• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر تایید کرد که نتوانسته است با نصری سر 90 هزار پاند به توافق برسد و وی این تابستان آرسنال را ترک میکند.

گزارشات مبنی بر آن است که پیشنهاد جدید آرسنال هفته ای 90 هزار پاند است و این برای سمیر راضی کننده نبوده است. با این حقوق سمیر سالیانه 4.6 میلیون پاند باید از آرسنال دریافت میکرد.
سمیر درخواست کرده تا هم پای سسک فابرگاس حقوق بگیرد ، فابرگاس هم اکنون 110 هزار پاند در هفته دریافتی دارد.

آرسن ونگر قبلا گفته بود در صورتی که با نصری به توافق نرسد مجبور است وی را بفروشد .

ونگر در مورد نصری گفت : ما هنوز به توافق نرسیده ایم اما آنچه میتوانم امروز به آن اشاره کنم این است که نصری را هرگز به یونایتد نمیفروشیم !!!

در ادامه وی گفت : میتوانم تایید کنم دنبال یک مدافع انگلیسی هستیم...

شایان ذکر است گالیالی در لندن به سر میبرد و ظاهرا باید منتظر حضور سمیر میان روسونری ها باشیم . در مورد دفاع نیز ،اخباری مبنی بر آنکه آرسنال پیشنهاد 8 میلیون پاندی خود را برای سامبا تا 10 میلیون افزایش داده در محافل پیچیده است
/
باورم نمیشه به همین راحتی او را از دست داریم میدیم:eek: واقعه شوکه شدم! حالا کیه که بتونه جانشین او بشه؟ من کسی رو سراغ ندارم! خدای من ... تو بازار کی هست که جای خالیش رو پر کنه؟
به همین راحتی...:hmm:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مثه اینکه فاینورد خواسته یک فصل دیگه هم ریو میاچی رو داشته باشه.

Ryo-miyaichi-1298852427.jpg

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: بهتر است مطبوعات هياهو نكنند زيرا فابرگاس در آرسنال مي‌ماند.

به نقل از ايريش‌تايمز، آرسن ونگر اظهار داشت: فصل تابستان كه مي‌رسد، مطبوعات هياهوي زيادي راه‌ مي‌اندازند كه به‌نظرم بيهوده است. من هنوز اتفاقات سال گذشته در مورد سسك فابرگاس در ارتباط با بحث پيشنهاد بارسلونا و جنجال مطبوعات را از خاطر نبرده‌ام. هشدار مي‌دهم امسال آن تجربه را تكرار نكنند. زيرا تا اين لحظه هيچ پيشنهادي بابت فابرگاس از طرف آرسنال دريافت نشده است و اين بازيكن در جمع ما مي‌ماند.

اين اظهارات پس از درج اخباري در مطبوعات دال بر تلاش مجدد قهرمان جديد اروپا براي تصاحب كاپيتان 24 ساله تيم آرسنال بود.

وي افزود: نمي‌توان كتمان كرد كه تابستان گذشته بارسا بابت فابرگاس پيشنهاد داد. ولي آن همه هياهو اعصاب‌خردكن از طرف رسانه‌ها امري بي‌ارزش بود. اميدوارم رسانه‌ها متوجه نكته شده باشند و براي امسال قصد تكرار داستان قديمي را نداشته باشند، زيرا هيچ پيشنهادي بابت او در باشگاه ما موجود نيست.
مربي 15 سال گذشته لندني‌ها اظهار داشت: هدف ما حفظ فابرگاس است. از نظر من او بهترين هافبك جهان است. طبيعي است كه بخواهيم ساختار تيم‌ را برمبناي او طراحي كنيم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
متاسفانه خبرها هنوز خوب نیستند و فعلا بازیکن ها دارن میرن و معلوم نیست که جانشینانشون کیه! خیلی بده که نصری تیم رو ترک می کنه؛ بنتنر میره و هنوز از خرید خبری نیست. در ضمن ژروینیو بنزما نمیشه!!!
رفتن نصری واقعا خبر بدیه

