• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسنال در آستانه جذب مرته‌ساکر

آرسنال تا جذب مدافع تيم ملي فوتبال آلمان فاصله زيادي ندارد.

00032419.jpg

به نقل از روزنامه دیلی‌استار، آرسنال که هفته قبل سسک فابرگاس، کاپیتان پرآوازه خود را به علت عقدقرارداد با بارسلونا از دست داد و به احتمال فراوان سمیر نصری را نیز به منچسترسیتی واگذار خواهد کرد، در تکاپوی خرید پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی است.
مطابق اخبار رسیده، آرسن ونگر تلاش زیادی برای جذب مرته‌ساکر، بازیکن تیم ملی آلمان و عضو وردربرمن دارد.
مربی فرانسوی که در چند هفته گذشته با مطرح شدن موضوع این خرید، واکنش نشان داده و چنین خریدی را تکذیب کرده،‌ روز گذشته نماینده ارشد خود را برای انجام مذاکرات نهایی به شهر بندری برمن روانه کرد.
مطابق گزارش‌ این نماینده برمنی‌ها برای فروش مرته ساکر 26 ساله علاقمند هستند ولی با رقمی کمتر از 9 میلیون پوند تصمیمی برای فروش این بازیکن ندارند.
به اعتقاد مربی 15 سال گذشته لندنی‌ها با حضور مرته‌ساکر، قلب دفاع توپچیها از اطمینان و استحکام بیشتری برخوردار خواهد

چلسي پيشنهاد 27 ميليون پوندي به ماتا داد

تيم فوتبال چلسي به خواسته سرمربي تاز‌ه‌واردش براي ‌جذب هافبک والنسيا اسپانيا پيشنهاد 27 ميليون پوندي داد.

00030754.jpg

به نقل از دیلی‌تلگراف، یک روز پس از آن‌که آندره ویاس بواس در مصاحبه با خبرنگاران عنوان کرد تا قبل از خاتمه موعد نقل و انتقالات تابستانی دو هافبک جدید به کادر بازیکنانش اضافه خواهد کرد، چلسی به خوان ماتا پیشنهادی بالغ بر 27 میلیون پوند داد.
براساس این گزارش شرایط ارائه شده از طرف استامفوردبریجی‌ها به هافبک 23 ساله مورد توجه واقع شده بطوری‌که وی و تیم اسپانیایی را به تامل وا داشته است.
از طرفی چنین پیشنهادی در زمانی ارائه شده که ستاره خط میانی تیم لالیگایی سخت مورد توجه تاتنهام انگلیس نیز واقع شده است. هر چند که برخی مسئولان آرسنال نیز عنوان کرده‌اند تحت شرایطی به این بازیکن توجه دارند.
گفته می‌شود مقامات چلسی امید زیادی دارند در آینده‌ای نزدیک پاسخ مثبت از این بازیکن برای شروع همکاری مشترک بگیرند.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
این کانالا کجا هستن؟ ف-ر-ک-انس می دی؟

راه فردا رو تركست ميگيره يه سرچ كني فركانس راه فردا پيدا ميكني!

كلا كپي رايت اينام نداره !هرچي عشقش بكشه پخش ميكنه
خداكنه بازي امروزم پخش كنه من به خاطر بازي امروز تركست رو گرفتم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یعنی مرتساکر میاد؟! بیاد که عالی میشه.
والنسیا هم عمرا بتونه مقاومت بکنه با 27 میلیون پوند که چلسی میده! حیفه از دست بدیم این ماتا رو :(
ماتا که پرید جون مادرت زاراته رو بخر :(
/
@ kia_martan
مطمئن باش از گرفتن مه پاره ترکست ضرر نمی کنی. من خودم خیلی از بازی های آرسنال رو از ایدمان دیدم! شبکه خوبی هست. اگر بازی های داخلی آذربایجان تداخلی نداشته باشه با لیگ برتر انگلستان تا جایی که بتونه پوشش میده. حتی روزی بوده که سه تا بازی پشت سر هم نشون دادن از لیگ برتر انگلستان! فقط هواست باشه که موقع بازی کانالش قفل میشه!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یک استعداد دیگر در راه آرسنال؟

اندی پولو مهاجم 16 ساله پرویی در حال حاضر در تیم یونیورسیتارو و در ترکیب اصلی قرار دارد.
چند باشگاه برای گرفتن این بازیکن با استعداد آماده شده اند اما به نظر میرسد آرسنال که جدیدا جوئل کمپل، بازیکن کاستاریکایی را به خدمت گرفته، برنده این نبرد شود و اندی پولو را به چنگ بیاورد.
از تیمهای اودینزه و والنسیا هم خبر رسیده است که مایل به خرید این جوان که ملقب به الکسی سانچز جدید می باشد، هستند.
تیم باشگاهی یونیورسیتارو هم این موضوع را تایید کرده و گفته اند: مذاکرات برای این بازیکن مشکلی ندارد اما در شرایط مشخص. اندی برای ما بازیکن بزرگی هست و ما نمیخواهیم او را از دست بدهیم.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
كني دالگليش به تمجيد از همتای خود در آرسنال پرداخته است....

