• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی بازی بعدی سه شنبه مقابل بولتون تو لیگ کاپ هست. میزبان هستیم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
درباره پیروزی تیم برابر استوک...
ما یک عملکرد تیمی مستحکم داشتیم جایی که می توانستید ببینید تیم از نظر دفاعی پیشرفت داشته بود , مخصوصا برابر تیمی که بسیار در چالش ها به مانند استوک است . به نظر بسیار از نظر دفاعی مستحکم تر شده بودیم و تا زمانی که آن ها گل تساوی را نزده بودند شروع خوبی در بازی داشتیم . سپس من احساس کردم کمی مضطرب شدیم و نیاز داشتیم تا در بین دو نیمه آرام باشیم و دوباره بازگردیم .

نیمه دوم به طور پایه در دست ما بود , مخصوصا بعد از پانزده دقیقه ابتدایی بازی و بعد از ان مشکل گلزنی بود . ون پرسی این کار را بهتر از بسیاری از مردم می توانست انجام دهد و وقتی آمد این کار را کرد . مجموعا امروز یک عملکرد خوب و سرزنده داشتیم و این ازدهام نشان می داد که تیم می خواهد خوب کار کند چرا که آن ها دوباره پشت تیم بودند و این مسئله بسیار مثبت است . آن ها احساس می کردند که تیم آماده است تا تلاش کند .
البته رابین ون پرسی و دو گلش سزاوار امتیاز های زیاد و بزری است اما احساس می کنم جروینیو نیز بازی بسیار خوبی داشت و بسیار تاثیر گزار بود .

درباره دلیل اضطراب تیم در نیمه اول...
دست پاچگی . همچنین بازیکنان کمی عصبی بودند چرا که می دانستند برای ما توپ دوم مهم بود . نمی توانستیم همه توپ ها را برابر گراوچ پیروز شویم و توپ دوم اهمیت داشت .
بازیکنان در بین نیمه احساس کردند که می توانند توپ دوم را پیدا کنند . اما باید به استوک تبریک گفت . آن ها ما را با ضربات ایستگاهی سورپرایز کردند و بعد از آن کمی در شرایط سرگردمی در منطقه بودیم . آن ها از این مسئله استفاده کردند و به دلیل اضطراب تیم تا نیمه اوم پاس های ما را کم اثر کردند .

درباره ضربه ایستگاهی که منجر به گل کراوچ شد...
فکر می کنم به هیچ وجه این خطا نبود . من فقط احساس می کنم یک ضربه سر خوب بود . من نمی توانم متوجه اینکه داور چه چیزی دید شوم .
این یک نگرانی بود که ما شاوکراس را مهار نکردیم اما بازیکنان می دانستند در بین نیمه که آن ها استفاده کردند . اما ما واکنش بسیار خوبی در نیمه دوم و در قسمت پایانی بازی داشتیم و این تمام مسئله است .

درباره دلیل استراحت رابین ون پرسی...
او سفتی عضلانی داشت و من دیروز در تمرینات 19 بازیکنا داشتم و اینکه هنوز مطمئن نبودم که چگونه از او استفاده کنم . او امروز صبح چک شد از نظر پزشکی اماده بود که روی نیمکت قرار بگیرد . قبل از اینکه وی را کنار بگذارید 15 بار فکر می کنید که آیا باید واقعا را بازی ندهم ؟ اما اگر به تعداد بازی هایی که وی به میدان رفته است نگاه کنید باید کمی مواظب باشید .

درباره اتهام های تیم یک نفره ...
به هیچ وجه این احساس را ندارم . وقتی می خواهید در تیمی با کیفیت باشید .همیشه باید بازیکنانی داشته باشید که دیده شوند و چیز هایی برای ارائه داشته باشند . ما قبل از این تیری هانری را داشتیم . رابین کیفیت استثنایی دارد و این طبیعی است که اینگونه سوالات مطرح شود .

درباره حضور جورو در دفاع راست...
درباره استمرار ان نمی دانم اما او امروز بازی بسیار خوبی داشت . چیزی که امروز خوب بود این است که ما در عقب زمین قد بلند بودیم . ما جورو , مرتساکر , کوشلنی و سانتوس را به عنوان چهار مرد دفاعی عقب زمین داشتیم . وقتی برابر استوک بازی می کنید این کیفیت جالبی است .

درباره آمادگی ون پرسی برای بازی با چلسی...
او مصدوم نیست . او فقط سفتی عضلانی دارد . او باید آماده شود .

