• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اره...یه درگیری کوچولو اما تپل شد ما دیگه نسریدیم اینجا اما عشق به ارسنال دیگه :crying::D
اینطور که بوش میاد نصری رومیفروشن من سیتی ....سسکم که الله اعلم...بنتلر مامان هم که رفتنی شدد
پس کی موند؟؟؟امسال واقعا دستمون خالیه....بابا مامنتظر ارسنال همیشگی طوفانی هستیم
پس کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gen152.gif

تو این چند سال بادم نبوده چه برسه به طوفان :D
///////////
اوه اوه اقا اشتباه شد امیر جان شوخی بودا:f34r:
امیر کم کم باید امضاتو اماده کنم
SEVeyesC08_th.gif

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal boss Arsene Wenger is already lining up a replacement for Barcelona-bound Cesc Fabregas as he weighs up a £12m bid for Russian prodigy Alan Dzagoev . Arsenal scouts saw him play for CSKA Moscow against Zenit St Petersburg recently and were at Russia’s friendly with Serbia last night. (Daily Star)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
gen152.gif

تو این چند سال بادم نبوده چه برسه به طوفان :D
///////////
اوه اوه اقا اشتباه شد امیر جان شوخی بودا:f34r:
امیر کم کم باید امضاتو اماده کنم
SEVeyesC08_th.gif
گلابی اون موقع که ما با ابزی های زیبامون لیگ برتر رو فتح می کردیم تو کجا بودی؟ اون موقع که 49 بازی بدون شکست داشتیم تو کجا بودی؟ اون موقع که آنرری حریف رو ویران می کرد کجا بودی؟ اون موقع که پت بزرگ اون وسط آقایی می کرد کجا بودی؟ تو مثلث پیرس-ویرا- انری رو از کجا بدونی چیه؟ تو اصلا از فوتبال چی می دونی؟ نوید پاشو برو خونتون دیگه!!!:hmm:
امضا هم من همچنان سر حرفم هستم و پافشاری می کنم سر عقاید خودم :happy:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
Alan Dzagoev شماره 10 زسکا رو میگی؟
چطور بازیکنیه؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
گلابی اون موقع که ما با ابزی های زیبامون لیگ برتر رو فتح می کردیم تو کجا بودی؟ اون موقع که 49 بازی بدون شکست داشتیم تو کجا بودی؟ اون موقع که آنرری حریف رو ویران می کرد کجا بودی؟ اون موقع که پت بزرگ اون وسط آقایی می کرد کجا بودی؟ تو مثلث پیرس-ویرا- انری رو از کجا بدونی چیه؟ تو اصلا از فوتبال چی می دونی؟ نوید پاشو برو خونتون دیگه!!!:hmm:

دلمو شیکوندی برو حالشو ببر با من نموندی برو حالشو ببر

امیر جان فشار خونت زد بالا من تو 4 5 سال اخیر گفتم :f34r:
هنوزم میگی میمونن؟:p

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

بقول یکی از بچه ها دمد گرم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
Alan Dzagoev شماره 10 زسکا رو میگی؟
چطور بازیکنیه؟

این بازیکن معرکه ست من خودم خیلی بهش علاقه دارم پش مهاجما بازی میکنه 20 سالشم هست
ولی فکر نکنم تو این فصل بیاد:rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
واسه Alan Dzagoev نقشه نکشید اشنایدر نشد خودم میارمش یونایتد:دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
برخی سایت ها از قبول پیشنهاد خوب سیتی برای نصری خبر دادند...
"میرور" گزارش داد منچستر سیتی برای نصری تلاش هایی انحام داده و در نهایت توانسته است با لندنی ها سر قیمت 22 میلیون پاند به توافق برسد .
در آخرین صحبت هایی که در مورد وی شده بود ، قرار بود نصری بماند و اگر آرسنال توانست وی را راضی کند قرارداد او را در میان فصل تمدید کند.

نصری امیدوار است در سیتی به توره بپیوندد و آبی های منچستر را برای رسیدن به قهرمانی کمک کند.
"گاردین " هم ملاقات سران باشگاه آرسنال و مانچینی را در مورد نصری تایید کرد.
با توجه به رفتن احتمالی سسک و نصری آرسن ونگر حدود 60 میلیون پاند پول به دیت میآورد ، اما حفره عمیقی در میان زمین هم برای تیمش ایجاد میشود !
مصدومیت های پی در پی فرمائلن و عدم خرید مدافع مطمئن هنوز آخرین خط را تهدید میکندو با فروش این دو بازیکن آرسنال در میان زمین هم به مشکل خواهد خورد.

