• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام دوستان

آخرشم این فیورنتینای لج باز اینو به ما نداد :D

عیب نداره مبارکتون باشه :happy:
خیلی بازیکن خوبی هست , هم جوان هست هم می شه گفت ستاره :دی
قطعی شد؟
با فن پرسی یه قیمتن کدوم بیشتر میرزه؟
منظورم اینه فن پرسیو مفت نداده باشیم؟ یا اینو گرون نخریم؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
قطعی شد؟

Bnazare man ye 4,5 sal azash kar bkeshim baed bndazimesh b barca ya manshitti

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
قطعی شد؟

نمی دونم ولی kia_martan عزیز می گه قطعیه پس حتما قطعیه :blush:

جفتشون خوبن فقط فن پرسی سنش بیشتر بود ولی این جوان تر هستش ( البته جفتشونم قرار بود بیان توی تیم ما که هر کدوم بنا به دلایلی نیامدند :D )

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولی گویا فیورنتینا قصد نداره از قیمت 30 میلیون پوندی که روی یووتیچ گذاشته پایین بیاد و آرسنال هم عمرا نمی خواد 30 میلیون براش بده! امروز هم شایعه شده چلسی هم علاقه مند شده بهش!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ولی گویا فیورنتینا قصد نداره از قیمت 30 میلیون پوندی که روی یووتیچ گذاشته پایین بیاد و آرسنال هم عمرا نمی خواد 30 میلیون براش بده! امروز هم شایعه شده چلسی هم علاقه مند شده بهش!
30میلیون پوند؟ما بهترین بازیکن بهترین لیگ دنیا اگرچه 28 سالش بود فروختیم 24 میلیون پوند
این بیشتر از 17-18تا نمیرزه مگه چیه؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا یوونتوس قدم اول برای خرید هیگویان و یووتیچ رو برداشته و مذاکراتش رو شروع کرده به نقل از از جواد :)D)! باید دید چی میشه و آرسنال باید هر چه سریعتر مذاکرات اولیه رو شروع کنه! فیورنتینا گفته هنوز هیچ پیشنهادی از سوی آرسنال دریافت نکردن! یکیشو یووه برداره و اون یکی هم آرسنال خیرشو ببین دیگه! :دی

ورمالن هم با اینکه گفته می خواد در آرسنال بمونه و برای جایگاهش بجنگه اما گویا در لیست خرید منچستر یونایتد قرار گرفته!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ایجنت یووتیچ مدعی شده که او ترجیح میده در ایتالیا بمونه! خلاصه کمی از آرسنال دور شده مخصوصا قیمت 30 میلیون پوندیش! :/

دیلی استار هم نوشته که آرسنال برای هیگواین 19 میلیون پوند میده!

ناپولی هم منچستر یونایتد هم به خرید ورمالن علاقه مند هستن!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نه ... فلسفه باشگاه عوض شده ...

امیدوارم دو سه خرید بزرگ انجام بدن وگرنه سال دیگه آرزو های دیگه ای هم به مجموعه آرزوهامون اضافه خواهد شد !!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ما تو این پستا بازیکن میخوایم:1-دروازه بان مطمئن و6دنگ
2-دفاع راست خوب
3-دفاع وسط مطمئن و6دنگ
4-هافبک دفاعی فیزیکی و تخریب کننده حمله حریف یه چیزی تو مایه های فلاینی کت و کلفت و قلدر
5-یک مهاجم توپ یا فروختن یکی از مهاجمین ترجیحا ژیرو و خریدن 2 مهاجم توپ

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
2010-11 Season : With Fabregas and Nasri = 68 pts.

2011-12 Season : With van Persie and Song = 70 pts.

2012-13 Season : Without all of them = 73 pts.

azada

Registered User
لایک‌ها
279
2010-11 Season : With Fabregas and Nasri = 68 pts.

2011-12 Season : With van Persie and Song = 70 pts.

2012-13 Season : Without all of them = 73 pts.

به نکته بسیار ظریفی اشاره کردن
البته فصل بعد دیگه دوست داریم امتیازمون بره بالا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سایت گل انگلیسی خبر داده که آرسنال و اشلی ویلیامز مدافع سوانسی بر سر مسائل شخصی به توافق رسیدند و فقط مونده توافقات دو باشگاه با هم.
و با آمدن ویلیامز مطمئنا ورمالن از تیم خواهد رفت که خبر خوبی حداقل برای من نیست!