درباره عملکرد مروان شاماک...
من فکر می کنم او به سختی کار می کند . در حال حاضر او پس از یک گل راه خواهد افتاد . فکر می کنم امروز دو یه سه موقعیت برای گلزنی وی در نیمه اول بود که وی به آن ها نزدیک شد و فقط نتوانست برابر شاوکراس قرار بگیرد . من از بابت تلاش و کوشش وی خرسندم . من فکر می کنم او در حال حاضر در ذهنش این مسئله است که ون پرسی غیر قابل دست یابی است . چرا که ما با دو وینگر بازی می کنیم و این بسیار سخت است که با دو مهاجم بازی کنیم چرا که در میانه بسیار باز می شوید . پس از سیستم باعث حضور وی یا ون پرسی می شود . این سخت است اما او با بازی کردن اعتماد به نفسش را به دست می اورد و همینطور با گلزنی کردن به مانند تمام مهاجمین .

درباره پیروزی منچستر سیتی برابر یونایتد در اودترافورد...
این یک سورپرایز است . به نظر امروز فرانسه نزدیک بود در فینال جام جهانی راگبی نیوزلند را شکست دهد و هیچ کدام از این ها تا کنون اتفاق نیفتاده بود . گل های بزرگ برای من هیچ معنی خاصی ندارند چرا که این بدین معنی است که برخی مسائل خاص در بازی رخ داده است .
ما در اولدترافورد در 20 دقیقه پایانی چهار گل دریافت کردیم و امروز منچستر یونایتد در 15 یا 20 دقیقه پایانی 3 گل دریافت کرد . یک بار در موقعیتی هستید که با ده بازیکن در حال هجوم هستید و برابر یک تیم خوب هستید و زخم پذیر . چیزی که بعد از این چنین نتایجی کار را سخت تر می کند اثرات احساسی این نتیجه است که در ذهن و بدن شما باقی می ماند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این وضعیت بازیکنان چلسی تا هفته قبل هست فک میکنم.
من نمیدونم با 3 اخطار بازیکن محروم میشه یا 5 تا ؟ در هر صورت فک کنم از تو کارت زردی ها هم محرو در بیاد :دی

c0a3mx4xa1djl8bm7ur4.png

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
عجب هفته اي چلسيم باخت!
2تا م اخراج دادن كه 3 جلسه محروم ميشن اگه مستقيم بوده و به بازي ما نميرسن
چلسي الان روحيش مياد پايين و ما اخرت روحيه
انگليس 5 كارت زرد محروم ميشه

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
منم این برد رو به همه بچه های گل فروم و تمامی هوادارها تبریک می گم. به نظر من در حال حاضر ما پتانسیل برد تیم چلسی رو داریم. فقط باید یکم خودمون رو باور داشته باشیم...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب هفته اي چلسيم باخت!2تا م اخراج دادن كه 3 جلسه محروم ميشن اگه مستقيم بوده و به بازي ما نميرسنچلسي الان روحيش مياد پايين و ما اخرت روحيهانگليس 5 كارت زرد محروم ميشه
پس طبق لیست بالا اگه با 5 کارت محروم بشن کشلی کول باید محروم باشه!.الان تورس هم از محرومیتش مونئه هنوز یا نه؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پس طبق لیست بالا اگه با 5 کارت محروم بشن کشلی کول باید محروم باشه!.الان تورس هم از محرومیتش مونئه هنوز یا نه؟
اگر با 5 کارت زرد محروم میشن که خیلی مسخرس! همین طوریه وحشی بازی زیاد میشه دیگه!!
تورس رو من از یه منبع غیر موثق مطلع شدم که محروم نیستش! مطمئن نیستم!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس از پیروزی 3-1 تیمش مقابل استوک، بار دیگر رابین فن پرسی، ستاره هلندی تیمش را مورد ستایش قرار داد.

در این دیدار فن پرسی در ترکیب اصلی توپچی ها حضور نداشت اما در 25 دقیقه پایانی به بازی رفت و 2 بار گلزنی کرد.

ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بیرون گذاشتن بازیکنی مانند رابین همیشه یک ریسک است اما او نیاز به استراحت داشت. می دانستیم که می توانیم 20 تا 30 دقیقه بدون مشکل بازی کنیم و از این زمان به خوبی استفاده کردیم. او کیفیت فوق العاده ای دارد و اگر به رکوردهای او نگاه کنید،می بینید که خیره کننده است."