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
دیگه حالا این جوریام نیستا :دی

به جان خودم دقیقا همین قده از سمیر داغون تره!:D

در مورد رفتنش هم هنوز هیچ خبر یا اظهار نظر رسمی از طرف ونگر یا هیچ کدوم از مقامات باشگاه بعد از اون مصاحبه ونگر که گذاشتم نشده.هر چی سایتا زدن تو دیروز و امروز تحلیل های چرت و پرت بودن.:hmm:فکر می کنم می مونه.همونطور که چند فصل پیش یه کمی در مورد تمدید قرارداد رابین حرف و حدیث پیش اومد آخرش 5 ساله بست!:)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به جان خودم دقیقا همین قده از سمیر داغون تره!:D

در مورد رفتنش هم هنوز هیچ خبر یا اظهار نظر رسمی از طرف ونگر یا هیچ کدوم از مقامات باشگاه بعد از اون مصاحبه ونگر که گذاشتم نشده.هر چی سایتا زدن تو دیروز و امروز تحلیل های چرت و پرت بودن.:hmm:فکر می کنم می مونه.همونطور که چند فصل پیش یه کمی در مورد تمدید قرارداد رابین حرف و حدیث پیش اومد آخرش 5 ساله بست!:)
قضیه ی تمدید قرارداد ونگر فرق داشت! مذاکرات با فن فن هیچ وقت به بن بست نرسید فقط کمی بیش از حد طول کشید تا تمدید بشه ولی تمدید قرارداد نصری شده مثل تمدید قرارداد گالاس که کاملا واضح بود که رفتنیه! نصری دستمزد بالایی خواسته که خیلی دور از ذهن هست: 110000 پوند در هفته پولی نیست که هر باشگاهی حاضر به پرداختش باشه! فقط سس هست که این پول رو می گیره ( که اون هم مطمئن نیستم!) و بعدش روبین هست با 90000 تا! خلاصه تو روحش...:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
5 میلیون پاند برای هافبک شاختار

آرسن ونگر پیشنهاد خود را برای به خدمت گیری ویلیان ارائه کرد.

دنیلسون بزودی آرسنال را ترک میکند و ونگر به دنبال جانشینی برای وی است !!!!
ویلیان در بازی های لیگ قهرمانان در برابر آرسنال بازی کرده است.

این هافبک هجومی از سال 2007 در شاختار است ، وی تنها 1 سال از قراردادش مانده است.
دنیلسون 7.5 میلیون پاند از سوی باشگاه اسپانیایی ( احتمالا سویآ ) مشتری دارد

//

شایعه ای نزدیک به واقعیت ... آرسنال به دنبال مهاجم وست برم با 4 میلیون پاند...

آرسن ونگر پیشنهاد 4 میلیون پاندی برای مهاجم نیجریه ای تیم وست برم آماده کرده است.
آرسن ونگر سعی دارد با این خرید و قراردادن وی در کنار ون پرسی مشکلات 6 ساله آرسنال را حل کند. به هر حال به نظر غیر ممکن میرسد که هاجسون بدون آنکه جایگزینی مناسب برای این بازیکن پیدا کند وی را به آرسنال بفروشد. در همین راستا وست برم پیشنهادی 2.5 میلیون پاندی را برای مهاجم واتفورد یعنی دنی گراهام آماده کرده است.
گراهام فصل قبل در دسته یک بازی کرده و در 49 بازی 27 گل به ثمر رسانده است.

این بازیکن در فصل اخیر نفر پنجم جدول گلزنان شده و از رونی بیشتر گل زده است. وی 15 گلزده در بازی های لیگ داشته و این به آن معناست که بدون داشتن هافبک هایی چون نصری و فابرگاس فقط 3 گل کمتر از ون پرسی و تنها 6 گل کمتر از بهرترین گلزن فصل داشته است.

//

هری

Registered User
لایک‌ها
4
قضیه ی تمدید قرارداد ونگر فرق داشت! مذاکرات با فن فن هیچ وقت به بن بست نرسید فقط کمی بیش از حد طول کشید تا تمدید بشه ولی تمدید قرارداد نصری شده مثل تمدید قرارداد گالاس که کاملا واضح بود که رفتنیه! نصری دستمزد بالایی خواسته که خیلی دور از ذهن هست: 110000 پوند در هفته پولی نیست که هر باشگاهی حاضر به پرداختش باشه! فقط سس هست که این پول رو می گیره ( که اون هم مطمئن نیستم!) و بعدش روبین هست با 90000 تا! خلاصه تو روحش...:D

با این حال امید به موندنش هنوز هست

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ندتنر: صددرصد آرسنال را ترک مي کنم

نيکلاس بندتنر بعد از اينکه بيشتر فصل گذشته را از روي نيمکت دنبال کرد اکنون قصد دارد آرسنال را ترک کند.

این بازیکن 23 ساله که در سال 2005 برای اولین بار با پیراهن توپچی ها به میدان رفت تا به حال 98 بازی برای این تیم انجام داده است اما هنوز نتوانسته جایگاهی در ترکیب اصلی این تیم برای خود به دست بیاورد.
بندتنر فصل گذشته 9 گل و 8 پاس گل در تمامی رقابتها برای آرسنال به ثمر رساند اما می خواهد فصل آینده با پیراهن تیم دیگری به میدان برود.
گفته می شود سویا، بایرن و میلان از جمله مشتریان این مهاجم دانمارکی هستند.
بندتنر می گوید:" مطمئنا دیگر چنین فصلی را پشت سر نخواهم گذاشت.، به این نتیجه رسیده ام که صد در صد باید آرسنال را ترک کنم."
"خیلی وقت هست به آن فکر می کنم اما این بار تصمیم قطعی است. مطمئنم در یک تیم جدید احساس بهتری خواهم داشت."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سایت گل – آرسنال برای اینکه بتواند گروینیو مهاجم باشگاه لیل را جذب کند و رقیبان خود از جمله لیورپول، تاتنهام، نیوکاسل و اورتون را در این راه از پیش رو بر دارد پیشنهادی 17 میلیون یورویی به مسئولان باشگاه فرانسوی ارائه کرده است.

گروینیو 24 ساله نقش موثری در قهرمانی لیل در فصل گذشته رقابت های لوشمپیونه داشت، قهرمانی که بعد از 57 سال برای لیل به دست آمد. او در 40 بازی که برای لیلانجام داد موفق شد 24 گل به ثمر برساند.

پیش از این لیورپول پیشنهادی 12.5 میلیون یورویی برای جذب این مهاجم ساحل عاجی ارائه داده بود که با مخالفت مسئولان لیل همراه بود، آنها اعلام کردند گروینیو را به پیشنهادی کمتر از 17 میلیون یورو نخواهند فروخت.

آرسن ونگر که تحت تاثیر درخشش این بازیکن قرار گرفته قصد دارد هر طور که شده او را به خدمت بگیرد. این در حالی است که گروینیو اعلام کرده در صورت جدایی از لیل به تیمی می پیوندد که در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد.

گروینیو تا چند روز آینده باید بین دو گزینه ماندن در لیل و یا پیوستن به یک تیم لیگ برتری یکی را انتخاب کند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اسکای خبر داد یونایتد در حال تبدیل علاقه اش (به نصری) به قرارداد است.

بازیکن خوش آینده فرانسوی آرسنال بر سر مسائل مالی با آرسنال کنار نیامد و در نهایت ، تلاش خود را برای یافتن تیمی جدید آغاز کرده است.
وی دیروز در توییتر خود نوشت : فقط میخوام بگم که به روزنامه ها و شایعات گوش نکنید ... هر اتفاقی بیافته من اطلاع میدهم (در توییتر خود مینویسم)

الدترافورد این روزها بازیکنانی مثل یانگ،جونز ، دیوید جیا را دور خود میبیند.

