• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
اول از همه بر خلاف اکثر کاربرا از عملکرد متیو تو دفاع راضی بودم.
بارترا هم به جز صحنه گل و یه صحنه دیگه بد نبود.
اصرار مزدک به گفتن جمله "باز هم تکروری از مسی ... که جواب نمیده" رو اعصاب بود.
و در آخر یه لحظه فکر کنید به جا پدرو هیگواین بود.
تمام:D

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یکبار هم که مسی ضربه آزادش گل شد بازیـو از دست دادم :دی

خوب شد ندیدم! ظاهرا مثل بازی نیم فصل دوم با سویا در حد مرگ بوده

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حق دارید راضی باشید یا نباشید ولی خدا وکیلی دقیقا از کدوم بخش بازیش راضی بودید؟ پوشش هایی که نمیداد یا قاطی کردنش با ماسکی یا نقش اصلیش در خوردن دو گل از چهارگل
والله من تنها چیزی که دیدم یه کرمچاله گنده بود که داشت سوپرکاپ رو می بلعید.
نظرتون محترمه البته ولی من نمیفهمم چطور به این نتیجه رسیدید

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یه شبم که آرامش داریم اسم این نفرین شده رو میارید حالمون گرفته میشه :D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت چهارمین جام این فصل
امشب افتضاح بودیم کمپلت. جز مسی
نبود هافبک رو نیمکت بیداد میکنه طرفداران که میگفتن این خرید هافبک اشتباهه

رو نیمکت جوونا لامسیارو داریم عالیه و دیدیم که اندرس رفت بیرون تیم در نبود هافبک رفت هوا اصلا.
سرجی روبرتو اومد بازی اصلا فاز مشخص نبود چکار میکنه
فقط فقط رافینیا داریم بس. خدا به خیر بگذراند نیم فصل که مصدوم ندیم که باید خود انریکه بیاد بازی
من دهن این متیو رو سرویس میکنم. گوسفند سه گل تقصیر این بشر بود
شاهکار کرد یه توپ خوب گرفت
از همین امروز باید بکر ترمیم دفاع باشه انریکه. این بازیکن موناکو رو ببره یا اوتامندی(لامصب دیشب خواب دیدم تو لباس بارسا گل زد!!!! )
خلاصه نباید تیمی که 4تا زده اینطور مساوی کنه. یعنی عمق فاجعه
شب خوش
به امید جام 5می که بیام تبریک بگم برم
موفق باشید

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اوه اوه عجب گندی داشتیم بالا میاوردیم!!!:general210:به خیر گذشت...:general408:
بازی که خیلی راحت میشد مدیریت کرد و قهرمان شد رو برا خودمون مشکل کردیم که البته داور هم مقصر بود...:general710:
البته به نظر من جام زیاد مهمی نبود ولی به خاطر 6 گانه به هیچ وجه نباید از دستش میدادیم!!!:general601:
بارترا بازم نشون داد در چه حدیه(از لحاط دفاعی حداقل!) و روی گل 4رم مقصر اصلی بود،اصلا اون خشونت و جنگدگی یه مدافع رو نداره...:general505:
متیو هم زیاد خوب نبود هر چند تو پست غیر تخصصیش بازی میکرد و نمیشه زیاد بهش خرده گرفت!
1 2 تا بازیکن سویا باید اخراج میشدن که نکرد،پنالتیشون به نظرم درست نبود،رو گل آخر قبل گل هند به اون واضحی شد که نگرفت و از یون آورد همون توپ گل شد وگرنه دیگه جای هیچ دفاعی نداشت!!!(احتمالا هند نمیکرد شاهد هتریک لئو میبودیم!)
تراشتگن هم تقصیری نداشت،نمیشد واکنش خاصی رو هیچ کدوم از گلها نشون بده!:general403:
و در آخر یا حضرت مسی و خوشحالم که گل قهرمانی رو پدرو زد تا با یه خاطره خوب بره...:)(خدایی به دلمم افتاده بود پدرو گل میزنه!:general504:)
از بتو در مورد کاشته هایی که خورد پرسیدن،جوری از مسی تعریف میکرد(ترکیه دوبله میکرد!) و با دستش توضیح میداد که کجا زده آدم کیف میکرد...:D
در پایان تبریــــــــــــــــــک ویژه به دوستان گل بارسایی،میریم واس 6 گانه...;):general206:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
متیو دیلاق تو گل دوم ب جای پوششش منطقه خودش مثل بز اومد وسط تا ریس گل بزنه این دراز اصلا دفاع کردن یادش رفته .بارترا هم نشون دادک هنوز همون احمقیه ک بجای خطا کردن دنبال بیل میدوید اونم دقیقه های اخر کلا دفاع تعطیل مطلقه 11گل حورده تو 5 بازی

