• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب ما برگشتیم...

اول زا همه مصدومیت 8-9 ماهه ی دیابی رو یه جورایی تبریک میگم و اگر تا به حال تردیدی برای خرید هافبک داشتیم دیگه کاملا برطرف شد و منتظر خرید هافبک در تابستون هستم!
برد امشب هم تبریک میگم که همراه شد با شکست چلسی و پیروزی تاتنهام!
و باز هم نیمکت نشینی ژسنی و ورمالن!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
oe6nxswnkpfkntjrruqp.jpg

46722333383145052910.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
رئیس درباره صحنه مشکوک پنالتی روی جیرود:

"فکر می کنم یک پنالتی بود اما داور گفت اینطور نیست. و از تجربه بلند مدت خود یاد گرفته ام که همواره حق با داور است!!"

از اون تیکه ها بودا! ;) :cool:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
رئیس درباره صحنه مشکوک پنالتی روی جیرود:

"فکر می کنم یک پنالتی بود اما داور گفت اینطور نیست. و از تجربه بلند مدت خود یاد گرفته ام که همواره حق با داور است!!"

از اون تیکه ها بودا! ;) :cool:
از اون تيکه هام تيکه تر بود

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امیدوارم توی این چند تا بازی که مونده همین روندو حفظ کنیم و تاتنهام و چلسی بد کار کنند آخه تو این فصل ثبات نداشتیم برا همین من امید زیادی حتی به چهارمی هم ندارم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیدوارم توی این چند تا بازی که مونده همین روندو حفظ کنیم و تاتنهام و چلسی بد کار کنند آخه تو این فصل ثبات نداشتیم برا همین من امید زیادی حتی به چهارمی هم ندارم
تو چند سال اخیر همیشه دچار فراز و نشیب بودیم اما همیشه بعد از نیم فصل و وقتی از همه جام ها کنار میریم تیم دوباره میفته رو غلطک! الان هم وضعیت همینطوره و چند بازی پشت سر هم هست که داریم خوب بازی می کنیم و خوب می بریم! من تقریبا از صعود به لیگ قهرمانان مطمئنم اما اینکه آیا سوم میشیم یا چهارم باید صبر کرد!
من فک می کنم با شرایط موجود آرسنال و تاتنهام میرن جام باشگاه ها!

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ونگر: آرسنال به ليگ قهرمانان مي‌رسد[/h]
[h=2] آرسن ونگر از عملکرد آرسنال در بازي مقابل ردينگ راضي است.[/h]
00026141.jpg

توپچي‌ها سومين برد پياپي خود در ليگ را کسب کردند؛ آن هم مقابل تيم ردينگ که در انتهاي جدول قرار دارد.

ونگر گفت: «بسيار خوشحالم چون اين روند ما ادامه پيدا کرده. اعتماد به نفس را پيدا کرده‌ايم و مي‌توانيد اين را ببينيد. ما مي‌توانيم فوتبال باکيفيتي داشته باشيم.

بايد اين روحيه و اين رفتار و اين خودباوري را حفظ کنيم. در اين صورت بخت بسياري براي راهيابي به ليگ قهرانان داريم.

نمايش ما خوب بود، از نظر فني بي‌نقص بود و توازن خوبي بين حفظ توپ و برّنده بودن حملات داشتيم.»

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیوید سیمن:

"من نمیدانم که آیا شزنی میتواند به عنوان دروازه بان شماره یک به ترکیب برگردد.عملکرد واقعا خوب فابیانسکی کاملا جالب بوده است.

"او پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتش واقعا سخت کار کرده است و به نظر میرسد دروازه بان متفاوتی شده است.اما این یک رقابت بزرگ خواهد بود."
/

در آستانه بازی با وست برومویچ، استیو بولد آخرین وضعیت مصدومان تیم را تشریح می کند:

در مورد ویلشر و ولکات...

در مورد هر دوی آنها اخبار خوبی داریم. آنها شروع به دویدن کرده اند و این فرصت را دارند که برابر نوریچ به میدان بروند.

