اوریالی: من رویای بازگشت به اینتر و بردن چند جام را دارم
کانال اینتر با گابریل اوریالی بازیکن و سرپرست ثابق باشگاه مصاحبه ای انجام داده است که شرح ان را در زیر میبینیم:
من تصاویری را از زمان های قدیمی که در لباس اینتر بودم دیدم. انها خاطرات بسیار زیبایی هستند که هیچ گاه فراموش نمی شوند.
زمانی که من از فوتبال خداحافظی کردم من از 17 سال دوران فوتبالیم که در اینتر بودم و سپس در فیورنتینا به پایان رساندم خوشحال بودم و من همچنان دو ارزو دارم
"رویای اول من این است که دوباره سرپرست اینتر بشوم و چند جام را با این اینتر بدست بیاوریم و دومی پایان دادن به دورانم در تیم ملی است. تقریبا رویای اول من یکبار به حقیقت پیوسته است و من خیلی از ان خوشحالم و الان از اینکه در تیم ملی کار می کنم بسیار هیجان زده و خوشحال هستم.
زانتی به توتی: یک رکورد بزرگ توسط یک قهرمان بزرگ
در نتیجه گل رم به منچستر سیتی که توسط فرانچسکو توتی به ثمر رسید. فرانچسکو توتی تبدیل شد به پیرترین فردی که در چمپیونز لیگ گل زده است. بین تمام پیام های تبریکی که به کاپیتان اسطوره ای رم رسیده است یک پیام هم از دوست قدیمی او خاویر زانتی رسیده است که در صفحه شخصی خودش در فیسبوک منتشر کرده است به این متن:
یک رکورد بزرگ توسط یک قهرمان بزرگ. تبریک میگم فرانچسکو.
اینتر در حال بستن قرارداد جدید با ایکاردی
اینتر اماده بستن قرارداد جدید با مائورو ایکاردی و پیشنهاد حقوق بالاتر به این بازیکن است. ایجنت این بازیکن به زودی به میلانو سفر خواهد کرد تا با ایسلیو در اینباره صحبت کند. حقوق سالیانه ایکاردی احتمالا از یک میلیون یورو به 1.75 یورو با جایزه ها و انعام ها خواهد شد. این بازیکن ارژانتینی می تواند 2.5 میلیون یورو در سال درامد داشته باشد اگر تصویر خوبی از خودش بسازد. چلسی و اتلتیکو مادرید به شدت خواهان ایکاردی هستند ولی اینتر می خواهد او را حفظ کند.