• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بيش از 100 بار تا حالا گفته "قهرمانيه باد اورده در فصل گذشته و قهرماني اسان اين فصل بدون حضور ميلان و يوونتوس..."
اين مساله توي خود ايتاليا حل شده است!! كه اگر يووه پر قدرت هميشگي و ميلان هم رقابت ميكردن اين فصل اينتر قهرمان ميشد...

نه دیگه نشد! داری حرفی میزنی که اصلا وجود خارجی نداره. از کجا میدونی انقدر مطمئن صحبت میکنی؟ سال آینده هم شما رو اینجا میبینیم دیگه نه؟ قبول کنید نبودن یوونتوس و وضعیت میلان تاثیر داشته.

هر چند اینتر با این بازیکن هاییکه گرفته صد در صد باید قوی تر از قبل شده باشه ولی این تمام واقعیت نیست.

من یه حرفی تو کلوپ میلان زدم و دوست ندارم تکراری بنویسم ولی اگه اینتر تونست تو لیگ قهرمانان هم همه تیم ها رو به همین راحتی ناک اوت کنه اونوقته که باید بگیم اینتر زیر و رو شده.

ولی اگه مثل هر سال تا یک چهارم رفت و حذف شد، اونوقته که معلوم میشه سری آ سطح اش اومده پائین.

سری آ از نبود چهار تا تیم باکیفیت داره رنج میبره... این فیورنتینا بود واقعا؟ کجا فیورنتینا انقدر مبتدیانه گل میخورد؟... یادتون که نرفته؟

به هر حال من مطمئنم سال دیگه قهرمانی برای اینتر نیست!
242.gif
زمان مشخص میکنه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این یارو علی فر اعصاب منو خورد کرده !

همش لیچار میگه ، سعی میکنه تیم اینتر رو تحقیر کنه . جوری از میلان و یوونتوس دفاع میکنه و بابت جریمه شدنشون دلسوزی میکنه که انگار نه انگار رسوایی به بار آوردن .
قشنگ پیداس که از اینتر خوشش نمیاد و سعی میکنه موفقیت اینتر رو زیر سوال ببره .

در ضمن دوست عزیز شما لطفا رسوایی های میلان رو برای من شرح بده. خودم میدونم چی هستن!
فقط میخوام ببینم شما هم میدونی این "رسوایی" ها در چه سطحی بوده یا اینکه فقط خدای نکرده فقط داری جمله های مطبوعات رو "تکرار" میکنی؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اقا اولا اين
اگه اینتر تونست تو لیگ قهرمانان هم همه تیم ها رو به همین راحتی ناک اوت کنه اونوقته که باید بگیم اینتر زیر و رو شده
حرف حسابه به قول خودت پس جواب نداره!
منم بيصبرانه منتظرم جام باشگاهها شروع شه...
در مورد شكست ناپذيري و اين حرفها كه اينتر هميشه همينطوريه!! به سختي شكست ميخوره حالا فصل پيش توان گلزني نداشت همش مساوي ميكرد اما همين فصل پيش هم 15 تا بازي پشت سر نباخت كه فقط 3 تاش مساوي بود! الان كه نگاه ميكردم مثلا فصل پيش ليوورنو رو 5-0 زده پارما رو 2-0 زده ميلان رو بازي رفت 3-2 زده رجينا رو 4-0 امپولي رو 4-1 مسينا رو 3-0 پالرمو رو 3-0 و ... يعني چي؟! يعني اينكه فاصله اش با ساير تيمها هموني هست كه بوده! ميمونه ميلان و يووه... يووه اگه سري آ بود فوق فوقش بر فرض محال هردو تا بازي رو ميباختيم بهش باز اينتر صدر جدول نبود؟! يادتون نيست فصلهاي پيش هميشه با چند تا برد متزلزل 1-0 بازيها رو تموم ميكرد؟! ميلان هم ضعيف بودن اين فصلش رو بايد جزئي از شرايط ليگ دونست!! ميتونست بهتر ازين كار كنه نه؟ ويولتا با 15 امتياز منفي فصل رو شروع كرده اما الان فقط 5 امتياز از ميلاني كه فصل رو با 8 امتياز جريمه شروع كرده عقبه!!!
يكم واقع بين باشيم!! البته من كه خوشحال ميشم ازين بحثها و سعي ميكنم كه جنبه شو داشته باشم:D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به هر حال من مطمئنم سال دیگه قهرمانی برای اینتر نیست!
242.gif
زمان مشخص میکنه...