علي رغم درگيري لفظي در بازي فصل گذشته ميان آرسن ونگر و كني دالگليش ، سرمربي لك لك ها معتقد است كه آرسن ونگر هنوز هم بهترين فرد براي هدايت آرسنال است. وي ضمن پا فشاري بر اين مسئله كه مشاجره فصل گذشته وي با ونگر به تاريخ پيوسته است ، از منتقدان مي خواهد تا دستاور هاي ونگر را به ياد آورده و فراموش نكنند كه وي موفق ترين مربي تاريخ باشگاه است.

" آرسن اخيرا مورد انتقادهايي قرار گرفته است. اما شما به ندرت مي توانيد بينيد كه مربيان مورد ستايش قرار بگيرند. او براي آرسنال خارق العاده بوده است. آن به اين معنا نيست كه وي عاري از انتقاد است اما بهتر است كه مردم بعضي چيز ها را به ياد بياورند.

" زماني كه آنها با مشكلاتي مواجه بودند ، او آنها را هدايت كرد تا از سد آن عبور كنند. او هميشه به خوبي بازيكنانش را مي فروشد - پتيت ، اورمارس ، هانري ، ويرا و آنلكا. او ستارگان خود را فروخت. او همواره زماني كه باشگاه به كمك مالي احتياج داشته است ، بيشترين مبالغ را از طريق فروش بازيكن براي باشگاه دريافت كرده است.

" آرسن براي آنها به خوبي كار كرده است بعلاوه اينكه جامهايي را براي آنها به ارمغان آورده است. تنها چيزي كه آنها در حال حاضر كم دارند فتح جامهاست."

دو تيم امروز در حالي در ورزشگاه امارات به مصاف يكديگر خواهند رفت كه آرسنال در اين بازي غايبان پرشماري دارد و شايد بهترين فرصت براي ليورپول باشد تا نخستين پيروزي خود را در اين ورزشگاه به دست بياورد اما با اين حال داگليش معتقد است كه آرسنال هنوز هم حريف قدرتمندي است.

" آنها فابرگاس را از دست داده اند همان طور كه ممكن است نصري را نيز از دست بدهند و دو محروم نيز دارند اما بازي با آنها هنوز هم دشوار است. هركسي كه براي آنها به ميدان برود ، با همان اصول و سبك بازي مي كند. ما مي دانيم كه مجبور خواهيم بود با آنها به رقابت بپردازيم و به همان خوبي بازي فصل گذشته در مقابل آنها ظاهر شويم.

" آنها براي ما يك حريف قدرتمند هستند."​

//

با این حال او معتقد است اشتباه نکرده ...

سسک فابرگاس می گوید در بدترین زمان ممکن به بارسلونا بازگشته ، اما از ترک آرسنال به عنوان یک نیاز یاد کرده است ...زیرا حضور در این تیم مانع پیشرفت وی شده بود ...!

کاپیتان سابق توپچی ها سرانجام ماه گذشته به آرزویش رسید و به تیم دوران کودکی اش باز گشت و بلافاصله پس از ورود ، اولین جام خود را با این تیم در سوپر جام اسپانیا بالای سر برد !

او به هشت سال حضورش در آرسنال پایان داد ..باشگاهی که مربی اش ، آرسن ونگر او را از یک نوجوان با استعداد به قلب تپنده ی تیم تبدیل کرده بود

اما فابرگاس تنها با یک جام حذفی در کارنامه اش تیم را وداع گفت و مدعی است برای پیشرفت و آینده ی حرفه ای اش به این انتقال نیاز داشته است

اگرچه ، فابرگاس 24 ساله برای رسیدن به ترکیب بارسا کار سختی پیش رو دارد ... تیمی که به عنوان بزرگترین باشگاه در تاریخ فوتبال مطرح می شود

و فابرگاس :

" شاید حالا بدترین زمان ممکن برای بازگشت به بارسا باشد ... چون آنها تیم بسیار خوبی هستند ...ولی من هم به یک رقابت جدید در زندگی ام نیاز داشتم "

" فکر می کردم اندکی رکود وجود داشته و متوقف شده ام ...نیاز داشتم چشم اندازم را تغییر دهم...و برای بهتر شدن و رسیدن به بهترین حالتم انگیزه ی خاصی داشتم "

//

دیوید دین می گوید هواداران باید مواظب رفتارشان با ونگر باشند.

