• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
پس از اینکه آرسنال سسک فابرگاس را به تیم بارسلونا فروخت اکنون در این اندیشه است تا یک نام بزرگ را جانشین این بازیکن کند که منابع نزدیک به ونگر از کاکا نام برده اند. "ادن هازاراد"، بازیکن لیل و سه بازیکن لیون به نام های "لوچو گونزالز"، "ماتیو والبوئنا" و "آندره آیو"، دیگر گزینه های مورد نظر باشگاه آرسنال هستند.
بر پایه گزارش پیپل، نام کاکا برای هواداران آرسنال که احساس می کنند در فصل نقل و انتقالات تابستانی متضرر شده اند، راضی کننده تر به نظر می رسد. هافبک 29 ساله رئال کمتر مورد توجه خوزه مورینیو قرار می گیرد و سرمربی پرتغالی گفته که در طرح هایش جایی ندارد.

ويلاس بواس شايعه پيشنهاد به ماتا را رد کرد

آندره ويلاس بواس اعلام کرد چيزي در مورد پيشنهاد 22 ميليون پوندي اين تيم براي جذب خوان ماتا نمي داند.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پس از اینکه آرسنال سسک فابرگاس را به تیم بارسلونا فروخت اکنون در این اندیشه است تا یک نام بزرگ را جانشین این بازیکن کند که منابع نزدیک به ونگر از کاکا نام برده اند."ادن هازاراد"، بازیکن لیل و سه بازیکن لیون به نام های "لوچو گونزالز"، "ماتیو والبوئنا" و "آندره آیو"، دیگر گزینه های مورد نظر باشگاه آرسنال هستند.
بر پایه گزارش پیپل، نام کاکا برای هواداران آرسنال که احساس می کنند در فصل نقل و انتقالات تابستانی متضرر شده اند، راضی کننده تر به نظر می رسد. هافبک 29 ساله رئال کمتر مورد توجه خوزه مورینیو قرار می گیرد و سرمربی پرتغالی گفته که در طرح هایش جایی ندارد.

ويلاس بواس شايعه پيشنهاد به ماتا را رد کرد

آندره ويلاس بواس اعلام کرد چيزي در مورد پيشنهاد 22 ميليون پوندي اين تيم براي جذب خوان ماتا نمي داند.

والنسیا بازارگرمی میکنه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بله خوشبختانه سمیر موندنیه

مصاحبه ی ونگر با یک شبکه ی فرانسوی ...

تا پیش از گزارشات دیروز انتظار می رفت نصری مسافر منچستر باشد اما گویا شرایط تغییر کرده است !

ونگر او را برای بازی با لیورپول در بین 11 مرد انتخابی خود قرار داد و پس از انجام بازی شایعات پیرامون این هافبک فرانسوی را رد کرد .

آرسن اعلام کرد در حال حاضر هیچ انتقالی قطعی نیست و نصری هنوز هم می تواند در امارات ماندنی باشد .

ونگر در گفتگو با یک شبکه ی فرانسوی :

" او اینجا راحت است ... در حال حاضر از انتقال او حرفی در میان نیست ...شاید یک روز این اتفاق به وقوع بپیوندد..اما نه به این زودی ها ..در آینده ی دور...خیلی دور..."

با خروج فابرگاس ، در صورتی که نصری هم باشگاه را ترک کند خلا بزرگی در خط میانی آرسنال ایجاد خواهد شد .

البته ، ونگر برای بازی های پیش رو باید یک مشکل دیگر را به مشکلاتش اضافه کند ; محرمیت سه بازیکن تاثیرگذار ، سانگ ، جروینیو و فریمپونگ !​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بعد از بازی من سیتی که 3-2 هم برد مانچینی گفته بازی بعد نصری واسه ما بازی خواهد کرد!!

ضمنا صحبت هایی هم از علاقه ارسنال به مونتولیوو ستاره فیورنتینا بعضی خبرگزاریها زدن!