نصری قرار است در صورت پیوستن به یونایتد جای اسکولز را بگیرد و مدیریت میانه زمین را به عهده داشته باشد.
یونایتد با اشنایدر هم در تماس است ، اما نصری برای آنها خرید ساده تر و امکان پذیرتری به نظر میرسد.

//

شایعات مبنی بر نزدیک بودن جروینیو به آرسنال است...

ستاره خط حمله لیل یکی از اصلی ترین گزینه های آرسنال برای خط حمله تیمش است و پس از ناکامی آرسنال در جذب ستاره فرانسوی رئال مادرید , کریم بنزما , حال این باشگاه در تلاش است تا این بازیکن ساحل عاجی را به خدمت بگیرد و به نظر می رسد تا حد زیادی توانسته به این بازیکن خوش استیل نزدیک شود .
این بازیکن در مصاحبه با سایت اسکای اسپورت خبر ترک باشگاهش را تایید می کند .
باشگاه هایی نظیر لیورپول , آرسنال و نیوکاسل از اصلی ترین گزینه های این بازیکن هستند .
وی در این رابطه گفت :

" من تصمیمم را گرفته ام و باشگاه را ترک می کنم .
من به زودی با سران باشگاه دیدار خواهم کرد و در این رابطه و تصمیمم صحبت خواهیم کرد . اما آن ها باید بدانند احساس من این است که بتوانم خود را در یکی از لیگ های برتر اروپایی بهبود بدهم .
مدیر برنامه های من به مانند چیزی که می خواهم جلو می رود و مردم می دانند آینده من در انگلستان است . "

اما جروینیو باید فصل آینده در جام ملت های آفریقا نیز شرکت کند :

" ما کشورمان را در بازی های جام ملت های آفریقا به مرحله نهایی رسانده ایم و نیاز داریم تا برای آن برویم و بتوانیم برای کشورمان این مسابقات را فتح کنیم که در ده سال اخیر اتفاق نیفتاده است . "

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
موافقت مشروط آرسنال با پيوستن فابرگاس به بارسلونا

دو روزنامه اسپانيايي امروز از موافقت تيم فوتبال آرسنال انگليس براي بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا خبر دادند.

روزنامه موندو دپورتیوو نوشت:" آرسن ونگر مربی آرسنال درنهایت موافقت خود را برای بازگشت فابرگاس به بارسلونا اعلام کرد، البته به این شرط که وی با یک تیم دیگر انگلیسی قرارداد امضا نکند."

روزنامه کاتالان اسپورت نیز با اعلام این خبر افزود نمایندگان فابرگاس قراراست درباره شرایط انتقال وی به بارسلونا با مقامات این باشگاه گفتگو کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بارسلونا، فابرگاس فعالیت ورزشی خود را با تیم جوانان بارسلونا آغاز کرد و پس از آن در سال دو هزار و سه و در سن شانزده سالگی به آرسنال پیوست.

مطبوعات اسپانیایی اعلام کرده‌اند باشگاه برای انتقال فابرگاس گفتگوهای سختی درپیش دارند و ممکن است آرسنال برای عقد این قرارداد مبلغ پنجاه میلیون یورو مطالبه کند.

باشگاه بارسلونا هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
والكات: پيشنهاد يوونتوس وسوسه‌كننده است

بازيکن تيم فوتبال آرسنال دريافت پيشنهادي جدي از يوونتوس ايتاليا را تاييد کرد.

به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، تئو والکات گفت: آنچه در رسانه‌ها بابت پيشنهاد يوونتوس به من شده، حقيقت دارد. در اين باره آنچه قابل گفتن بوده، ذکر اين نکته است که شرايط وسوسه‌کننده‌اي را در مجموع به من پينشنهاد کرده اند.
والکات 22 ساله که از سال2006 در خدمت تيم لندني است، در ماه‌هاي اخير از اين که زياد مورد توجه آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي 15 سال گذشته تيم مورد استفاده واقع نشده، شکايت داشته است. از اين رو احتمال داده مي شود در مورد پيشنهاد تيم توريني معروف به "بانوي سالخورده " معقولانه فکر کند.