//

اسکات در راه آرسنال

//

وب سایت دیگری نوشت : آرسنال با 6 میلیون به خرید مرتساکر نزدیک شده است ...

گل نوشت » آرسنال برای اطمینان بیشتر در خط انتهایی زمین با مدافع تیم سقوط کرده بیرمنگام وارد مذاکره شده است.
بعد از شکست در پروژه کهیل و جاگیلکا ، آرسنال به دنبال اسکات دان از بیرمنگام است.
این بازیکن تمام نیم فصل دوم سال قبل را از دست داده بود ، وی 24 سال سن دارد و پیشنهاد آرسنال برای وی 6 میلیون پاند است.
بیرمنگام در مورد این بازیکن فعلا سکوت کرده ، لیورپول ، استوک و ساندرلند علاقمندان دیگر این بازیکن هستند.

گل نوشت » آرسنال تایید کرده است که این بازیکن تا عقد قرارداد فاصله زیادی ندارد. بیرمنگام قبلا گفته بود هر تیمی میتواند این بازیکن را بخرد ، در صورت پرداخت عدد مورد نظر باشگاه ...

با ضعف بدنی ورمائلن و ضعف تکنینی ژورو به نظر نمیرسد این بازیکن به تنهایی راه حلی برای پیدا کردن امید برای قهرمانی باشد.

footballtransfertavern نوشت » مرتساکر با 6 میلیون به آرسنال میپیوندد.
این سایت هم با اشاره به شکست آرسنال در خرید سامیا، کهیل و جاگیلکا نوشت ...
مرتساکر قبلا کیفیت خود را نشان داده است و هم اکنون در سال پایانی قراردادش با باشگاه برمن است.
وی اخیرا ابراز علاقه کرده بود تا در جزیره بازی کند.
اگر برمن حاضر به فروش وی نشود سال آینده باید وی را مجانی از دست دهد.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
واسه Alan Dzagoev نقشه نکشید اشنایدر نشد خودم میارمش یونایتد:دی

شما هم که دنبال همه هستین از اخرم میرین همون اسکولو بر میگردونین اسکولز:p
اینجا پست بزنی سرتو میزنن برو یونایتدی:wacko:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سایت ورزش 3 دیگه ترکوند....

نصري به منچسترسيتي پيوست

نشريه فرانسوي لو پاريزين امروز ادعا کرد که سمير نصري، هافبک آرسنال، به باشگاه منچسترسيتي پيوسته است.

به گزارش این نشریه این ملی پوش فرانسوی قراردادی 5 ساله با سیتی امضا کرد و هفته ای 200 هزار یورو از این باشگاه دستمزد دریافت خواهد کرد. مبلغ انتقال نیز 25 میلیون یورو اعلام شده است.

هنوز هیچ یک از دو باشگاه در این مورد اظهار نظری نکرده اند اما به تازگی اخباری در مورد رضایت ونگر برای فروش این بازیکن منتشر شد.

نصری تنها یک سال دیگر با آرسنال قرارداد دارد و تاکنون حاضر به تمدید قراردادش نشده است و اگر آرسنالی ها او را در این تابستان نفروشند، او می تواند در تابستان سال آینده با انتقالی آزاد راهی تیم دیگری شود. به همین دلیل ونگر ترجیح داده او را بفروشد تا بتواند با پول فروش نصری، جانشینی برای او پیدا کند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این خبر هنوز تایید نشده از طرف هیگ کدم از باشگاه ها

بجز ورزش 3 گل و چند تا خبرگزاری درپیت فارس دیگه هم نوشتن این خبر رو
البته من بشخصه از این انتقال استقبال میکنم!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
شما هم که دنبال همه هستین از اخرم میرین همون اسکولو بر میگردونین اسکولز:p
اینجا پست بزنی سرتو میزنن برو یونایتدی:wacko:

