• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خیلی دردناک بود اون صحنه! اینقدر آشفته ندیده بودمش...
ولی همه این ها زاییده ی سیاست های به شدت رادیکالش هست! خیلی راحت با دو تا خرید می تونست از زیر فشارها خودش رو بیرون بکشه اما...
/
فریمپونگ علی رغم اخراجش عالی بود و شاید بهترین بازیکن آرسنال بود. مطمئنا اگر اخراج نمی شد بازی رو نمی باختیم! او یه استعداد ناب هست و مطمئنا فصل فصل او خواهد بود.
/
در مورد مرتساکر فقط اینو بگم که با 9 میلیون چی میدن؟! همین فردا قرارداد رو امضا کن بره دیگه!
خط هافبک هم باید تقویت بشه حتی مهاجم هم می خوایم! این شماخ درخت اندازه کارستن یانکر هم نیست!
فريمپونگ تو حمله بهتره تا دفاع تو دفاع چن بار سوتي داد البته شايدم به خاطر جوگرفتگي سوتي داد و خوب بشه ل كل اره خيلي عالي بود ولي خفن خشنه من از همون كارت زرد اول گفتم اين اخراج ميشه اريك كانتونايي براي خودش!

خط هافبك حتما بايد يك بازين درجه يك و يه جانشين براش بگيرن!

مهاجم حالا مرحله اخره اگه گرونيو و رابين اماده باشن چمبرلين خيلي خوبه و بقيه اين تير و تخته ها رو ميشه ذخيره اورد!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فريمپونگ تو حمله بهتره تا دفاع تو دفاع چن بار سوتي داد البته شايدم به خاطر جوگرفتگي سوتي داد و خوب بشه ل كل اره خيلي عالي بود ولي خفن خشنه من از همون كارت زرد اول گفتم اين اخراج ميشه اريك كانتونايي براي خودش!

خط هافبك حتما بايد يك بازين درجه يك و يه جانشين براش بگيرن!

مهاجم حالا مرحله اخره اگه گرونيو و رابين اماده باشن چمبرلين خيلي خوبه و بقيه اين تير و تخته ها رو ميشه ذخيره اورد!

این جوجه هاتونو با اسطوره ما جمع نبندین:دی

------------

جدا از نفرتی که از ارسنال دارم ولی دوست داشتم ارسنال ببره تا لیورپول ایشالا تو انفیلد حالشونو میگیرید;)

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
این جوجه هاتونو با اسطوره ما جمع نبندین:دی

------------

جدا از نفرتی که از ارسنال دارم ولی دوست داشتم ارسنال ببره تا لیورپول ایشالا تو انفیلد حالشونو میگیرید;)

اسطوره های فساد:دی

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آرسنال واقعا ضعیف بازی میکرد
یعنی نصری رو از این تیم بگیرید باید برای پنجم ششمی بجنگید !!

حالا یه چیز جالب !
هر 2 گل لیورپول آفساید بود و یک پنالتی هم برای آرسنال نگرفتن ! دی:

در کل برای ما منچستری ها تساوی بهترین گزینه بود

ضعیف چیه قربان ؟ دو تا گل خوردیم هر دوش آفساید بود. بازی دست آرسنال بود. اگه همون 10 دقیقه اول آرشاوین اون ضربه رو بیرون نمیزد یا فن پرسی اون توپ رو گل میکرد الان اصلا اثری از لیورپولی ها نبود.
انقدر منچستر منچستر هم نکن عزیز ، هفته دیگه در خدمت هستیم.
ولی اخراج فریم پونگ خیلی بیخودی اتفاق افتاد ، یک خشونت بی مورد که بازی خوبش رو تحت تاثیر قرار داد . راستی کسی میدونه چرا فرمالن و سوارز با هم انقدر خوش و بش کردند وقتی سوارز اومد تو زمین؟

راستی رودیگر جان مرسی !!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
راستی کسی میدونه چرا فرمالن و سوارز با هم انقدر خوش و بش کردند وقتی سوارز اومد تو زمین؟
تو آژاکس با هم همبازی بودن!
راستی رودیگر جان مرسی !!
خواهش میشه.
/
از منشستری ها هم خواهش میشه اینجا اظهار وجود نفرماین!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
121532848.jpg

دیشب خیلی حرص خورد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه سری شایعاتی در روز شنبه پیچید که انتقال نصری به من سیتی منتفی شده!
گویا پیشنهاد ارسنال برای قرض گرفتن لوچانو گونزالز هم رد شده(خدا رو شکر)
همچنین ونگر ادم فرستاده:)دی) تا بازی اسکات پارکر رو دوباره ببینن یا دیدن!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ونگز بايد يه بازيكن مثل اسكات پاكر بخره با هر قمتي
قشنگ مشخص بود تيم لنگ ميزد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
b40cd7e8-3d9a-409c-b13c-fe28f862f522.jpg

آرسنال بعد از از دست دادن سسک و احتمال رفتن نصری به فکر جانشین آنهاست !
آرسنال خواهان پیدا کردن جانشینی در حد سسک هست اما حاضر نیست پول هم خرج کند !
ونگر تصمیم دارد تا کاکا بازیکن رئال مادرید را به صورت قرضی برای تیمش محیا سازد.
کاکا یکی از اسامی است که در این مورد دور آرسنال میچرخد.

