• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
پایان این فصل وضعیت نصری و فابرگاس چطوره ؟
هیچ کدوم آزاد نمیشن ؟
با اجازه میخوایم ببریمشون کاتالان :D
پارسال فابرگاس فکر کنم دوساله بست یا سه ساله ، درسته ؟

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پایان این فصل وضعیت نصری و فابرگاس چطوره ؟
هیچ کدوم آزاد نمیشن ؟
با اجازه میخوایم ببریمشون کاتالان :D
پارسال فابرگاس فکر کنم دوساله بست یا سه ساله ، درسته ؟

.
فکر کنم تا 2014 قرار داد داشته باشه!
ونگر به هیچ عنوان قصد فروش فابرگاس رو نداره. تو مطبوعات هم مثل تابستان گذشته روی این قضیه مانوو نمیدن! ولی گویا ونگر برای دور کردن شیاطین کاتالانی مبلغ 60 میلیون پوند رو در نظر گرفته تا برید و پشت سرتون هم نگاهنکنید!!!
نصری اما کمی شرایطش نگران کنندس تو آرسنال! پیشنهاد هفته ای 80000 پوند در هفته رو رد کرده و گویا 90000 تا می خواد! ونگر گفته اجازه نمیده اشتباهی که در مورد فلامینی انجام داد رو دوباره برای نصری تکرا کنه و گفته همه ی تلاشو می کنه تا او رو حفظ کنه! هر چند این هم گفته که اگر قراردادشو تمدید نکنه می فروشیمش!!!!!!
در کل احتمال خروج نصری بیشتر از فابرگاس هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نصری شاید بیاد منچستر.. ما که استقبال میکنیم ازش. بازیکن خوب و اینده داریه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من بهت قول میدم هر جا بره منچستر نمیره یعنی ونگر اینقدر احمق نیست که اجازه این انتقالو بده!!!
اگر فرض محال این انتقال صورت بگیره من دیگه اینجا پست نمیدم!!!!!!!!!!:eek::blink:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
واقعآ باید به اون چندتا بچه ، دی ، غبطه خورد که چطور چهار ماه پیش مردانه مقابل بارسا بازی کردن و در اصل ، موفق هم بودن . الان هست که زیبایی اون بازی بیشتر به چشم میاد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
واقعآ باید به اون چندتا بچه ، دی ، غبطه خورد که چطور چهار ماه پیش مردانه مقابل بارسا بازی کردن و در اصل ، موفق هم بودن . الان هست که زیبایی اون بازی بیشتر به چشم میاد
همون موقع هم گفتم که اون یکی از بازی های جاودانه و موندگار خواهد شد!
مطمئنا فصل بعد آرسنال مقتدر تر برای قهرمانی خواهد جنگید.
/
به نظرم نمایش آرسنال مقابل بارسلونا خیلی بهتر از نمایش منچستر دیشب بود. در خیلی از دقایق بازی ژاوی رو مهار کرده بودیم و اینیستا اصلا تو بازی نبود! حییف شد... داور بی همه چیز

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19

همونطور که شما گذاشتید چند فصل قبل هاینزه بره لیورپول ما هم حتما نصری رو دو دستی تقدیمتون می کنیم! LOL

در مورد فینال دیشب بگم که کلا حالمونو گرفت.کاش حداقل یه تیم لندنی به فینال می رسید تا بازی مزخرفی مثل بازی دیشب نمی دیدیدم:wacko:

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
تولد آرشاوین مبارک
2822967qt4ddv1dqc.gif
:دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همونطور که شما گذاشتید چند فصل قبل هاینزه بره لیورپول ما هم حتما نصری رو دو دستی تقدیمتون می کنیم! LOL
هر چند فعل هات به جمله ها ربطی نداشت اما کلیت قضیه رو تایید می کنم :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این مرتیکه عوضی میرزایی تو بازی دیشب میگفت تیم های لندنی خو.استار پیروزی بارسلونا هستن!!!!!!
کی همچین حرفی زده؟
مرتیکه عوضی چرت میگفت میخواستم با لگد بزنم تو شیشه تلویزیون
کم مونده بود یه مجلسی واسه بارسلون و اهل عیال بزنه!!!

