• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توماس ورمائلن یک ماهه باز می گردد...

انتظار مي رود مدافع مياني آرسنال توماس ورمائلن يك ماه ديگر قادر به بازگشت به تمرينات و حضور در تيم تيم اصلي باشد .

ورمائلن كه يك عمل جزئي از ناحيه تاندون مچ پاي راست داشته حالا اميدوار است تا حداكثر يك ماه به تمرينات تيم بازگردد .

اين عمل مانند عمل ورمائلن در ماه ژانويه است كه بر روي مچ پاي راستش انجام شد و هيچ ربطي به تاندون آشيل او ندارد .

اين عمل پس از مشورت با متخصصان انجام گرفت كه بهترين راه كار براي تبديل نشدن اين مصدوميت به يك درد و آسيب ديدگي مزمن را تيغ جراحي مي دانستند .

//

میکل آرتتا آماده هنر نمایی در شمال لندن...

میانداز جدید تیم آرسنال از انتظارش برای بازی برای توپچی ها صحبت می کند و آماده است تا با پیراهن قرمز های شمال لندن به ایفای نقش بپردازد .
این هافبک بازیساز اسپانیایی در اخرین ساعات نقل و انتقالات تابستانی به تیم آرسنال پیوست تا بتواند خلا سس فابرگاس را پر کند .
وی در اینباره گفت :

" نمی توانم برای شروع بازی کردنم صبر کنم . نمی توانم برای بازی در امارات منتظر بمانم . من فکر می کنم این ورزشگاه باور نکردنی است . من بسیار هیجان زده ام .
من همیشه یکی از تحسین کنندگان فلسفه تیم آرسنال و راه بازی ان ها بودم و همینطور کاری که آن ها انجام می دهند و دیدن بازی آرسنال همیشه هیجان انگیز است . در انگلیس هیچ تیمی بهتر از آرسنال وجود ندارد .
امیدوارم مدت زمان زیادی برای هماهنگی نداشته باشم اما واضح است که نیاز دارید تا شخصیت جدیدتان را ببینید و با روحیه جدید و بازیکنان جدید با توانایی های متفاوت بروید و نیاز دارید تا در زمین بازی در کم ترین زمان این مسائل را در یابید .
اما من ویدئو هایی نگاه کردم و برخی مسائل را قبل از تمرین دریافتم و امیدوارم این ها بتواند به من کمک کند . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از بازیکنای ملی چه خبر؟ چند تاشون مصدوم شدن؟ !!!
/
خدا رو شکر ورمالن زودتر بر می گرده. اما من شدیدا تو کف گری کیهیل هستم. هرطور شده باید بخریمش. یه پا جان تریه البته بدون فساد اخلاقی:دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نصري دستش شكست حال كردم :دي

گري كهيل رو ميشه تو نيم فصل بخريم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یکی لطف کنه شماره پیراهن های بازیکن های جدیدی که روز آخر خریدیم رو بگه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
میبینم که آه آرسنالی ها نصری رو گرفت
didisaythat.gif

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بدجورم گرفت! :دی

شنیدم 3 ماه خونه نشین میشه گویا بسی مشعوف گشتیم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

خبری خوش در اردوی توپچی ها....
تئو والكات كه به دليل مصدوميت از ناحيه همسترينگ بازی تيم ملی انگلستان مقابل ولز را از دست داده بود ، برای بازی روز شنبه آرسنال مقابل آماده خواهد بود. وينگر 22 ساله توپچی ها در جريان ديدار مقابل بلغارستان دچار اين مشكل شده بود و فابيو كاپلو سرمربی سه شير ها برای احتياط از وی در بازی مقابل ولز استفاده نكرد.

آمادگی والكات برای بازی روز شنبه خبری روحيه بخش برای توپچی هاست ، چرا كه آرسن ونگر پيش از اين چندين بازيكن كليدی خود را به دليل محروميت و مصدوميت برای اين بازی حساس از دست داده است.

توپچی ها شروع بدی را در رقابت های ليگ داشته اند و با گذشت سه هفته از رقابت ها تنها موفق به كسب يك امتياز شده اند. بنابراين بازی روز شنبه مقابل سوانسی از اهميت ويژه های برای شاگردان ونگر برخوردار است.

توماس ورمالن مهره كليدی توپچی ها در خط دفاعی حداقل 5 هفته را به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا از دست خواهد داد و اين در حالی است كه جك ويلشر نيز به دليل آسيب ديدگی از ناحيه قوزك پا ديدار های دو ماه آينده را از دست خواهد داد. باكاری سانيا نيز كه از بيماری ويروسی رنج می برد وضعيت نا مشخصی برای بازی روز شنبه دارد اما كايرن گيبز مدافع چپ جوان توپچی ها به تمرينات تيم بازگشته است.