Arsenal are reportedly on the verge of signing Italian international Riccardo Montolivo.The 25-year-old midfielder was heavily linked with a move to the Emirates as recently as June, with Arsenal boss Arsene Wenger reportedly keen to sign the player as a potential replacement for Cesc Fabregas.With the Gunners' Spanish skipper deciding to stay in north London, a potential move appeared to be on hold. However, the Fiorentina midfielder could yet be on his way to the Premier League.Italian media sources claim that Arsenal have made contact with the Serie 'A' side, while Viola News goes on to suggest that the Gunners have made a bid for the player already. First Post have since suggested that the Emirates club are 'on the brink' of signing the playerFiorentina Sporting Director Pantaleo Corvino confirmed that an offer had been made for the player, but declined to reveal the team involved. The Fiorentina-based website have named Wenger's side as the party involved.Montolivo joined the Florence based club in 2005 after two seasons with Atlanta, and has gone on to become a mainstay for the Serie 'A' side. An international with 17 caps to his name, the player was part of Italy's unsuccessful squad at the recent World Cup in South Africa.The player's agent was forced to deny that a deal was close in July, but now the Gunners are thought to be close to a deal in the region of £18 million.​

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
راسته که کاکا رو ونگر می خواد؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
راسته که کاکا رو ونگر می خواد؟
از اول تابستون خیلیا رو به آرسنال نسبت دادن!کاکا هم جزوشنو هست اما احتمال اومدنش خیلی کم هست. یعنی فکر نمی کنم آرسنال پیشنهادی بده بهش! اون هم قرضی!!
/
میرور فوتبال نوشته:
آرسنال با 15 میلیون به دنبال Yann M’Vila هافبک رن فرانسه که گفتن فروشی نیست! و همچنین 20 میلیون پوند برای ادن هازارد که 2 فصل هست ونگر به دنبالشه! همچنین برای سومین بار برای فیل جاگیلکا پیشنهاد خواهد داد! کیهیل گزینه بعدی هست و مرتساکر و اسکات دان هم در ته لیستن!
پ.ن: فقط هازارد هم بیاد ما راضییم به خدا
پ.ن2: ونگر جون هر کی دوست داری دست بجنبون :( ونگ مرگ من...این تن بمیره...جون بچه ات قسمت میدم...!!!
پ.ن3: خبر مونتولیوو رو من تکذیب می کنم :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اون بازیکان رن که پیشنهاد 17.5 میلیونی آرسنال رو رد کرد باشگاهش امیر منتفیه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
از اول تابستون خیلیا رو به آرسنال نسبت دادن!کاکا هم جزوشنو هست اما احتمال اومدنش خیلی کم هست. یعنی فکر نمی کنم آرسنال پیشنهادی بده بهش! اون هم قرضی!!
/
میرور فوتبال نوشته:
آرسنال با 15 میلیون به دنبال Yann M’Vila هافبک رن فرانسه که گفتن فروشی نیست! و همچنین 20 میلیون پوند برای ادن هازارد که 2 فصل هست ونگر به دنبالشه! همچنین برای سومین بار برای فیل جاگیلکا پیشنهاد خواهد داد! کیهیل گزینه بعدی هست و مرتساکر و اسکات دان هم در ته لیستن!
پ.ن: فقط هازارد هم بیاد ما راضییم به خدا
پ.ن2: ونگر جون هر کی دوست داری دست بجنبون :( ونگ مرگ من...این تن بمیره...جون بچه ات قسمت میدم...!!!
پ.ن3: خبر مونتولیوو رو من تکذیب می کنم :دی

مونتو هافبک خیلی خوبیه . یه چیزی مثل ژابی آلونسو و اسین و پیرلو

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در ضمن گویا ماتا هم با چلسی تموم کرده!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تصمیمات عجیب یوفا ادامه دارد...

آرسن ونگر که در بازی رفت لیگ قهرمانان اروپا برابر اودینزه به دلیل محرومیت توانست در کنار نیمکت تیمش قرار داشته باشد حالا با تصمیم عجیبی دیگر دو جلسه دیگر نیز محروم شد .
محرومیت آرسن ونگر پس از بازی برگشت لیگ قهرمانان اروپای سال گذشته برابر بارسلونا و مصاحبه های پس از آن به وجود آمد و حالا دو جلسه دیگر برای آرسن ونگر کافی است تا تصمیمات عجیب یوفا ادامه پیدا کند .
بنا بر این تصمیم آرسن ونگر باید برای بازی برگشت نیز از روی سکو ها بازی را دنبال کند و این محرومیت در بازی آینده اروپایی آرسنال نیز ادامه خواهد کرد .
پیش از این نیز آرسن ونگر از تصمیمات عجیب یوفا ابراز شگفت زدگی کرده بود و حالا باید واکنش این مربی را در قبال تصمیم صورت گرفته دید .
بیانیه یوفا در این رابطه به شرح زیر است :

" بخش نظارتی یوفا آرسن ونگر را به دلیل اعمال خارج از ماموریتش در دو بازی بعدی لیگ قهرمانان محروم می کند .
تصمیم گرفته شده امروز جدای از تصمیم محرومیت برابر بازی روز 16 آگوست برابر اودینزه است .
ونگر برای بازی برگشت برابر اودینزه و همچنین بازی بعدی اروپایی این تیم محروم خواهد بود .
این مرکز همچنین تصمیم به جریمه نقدی به ارزش 10 هزار یورو برای وی دارد . درخواست تجدید نظر تا سه روز آینده معتبر خواهد بود . "

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اره امروز به جاكليگا و هازاارد مثل اينكه باز پيشنهاد دادن

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

آرسن ونگر که در بازی رفت لیگ قهرمانان اروپا برابر اودینزه به دلیل محرومیت توانست در کنار نیمکت تیمش قرار داشته باشد حالا با تصمیم عجیبی دیگر دو جلسه دیگر نیز محروم شد .
محرومیت آرسن ونگر پس از بازی برگشت لیگ قهرمانان اروپای سال گذشته برابر بارسلونا و مصاحبه های پس از آن به وجود آمد و حالا دو جلسه دیگر برای آرسن ونگر کافی است تا تصمیمات عجیب یوفا ادامه پیدا کند .
بنا بر این تصمیم آرسن ونگر باید برای بازی برگشت نیز از روی سکو ها بازی را دنبال کند و این محرومیت در بازی آینده اروپایی آرسنال نیز ادامه خواهد کرد .
پیش از این نیز آرسن ونگر از تصمیمات عجیب یوفا ابراز شگفت زدگی کرده بود و حالا باید واکنش این مربی را در قبال تصمیم صورت گرفته دید .

" بخش نظارتی یوفا آرسن ونگر را به دلیل اعمال خارج از ماموریتش در دو بازی بعدی لیگ قهرمانان محروم می کند .
تصمیم گرفته شده امروز جدای از تصمیم محرومیت برابر بازی روز 16 آگوست برابر اودینزه است .
ونگر برای بازی برگشت برابر اودینزه و همچنین بازی بعدی اروپایی این تیم محروم خواهد بود .
این مرکز همچنین تصمیم به جریمه نقدی به ارزش 10 هزار یورو برای وی دارد . درخواست تجدید نظر تا سه روز آینده معتبر خواهد بود . "

خیلی بی در و پیکره این یوفا
خاک برسرشون با این تصمیمات تابلو و احمقانشون

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مورينيو همه رو شست گذاشت كنار محروميتش رو نصفش بخشيدن اينجور كه ونگر با مورنيو فرقي نداره محروميتشون!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