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
هر چند فعل هات به جمله ها ربطی نداشت اما کلیت قضیه رو تایید می کنم :دی

عزیزم کجاش ربطی نداشت؟:D

در ضمن ظاهرا اعلام شده بود که ولا از ترکیب تیم ملی مکزیک برای کوپا امریکا خط برده بود که وکیلش اعلام کرده این کار به درخواست باشگاه آرسنال بوده!!!ظاهرا علی رقم حضور نا موفقش تو وست بروم واسش برنامه خاصی رو واسه این تابستون ریختن و قراره آماده سازی کامل داشته باشه!فکر می کنم واسه این فصل حساب ویژه ای روش باز شده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این مرتیکه عوضی میرزایی تو بازی دیشب میگفت تیم های لندنی خو.استار پیروزی بارسلونا هستن!!!!!!
کی همچین حرفی زده؟
مرتیکه عوضی چرت میگفت میخواستم با لگد بزنم تو شیشه تلویزیون
کم مونده بود یه مجلسی واسه بارسلون و اهل عیال بزنه!!!
به خاطر همین گه بازی این گزارشگراست که دیگه از تلویزیون فوتبال نمی بینم! خیلی بی شعور شدن.
عزیزم کجاش ربطی نداشت؟:D

در ضمن ظاهرا اعلام شده بود که ولا از ترکیب تیم ملی مکزیک برای کوپا امریکا خط برده بود که وکیلش اعلام کرده این کار به درخواست باشگاه آرسنال بوده!!!ظاهرا علی رقم حضور نا موفقش تو وست بروم واسش برنامه خاصی رو واسه این تابستون ریختن و قراره آماده سازی کامل داشته باشه!فکر می کنم واسه این فصل حساب ویژه ای روش باز شده.
دوباره نگاه کردم جملتو دیدم درشته:D مشکل در واقع روی ویلگولاش بود:lol:
خبر ولا هم من چیزی ندیدم! ولی این حرکت یه جورایی محاله:eek: باشگاه حق چنین کاری رو نداره!!!
ببینیم چه کار می کنه این فصل

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
رئیس یه مصاحبه فوق العاده جالب کرده با رادیو فرانسه که می تونید از اینجا بخونیدش.خیلی مسائل و روشن کرده.در مورد سمیر هم گفته هر چیزی اتفاق بیافته و حتی اگه تمدیدم نکه به منچستر نمی فروشیمش!:f34r:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبر رو خوندم. دستت درد نکنه
اولین بار بود که می دیدم اینقدر رک و پوست کندئه صحبت می کرد! امیدوارم نصری تمدید کنه خیلی بد میشه که او رو از دست بدیم! البته مطبوعات انگلستان استیوارت داونینگ رو جانشین او معرفی کردن. بازیکن خوبیه و تو تیم ملی انگلستان بازی می کنه و 25 سالش هست اما دوست دارم که او درکنار نصری و فابرگاس باشه نه جانشین نصری! ولکات هم بره رو نیمکت یه ذره فوتبال یاد بگیره !!!

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
اولین بار بود که می دیدم اینقدر رک و پوست کندئه صحبت می کرد! امیدوارم نصری تمدید کنه خیلی بد میشه که او رو از دست بدیم! البته مطبوعات انگلستان استیوارت داونینگ رو جانشین او معرفی کردن. بازیکن خوبیه و تو تیم ملی انگلستان بازی می کنه و 25 سالش هست اما دوست دارم که او درکنار نصری و فابرگاس باشه نه جانشین نصری! ولکات هم بره رو نیمکت یه ذره فوتبال یاد بگیره !!!

داونینگ تو روز های اوجش (زمانی که میدلز بورو بود) هم با جنازه سمیر قابل مقایسه نی:D

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

مذاکرات با سیمیر نصری به بن بست رسیده !
میخوان بفروشنش ولی همونجور که گفتین امکان نداره که به منچستر بفروشنش!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مذاکرات به بن بست خورده ولی هنوز به فروش نرسیده! گویا یه ضرب الاجل براش تعیین کردن تا جوابش رو هر چه سریعتر بده! رفتنش می تونه ضربه ی بزرگی به تیم بزنه!!! نرو...جون مادرت نرو.
داونینگ تو روز های اوجش (زمانی که میدلز بورو بود) هم با جنازه سمیر قابل مقایسه نی
دیگه حالا این جوریام نیستا :دی

بالا