• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبری از بکهام نشد؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
روزنامه كوريره دلواسپورت ايتاليا گزارش داد سران اينتر در تلاش هستند علاوه بر ديويد بكام، ديارا ديگر بازيکن رئال مادريد را هم جذب كنند.
دیارا مگه هافبک دفاعی نیست؟؟
اینتر این همه هافبک دفاعی داره خریدن دیارا چه معنی می تونه داشته باشه. باید یه نفر رو پیدا کنه که بتونه جای فیگو رو تو تیم پر کنه.

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا کسی درباره هره را مطلبی داره بزاره اینجا؟
نمیدونم موراتی میخواد چیکار کنه
شاید دیارا رو با داکور یا ویرا عوض کنه
شاید هم اصلا دیارا رو نخواد

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اينتر اومده بحرين!!
همه بازيكنها هم هستن بجز استانكوويچ و فيگو كه فردا از طريق دبي به بقيه ملحق ميشن...
دوبار تمرين و يك بازي دوستانه با تيم ملي بحرين توي برنامه اينتر خواهد بود...
خيلي نزديكناااا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
زیاد به خبر من دقت نکنید . چون بابک سرانی آذر چاخان گذاشته .
تو کل خبر تغییر ایجاد می کنه .

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
همه بازيكنها هم هستن بجز استانكوويچ و فيگو كه فردا از طريق دبي به بقيه ملحق ميشن...
مگه استانکوویچ هم تو دبی ........
اونجا چیکار میکنه؟ نه کنه استان هم می خواد...؟!!

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايرنا - باشگاه فوتبال اينترميلان ايتاليا با تمديد قرارداد لوييس فيگو*هافبك پرتغالي خود و امكان تمديد آن به مدت يك سال ديگر، مانع از پيوستن اين بازيكن به باشگاه الاتحاد عربستان شد*.
قرارداد كنوني فيگو تا پايان رقابت*هاي فصل جاري مهلت دارد درحالي*كه ستاره فوتبال پرتغال قصد داشت قراردادي دو ساله با الاتحاد عربستان امضا كند*.
در همين حال ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر شخصا وارد عمل شده و بعد از مذاكرات تلفني طولاني، تصميم گرفت پيشنهادي را مطرح كند كه فيگو نتواند براحتي از آن صرفنظر كند*.
موراتي گفت*وگوهاي تلفني خود را تأييد كرده و تصديق نمود انگيزه*هاي فيگو براي او قابل درك است*.
وي اظهارداشت*: در گفت*وگوي تلفني كه داشتيم، فيگو علاقه*مندي خود را براي ادامه حضور در برنامه*هاي بزرگ تيم اينتر اعلام كرد*. در صداي او همان اشتياقي را احساس كردم كه در آن روز مشهور ماه اوت در فورته*دمارمي (قبل از انتقال فيگو به اينتر) شنيده بودم*.
يكي از دلايل فيگو براي*ترك اينتر، اختلافات وي با روبرتو مانچيني سرمربي اين باشگاه است كه ظاهراً با اعلام حمايت رئيس باشگاه و وعده حل مشكلات، متقاعد شده است*

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مگه استانکوویچ هم تو دبی ........
اونجا چیکار میکنه؟ نه کنه استان هم می خواد...؟!!

نه فرهاد جان خبري نيست يعني ازون خبرا نيست;)
جايي كه دژان بوده پرواز مستقيم به بحرين نداشته

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ايرنا - باشگاه فوتبال اينترميلان ايتاليا با تمديد قرارداد لوييس فيگو*هافبك پرتغالي خود و امكان تمديد آن به مدت يك سال ديگر، مانع از پيوستن اين بازيكن به باشگاه الاتحاد عربستان شد*.
قرارداد كنوني فيگو تا پايان رقابت*هاي فصل جاري مهلت دارد درحالي*كه ستاره فوتبال پرتغال قصد داشت قراردادي دو ساله با الاتحاد عربستان امضا كند*.
در همين حال ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر شخصا وارد عمل شده و بعد از مذاكرات تلفني طولاني، تصميم گرفت پيشنهادي را مطرح كند كه فيگو نتواند براحتي از آن صرفنظر كند*.
موراتي گفت*وگوهاي تلفني خود را تأييد كرده و تصديق نمود انگيزه*هاي فيگو براي او قابل درك است*.
وي اظهارداشت*: در گفت*وگوي تلفني كه داشتيم، فيگو علاقه*مندي خود را براي ادامه حضور در برنامه*هاي بزرگ تيم اينتر اعلام كرد*. در صداي او همان اشتياقي را احساس كردم كه در آن روز مشهور ماه اوت در فورته*دمارمي (قبل از انتقال فيگو به اينتر) شنيده بودم*.
يكي از دلايل فيگو براي*ترك اينتر، اختلافات وي با روبرتو مانچيني سرمربي اين باشگاه است كه ظاهراً با اعلام حمايت رئيس باشگاه و وعده حل مشكلات، متقاعد شده است*