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مصاحبه پدرو نشون میده که انریکه و فرناندر و مدیریت دارن چه حماقتی میکنند
بدبخت تمایلی به رفتن نداره. خب بابا مریضی رافینیا رو میذاری فیکس؟ یذره بیشتر بهش بازی بده این بچه که حرفی نداره که
دیوانه ن به خدا. یه جانشین با اصالت و کیفیت پدرو بخوان بخرن باید فلان تا پول بدن تازه هر روز هم میخواد بازی در بیاره که میخواد فیکس بازی کنه
باز کاش یه هافبکی بخرن که قابلیت بازی در اون پست رو داره یا برعکس که بتونن بیشتر بهش بازی بدن
دی بروین مثلا
این طوری خیلی سخت میشه کار

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستی یچیز یادم رفت ضعیف تربن بازی ک تو این دو سه سال اخیر از بوسکتس دیدم همین بازی بود خداا رحم کنه این افت نکنه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
مبارک باشه دوستان... مسیر شش گانه هموار شد.

درباره بازی هم تو نیمه اول خیلی خیلی خوب بودیم و تا رفتن بیرون دون اندرس هم تو نیمه دوم خوب بودیم. اینم در نظر بگیرید که تیم ما خسته ترین و نا آماده ترین تیم اروپا هست الان و از یه طرف نمیتونیم بازیکن بخریم.

لاماسیا متاسفانه فعلا بازیکن در سطح بارسا تولید نمیکنه... روبرتو و بارترا واعقا افتضاح هستند، رافینیا هم در بهترین شرایط یه ذخیره خوب هست... این سه تا نباید تو هیچ فینالی بازی کنند. جز سندرو، آداما، سمپر و هلیلوویچ امیدی به باقیشون ندارم.

براوو فعلا باید فیکس باشه، دفاع نظم خیلی بیشتری داره با وجود براوو... کمتر هم ریسک میکنه.

متیو دفاع چپ نیست و اگه اونجا باشه بدبختمون میکنه.

امیدوارم تو زمستون و تابستون بعد جز پیکه، آلبا و دنی کسی از خط دفاعمون در تیم باقی نمونه... من نمیدونم زوبی زارتا داشت چه غلطی میکرد.

============

و در پایان: بسیار سپاسگزار هستم ازت پدرو... نصف وجودم میخواد تو تیم بمونه و بهمون کمک کنه و نیمه دیگه میخواد بره یه جا فیکس بازی کنه و بهترین بازیکن تیمش بشه ... مطمئن باشید مثل الکسیس تو سیتی یا یونایتد با اختلاف تبدیل به بهترین بازیکن تیمش میشه... حقش از ذخیره بودن خیلی بیشتر هست.

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یکبار هم که مسی ضربه آزادش گل شد بازیـو از دست دادم :دی

خوب شد ندیدم! ظاهرا مثل بازی نیم فصل دوم با سویا در حد مرگ بوده

برادر برو آمار ضربات آزاد رونالدو رو با مسی مقایسه کن، ببین برای اون بنده خدا هفتادتا ضربه لازمه تا دو تا ضربه ازادش گل بشه... مسی از 5 تا دو گل، یه موقعیت میلی متری و یه پاس گل ساخت.

فعلا جز اون هافبک لورکوزن ضربه آزاد زن بهتر از مسی تو دنیا نیست.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
جدی چه گلایی زد کینگ مسی نصف شبی داد زدم...لعنتی نتونستم درست حسابی بازی رو ببینم انقدر تو تلگرام و این دری وریا ادمو ب حرف میارن

بعد از خوردن گل چهارم ریالیا رو هوا بودن.بعد از گل پدرو همه اف شدن:general304:

احمق ها نذاشتن یه لحظه بازی رو ببینم لحظات حساس بازی از دستم پرید الان چی بگم آخه

جدی جدی دوتا گل ضربه ایستگاهی تو یه بازی:eek:

اینطور که میگین دفاع ها افتضاح بودن ولی کسی از پیکه بد نگفته خودش جای شکر داره :|

نمیخوام پدرو بخاطر نیمکت خالیمون بمونه بلکه واسه زحمتی که کشیده،واسه علاقه و تعصبش به باشگاه، بخاطر گلهای کلیدی که زده بخصوص فینال لیگ قهرمانان دوسش دارم(اشکم در اومد)