عمو نوید اینجا جاش نیست

من از همه ارسنالی ها معذرت میخوام فقط همین یه جمله رو بگم

همون اسکول تو سن سیرو حالتمونو گرفت :lol: در ضمن افتخار میکنیم که به تیمش وفادار بود و مثل عنصر خود فروخته و پول پرستی که فامیلیش با پ شروع میشه به تیم حریف نرفت:lol:

بازم از ارسنالی ها عذر میخوام

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عمو نوید اینجا جاش نیست

من از همه ارسنالی ها معذرت میخوام فقط همین یه جمله رو بگم

همون اسکول تو سن سیرو حالتمونو گرفت :lol: در ضمن افتخار میکنیم که به تیمش وفادار بود و مثل عنصر خود فروخته و پول پرستی که فامیلیش با پ شروع میشه به تیم حریف نرفت:lol:

بازم از ارسنالی ها عذر میخوام
عذرخواهی شما پذیرفته نشد:hmm: حالا پاشو برو خونتون:cool:
/
خبر از به خدمت گیری اسکات دان داره جدی تر میشه!
نصری و فابرگاس هم که...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
برخی سایت ها از قبول پیشنهاد خوب سیتی برای نصری خبر دادند...
"میرور" گزارش داد منچستر سیتی برای نصری تلاش هایی انحام داده و در نهایت توانسته است با لندنی ها سر قیمت 22 میلیون پاند به توافق برسد .
در آخرین صحبت هایی که در مورد وی شده بود ، قرار بود نصری بماند و اگر آرسنال توانست وی را راضی کند قرارداد او را در میان فصل تمدید کند.

نصری امیدوار است در سیتی به توره بپیوندد و آبی های منچستر را برای رسیدن به قهرمانی کمک کند.
"گاردین " هم ملاقات سران باشگاه آرسنال و مانچینی را در مورد نصری تایید کرد.
با توجه به رفتن احتمالی سسک و نصری آرسن ونگر حدود 60 میلیون پاند پول به دیت میآورد ، اما حفره عمیقی در میان زمین هم برای تیمش ایجاد میشود !
مصدومیت های پی در پی فرمائلن و عدم خرید مدافع مطمئن هنوز آخرین خط را تهدید میکندو با فروش این دو بازیکن آرسنال در میان زمین هم به مشکل خواهد خورد.

//

اسکات در راه آرسنال

//

وب سایت دیگری نوشت : آرسنال با 6 میلیون به خرید مرتساکر نزدیک شده است ...

گل نوشت » آرسنال برای اطمینان بیشتر در خط انتهایی زمین با مدافع تیم سقوط کرده بیرمنگام وارد مذاکره شده است.
بعد از شکست در پروژه کهیل و جاگیلکا ، آرسنال به دنبال اسکات دان از بیرمنگام است.
این بازیکن تمام نیم فصل دوم سال قبل را از دست داده بود ، وی 24 سال سن دارد و پیشنهاد آرسنال برای وی 6 میلیون پاند است.
بیرمنگام در مورد این بازیکن فعلا سکوت کرده ، لیورپول ، استوک و ساندرلند علاقمندان دیگر این بازیکن هستند.

گل نوشت » آرسنال تایید کرده است که این بازیکن تا عقد قرارداد فاصله زیادی ندارد. بیرمنگام قبلا گفته بود هر تیمی میتواند این بازیکن را بخرد ، در صورت پرداخت عدد مورد نظر باشگاه ...

با ضعف بدنی ورمائلن و ضعف تکنینی ژورو به نظر نمیرسد این بازیکن به تنهایی راه حلی برای پیدا کردن امید برای قهرمانی باشد.

footballtransfertavern نوشت » مرتساکر با 6 میلیون به آرسنال میپیوندد.
این سایت هم با اشاره به شکست آرسنال در خرید سامیا، کهیل و جاگیلکا نوشت ...
مرتساکر قبلا کیفیت خود را نشان داده است و هم اکنون در سال پایانی قراردادش با باشگاه برمن است.
وی اخیرا ابراز علاقه کرده بود تا در جزیره بازی کند.
اگر برمن حاضر به فروش وی نشود سال آینده باید وی را مجانی از دست دهد.
یکی دو هفته خیلی شلوغی خواهیم داشت! باید دید ونگر چه می کنه! اوضاع خوب به نظر نمی رسه :(

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گری نویل باور دارد آرسن ونگر بعد از فرگوسن بهترین مربی جزیره بوده...