آبو ديابی و سباستين اسكيلاچی نيز ديگران مصدومان آرسنال هستند. همچنين آرسنال جروينيو ، الكس سانگ و كارل جنكينسون را نيز به دليل محروميت در اختيار نخواهد داشت.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
فريمپونگ هم محرومه تازه

نصري 3 ماه خونه نشين بشه عاليه اگه نميفروختيم بايد حرص ميخورديم :دي

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
1 روز بیشتر نمونده به بازی...
امیدوارم بزنیم بترکونیمشون.....
بچه ها خوب تمرین کنین. :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر قبل از بازی با سوانسی در مورد وضعیت تیم می گوید..

در مورد اخبار تیم...
ما دیابی و ویلشر را که هر دو از ناحیه مچ پا مصدوم هستند در اختیار نداریم. ورمالن هم یک عمل جراحی داشت که با موفقیت انجام شد. بنابراین سه بازیکن را خارج از ترکیب داریم. بازیکن دیگری که در اختیار نداریم توماس روسیسکی است که با مشکلی در زانویش به باشگاه بازگشت، فردا صبح وضعیت او را بررسی خواهیم کرد.

در مورد مصدومیت ویلشر...
استخوان او ورم کرده است، او یک ماه از کفش مخصوص استفاده خواهد کرد و ما باید ببینیم پس از آن چگونه واکنش نشان خواهد داد. ما از بهترین متخصصان دنیا برای معاینه او استفاده کردیم چون این یک مصدومیت غیر معمول است! او کفت اولین بار در بازی انگلیس و سوئیس این درد را احساس کرد، اگرچه او چند سال قبل هم چنین مصدومیتی داشت. او فکر کرد که مصدومیتش از بین رفته اما وقتی به تمرینات پیش فصل آمد کم کم دردش بیشتر شد و در جریان امارات کاپ شدت پیدا کرد و ما مجبور شدیم که او را متوقف کنیم.

در مورد گیبز و ولکات...
کایرن بازگشته است. تئو هم به سختی کار کرده و آماده است. بقیه بازیکنانی که از بازیهای ملی بازگشته اند وضعیت خوبی دارند. بقیه هم حاضر هستند. فریمپونگ هم برگشته است.

در مورد محرومیت ها و بقیه بازیکنان حاضر...
سانتوس هنوز آماده نیست چون بعد از کوپا آمه ریکا در بازی دیگری به میدان نرفته است، او به خوبی در حال تمرین و آماده سازی است. ما همچنین سانگ و جروینیو را به خاطر محرومیت در بازی نیوکاسل در اختیار نداریم. ینکینسون هم پس از دریافت دو کارت زرد و اخراج در بازی منچستر محروم است، اسکیلاچی هم از ناحیه ساق پا مصدوم است و هنوز بازنگشته.​

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آقا ما بازی امروز رو متاسفانه نمی تونیم ببینیم :(
هر کی بازی رو دید بیاد یه آنالیزی بکنه ببینیم چه گلی به سرمون زدیم! مخصوصا بازیکنای جدید و زوج رمسی-آرتتا!
مصاحبه قبل بازی ونگر رو خوندم خیلی جالب بود که همه یا محروم هستن و یا مصدوم! خدا به خیر بگذرونه این فصلو! هفته سوم اینه وضعمون وای به حال نیم فصل که جروینیو و سانگ و فریمپونگ هم برن و وااااایییی به آخر فصل!!!

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر در کنفرانس خبری خود اخبار تیم را پیش از بازی با سوانسی سیتی اعلام کرد.
- در مورد کایرن گیبز و تئو والکات...
آنها برای بازی فردا در دسترس هستند.

- در مورد آمادگی جسمانی آندره سانتوس ...
کاملا آماده نیست اما در لیست بازیکنان فردا قرار خواهد گرفت.

- در مورد مصدومیت توماس روسیچکی ...
او شانسی برای بازی روز سه شنبه دارد، وی به دلیل ضربه ای که در دیدارهای ملی به زانویش وارد شد مصدوم است.

- در مورد آمادگی جسمانی ریو میایچی ...
ریو خیلی سریع آماده میشود. فعلا آسیب دیده اما تا دوشنبه یا سه شنبه به ما ملحق خواهد شد.

-در مورد غیب طولانی برخی از بازیکنان...
ما دیابی و ویلشیر را به دلیل مصدومیت طولانی مدت در اختیار نداریم. جروینیو، جنکینسون و سانگ نیز محرومند. یک مصدوم در دیدارهای ملی داشتیم که توماس روسیچکی بود، البته ورمایلن روز دوشنبه عمل جراحی داشت که تا یک ماه غایب خواهد بود.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازی شروع شده من که نمیتونم بازیو ببینم اما مثه اینکه فریمپونگ تو زمینه
محروم نبود فریمپونگ؟

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
هنوز تیم مشکل داره. فریمپونگ فعلا که نیمه اول خوب بازی نکرد.به یه هافپک دفاعی خوب احتیاج داریم. هافبک هامون باز بازی می کنن به خاطر همین عمق دفاعمون خیلی آسیب پذیره.آرتتا خوب بود.آرشاوینم مثل همیشه جاهای حساس به دادمون رسید.امیدوارم نیمه دوم خوبی داشته باشیم.

بالا