• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هافبک دفاعی ما رمزی ـه
ونگر وقتی گیر بده به یه بازیکن و بخواد اینو آدمش کنه هر جوری شده باید به هدفش برسه حتی به بهای رفتن تیم به یورو لیگ
با وجود کرونکه و ونگر و دوستان آرسنال از این بهتر نمیشه
بدبختی رمسی این بازی هافبک تهاجمی بود و کلا عقب زمین فقط با آرتتا بود!
حالا جالبه یه بازیکن هم از چشمش بیفته دیگه نظرش بر نمی گرده! مثل آرشاوین که حتی تو جام اتحادیه و حذفی هم بهش بازی نداد! رسما به فنا داد آرشاوین رو! بنده خدا صداش هم در نمیاد! :(
این حضور 90 دقیقه ای ژیرو و نیمکت نشینی های اخیر پولدی هم جای سوال داره! ژیرو واقعا چیزی بیشتر از بنتنر نیست و نمی دونم چرا ونگر پولدی رو تو نوک حمله امتحان نمی کنه؟!
اه... تف!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
بدبختی رمسی این بازی هافبک تهاجمی بود و کلا عقب زمین فقط با آرتتا بود!
حالا جالبه یه بازیکن هم از چشمش بیفته دیگه نظرش بر نمی گرده! مثل آرشاوین که حتی تو جام اتحادیه و حذفی هم بهش بازی نداد! رسما به فنا داد آرشاوین رو! بنده خدا صداش هم در نمیاد! :(
این حضور 90 دقیقه ای ژیرو و نیمکت نشینی های اخیر پولدی هم جای سوال داره! ژیرو واقعا چیزی بیشتر از بنتنر نیست و نمی دونم چرا ونگر پولدی رو تو نوک حمله امتحان نمی کنه؟!
اه... تف!
رمزی قبل مصدومیتش یادمه چه پاس های تو عمقی مینداخت ... همین باعث شد خیلی ها بهش امیدوار بشن ... ولی الان افت کرده ولی اگر تو پست خودش باشه به نظرم باز خوب میشه
دفاع راست هم بازی کرد دیروز :|

ژیرود هم اصلا به درد لیگ برتر نمیخوره
نمیدونم چه فکری پیش خودش کرد اینو خرید جایگزین فن پرسی بشه :|
در کل این تیم دیگه تیم نمیشه
یورو لیگ هم میریم اونجا هم حذف میشیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ونگر واسه فصل آینده دنبال عقد قرارداد با اشلی ولیامز مدافع سوانسی هستش، من بازیش رو ندیدم، ارزش خرید داره؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر واسه فصل آینده دنبال عقد قرارداد با اشلی ولیامز مدافع سوانسی هستش، من بازیش رو ندیدم، ارزش خرید داره؟
شایعه که زیاد هست!
مدتی هم هست که گفته میشه ونگر و فرگوسن و شاید چند تیم دیگه هم دنبال این مدافع 28 ساله هستن! خبر در همین حد هست و چیز دیگه ای وجود نداره!
شایعه خرید یووتیچ هم هست که گویا یوونتوس هم می خوادش!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شایعه که زیاد هست!
مدتی هم هست که گفته میشه ونگر و فرگوسن و شاید چند تیم دیگه هم دنبال این مدافع 28 ساله هستن! خبر در همین حد هست و چیز دیگه ای وجود نداره!
شایعه خرید یووتیچ هم هست که گویا یوونتوس هم می خوادش!

باید هزینه کنه، خیلی سخت بشه بازیکن های خوب سری آ که یوونتوس یا میلان دنبالشون هستند رو بشه کشید بیرون.
بازیکن خوب زیاد هست. دست به جیب بشه میتونه تیم خوبی ببنده. فاصله با منچستر هر فصل داره بیشتر میشه. این خیلی بده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
JSC Sports +3_0130 11296_H_27500_20130306_223848.jpg

ایان رایت که تو بازی امشب یووه - سلتیک از مهمانای دعوت شده به استودیوی شبکه الجز یره هست به همراه گلن هادل تصمیم دیشب داور در مورد اخراج نانی رو بحث برانگیز خواند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ایان رایت که تو بازی امشب یووه - سلتیک از مهمانای دعوت شده به استودیوی شبکه الجز یره هست به همراه گلن هادل تصمیم دیشب داور در مورد اخراج نانی رو بحث برانگیز خواند.
یان رایت یکی از معدود افرادی است که بارها و بارها و بدون پرده از وضعیت تیم، فروش بازیکنان و سیاست های باشگاه به سختی انتقاد کرده! با این حال هیچ وقت نگفته که ونگر باید بره بلکه گفته که ونگر باید کمی پول خرج کنه! هر چند اینکه ایا پولی وجود داره هم با شک و تردید بهش نگاه می کنه! ;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر اذعان می کند آرسنال با چالش عمیقی برای غلبه بر ناامیدی های اخیر به دلیل شکست در سه رقابت جداگانه روبرو است، اما تاکید می کند تیم او هیچ گزینه ای به غیر از ایستادگی مقابل فشارهای موجود ندارد.