جدی جدی جدی گل های مسی تو حلق مخالفا:general711:

توپ طلا واس ماس

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اگر دودی خان تکل نزده بود
دودی خان رو خوب اومدی :general711:
راستی یچیز یادم رفت ضعیف تربن بازی ک تو این دو سه سال اخیر از بوسکتس دیدم همین بازی بود خداا رحم کنه این افت نکنه
گلی که رِیس زد بوسکت دقیقا با بازیکن سانتر کننده داشت حرکت میکرد ولی نه فشاری نه تنه ای ...
لاماسیا متاسفانه فعلا بازیکن در سطح بارسا تولید نمیکنه...
چرا عزیز تولید میکنه خوبشم تولید میکنه ، منتها بازیکن بالقوه هستن همشون ، اگه میخوان بالفعل بشن باید بازی بهشون داد ، همین مهاجم سیاه پوست رو من 4..5 سال پیش تو بارسای ب میدیدم که چقدر خوبه ، الان اشتباه نکنم پپ میخواد بخرتش .
مدیریت فعلی علاقه ای به استفاده از جوانان لاماسیا نداره ، نه مدیریت تیم و نه باشگاه . نهایت حرکتشون فروختن قرضی این بازیکنان به تیمهای دیگه هست ، الان بوژان کرکیچ کجاست ؟ اصلا نابود شد فوتبال این بشر ، ایزاک کوئنکا کجاست ؟ اینا تو تیم پپ در حد پدروی الان بودن ،
هلیلوویچ و چند تا نمونه ی شاخص دیگه ... چون نتیجه گیری تو چشم هست کسی به این نکات توجهی نداره ،
  • برای بوسکت جانشین داریم ؟ یه ماسکرانو هست که اونم اگه بیاد هافبک ، دفاع خالی میشه :general712:
  • برای جانشینی ژاوی ، اینیستا رو گذاشتیم بجاش و اونهم الان جانشین نداره . تنها اقدام مثبت باشگاه تو این زمینه فروختن فابرگاس بود که بره و آقای پاس گل لیگ جزیره بشه . البته یه اقدام مثبت دیگه هم داشتن . بازیکن در مرز بازنشستگی رو خریدن که اگه تو این پست جواب بده چند وقتی بیشتر مهمونمون نیست و بعدش مثل الان اینیستا میشه .
  • برای جانشینی پویول : بعد از 4...5 سال چه کردیم ؟ اگه بگم هیچی خدا شاهده دروغ نگفتم . متیو رو با سن بالا خریدیم که وضعیتش رو میبینید ، ورمالن رو خریدن که با نخریدنش هیچ فرقی نداشت ، بعد هم از روی ناچاری بارترا رو از تیم پایه آوردن که هیچیش به یه مدافع نمیخوره ، رسما باید فوتبالو ببوسه بذاره کنار . یه کارهایی میکنه که آدم مجبور میشه اون کله کچله ماسکرانو رو ماچ کنه و بگه ماسکی جون تو خدای دفاعی بیا جون مادرت وایسا بجای بارترا . اینا همه از ضعف مدیریته . تقصیر مربی نیست . البته مشکلاتمون تو دفاع به نبود آلبا بر میگشت .
  • برای جانشینی دنی آلوز هم که باز بازیکنی خریدن که مربی دقیقه 15 بازی منچستر تعویضش میکنه !
  • برای جانشینی سه ماجم هم که میدونیم با رفتن پدرو هیچ گزینه ای نیست . رافینیا پست اصلیش هافبک هست . مربی میترسه دو دقیقه نیمار رو بکشه بیرون ساندرو بازی کنه . اونوقت یه زمانی دکو و رونالدینهو تو این تیم تعویض میشدن تا مسی ، مسی بشه .
الان مدیریت پشت نتایج تیم فعلی پنهان شده ولی وای به زمانی که این مشکلات رو بیاد و مشخص بشه .
تراشتنگن نشون داد هنوز باید کنار رفیق شیلیایی ـش تمرین کنه و بیشتر از مصاحبه کردن حواسشو جمع تمرین کردن بکنه و بدونه که به عمل کار برآید . در ضمن اینقدر ور رفتن با توپ برای دروازه بان هنر نیست ، وظیفه دروازه بان چیز دیگه ایه . البته من قبلن با چند تا بازی 100% فهمیده بودم که حالا حالاها برای فیکس شدن کار داره . واکنشش به پنالتی از چیزی که فکر میکردم هم بدتر بود .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