دیوید دین ، نایب رئیس پیشین باشگاه آرسنال که یکی از صمیمی ترین دوستان و همسایه ی ونگر نیز هست ، در مصاحبه ای با بی بی سی در مورد وضعیت کنونی باشگاه و آرسن ونگر صحبت های جالبی کرده است .

دین در مورد این سوال که آیا ممکن است ونگر از آرسنال برود گفت : این انتخاب همواره برای او وجود دارد زیرا ممکن است روزی برسد که دیگر تحملش را نداشته باشد.

لا اقل من اینگونه فکر می کنم و معتقدم که هواداران نیز باید اینگونه فکر کنند. کمترین کاری که هواداران می توانند برای آرسن بکنند این است که برای کارهایی که انجام داده است ، برای او احترامی که لیاقت آن را دارد قائل شوند.

مردم در مورد این فکر می کنند که "آیا دوران آرسن ونگر در آرسنال تمام شده است؟" . باید بگویم که این حرف بسیار خطرناکی است زیرا اخراج کردن انسان ها بسیار راحت است ، اما بعد از آن چکار خواهید کرد؟

مردم در مورد خرید بازیکن صحبت می کنند. اما شما باید بازیکنانی بخرید که از بازیکنان فعلی تیمتان بهتر باشند.

نمی دانم که چرا هنوز بازیکنی نخریده است ، اما گذشت زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد. شاید او اینگونه فکر می کند که تیم کنونی توانایی قهرمان شدن را دارد.

تنها گذر زمان مشخص خواهد کرد که حق با او بوده یا نه اما فکر می کنم هنوز خیلی زود است که بگویید که او دیگر بدرد نمی خورد. دوران ونگر هنوز تمام نشده.

می توانم نگرانی هواداران را درک کنم زیرا انتظارات کنونی از تیم خیلی بالاست و آرسن موفقیت های زیادی برای تیم به ارمغان آورده است.

در 15 سالی که او در تیم بوده است ،ما هر سال در لیگ قهرمانان بوده ایم. بنابراین می توانید درک کنید که شاید هواداران از نبردن جام در چند سال اخیر کمی خسته شده باشند.

آنها تحت هدایت آرسن ونگر لحظات خوب و بسیار خوبی داشته اند و هیچ دلیلی وجود ندارد که آن لحظات دوباره تکرار نشوند."

دین معتقد است که ونگر بدون شک سخت ترین دوران حضورش را در آرسنال تجربه می کند. به خصوص با توجه به جدایی فابرگاس و به احتمال زیاد نصری.

"جدا شدن بازیکنان مسلما ناراحت کننده است. امثال سسک فابرگاس هر روز گیرتان نمی آید. اما از کجا می دانید که یک جک ویلشر و یا یک آرون رمسی نمی تواند یک سسک فابرگاس شود؟

اما باز هم می گویم که هواداران باید صبور باشند. من درکشان می کنم و با آنها همدردی می کنم که موفقیت فوری می خواهند. زیرا ما در جامعه ای زندگی می کنیم که اینگونه طلب می کند."

دین همچنین در مورد صعود به دور گروهی لیگ قهرمانان گفت:

" صعود کردن برای تیم ، بازیکنان و مهمتر از همه هواداران بسیار بسیار مهم است. هواداران ما به هر سال بودن در لیگ قهرمانان و رقابت برای قهرمانی عادت کرده اند.

صعود نکردن بسیار ناامید کننده خواهد بود اما آیا پایان کار است؟ خیر. آیا می توانند بدون آن ادامه دهند ، بله!"

" مسلما من ونگر را به خوبی میشناسم. او همسایه ی من است. من هیچوقت ندیده ام شخصی در فوتبال به این حد متمرکز، مصمم و با انگیزه باشد."

دین در مورد این سوال که آیا ونگر پس از رفتن او ، در باشگاه تنها شده است گفت:

" نمی توانم در مورد مسائلی که در باشگاه اتفاق می افتد نظر دهم زیرا دیگر به طور مستقیم در آنجا حضور ندارم اما من و او رابطه ی بسیار خاصی داشتیم.

