالا