sadeghbb
Registered User
میریم که بترکونیم امسال!
بازی آرتتا رو دیدم ... کلا ازش خوشم میاد...
بنایون هم فکرش بدک نی...
دفاع هم که اوکی شده!
بازی آرتتا رو دیدم ... کلا ازش خوشم میاد...
بنایون هم فکرش بدک نی...
دفاع هم که اوکی شده!
ارتتا 10 تارو رد كرد نيومد
مبلغ بعدش ديگه اعلام نشد ولي حداقل 15 تا فكر ميكنم
ام ويلا رو باشگاه تلاششو كرد ولي مسخره بازي در اورد رن
قبل بحث انتقال 15 تو بود
بعد گفتن 20 تا بعد 25 تا بعد 30 تا
كه ارسنال پيشنهاد 30 تايي هم داد
ولي گفتن 34 تا كه ديگه نخريدنيش
لباس تو تنش گریه می کنه :دی
10 سپتامبر با swansea لیگ برتر!!بازی بعدی کی هست با چه تیمی؟
تنکس10 سپتامبر با swansea لیگ برتر!!
با انگیزه به نظر می رسد ...!
کاپیتان اسرائیلی ها طی یک انتقال قرضی به مدت یک سال استمفورد بریج را به مقصد امارات ترک کرد
وی فردا ، جمعه ،در بازی تیم ملی کشورش در برابر یونان حضور خواهد داشت و تیمش را ***** خواهد کرد
این بازیکن 31 ساله از زمان پیوستن به چلسی در 11 بازی این تیم شرکت کرد و حالا برای رقابتی جدید به آرسنال سفر کرده است
یوسی بنایون در گفت گو با اسکای :
" در وهله ی اول باید بگویم از پیوستن به باشگاهی مثل آرسنال بسیار خوشحال هستم...آنها باشگاه بزرگی هستند و این فرصت خوبی برای من است تا رقابت بزرگی داشته باشم "
" وقتی کارم با تیم ملی به اتمام رسید بی صبرانه منتظر می مانم تا به انگلستان بازگردم و دوستان جدیدم را ملاقات کنم و در باشگاه جدیدم فعالیت حرفه ای خود را از سر بگیرم "
با انگیزه به نظر می رسد ...!
کاپیتان اسرائیلی ها طی یک انتقال قرضی به مدت یک سال استمفورد بریج را به مقصد امارات ترک کرد
وی فردا ، جمعه ،در بازی تیم ملی کشورش در برابر یونان حضور خواهد داشت و تیمش را ***** خواهد کرد
این بازیکن 31 ساله از زمان پیوستن به چلسی در 11 بازی این تیم شرکت کرد و حالا برای رقابتی جدید به آرسنال سفر کرده است
یوسی بنایون در گفت گو با اسکای :
" در وهله ی اول باید بگویم از پیوستن به باشگاهی مثل آرسنال بسیار خوشحال هستم...آنها باشگاه بزرگی هستند و این فرصت خوبی برای من است تا رقابت بزرگی داشته باشم "
" وقتی کارم با تیم ملی به اتمام رسید بی صبرانه منتظر می مانم تا به انگلستان بازگردم و دوستان جدیدم را ملاقات کنم و در باشگاه جدیدم فعالیت حرفه ای خود را از سر بگیرم "