زمان مشخص ميكنه...:D
در شرايط مساوي اگر يووه تمام زورش رو فقط توي زمين بزنه(!!!) در بهترين شرايط هم كه باشه شكست دادنش كار سختي نيست! لااقل براي تيمهاي ميلاني!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خوب توضیح دادی!
و این رو هم راست میگی که ضعف میلان از شرایط لیگه... از بس عادت کردیم میلان رو همیشه جزو سه تیم اول ببینیم اینجوریه که یکسال هم افت میکنه باورمون نمیشه!

ولی من خیلی به سال دیگه امیدوارم و البته منتظر عمکرد اینتر تو لیگ قهرمانان هم هستم! حالا والنسیا زیاد حریف بزرگی نمیتونه باشه ولی امثال رئال، بارسا، چلسی و لیون و ... کار رو برای اینتر سخت میکنن.

مشکل میلان هم واقعا همون فروش شوچنکو و نیاوردن جایگزین مناسب بود، نه امتیازات منفی. منتهی این امتیازات رو بهونه کردن دیگه... مگه 8 امتیاز چیه؟!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته پارسال تنها تیمی که از یووه نباخت همین میلان بود. که بازی رفت رو 1-3 برد و بازی برگشت هم مساوی شد.
اینتر هم فکر کنم هر دو تا بازی رو باخت دیگه، نه؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
درسته...
اما دو فصل پيش دقيقا برعكس شد!
اينتر يه برد و يه مساوي ازش..

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من میلان مشکل اصلی اش تفکرات مربی اش هست الان مدتهاست که دیگه تفکرات آنجلوتی جواب نمیده هرچند که انجلوتی از دید من هیچ وقت یک مربی بزرگ نبوده و اصلا در حد تیمهای بزرگ نیست اون زمان هم که در یووه بود شاهکارهای فضاحت باری مثل شکست در خانه مقابل منچستر رو داشت اونم در حالی که 2-0 جلو بودند بعدا این شاهکار منجصر بفردش رو در میلان و در فینال لیگ قهرمانان با شکوه تر هم کرد و بازی رو که 3-0 جلو بود به تساوی و باخت عوض کرد حداقل من هیچ مربی و تیم دیگه ای رو به خاطر نمیارم که در لیگ قهرمانان بیش از یک گل جلو بوده باشه و بعد بازی رو با باخت عوض کنه

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
مشکل دیگه کارلتو اینه که از اون دست مربی هایی هست که وقتی بازی گره میخوره هیچ کاری از دستش بر نمیاد و منتظر بخت و اقبال میمونه