او گفت: "اگر نتوانید برنده بازی باشید واضح است که احساس خیلی خوبی ندارید اما می توانیم مقاوم بمانیم یا زیر فشار خرد شویم.

"اگر می خواهید بدانید، من هنوز مقاوم هستم اما نمی توانم بگویم در حال حاضر احساس خیلی خوبی دارم زیرا شغل من پیروزی در بازی ها است اما وقتی که می بازید حتی یک مربی هم نمی توانید در دنیا پیدا کنید که احساس خوبی داشته باشد.

"نگران بازگشت پتانسیل تیم در بازی مقابل بایرن نیستم، بیشتر نگران عواقب وضعیت روحی بازیکنان هستم.

"هرگز نمی دانید آنها چگونه ضربه ها را جذب می کنند و تیم چگونه به ناامیدی ها پاسخ می دهد. بیشترین نگرانی من از این لحاظ است.

"اما به دلیل تجربه در چگونگی عملکرد در پایان فصل، می دانیم که چطور با آن کنار بیاییم. تجربه زیادی داریم.

"در حال حاضر در شرایطی هستیم که هدف کسب سهمیه لیگ قهرمانان است، بنابراین بیشتر از این نمی توانیم امتیاز از دست بدهیم.

"بر خلاف شکست در دو جام، دو شکست بزرگ در طول سه روز، در واقع در لیگ برتر روی دور خوبی هستیم.

"به ریکاوری نیاز داریم و روند آن بقیه فصل را برای ما تعریف خواهد کرد."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ری، بیایید در مورد ماه ژانویه صحبت کنیم که ماه بسیار مهمی برای شما بود...
بله نخستین بازی من در این ماه بود که به ژانویه 1992 باز می گردد. یک لحظه بسیار خاص و پر افتار برای من که به عنوان یک بازیکن جوان در سیستم آرسنال رشد کردم و رویای این را داشتم تا روزی نخستین بازی خود را برای تیم اصلی انجام دهم. و من پیراهن باشگاه را بر تن کردم. در آن روز ها هیچ دیداری سخت تر از بازی در زمین لیورپول نبود و قدم زدن اطراف آنفیلد سر و صدای زیادی داشت زیرا هواداران انها شعار معروف خود را می خواندند و جو آنجا باورنکردنی بود.

به یاد دارم که یکشنبه بود و اگرچه من یک خطای پنالتی انجام دادم و آرسنال 2 - 0 شکست خورد، اما همچنان خاطره خاصی برایم بود تا در کنار دیوید روکسل بازی کنم، او یک بازیکن فوق العاده بود و تاثیر زیادی در حرفه من داشت.

پت رایس نیز به عنوان مربی تیم جوانان واقعا کمک بزرگی برایم بود و همینطور تونی ادامز، جورج گراهام و آرسن ونگر همگی در مراحل رشد و پیشرفت من نقش داشتند.

جورج بسیار سازمان یافته کار می کرد، یک مربی بزرگ بود و می دانست چطور در باز ها پیروز شود. او نتایج را بدست می اورد و این اصلی ترین فاکتور بود. آرسن ونگر ذهنیت تهاجمی بیشتری داشت و متودهای تمرینی او کمی متفاوت بود. همه چیز سر وقت انجام می شد، 15 دقیقه روی این کار، 15 دقیقه روی کار دیگر، این مساله موجب تمرکز شما میشد تا بیشتر فکر کنید.

جورج در دسته مربیانی مانند سر الکس فرگوسن بود. اگر ازعملکرد شما راضی نبود بلاافاصله در بین دو نیمه و یا پایان بازی آن را به شما می گفت. آرسن به مراتب خونسرد تر و آرام تر بود و قبل از اینکه چند کلمه صحبت کند، به ما استراحت می داد تا کمی از نظر بدنی خود را بازیابیم. سپس بعد از بازی واقعا چیز زیادی به زبان نمی آورد اما روز دوشنبه باید با وی ملاقات می کردیم تا انچه انجام داده بودیم را آنالیز کنیم.

آرسن ونگر نشان داده است که به دنبال ساخت تیمی با هسته بریتانیایی است که بیشتر شبیه دورانی است که شما در آن حضور داشتید، اینطور نیست؟
همانند دورانی که از 6 بازیکن معروف در عقب زمین استفاده می کردیم. دیوید سیمن درون دروازه بود، لی دیکسون، نایجل وینتربرن، مارتین کیون و استیو بولد نیز در دفاع حضور داشتند. من و پل مرسون نیز در خط میاین بودیم و آلن اسمیت، کوین کمپبل و یان رایت نیز در خط حمله حضور داشتند.

بازیکنان خارجی برای پیشبرد بازی فوق العاده بوده اند اما شما همچنان می خواهید بازیکنان بریتانیایی بیشتری در ترکیب خود ببینید. این برای تیم ملی نیز خوب است و در این لحظه آرسنال واقعا دسته ای از بازیکنان بریتانیایی عالی را در اختیار دارد که روی آنها کار می کند و مطمئنم که زیر نظر آرسن، انها حتی بیشتر از این نیز پیشرفت خواهند کرد.