به گور باباشون خندیدن بی پدرا...!!!
یعنی ونگر اولین نفره که با نیمکت در ارتباطه؟! خودم یادمه مورینیو محروم بود رفت رو سکوها بعد کمکش می رفت کنارش ازش مشورت می گرفت اون محروم شد؟ خیلی بی ناموسن!
مونتو هافبک خیلی خوبیه . یه چیزی مثل ژابی آلونسو و اسین و پیرلو
نگفتم هافبک بدیه! گفتم اومدنش به آرسنال متفیه! شایعه محضه!
اره امروز به جاكليگا و هازاارد مثل اينكه باز پيشنهاد دادن
آخ این هازارد بیاد بریم فضا :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مانچینی گفته اگه نصری مقابل اودینزه بازی کنه قیدشو می زنیم!!! :cool:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: در حال حاضر زندگی در آرسنال عالیه! چرا که من برای زندگیم در اینجا دارم می جنگم.
/
اینا خیلی مفهوم دارنا؟! باید نشست روشون فکر کرد:دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
[h=1]فابیو کاپلو: ونگر باید قبل از پایان فصل نقل و انتقالات بازیکن جدید بخرد[/h]
فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، معتقد است آرسن ونگر باید پیش از پایان فصل نقل و انتقالات تابستانی، چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد تا تیم بهتری در اختیار داشته باشد.
آرسنالی ها در این تابستان کاپیتان شان را از دست دادند و سمیر نصری نیز در آستانه پیوستن به منچتسترسیتی قرار دارد. به همین دلیل کاپلو از ونگر خواست برای پایان دادن طلسم ناکامی هایش، چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد.
و در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" من فکر می کنم او نیاز به خرید چند بازیکن جدید دارد؛ چند بازیکن بزرگ. البته در این مقطع پیدا کردن بازیکن خوب دشوار است زیرا بهترین بازیکنان در تیم هایی بازی می کنند که به دنبال قهرمانی در جام های مختلف هستند.
من فکر می کنم آرسنال باید پول خرج کند زیرا برای بهتر کردن تیم به بازیکن خوب نیاز دارد. زیرا اگر بخواهید برای خریدن بازیکنان معمولی پول خرج کنید، چندان خوب نیست. باید برای بهتر کردن تیم پول خرج کنید.
او واقعا مربی خوبی است اما در حال حاضر شرایط خوبی را سپری نمی کند. برای باشگاه بزرگی مانند آرسنال، شش فصل بدون جام بسیار نگران کننده است و شرایط را دشوار می کند."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
آرسن ونگر از ريسك كردن و قمار در نقل و انتقالات هيچ ترسي ندارد ...

سرمربي آرسنال خواهان اين است كه تا پايان ماه و بسته شدن پنجره نقل و انتقالات نيرو هايي با تجربه به تيمش اضافه كند . همچنين او در كنفرانس مطبوعاتي روز جمعه نيز عنوان كرد كه خط دفاع و هافبك تيم نياز به تقويت دارد .

ونگر پس از مسابقه با ليورپول نيز اين را تاييد كرد كه بازيكني جديد به تيم اضافه خواهد كرد و تنها نگرانيش را يافتن بازيكني با كيفيت قلمداد كرد . اما وي در ادامه صحبت هايش اضافه كرد كه در صورت نياز در رابطه با خريد بازيكن ريسك خواهد كرد !

وي در اينباره گفت :

" ما از ريسك كردن و قمار نمي ترسيم و خريدن يك بازيكن همواره يك ريسك است. "

" من بازيكنان را زير نظر دارم تا ببينم به اندازه ي كافي خوب هستند . مردم اين را فراموش كرده اند كه ما هم اكنون بازيكناني جديد خريده ابم ( اكسلايد چمبرلين ، جروينيو ،‌ جنكينسون و ريو ) كه در طول فصل اين را مشاهده خواهيد كرد كه اين بازيكنان بسيار باكيفيتند ! اما در گذر زمان بايد به آن ها فرصت داد. "

" بله به طور كلي باز هم ما خريد خواهيم كرد . شايد مردم احساس كنند كه من لجباز هستم ، اما نه !‌ من فقط بهترين عملكرد را براي تيمم مي خواهم و مي خواهم بازيكني مناسب به تيم اضافه كنم. "

" اگر من فقط يك چيز را در 15 سال گذشته نشان داده ام ، آن اين بوده كه بازيكناني مناسب و خوب براي تيم خريده ام. "

" ما بازيكناني با تجربه و با كيفيت به تيم اضافه خواهيم كرد . مردم فقط مي گويند خـريـد ! اما پيدا كردن و خريدن بازيكن مناسب و خوب براي تيم دشوار است. "

بالا