اما اینتر

در کالچو که بدون هیچ شکی امسال اینتر قهرمان خواهد شد اما در اروپا فکر نمی کنم به جایی برسه کلا تیمهای ایتالیایی تو لیگ قهرمانان سبک بازیشون طوریه که مشکل نتیجه میگرند
اینتر مقابل والنسیا هم معلوم نیست که کار راحتی داشته باشه این کاملا بستگی به وضعیت واالنسیا داره چون یه تیم بی ثباتی بوده امسال اول فصل خیلی خوب بودن و بعد افت کردند و الان دوباره روند صعودی رو پیش گرفتند اگه زمان انجام بازی والنیسا در فرم خوب خودش باشه کار اینتر بسیار مشکل خواهد بود .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
روبي جان همه تيمهاي ايتاليايي رو شستي گذاشتي كنار كه...
22.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
سیامک جان امار و ارقام این چند سال گذشته اینو میگه
من نمیگم اصلا شانسی ندارند بلکه گفتم که سبک کارشون طوریه که خیلی سخت نتیجه میگرند اکثر تیمهای ایتالیایی و حتی تیم ملی ایتالیا مشکلشون اینه که اگه عقب بیفتند یا کار گره بخوره نمیتونند کاری بکنند مثلا همین یووه فصل قبل یک بازی رو به آرسنال باخت در بازی برگشت که آرسنال یک بازی بسته رو ارائه میداد کارشون گره خورد و دست آخر هم حذف شدند دو فصل پیش هم مقابل لیورپول 2-1 باختند تو بازی برگشت بازم کار گره خورد و از پس زدن یک گل برنیومدند هیچ حتی نتونستند یک بازی تهاجمی ارائه بدند و بازی رو بدست بگیرند
یا همین اینتر مقابل ویارئال دیدید که چه طوری به بن بست خورد
اینطور تیمها و مربی ها تا زمانی که نیاز به تغییر آهنگ و جبران نتیجه نداشته باشند موفق هستند ولی با یک بدشانسی و عقب افتادن مقابل هر تیمی کارشون به مشکل میخوره

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
الان کاپلو رفته رئال اون جا هم رئال همین مشکل رو پیدا کرده من کمتر بازی رو بیاد میارم که رئال عقب افتاده باشه و بعد بازی رو با برد عوض کنه یا حتی نمیشه بازیهای زیادی رو پیدا کرد که رئال حریفش رو با اختلاف بیش از یک گل شکست داده باشه

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
موافقم!!
فكر كنم خودشون (تيمهاي ايتاليايي) هم ديگه متوجه اين قضيه شده باشن
به هر حال اميدوارم امسال روند اين چند سال اخيرشون رو بشكنن و تغيير بدن
27.gif

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
البته مانچو از معدود مربی های ایتالیایی هست که تیمهاش میشه گفت تهاجمی بازی می کنند بخصوص اون موقع که مربی لاتزیو بود تیمش با اون بضاعت خیلی خوب و رو به جلو بازی میکرد یادش بخیر بازیشون مقابل میلان فکر کنم 3-3 یا 2-2 شدند تو سن سیرو عجب بازی بود نظیر اون جور بازی ها رو تو کالجو خیلی کم میشه دید

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
راستی یه شاهکار درخشان دیگه از کارلتو یادم اومد
یادتون هست اون حدف فجیع مقابل دپورتیو لاکرونا
واقعا آدم تو کارهای بی نظیر این مربی بزرگ !!! می مونه

می بخشید میدونم که این تاپیک اینتر هست و آنجلوتی مربی میلان
انشالله که دیگه تکرار نمیشه
shifty.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
البته مانچو از معدود مربی های ایتالیایی هست که تیمهاش میشه گفت تهاجمی بازی می کنند بخصوص اون موقع که مربی لاتزیو بود تیمش با اون بضاعت خیلی خوب و رو به جلو بازی میکرد یادش بخیر بازیشون مقابل میلان فکر کنم 3-3 یا 2-2 شدند تو سن سیرو عجب بازی بود نظیر اون جور بازی ها رو تو کالجو خیلی کم میشه دید

همين موضوع به طرفداراي اينتر اميد ميده براي موفقيت توي ليگ قهرمانان:rolleyes:

meazza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان بحث سر چیه؟
ما که داریم قهرمان میشیم
تو لیگ قهرمانان هم قهرمانیم
تو رو خدا بحث نکنید

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مئاتزا جان بحثي روي قهرماني اينتر توي ليگ نيست منتها توي جام باشگاهها به قول اين دوتا دوستمون حريفهاي قدري هستن و كار مشكلتره البته من اونجا هم خيلي اميدوارم
28.gif

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
بابا مانچینی عرضه نداره که تیم اینتر را قهرمان کنه.

فقط به خاطر بازیکنان خوب اینتر هستش که تیم می بره.

در ضمن مانچینی با تولدو درگیری داره.

بالا