او همچنین در مورد اهمیت این دیدار برای تیمش گفت:" این دیدار برای ما مهم بود. دیدید که ما خوب بازی کردیم و روحیه بالایی از خود به نمایش گذاشتیم.

بعد از دوران سختی که داشتیم، هواداران به طور کامل پشت ما هستند زیرا آنها می بینند که تیم چقدر خوب بازی می کند. کیفیت بازی ما در هر دیدار بهتر می شود."

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اگر با 5 کارت زرد محروم میشن که خیلی مسخرس! همین طوریه وحشی بازی زیاد میشه دیگه!!
تورس رو من از یه منبع غیر موثق مطلع شدم که محروم نیستش! مطمئن نیستم!

پس میشه بوسینگوا , دروگبا و کشلی احتمالا

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من الان چک کردم تورس در بازی مقابل سوانزی اخراج شده.
و بعد از اون چلسی 3 بازی در لیگ انجام داده پس بای بازی بعد تورس محروم نیست.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عجب روزش شد امروز برا تیم....

همه یه جورایی برا ما بازی کردن...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولکات گفته آماده است تا برای تمدید قرارداد با باشگاه به پای مذاکره بنشیند :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی علی بابت توضیحاتت :)
امیدوارم بعد از تمدید قرارداد با ولکات با فن فن هم هر چه سریعتر تمیدید کنیم :)
همچنین امیدوارم این بردهای متوالی ونگر رو از خرید بازیکن منصرف نکنه! هر چقدر هم که خوب بوده باشیم و بردهای خوبی بدست آورده باشیم باز هم به بازیکن نیاز داریم. امیدوارم گورکوف جذب بشه در ژانویه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خرید که الزامی هست. یه دفاع و یه هافبک حداقلش هست. بازیکنی مثه لوکاتونی هم که بحثش بود واسه قویتر کردن نیمکت تو حمله خرید بدی نیست.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خرید که الزامی هست. یه دفاع و یه هافبک حداقلش هست. بازیکنی مثه لوکاتونی هم که بحثش بود واسه قویتر کردن نیمکت تو حمله خرید بدی نیست.
عمرا بذارم تونی 34 ساله بیاد لندن!!! :دی
اون نکته تلخی که من صفحه پیش گفتم همین بحث ژانویه و خروج ژروینیو آماده و شماخ هست که خیلی می تونه گرون تموم بشه برامون! امیدوارم یه مهاجم با کلاس جذب بشه در ژانویه!
خرید مدافع بستگی به آمادگی ورمالن داره! دو هفته دیگه آماده مسابقه میشه! دیابی هم هستش که با ورمالن بر می گرده!
گورکوف بیا اینجا...:دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عمرا بذارم تونی 34 ساله بیاد لندن!!! :دی
اون نکته تلخی که من صفحه پیش گفتم همین بحث ژانویه و خروج ژروینیو آماده و شماخ هست که خیلی می تونه گرون تموم بشه برامون! امیدوارم یه مهاجم با کلاس جذب بشه در ژانویه!
خرید مدافع بستگی به آمادگی ورمالن داره! دو هفته دیگه آماده مسابقه میشه! دیابی هم هستش که با ورمالن بر می گرده!
گورکوف بیا اینجا...:دی

هالکی بیا اینجا
هالکی بیا اینجا :دی

فایل های ضمیمه

• HulkPorto.jpg
    HulkPorto.jpg
    47.7 KB · نمایش ها: 25

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: حالا فرگی می دونه من چه احساسی داشتم.
ونگر اضافه کرده: این یه نتیجه خاص نبوده بلکه این حوادث فوتبال بوده و چیزی که مهمه اینه که این فقط از دست دادن 3 امتیاز نیست بلکه شکستی است که در روحیه بازیکنان نقش بسته و باید این رو از ذهن آنها بیرون بریزید!
/
هالک+گورکوف، یعنی آرسنال تیمش کامل خواهد شد :)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بهترین‌ بازیکنان لیگ انگلیس در هفته نهم:
دروازه‌بان:
تیم کارول (نیوکاسل)

مدافعان:
میکا ریچاردز (منچسترسیتی)، لورن کاسیلنی (آرسنال)، وینسنت کمپانی (منچسترسیتی)، مارک تیرنی (نورویچ سیتی)

هافبک‌ها:
جیمز میلنر (منچسترسیتی)، آرون رمزی (آرسنال)، لوکا مودریچ (تاتنهام)، داوید سیلوا (منچسترسیتی)

مهاجمان:
ماریو بالوتلی (منچسترسیتی)، رابین فن پرسی (آرسنال)

بالا