رابطه ای که بین ما وجود داشت بسیار عجیب بود و نتایج بسیار مثبتی هم به ارمغان آورد. ما کاملا همدیگر را می شناختیم و می دانستیم چگونه با یکدیگر کار کنیم."

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام
من یک آرسنالی دو آتیشه هستم. از امروز میخوام اینجا هم بیام. همه طرفدارهای آرسنال باید به داشتن مربی مثل ونگر افتخار کنند. تیم جوان ونگر دیدیم در فصل پیش با بارسلونا با اون همه بازیکن چکار کرد.
رفتن فابرگاس هم نمیتونه روند بازی زیبای آرسنال رو متوقف کنه. هیچ طرفدار آرسنالی نباید از رفتن فابرگاس ناراحت بشه.
بهش توی نیوکمپ خوش بگذره.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
چن روز ديگه مهلت نقل و انتقالات مونده؟
من همش يه حسي بهم ميگه ونگر ميخواد دقيقه اخر يه بازيكن شاخ رو كنه !

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
من یک آرسنالی دو آتیشه هستم. از امروز میخوام اینجا هم بیام. همه طرفدارهای آرسنال باید به داشتن مربی مثل ونگر افتخار کنند. تیم جوان ونگر دیدیم در فصل پیش با بارسلونا با اون همه بازیکن چکار کرد.
رفتن فابرگاس هم نمیتونه روند بازی زیبای آرسنال رو متوقف کنه. هیچ طرفدار آرسنالی نباید از رفتن فابرگاس ناراحت بشه.
بهش توی نیوکمپ خوش بگذره.

خوش اومدی دوست عزیز
حتما همینطور هست

در مورد فابرگاس هم هیچکس اینجا از رفتنش ناراحت نیست.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
مرسی جگوار جان .تاریخ آرسنال خیلی بزرگتر از امثال فابرگاس هست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی رو شبکه 3 پخش می کنه؟
ساعت چنده؟

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
ساعت 4/15 هست. ولی نمی دونم شبکه 3 پخش میکنه یا نه . اون ساعتها یه سری به شبکه 3 بزن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
*ZEUS*
ورودتون رو به تاپیک تبریک میگم :)
امیدوارم در کنار هم جشن قهرمانی بگیریم این فصل :دی
jerii
بازی از شبکه 3 ساعت 24:00 با حال و هوای زنده پخش خواهد شد :دی
هفته پیش هم گفتم برو ترک س/ت رو بگیر گوش ندادی حالا هفته بعد هم که با منشستریم دچار بحران خواهی شد :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هم اکنون از یک منبع غیر موثق آگاه شدم که لیدر ممکن است بازی امروز رو نشون بده!
من که بعید می دونم!
خلاصه همش به پای علی جگوار هست دیگه :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ساعت 4/15 هست. ولی نمی دونم شبکه 3 پخش میکنه یا نه . اون ساعتها یه سری به شبکه 3 بزن

شبكه 3 فقط بارسا پخش ميكنه
بارسا با تشتك سازي
بارسا با بيل سازي
بارسا با دسته بيل سازي
بارسا با فرقون سازي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
هم اکنون از یک منبع غیر موثق آگاه شدم که لیدر ممکن است بازی امروز رو نشون بده!
من که بعید می دونم!
خلاصه همش به پای علی جگوار هست دیگه :دی

بعید میدونم پخش کنه یه سورس بود اونم یه سایت در پیت ویئتنامی :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
*ZEUS*
ورودتون رو به تاپیک تبریک میگم :)
امیدوارم در کنار هم جشن قهرمانی بگیریم این فصل :دی
jerii
بازی از شبکه 3 ساعت 24:00 با حال و هوای زنده پخش خواهد شد :دی
هفته پیش هم گفتم برو ترک س/ت رو بگیر گوش ندادی حالا هفته بعد هم که با منشستریم دچار بحران خواهی شد :دی

بابا خو من کد دادن بلد نیستم:(
فقط بلدم فر*کانس بدم:(
درست بهم یاد بده
افرین
زیاد وقت نیست
بدو گل پسر:p

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بابا خو من کد دادن بلد نیستم:(
فقط بلدم فر*کانس بدم:(
درست بهم یاد بده
افرین
زیاد وقت نیست
بدو گل پسر:p

چند روز پیش هم گفتم همینجا بستگی به مدل دستگاهت داره.

بالا