• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
4747.jpg

جوان 20 ساله باشگاه اوسر در این فصل نگاه ها را به خود خیره کرده و در 11 دیدار لیگ دسته 2 فرانسه، 9 گل به ثمر رسانده است.

قرارداد یحیی سانوگو در تابستان پیش رو به پایان خواهد رسید و رسانه های داخلی فرانسه گزارش دادند وی با قراردادی 4 ساله به آرسنال ملحق شده است.

با این وجود وقتی در کنفرانس مطبوعاتی از ارسن ونگر در مورد این خبر سوال شد، وی پاسخ داد که هنوز مراحل جذب این ملی پوش زیر 21 سال فرانسه تمام نشده است اما آنها به پایان کار بسیار نزدیک هستند.

"مذاکرات در مراحل پیشرفته است اما هنوز تمام نشده. از این خرید بسیار مطمئن هستم. او یک جوان آینده دار است که استعداد بسیاری دارد."

ونگر در مورد رونی : اولین کاری که ما میخوایم انجام بدیم تماس با من یونایتده که هنوز این کارو نکردیم !!

[h=5]توپچی ها به چهارمین تیم در تاریخ لیگ برتر تبدیل شدند که در طول یک فصل، 4 بازیکن آن تعداد گل های دو رقمی را به ثبت رسانده اند.

تئو والکات تاکنون 14 گل در لیگ برتر به ثمر رسانده است در حالی که سانتی کازورلا با 12 گل و لوکاس پودولسکی و اولویر جیرود با 11 گل پشت سر او قرار دارند. این 3 خرید جدید آرسنال بعد از تیری هانری در فصل 1999/2000، به نخستین بازیکنانی تبدیل شدند که در نخستین فصل حضور خود بیش از 10 گل در لیگ به ثمر رسانده اند.[/h]

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب تقریبا خرید یحیی سانوگو تمام شده و پیشاپیش تبریک میگم؛ گویا استعداد بزرگیست و خیلی عالیه که اینقدر سریع با او به توافق رسیدیم و اول تابستون می تونیم قراردادشو نهایی کنیم! حالا باید دید از بین یووتیچ، هیگواین و رونی کدامیک به تیم ملحق خواهند شد؟! هر کدوم از این سه بازیکن بدون شک مهاجم های بزرگ و خطرناکی خواهند بود اما اگر رونی بیاد... :cool: هر چند که قبلا گویا توهینی هم به آرسنال کرده بوده که من تایید نمی کنم!

ونگر هم گفته فصل بعد باید برای قهرمانی مبارزه کنیم! :cool:

همچنین ونگر فاش کرد که چندبار برای خرید بکام تلاش کرده که به دلایل مالی به توافق نرسیدند!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خب تقریبا خرید یحیی سانوگو تمام شده و پیشاپیش تبریک میگم؛ گویا استعداد بزرگیست و خیلی عالیه که اینقدر سریع با او به توافق رسیدیم و اول تابستون می تونیم قراردادشو نهایی کنیم! حالا باید دید از بین یووتیچ، هیگواین و رونی کدامیک به تیم ملحق خواهند شد؟! هر کدوم از این سه بازیکن بدون شک مهاجم های بزرگ و خطرناکی خواهند بود اما اگر رونی بیاد... :cool: هر چند که قبلا گویا توهینی هم به آرسنال کرده بوده که من تایید نمی کنم!

ونگر هم گفته فصل بعد باید برای قهرمانی مبارزه کنیم! :cool:
پستش چیه این آقا یحیی؟چند سالشه؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پستش چیه این آقا یحیی؟چند سالشه؟
20 سالشه! مهاجم! عضو تیم ملی زیر 19 سال و زیر 21 سال فرانسه است! تو 11 دیدار اوسر در دسته دوم 9 گل زده! انتظار میره تیری آنری یا آنلکایی بشه برای خودش! (کلا هر کی میاد آرسنال با آنری مقایسه میشه :| )
تا به حال 2 مصدومیت وحشتناک داشته که به همین دلیل کل فصل 2011-2012 رو از دست داد! اما از دسامبر 2012 تا به حال مشکلی از بابت مصدومیت نداشته!
این هم آمار بازی هاش:
sanogo-1895167.jpg

این هم دو تا فیلم زا سانوگو:

اطلاعات تکمیلی در مورد او:
Yaya Sanogo scouting report: Arsenal target Sanogo could be set for move - Mirror Online

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal have discussed a move for unsettled Manchester United striker Wayne Rooney. The Gunners, set to have a £70million transfer budget this summer, are serious about trying to land Rooney this summer but know his high wages are the major obstacle to a deal. (Daily Mail)

:cigar::confused:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال به افرادی با طرز فکر شما نیاز داره برا درآمد بیشتر:D

کلا به خرید دروازبان فکر نمی کنم! به نظرم هم ژسنی و هم فابیانسکی خوب بودن و می تونن با هم رقابت کنن! اما یان سزار هم این فصل برای QPR خیلی خوب کار کرده! حتی میلان هم دنبالشه که برگردونش ایتالیا!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کلا به خرید دروازبان فکر نمی کنم! به نظرم هم ژسنی و هم فابیانسکی خوب بودن و می تونن با هم رقابت کنن! اما یان سزار هم این فصل برای QPR خیلی خوب کار کرده! حتی میلان هم دنبالشه که برگردونش ایتالیا!
ولی هیچ کدوم 6دنگ نیستند یه تراز اول مثل سزار یا آدلر میخوایم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روز سرنوشت ساز فرا رسید...! من ولی استرس ندارم الان! :دی

باشگاه هم گویا به رئیس قول داده که چه سهمیه رو بگیره و چه نگیره 70 میلیون پوند (تقریبا) بودجه خرید خواهد بود و حتی دستمزدها هم افزایش پیدا خواهد کرد! و اگر سهمیه رو بگیره برای یووتیچ و هیگواین اقدام خواهند کرد!

رئیس باشگاه نیوکاسل هم 1 میلیون پوند جایزه برای شکست آرسنال گذاشته چرا که فرق بین رتبه 17 و 10، 5 میلیون پونده!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با 70 میلیون پوند خیلی کارا میشه کرد، مطمئنا یووتیچ هرچقدر هم قیمت داشته باشه 30 میلیون یورو نمیشه، ایگواین هم حوالی 20 بنظرم.
با مابقیش میشه 3-2 تا بازیکن آینده دار از لیگ فرانسه خرید.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
روز سرنوشت ساز فرا رسید...! من ولی استرس ندارم الان! :دی

باشگاه هم گویا به رئیس قول داده که چه سهمیه رو بگیره و چه نگیره 70 میلیون پوند (تقریبا) بودجه خرید خواهد بود و حتی دستمزدها هم افزایش پیدا خواهد کرد! و اگر سهمیه رو بگیره برای یووتیچ و هیگواین اقدام خواهند کرد!

رئیس باشگاه نیوکاسل هم 1 میلیون پوند جایزه برای شکست آرسنال گذاشته چرا که فرق بین رتبه 17 و 10، 5 میلیون پونده!!
یعنی نزدیک بودن تیمای انگلیس تو حلقم رتبه 17 کجا 10 کجا!!!
به امید خدا میبریم به نظرم پرگل هم ببریم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا پلی آف با کی میفتیم؟ معلوم هست چجوریه قضیه؟

به هر حال تبریک میگیم همین دستاورد رو! ;)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باعث شرمندگیست البته...

Arsenal.pngArsenal 2.jpg

azada

Registered User
لایک‌ها
279
پلی آف با یه تیم در پیت خواهد بود