• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران اینتر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

آره مانچو گفته بازي در ورزشگاه بدون تماشاگر اصلا حسي خوبي به آدم نميده! بهتره كه فصل رو همينجا تموم كنيد و اسكودتو رو به تيم صدر جدول بديد و هروقت شرايط مساعد شد يه فصل جديد رو شروع كنيد!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
Giovanni Trapattoni has hailed the current Inter Milan squad
"There have been comparisons, but I'd say when asked which is the strongest I'd give 51 per cent to Roberto Mancini's side and 49 per cent to mine, said Trapattoni, who led Inter to the 1988-89 title

"I don't like to focus on individuals, but the current team perhaps lacks a Lothar Matthaeus figure, just as I did not have a Zlatan Ibrahimovic, no offence to the great strikers I had at the time "

Trap's outfit became known as Il Grande Inter for their record-breaking campaign, but they never managed the run of 14 consecutive victories achieved by Roberto Mancini

"I always hear Mancini refuse to talk about a Scudetto until it has been achieved. I like his approach, it keeps the players slightly on edge"

He added: "Mancini has been able to keep his champions motivated and handle the alternatives at his disposal very well. With this squad, Inter could aim for the Double or even the Treble, considering they are already in the Coppa Italia Final. In the Champions League now opponents view Inter with respect and fear"​

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با تلاش شبانه روزی مسئولان میلان و اینتر، هوادار ها هم میتونه برای تماشای بازی های دو تیم به ورزشگاه بیان.

گالیانی هم دیروز اعلام کرد کار مجهز کردن سن سیرو تا دو هفته ی دیگه تقریبا تموم میشه و 70,000 تماشاگر میتونه بیان ورشگاه.

این به معنیه که میلان میتونه بازی برگشت لیگ قهرمانان مقابل سلتیک رو برابر سن سن سیروی تقریبا پر انجام بده.

اما بازی اینتر-والنسیا روز 21 فوریه انجام میشه و تا اون موقع کار آماده سازی صد در صد کامل نمیشه.

با تماشاگر یا بدون تماشاگر هیچ فرق نداره.

حتی در برابر والنسیا ؟! فکر نمیکنم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب!

آخه مسئله اینجاست که بازی برگشت والنسیا میزبان اینتر هست...
من که برای صعود به مرحله بعد، رو والنسیا حساب میکنم!

لیگ قهرمانان رو با سری آ (اون هم سری آ امسال) اشتباه نگیرید!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
عجب!

آخه مسئله اینجاست که بازی برگشت والنسیا میزبان اینتر هست...
من که برای صعود به مرحله بعد، رو والنسیا حساب میکنم!

لیگ قهرمانان رو با سری آ (اون هم سری آ امسال) اشتباه نگیرید!

عمرا!!
هفته پيش به ختافه 3-0 باخته!!
اصلا آماده نيستن!
گرچه اگه آماده هم باشن كاري نميكنن...
فينال امسال اينتر - منچستر!!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
باشه... امیدوارم اینتر روتون رو زمین نذاره با این تعریف هاییکه کردین!
ولی عمرا اینتر به فینال نمی رسه (مگه اینکه خیلی تو قرعه های مرحله بعد شانس بیاره)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
من شرمنده ... اما اينتر امسال با هميشه فرق داره!!
اينو عمو تراپ هم اعتراف كرده! كه اينتر امسال از اينتري كه اون سال 1988-89 قهرمانش كرده قوي تره و فقط يه لوتار ماتئوس كم داره!! البته اين رو هم گفته كه اينتر اون زمان هم زلاتان نداشته!! اين رو هم اضافه كنم كه اينتر اون زمان هم ركورد شكني هاي زيادي كرده بود!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خوش اومدي ماركو جان
41.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به نراتزوري هاي عزيز
بازي با والنسيا هم با تماشاگر هستش و ديگه فكر كنم نقره داغشون كنيم!!
روحيه بازيكنهاي اينتر هم امروز توي تمريناتي كه مختص بازي والنسيا بوده فوق العاده بوده...

2lu42nq.jpg

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فوق العاده است. دیگه والنسیا نابود شد.
با این روحیه اینتر و با اون روحیه ای که من در والنسیا مقابل گتافه دیدم فکر کنم یه رکورد دیگه هم تویه جام باشگاههای اروپا اینتر به جا بزاره.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با یک گل کالیاری رو شکست دادیم ، رم باخت !!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جاتون خالی میلان هم امروز در یک رقابت تنگاتنگ و هیجانی با نتیجه ی پر گل 4-3 سیه نا رو شکست داد.
3.gif

رونالدوی تازه وارد 2گل از 4 گل میلان رو زد.
10.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خدمت دوستان عزيز عرض كنم كه اينتر با اين برد امشب كه شانزدهمين برد پياپي هم بود ركورد رئال رو شكوند و صاحب ركورد بيشترين تعداد برد پياپي در طول تاريخ قاره اروپا شد!!
تبريك !

بالا