بازیکن 29 ساله ای که سال 2009 با 56 میلیون یورو از میلان به سنتیاگوبرنابئو پیوست.
کاکا ظاهرا در تیم مورینیو جایی ندارد. کاکا به چلسی پیشنهاد شده بود اما آرسنال در این مورد شانس بیشتری دارد.

چند روز پیش هم صحبت هایی از لوچیو گنزالس بود که توسط تیم مارسی فرانسه پیشنهاد رد شد

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کاکا عمرا...!!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کدوم خبرگزاری از کاکا مطلب زده؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبر مربوط به کاکا رو مترو زده!

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
بالاخره وقت کردم بیام بسرم اینجاببینم طرفدارای ارسنال توچه حالن....مضحکترازاین نمیشه...باخت به لیورپول وحشتناک بود...بعدازخیانت سسک...رفتن نصری وجای خای بنتلر چطورمیخوان بازهمون ارسنال قبلی باشن...قهرمانی که پرحداقل تولیگ موندگارشه...اصلا از رمزی انتظاراین اشتباه بچگانه رونداشتم ...یه سوال گل که افساید نبود؟؟بود؟;)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بالاخره وقت کردم بیام بسرم اینجاببینم طرفدارای ارسنال توچه حالن....مضحکترازاین نمیشه...باخت به لیورپول وحشتناک بود...بعدازخیانت سسک...رفتن نصری وجای خای بنتلر چطورمیخوان بازهمون ارسنال قبلی باشن...قهرمانی که پرحداقل تولیگ موندگارشه...اصلا از رمزی انتظاراین اشتباه بچگانه رونداشتم ...یه سوال گل که افساید نبود؟؟بود؟;)
خيلي ديگه افسايد بود!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کاکا رو تو خواب ببینین
کاکا اگرم بیاد میلان میاد نه ارسنال
بعدشم توان دستمزدشو ندارین:دی
از نظر مالي ارسنال هيچ مشكلي نداره!
فقط ونگر بايد قبول كنه ايا با كيفيت هست كاكا يا نه!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
64433f8f-dee5-4094-9d78-b00b2c556de8.jpg

کنی سنسام و هشدار وی بابت ده روز مهم پایانی نقل و انتقالات...

کنی سنسام مدافع اسبق تیم آرسنال که به مانند بسیاری از هواداران آرسنال این روز ها از وضعیت تیمش ناراضی است باور دارد آرسن ونگر باید بدون توجه به قیمت بازیکن سریعا خرید هایی برای باشگاه انجام دهد . وی خواستار دیدن تجربه مناسب در تیم است و این راه را با خرید بازیکنان جدید می تواند حس کند .
شروع بد فصل توسط آرسنال با تساوی برابر نیوکاسل و باخت خانگی برابر لیورپول شروع شد و عملکرد ضعیف باشگاه آرسنال در این دو بازی به خصوص در فاز هجومی و در سوی دیگر عملکرد اسفناک باشگاه در امر نقل و انتقالات با وجود وعده های داده شده پیش از شروع نقل و انتقالات تابستانی باعث شده تا هواداران دست به اعتراض زده و حالا وضعیت مبهم و نامشخص باشگاه آرسنال در ده روز آینده یکی از مهم ترین دوره های آرسنال را رقم بزند .
سنسام دراینباره گفت :

" آرسنال و آرسن ونگر باید برای خرج کردن پول به سمت چهار یا پتج بازیکن بروند . پول باید خرج شود چرا که هواداران موفقیت می خواهند و من فکر می کنم آن ها سزاوار این امر هستند .
آن ها باید بروند و مستقیما بازیکن خریداری کنند . باید بازیکنان با تجربه به تیم بیایند چرا که وقتی بازیکنانی مثل ویلشر و رمزی و گیبز در کنار بازیکنان با تجربه بازی کنند می توانند بهتر شوند .
فقط در حال حاضر بازیکنان را جذب کنید و دیگر نباید مسئله پول مطرح شود . بازیکنان را جذب کنید . "

اما سنسام از بابت عملکرد برخی از بازیکنان با تجربه تر تیم نیز ناراضی است .

" بازی با لیورپول برای من بسیار نا امید کننده بود چرا که برخی از بازیکنان واقعا نمی خواهند اینجا باشند .
آندری آرشاوین برای من بسیار ضعیف کار کرد و باید در بین دو نیمه تعویض می شد . وقتی من در زمین بازی بازی می کردم می خواستم هر روز بهترین بازیکنا زمین باشم اما آرشاوین بعضی از اشتباهات را تکرار می کرد و سرش را تکان می داد .
از دید یک هواداران به نظر او به خوبی کار نکرد . "

بالا