در مجموع، زندگی خود در آرسنال را چگونه خلاصه می کنید؟
احساس می کنم امتیاز ویژه ای برایم بود تا در کنار ان بازیکنان بزرگ کار کنم و افتخار می کنم که برای ارسنال به میدان رفتم. آرزو داشتم که ای کاش هنوز می توانستم بازی کنم، دلم برای شوخی های درون رختکن تنگ شده است، ما روحیه فوق العاده ای درون رختکن داشتیم. به عناون یک تیم رابطه خوبی داشتیم و عاشق لحظه لحظه آن بودم.

حس شوخ طبعی ما با بسیاری از بازیکنان خارجی متفاوت بود اما فکر می کنم آنها از آن لذت می بردند. تیری هانری عادت داشت پایم را بگیرد و بلند کند و من نیز این کار در قبال او انجام می دادم. ما کمی با لهجه لندنی صحبت می کردیم و این واقعا با انچه انها عادت داشتند متفاوت بود اما بدون اینکه کسی ناراحت شود همه با هم می خندیدیم. بعد از تمرین در کناره م می نشستیم و ناهار می خوردیم و لذت می بردیم و فکر می کنم با وجود شرایط سختگیرانه ای که در خارج از کشور تجربه کرده بودند، آنها نیز از آن لذت می بردند.

همه در آن لذت ها شریک بودند و یقینا هیچ کس بیشتر از دنیس برگمپ نبود که نبوغ ویژه ای در پچ پچ کردن داشت، کسی که حتی با شوخی قدیمی یان رایت نیز کنار آمد و در حالی که زیر شلواری او در رختکن آویزان بود، یان یواشکی آنها را برداشت.

سنت در زندگی آرسنال برای هیمشه وجود دارد و خوش شانس هستم که بخشی از تاریخ آن هستم. لحظات خاص بسیاری در هایبوری وجود داشت، گلزنی در برابر والنسیا در دیدار نخست دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان یکی از انها بود.

اما گلی که همواره در ذهن من باقی می ماند ضربه تونی ادامز در برابر اورتون است، یک ضربه نیمه والی با پای چپ که درست به گوش دروازه رفت و قهرمانی ما در لیگ را مسجل کرد. لحظه حیرت انگیری بود، یک گل شگفت انگیز که با پای یکی از بهترین دوستانم وارد دروازه شد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داستان اینکه ونگر وقتی زلاتان توی مالمو سوئد بازی میکرد میخواست جذبش کنه صحت داره؟؟؟؟

r3h92oxbapmz3ro5gn3j.jpg
[/URL][/IMG]

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بله!
ازش خواست که تو تمرینات شرکت کنه و تست بده اما زلاتان حاضر نشد تست بده و خواهان ثبت قرارداد بود به همین دلیل رفت آژاکس!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Give Me Football می نویسد که الکس سانگ در بارسا خوشحال نیست و تنها 10 بازی برای این تیم انجام داده و در سال 2013 نیز تنها 3 بازی به او رسیده و گفته راه بازگشت او به آرسنال باز است!
پ.ن: این در حالیست که هیچ کس نفهمید چرا فروختنش در حالی که دوست داشت تمدید کنه و اصن چرا جانشینی برای او خریداری نشد؟! :hmm:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کاشکی شده با یک اختلاف هم شده بایرنو ببریم آبرومندانه حذف شیم حیف اگه تیم قوی بود راحت میشد قهرمان بشیم با توجه به حذف احتمالی بارسا و منچستر و سیتی و چلسی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا هیگواین 25 ساله از شرایطش در رئال خوشحال نیست و می خواد اسپانیا رو ترک کنه و گفته میشه که تاتنهام و آرسنال به دنبال این مهاجم 22 میلیون پوندی هستند!

لینک خبر:
http://www.givemefootball.com/33436...-22m-battle-for-real-madrid-hitman?tg=arsenal

گویا رئیس دنبال میکا ریچاردز 24 ساله، مدافع من سیتی هم هست که این فصل کاملا نیمکت نشین زابالتای آماده شده!

لینک خبر:
http://www.givemefootball.com/33434...-move-for-manchester-city-defender?tg=arsenal

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسن ونگر:
" ما باید در زمین بازی مثل تیمی رفتار کنیم که می خواهد این کار را انجام دهد. این آماده سازی ما برای این بازی است. از نظر تاکتیکی چگونه کار خواهیم کرد؟ هنوز در این مورد تصمیم نگرفته ام ولی قطعاً برنامه ای هجومی و برای برد خواهیم داشت."

" بردهایی در لیگ قهرمانان داشته ایم که به آنها افتخار می کنیم. فقط باید خودمان را متقاعد کنیم که می توانیم این کار را در مونیخ هم انجام دهیم. بله، شانس کمی برای این کار داریم ولی همین شانس می تواند غیر ممکن را به ممکن تبدیل کند. اگر تیم بتواند این کار را انجام دهد شایسته تحسین زیادی است، باید تلاش کنیم تا به این موفقیت برسیم."

پ.ن: من همیشه مثبت و امیدوار به این تیم بوده و هستم!

بالا