طرفداران ناامید آرسنال شاید آخرین فرصت ها را به سرمربی خودشان داده باشند اما گری نویل مدافع راست سابق شیاطین سرخ و دشمن دیرین آرسنال معتقد است که هواداران آرسنال باید متوجه این خواسته ی خود باشند.
گری نویل باور دارد آرسن ونگر بعد از فرگوسن بهترین مربی جزیره بوده.
"زمانی که مقابل آرسنال قرار میگرفتیم ، می پذیرفتیم که در مقابل تیمی بازی میکنیم که 20 سال فوتبالی زیبا با پاسکاری و کارهای تیمی خارق العاده ارائه میدهد."

" معتقدم که بعد از فرگوسن ، آرسن ونگر است که موفقیت های بسیاری را کسب کرده و بنظرم خوزه مورینیو در جایگاه سوم قرار میگیرد ،کسی که تیمهای مختلفی را قهرمان ساخته و در باشگاه هایی که حضور داشته موفق بوده است."

"آرسنال باشگاه بزرگیست و انتظارات از این باشگاه زیادست ،اما اگر مدیری برجسته همچون آرسن ونگر نباشد شما نمیتوانید در چنین جایگاهی قرار بگیرید. او یکی از خیلی بهترین هاست."

بعضی از هواداران آرسنال خواهان رفتن ونگر هستن و بعضی ها معتقدن ارسنال با این روشی که در فصل ترانسفر در پیش گرفته است حتی خطر رفتن از میان 4 تیم جزیره را احساس میکند.

اما گری نویل معقتد است: " هواداران هر تیمی کم طاقت هستند. ارسنال به افتخارات احتیاج دارد وبا دست آوردن جامها میتوانید هواداران را متقاعد کنید ، اما این تفکر که شما باید آرسن ونگر را از دست بدهید کاملا اشتباهست. من 15 سال در منچستریونایتد مقابل آرسنال قرار داشتم اما آنچه که این مرد با بازیکنان جوان به نمایش میگذارد و همچنین شبکه استعدادیابی وی قابل ستایش هست و من به آن احترام میگذارم.

"معتقدم ونگر قبل ازاینکه سمیر و سسک فابرگاس را از دست بدهد بازیکنانی را جانشین خواهد کرد ،کاری که او در 10-15 سال اخیر انجام داده است.

"ارسنالی ها اصلی ترین رقیب ما در این 15 سال اخیر بوده ،تیمی که یک فصل را بدون شکست گذرانده. آرسنال زمانی بهترین تیمی بود که من مقابلشان بازی میکردم ،تیمی با بازیکنانی مثل برگمپ ،آنلکا، امانوئل پتیت، پاتریک ویرا ، اورمارس، ری پالر و آن 5 مدافع معروفش. آن تیم ، بهترین تیمی بود که من در انگلستان مقابش بازی کردم."

" فکر میکنم مردم خیلی سریع موضع می گیرند و فکر میکنند باید ونگر را تحت فشار قرار داد. ونگر برای مدتی طولانی فوق العاده موفق بوده و من فکر میکنم اگر هر کسی غیر از ونگر بود نمیتوانست در این 5 یا 6 سال، دستاوردهای او را تکرار کند"

"ونگر نه تنها با فوتبال زیبایش هواداران را سرگرم میکرد بلکه همیشه جایگاهشان در لیگ قهرمانان تضمین شده بود"
"آنها جهت ساخت ورزشگاه جدیدشان سرمایه گذاری بزرگی انجام دادند و برای ساختن ترکیبشان قادر نبود 30، 40، 50 یا 60 میلوین پاند در سال هزینه کنند."

" من با تحت فشار قرار گرفتن ونگر مخالفم و اگر به آرسنال نگاه کنید متوجه خواهید شد که آنها شبیه باشگاهی که به زانو در آمده نیستند. آنها به موفقیتشان در بلند مدت اعتقاد دارند."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سوپر استار جانشین فابرگاس هم مشخص شد:
Arsenal have already moved to replace Cesc Fabregas with Shakhtar Donetsk midfielder Jadson, according to reports.
:hmm::hmm::hmm:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نویل هم گویا بر خلاف بازیش فکرش خوب کار می کنه :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591