براساس اخباري که در نشريات ايتاليايي همچون گازته دلواسپرت و توتواسپرت منتشر شده، توريني‌ها امسال 120 ميليون يورو براي جذب بازيکن در فصل تابستان بودجه اختصاص داده‌‌اند که براي جذب احتمالي بازيکن آرسنال بين 15 تا 20 ميليون خرج خواهند کرد.
در کنار وي ، جذب ميشل باستوس ، بازيکن تکنيکي تيم المپيک ليون فرانسه نيز از جمله اهداف راه‌راه‌پوشان است.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اشگاه فوتبال لیورپول در پی به خدمت گرفتن گائل کلیچی...

گائل کلیچی که از بازیکنان در حال مذاکره برای تمدید باشگاه آرسنال به شمار می رسود با پیشنهاد باشگاه لیورپول روبرو شده است .
نشریه میرور انگلستان از پیشنهاد 5 میلیون پوندی لیورپول برای این بازیکن 25 ساله فرانسوی خبر می دهد .
این بازیکن که یک سال از قراردادش با توپچی ها باقی مانده است نمایش نسبتا خوبی در سمت چپ خط دفاعی آرسنال ارائه داده اما همواره به دلیل برخی اشتباهاتش مورد انتقادات هواداران واقع شده و در تلاش است تا در فصل جدید بتواند بازی های قابل قبولی در این پست به نمایش بگذارد .
داگلیش مربی لیورپول نیز که از ضعف سمت چپ دفاعی تیمش آگاه است کلیچی را در صدر لیست خریدش برای این پست قرار داده و این در حالی است که آرسن ونگر پیش از این بار ها اعلام کرده سعی در نگه داشتن بازیکنان اصلی تیمش و تقویت ترکیب کنونی دارد .

//

منچستر یونایتد اولین پیشنهاد خود را ارائه کرد، 20 میلیون پاند برای سمیر نصری ...

دیلی استار نوشت : فرگوسن در تلاش است تا بازیکنی را به جمع یاران میانی تیمش اضافه کند، وی برای پر کردن جای پول اسکولز نیازمند بازیکنی در سطح اشنایدر ، مودریچ یا نصری است.
اینتر میلان ظاهرا اشنایدر را 40 میلیون قیمت گذاری کرده و این قیمت دلیل برآن شده تا نصری که فقط یک سال قرارداد دارد کمی آسان تر به دست بیآید.
آنها در حال مذاکره با مدیربرنامه های نصری هستند.
تنها مشکل در این نقل و انتقال این است که نصری اصلا موضوع روشنی ندارد...

میرور هم از پیشنهاد 10 میلیونی به آرسنال خبر داد !

//

ینیستا آماده است تا دوست خود را در بارسلونا ببیند !!!
اینیستا معتقد است ژاوی و فابرگاس میتوانند 2 نفری بسیار بسیار هماهنگ باشند.
وی که در مورد اخبار نقل و انتقالات شنیده بود و اینکه راه سسک به بارسلون باز است در این مورد نظر خود را ارائه کرد.
اسکای نوشت : بارسلونا میتواند با 40 میلیون پاند فابرگاس را به خدمت بگیرد.
اینیستا گفت : موضوع سسک بین دو باشگاه است و ما بازیکنان کاری نمیتوانیم انجام دهیم. ما 3 نفر ( ژاوی،اینیستاو فابرگاس) غیر قابل مهار خواهیم بود.

پیکه هم در مورد سسک به سان گفت : من سسک را دوست دارم و میخواهم به ما بپیوندد.او هوادار بارسلونا است ، او دوست دارد به ما بازگردد و این علاقه به سود ماست.سال قبل به نظر میرسید که سسک نزدیک ماست اما نیامد.امسال هم به نظر میرسد که میتواند به ما بپیوندد و من امیدوارم که اتفاقات قدیمی تکرار نشود.
من عاشق روزی هستم که سسک با پیراهن ما برای سهر خودش بازی کند.او هم بازیکن خوبی است و هم شخصیتی بسیار دوست داشتنی دارد.
اگر شد امسال به ما بپیوندد و اگر نشد فصل بعد 100% با ما خواهد بود.من جدیدا با وی صحبت نکرده ام اما ایمان دارم که هنوز هم بازیکن بارسلوناست و تنها قرارداد وی است که او را از ما دور نگه میدارد

//

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
سلام به همه طرفدارن آرسنال.