جدن كه خيلي خوشحال شدم

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحرین چقدر به اینتر پول داده؟
بازی کی هست؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من خبري ندارم اما برام جالبه كه بدونم چقدر گرفته

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ولی خدا کنه بزنه این عربها رو داغون کنه دل ما هم یکم خنک بشه. البته فکر کنم مانچینی بازم از بازیکنای جوونش استفاده کنه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
Dejan Stankovic has taken a swipe at Inter Milan's "jealous" critics - including AC Milan's stars.

Angry over Milan players' praise for Juventus yesterday and how they miss facing the fallen Turin giants in Serie A this season, Stankovic snapped: "I don't like rowing with other players. But I believe there is a fear emerging in the opposition because of the strength of Inter. And they know we can only get better.

"It's true the championship lacks Juve and Milan have several world champions. But even if we had suffered the points penalty that Juventus did, we would still be in front because we have beaten all comers. There are another 19 clubs and we have seen off almost all of them."

Stankovic also remarked: "The fact is that there's a lot of jealous people out there.

"In the past we were always a team full of great players, but we couldn't get it together. The atmosphere that created has steeled us for this season. In the summer the club made some important acquisitions and now we're fulfilling all expectations."​

حالي برديم ازين مصاحبه اش:D

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یکی ترجمه کنه
من تو انگلیسی خیلی خیلی ضعیفم
همیشه موقع امتحان ترم بیشتر از 8 نمره تقلب میکنم تا نمره قبولی بگیرم

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا ترجمه این رو هم بزارید

'SPORTIVO PIÙ' AWARD FOR JAVIER ZANETTI
Thursday, 04 January 2007 12:35:34

MILAN - Javier Zanetti is set to receive the 2006 Sportivo Più award, an annual recognition given to sports personalities for their moral qualities. Former winners of the award, now in its 21st edition, include former Inter coach Giovanni Trapattoni, ex-cyclist Franco Ballerini, world and Olympic cycling champion Paolo Bettini, and ex-Nerazzurri keeper Astutillo Malgioglio. A key reason why the Inter captain will receive the 2006 award is the PUPI Foundation he set up with his wife Paula to help socially and economically disadvantaged children.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
داریم هاست و دومین سایت رو می گیریم .
football-fever.ir رو قبول دارید ؟
اگه دارید بیاید یه خبر تو تاپیک مخصوص بدید .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ولی خدا کنه بزنه این عربها رو داغون کنه دل ما هم یکم خنک بشه. البته فکر کنم مانچینی بازم از بازیکنای جوونش استفاده کنه.

اقا نيمه اول رو با تركيب اصلي بازي كردن ظاهرا!!
گلهاي اينتر:
آدريانو 28, 41
زلاتان 49
مايكون71
گنزالز(ماريانو) 82, 86

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
Meazza جان انگليسي من يكي تعطيله!!
مطلب الماني داشتي در خدمتم
90.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جایزه Sportivo Piu سال 2006 به خاویر زانتی، کاپیتان اینتر تعلق خواهد گرفت. این جایزه ی اخلاق و جوانمردی هر سال به یک شخصیت ورزشی تعلق میگیره. از جمله برندگان قبلی جایزه میشه به جیووانی تراپاتونی (سرمربی سابق اینتر)، فرانکو بالرینی و پائولو بتینی (دوچرخه سوار) اشاره کرد. یکی از دلایل مهمی که جایزه بیست و یکمین دوره به زانتی تعلق میگیره، بنیاد حمایت از کودکان یتیمی هست که زانتی به همراه همسرش تاسیس کرد...

البته ببخشید انقدر تقریبی و بدون ویرایش و کمی هم کوتاه شده نوشتم...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اقا نيمه اول رو با تركيب اصلي بازي كردن ظاهرا!!
گلهاي اينتر:
آدريانو 28, 41
زلاتان 49
مايكون71
گنزالز(ماريانو) 82, 86
ایول به اینتر ایول به امپراطور خودمون.
مثله اینکه دیگه داره یواش یواش راه می افته. من مطمئن بودم دوباره به اوج برمی گرده
این ماریانو گنزالز هم بازیکن خوبی از آب دراومد ها.

فکر کنم فیگو هم باز پاس گل داده تو بازی حیفه که بره الاتحاد... واقعا حیفه

بالا