ولی یه همچین مدافعی داریم می خریم! :دی
11111.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آرتتا: از نقش جدیدم واقعا لذت بردم

سانوگو برای انتقال به آرسنال آماده است

تصمیمی در مورد آینده سانیا گرفته نشده است

ویلشیر: می خواهم کاپیتان آرسنال و انگلستان شوم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ورمیناتور واقعا این فصل بد کار کرد ... مخصوصا دیدار با منچستر و اون سوتی هاش از چشم آرسن هم افتاد ... یجورایی بازوبند نابودش کرد ... واقعا همین یه تیکه پارچه 10تن وزنشه :دی

ولی واقعا فروشش بزرگترین اشتباه هست و خرید یه مدافع از سوانسی اشتباهش بزرگتر ... خرید باید رو به جلو باشه نه مدافع سوانسی که :ی

البته من شناخت خوبی راجع بهش ندارم ولی اون عکسی رو که گزاشتی بخاطر دارم که اون زمان هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم ولی الان عشق میکنم با عکسه :دی

اون هافبک سلتیک اسمش چی بود ؟! عجب چیزی بود خدایی ... بگیریمش به هر قیمتی وسط زمین تو چنگمونه ...

خدایی من موندم تو کار ونگر ... چه اصراری داره به پرورش استعداد ! خو بابا حداقل یه فصل در میون عذاب بی جامیمون بده ....

دیگه موقع خرید های بزرگه ... البته اگر گازیدیس و اون یکی(عثمانوف بود چی بود ) سیر بشو باشن !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ورمیناتور واقعا این فصل بد کار کرد ... مخصوصا دیدار با منچستر و اون سوتی هاش از چشم آرسن هم افتاد ... یجورایی بازوبند نابودش کرد ... واقعا همین یه تیکه پارچه 10تن وزنشه :دی

ولی واقعا فروشش بزرگترین اشتباه هست و خرید یه مدافع از سوانسی اشتباهش بزرگتر ... خرید باید رو به جلو باشه نه مدافع سوانسی که :ی

البته من شناخت خوبی راجع بهش ندارم ولی اون عکسی رو که گزاشتی بخاطر دارم که اون زمان هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم ولی الان عشق میکنم با عکسه :دی

اون هافبک سلتیک اسمش چی بود ؟! عجب چیزی بود خدایی ... بگیریمش به هر قیمتی وسط زمین تو چنگمونه ...

خدایی من موندم تو کار ونگر ... چه اصراری داره به پرورش استعداد ! خو بابا حداقل یه فصل در میون عذاب بی جامیمون بده ....

دیگه موقع خرید های بزرگه ... البته اگر گازیدیس و اون یکی(عثمانوف بود چی بود ) سیر بشو باشن !

بازوبند کاپیتانی نابود کرد ورمالن رو! با آنری هم همین کار رو کرد! وزنه خیلی سنگینی هست این بازوبند لعنتی!
اما اینکه اشلی ویلیامز مدافع بهتر یا بدتری هست باید بگم که تقریبا تو یک سطح هستن! تاتنهام و لیورپول هم دنبالش اما به آرسنال نزدیک هست و اگر براش اقدام کنن بازیکن ما خواهد بود اما خیلی خرید فوق العاده ای شاید نباشه با وجود کوشلنی و مرتساکر! ما مداقعان خیلی خوبی داریم اما دچار فراز و نشیب میشن! مثلا این 10 بازی آخر فوق العاده بودن و جز بهترین ها اما در طول فصل بالا و پایین دارن! البته غیر از مرتساکر که عالی بوده این فصل!

وانیاما هم بازیش مقابل یووه رو دیدم؛ واقعا بازیکن وسوسه کننده ای است اما ما کوکلن و فریمپونگ رو داریم اونجا و اگر قرار هست یه هافبک جنگنده 21 ساله بیاریم همین کوکو و فریمپونگ خودمون چیزی کم ندارن! کوکو که آچار فرانسه بوده برای آرسنال و فریمپونگ هم کرگدنی هست! مخصوصا مقابل تاتنهام خون جلو جشاش رو می گیره! :دی

فعلا تیم درد تمام کننده در کلاس جهانی داره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یووتیچ چی شد خریدنش یا نه؟

کمی از آرسنال دور شده! گویا می خواد تو ایتالیا بمونه!
امروز دوباره شایعه خرید رونی شنیده شد و اینکه آرسنال برای خریدش رکورد دستمزدهاش رو برای او خواهد شکست! هر چند که PSG 300000 تا براش میده و آرسنال گویا 150000 تا میده!! :|
هیگواین هم دیگر گزینه جدی آرسنال هست!

بالا