اينجور كه به نظر مياد آرسنال داره چوب حراج و به بازيكناش ميزنه. سياست مديران باشگاه واقعا مسخره هست.
كم كم دارم واسه خودم متاسف ميشم كه طرفدار آرسنال هستم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام به همه طرفدارن آرسنال.

اينجور كه به نظر مياد آرسنال داره چوب حراج و به بازيكناش ميزنه. سياست مديران باشگاه واقعا مسخره هست.
كم كم دارم واسه خودم متاسف ميشم كه طرفدار آرسنال هستم.

نه دوست من اشتباه نکن
چوب حراج نیست
وقتی بازیکن دلش با تیم نیست بهتره بره1
فابرگاس عملا تو این فصل واسه تیم هیچکاری نکرد! اما بازیکنی مثل جکی همه کار کرد و یا رمزی که اخر فصل رسید بازیهای عالی ای رو انجام دادن
در مورد سمیر هم یک فصل دیگه قراردداد داره اگه اشتباه نکنم که اگه الان نره فصل بعد بازیکن آزاد میره و هیچ پولی دست آرسنال رو نمیگیره. پس بهتره که بره . البته بشرطی که جایگزین خوبی هم جاشون جذب شه

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
نه دوست من اشتباه نکن
چوب حراج نیست
وقتی بازیکن دلش با تیم نیست بهتره بره1
فابرگاس عملا تو این فصل واسه تیم هیچکاری نکرد! اما بازیکنی مثل جکی همه کار کرد و یا رمزی که اخر فصل رسید بازیهای عالی ای رو انجام دادن
در مورد سمیر هم یک فصل دیگه قراردداد داره اگه اشتباه نکنم که اگه الان نره فصل بعد بازیکن آزاد میره و هیچ پولی دست آرسنال رو نمیگیره. پس بهتره که بره . البته بشرطی که جایگزین خوبی هم جاشون جذب شه

درسته دلشون با تيم نيست ولي بالاخره هرچي باشن وزنه هاي تيم هستن. خود ونگر بارها گفته بود تمام سيستم تيم رو بر پايه فابرگاس تنظيم ميكنه.
به هر حال با اين وضعيت تيم و افت بازيكناي خوب ديگه مثل آرشاوين و فن پرسي بايد منتظر نتايج فاجعه باره سال بعد بود.اگه ونگر بازيكن اسم و رسم دار نگيره بعيد نيست ليورپول جاي آرسنال و بگيره و سال بعد حتي جزو 4 تا تيم هم نباشيم.البته فوتباله و چيزي هم هنوز معلوم نيست...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
درسته دلشون با تيم نيست ولي بالاخره هرچي باشن وزنه هاي تيم هستن. خود ونگر بارها گفته بود تمام سيستم تيم رو بر پايه فابرگاس تنظيم ميكنه.
به هر حال با اين وضعيت تيم و افت بازيكناي خوب ديگه مثل آرشاوين و فن پرسي بايد منتظر نتايج فاجعه باره سال بعد بود.اگه ونگر بازيكن اسم و رسم دار نگيره بعيد نيست ليورپول جاي آرسنال و بگيره و سال بعد حتي جزو 4 تا تيم هم نباشيم.البته فوتباله و چيزي هم هنوز معلوم نيست...

در گرفتن بازیکن شک نکنید
من مطمئنا خرید های خوبی خواهیم داشت
شاید خریدها از تیم های اسمی نیان و بازیکن اسمی نباشه اما مطمونا پدیده خواهند بود.
در مورد ونگر هم باید از بازیکنانش تمجید کنه هر مربی اینکارو انجام میده اما من شخصا معتقدم اگر مصدومیت نداشته باشیم این فصل زوج رمزی ویلشر خیلی بهتر جواب خواهد داد از زوج نصری و سسک.