در مورد مونرئال...

ناچو بعد از مصدومیت زانو به خوبی بهبود پیدا کرده و در روزهای اخیر تمرین کرده است بنابراین آخر هفته در دسترس خواهد بود.

در مورد مصدومیت های بلند مدت...

فقط ریو و ابو را برای طولانی مدت در دسترس نداریم بنابراین از این نظر شرایط خوب به نظر می رسد.
/
مربی آکادمی آرسنال به ونگر پیشنهاد کرده که سرج نبری رو فصل بعد به تیم اصلی ببره! این در حالیست که گویا چندی پیش رئیس گفته فصل بعد 3 یا 4 بازیکن از تیم جوانان به تیم اصلی راه خواهند یافت!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینطور که بوش میاد رئیس تصمیمش برای خرید Stevan Jovetic جدیست و قرار است که رکورد نقل و انتقالات باشگاه برای خریدش شکسته بشه! این خبر رو تقریبا همه خبرگزاری ها مدتیست که دارن روش مانور میدن! گفته میشه ونگر 20 میلیون پوند می خواد بده اما هفته پیش از طرف رئیس باشگاه فیورنتینا خوندم که قیمت 30 میلیون (فک کنم پوندی) روش گذاشته! گویا این انتقال منوط به صعود آرسنال به جام باشگاه های اروپا میشه!

دفاع راست سوشو هم گویا با قیمت 8 میلیون پوند دیگر هدف جدی رئیس برای جایگزینی سانیا هست که آخر فصل احتمالا به PSG بره!

Étienne Capoue هافبک تولوز فرانسه،24 ساله که برای زیر 18 ساله ها، زیر 19 ساله ها، زیر 21 ساله ها و بزرگسالان فرانسه بازی کرده دیگر هدف ونگر هست که گویا در روز آخر ژانویه هم براش اقدام کرد که با مخالفت باشگاه تولوز مواجه شد!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
اینطور که بوش میاد رئیس تصمیمش برای خرید Stevan Jovetic جدیست و قرار است که رکورد نقل و انتقالات باشگاه برای خریدش شکسته بشه! این خبر رو تقریبا همه خبرگزاری ها مدتیست که دارن روش مانور میدن! گفته میشه ونگر 20 میلیون پوند می خواد بده اما هفته پیش از طرف رئیس باشگاه فیورنتینا خوندم که قیمت 30 میلیون (فک کنم پوندی) روش گذاشته! گویا این انتقال منوط به صعود آرسنال به جام باشگاه های اروپا میشه!

دفاع راست سوشو هم گویا با قیمت 8 میلیون پوند دیگر هدف جدی رئیس برای جایگزینی سانیا هست که آخر فصل احتمالا به PSG بره!

Étienne Capoue هافبک تولوز فرانسه،24 ساله که برای زیر 18 ساله ها، زیر 19 ساله ها، زیر 21 ساله ها و بزرگسالان فرانسه بازی کرده دیگر هدف ونگر هست که گویا در روز آخر ژانویه هم براش اقدام کرد که با مخالفت باشگاه تولوز مواجه شد!

ايشاللا فصل ديگه ميترکونيم.

رئيس ميخواد از يووتيچ يه کريس رونالدو بسازه.

ولي به نظر من مهاجم نوک و دفاع وسط و هافبک دفاعي مهمترين نيازهاي ارسنال اند.

البته فکرکنم ونگر يه کم بيشتر از من ميفهمه:p

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امروز صحبت پیوستن آدرین بازیکن اتلتیکو مطرح شده، شایعات میگه که خیلی به عقد قرار داد نزدیک شده.

بنظرم از ژیرو خیلی بهتره، بازیکن خیلی خوبیه. 8.5 میلیون پوند هم واسش در نظر گرفتند.
خدا کنه فصل دیگه با خرید بازیکن های خوب بتونیم حداقل یه رقیب قدرتمند باشیم، آرسنال همیشگی، ایشالا که میشه

بالا