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
در گرفتن بازیکن شک نکنید
من مطمئنا خرید های خوبی خواهیم داشت
شاید خریدها از تیم های اسمی نیان و بازیکن اسمی نباشه اما مطمونا پدیده خواهند بود.
در مورد ونگر هم باید از بازیکنانش تمجید کنه هر مربی اینکارو انجام میده اما من شخصا معتقدم اگر مصدومیت نداشته باشیم این فصل زوج رمزی ویلشر خیلی بهتر جواب خواهد داد از زوج نصری و سسک.

ايشاا... اين فصل ديگه يه جام بگيريم.:blush:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بارسلونا 30 میلیون یورو به همراه بویان و تیاگو را در برابر فابرگاس به آرسنال میدهد.

بعد از آنکه روزنامه های اسپانیایی از قبول مذاکرات اولیه سخن گفتند ، امروز از ریز پیشنهادات بارسلونا پرده برداشتند.
آرسنال 45 میلیون پاند را به سسک فابرگاس نسبت داده بود ، که بارسلونا این مقدار پول را نمیتواند خرج سسک کند، آنها دو بازیکن خود را نیز آماده هستند تا به آرسنال بدهند.
مارکا نوشت : مدیربرنامه های سسک شنبه با سران بارسلونا ملاقات دارد و سسک دوشنبه برای مذاکرات نهایی به اسپانیا میرود.

اگر فابرگاس امارات را ترک کند ، ونگر به احتمال قوی اسکات پارکر را به تیم میآورد. این بازیکن حدود 10 میلیون پاند قیمت دارد.

//

آرسن ونگر برای خرید یک بازیکن 19 از تیم دسته اولی هیجان زده شده !!!

آرسن ونگر اولین خریدش ، یک خرید جوان دیگر است. "جنکینسون" چهارشنبه از چارلتون به آرسنال آمد.

ونگر در مورد وی گفت : گاهی بازی وی را میدیدیم،در دفاع عالی است و توانایی های یک مدافع را دارد و البته به خوبی میتواند در جلو هم کمک باشد.
ما از آمدن وی شادمان هستیم،وی مستقیما به تیم اصلی اضافه میشود !!!!!!!!!!!
وی فصل قبل در دسته یک انگلستان بازی کرده است.
"جنکینسون" نیز به سایت باشگاه گفت : برایم آرزو بود که به تیمی مثل آرسنال که از بزرگترین تیم های جهان است بپیوندم.

آرسن ونگر از این خرید در حالی هیجان زده شده که حتی BBC از رفتن نصری، کلیچی و فابرگاس خبر داده است....

//

کارل ینکینسون، بازیکن 19 ساله ای که از کودکی هوادار آرسنال بود...
ینکینسون که چند روز پیش رسما از چارلتون به آرسنال پیوست از احساس خود در این مورد می گوید:
"اینکه به آرسنال پیوستم شگفت انگیز است. اگر بخواهم صادق باشم کلمات نمی توانند حس مرا بیان کنند. هوادار آرسنال بودن برای من یک مساله فوق العاده است و چیزی که من را خیلی هیجان زده می کند.

پدر من بیش از 40 سال است که بلیط تمام بازیهای فصل راخریداری می کند و از زمان کودکی دائما در ورزشگاه حضور دارد.

او مرا یک هوادار آرسنال بار آورده است و من هم از زمان کودکی همراه او به ورزشگاه می روم. من حتی فصل قبل هم چند بازی را از نزدیک تماشا کردم. تمام خانواده من هوادار پر و پا قرص آرسنال هستند.

من همیشه علاقه زیادی به تونی آدامز داشتم و حالا هم دارم کتابش را می خوانم. او کسی است که من همیشه به عنوان یک لیدر فوق العاده به او نگاه می کنم،بازیکنی است که می توانم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم و سعی خواهم کرد در مسیری که او داشت قدم بردارم."

بالا