متاسفانه نگاه مدیریت فعلی به داخل مجموعه نیست.
برای همین روز به روز لاماسیا ضعیف میشه و همین طور میره جلو. قرار نیست همه تیم از لاماسیا باشه ولی باید میدون داد بهشون. ساندرو پارسال اول فصل هر وقت اومد جواب داد ولی بعدش دیگه استفاده نشد.
غیر مسی هیچ کسی غیر قابل تعویض نیست. خود مسی هم وفتی دو سه تا گل زده لازم نیست بمونه گاهی و باید بیشتر استراحت کنه. اینکه ترکیب دست نخوره یک نتیجه داره و اون هم تلف شدن استعداد و از بین رفتن امید برای بچه های لاماسیا ست
یه زمانی ژاوی و اینیستای نوجوون به پپ و فرر و باکرو و زوبی و... نگاه میکردن که از همون زمین های لاماسیا داشتند لالیگا رو درو میکردن و بعدها سسک و پیکه و مسی به همین ترتیب ولی الان نوجوونا باید به موج تلف شدن استعدادهای لاماسیا نگاه کنن. تیاگو رفت و فیکس شد دلوفیو یه پول خوب در میاره از لیگ برتر و پدرو رو ما اینجا داریم به این شکل بد باهاش رفتار میکنیم.
به بچه های شونزده ساله اگر نمیشه بازی داد دست کم باید بهشون رویا فروخت. رویای باور پذیر
من از هیچ چیزی بیشتر از شباهت این روش مدیریتی جدیدمون به رئال نمیترسم چون چیزیه که درش خوب نیستیم و اونها بهتر از ما این کار رو بلدن
اونها دی ماریا رو میخرن به مفت و میفروشن به فلان قیمت و ما زلاتان رو میخریم به گزاف و میدیم به مفت
سوارز عالیه ولی دو سال دیگه سی درصد قیمت خریدش پول نمیشه و اگر لاماسیا رونق نداشته باشه اتفاق خوبی در پیش نخواهد بود با این کیفیت خرید و فروش هامون. متیو داگلاس فرمالن نیمار سوارز و... هیچ کدوم خریدهای به قیمتی نبودند حتی براوو هم به همین ترتیب. در این سالها فقط راکی و ویدال رو خوب خریدیم. اون هم نه عالی. صرفا خوب و مناسب کیفیتشون
در مورد فروش ها هم که گفتن نداره اصلا
وقتی دوره مسی تموم بشه که تمام شوت بازیهای راس تا فلان باشگاه و تیم رو داره با هنرش جبران میکنه اون وقته که می فهمیم این مدیریت چند چنده
تراشتگن دیشب مستقیم روی گلها تقصیر مشخصی نداشت ولی سبکش کلا ایستاست. از اول هم این طوری بوده و عوض نشده. دروازه بان بدی نیست ولی من شخصا برند لنو رو خیلی پخته تر از مارک دیدم. بازی با پای خوب در تیمی مثل بارسا امتیاز محسوب میشه ولی تا این حدش نیاز نیست اصلا. لنو ولی خیلی خیلی پخته تر و پویا تر توی گل می ایسته. قد و قامتش هم بهتر از تراشتگنه. سه سانتی متر
براوو هم الان 32 ساله ست و در اوج فوتبالش و پختگیش باز قرار نیست بیشتر از دو سال روش حساب کرد
تصور میکنم از بین این دوتا یا یکی یا هر دوشون سال دیگه تیم رو ترک کنن
ما با تر اشتگن سی ال رو بردیم و مطمئن هستم با پختگی بیشترش میشه روش اساسی حساب کرد ولی باید خیلی بهتر تمرین ببینه. یه مربی دروازه بان های خیلی بزرگ باید بالای سرش باشه. بایرن همیشه بهترین ها رو برای این کار قرار میده و همیشه هم بهترین عملکرد رو میگیره از دروازه بان هاش و تصور میکنم ما هم به همچین رویه ای نیاز داریم

Last edited:

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
برادر برو آمار ضربات آزاد رونالدو رو با مسی مقایسه کن، ببین برای اون بنده خدا هفتادتا ضربه لازمه تا دو تا ضربه ازادش گل بشه... مسی از 5 تا دو گل، یه موقعیت میلی متری و یه پاس گل ساخت.

فعلا جز اون هافبک لورکوزن ضربه آزاد زن بهتر از مسی تو دنیا نیست.
اون که مسلمه 100%
به شخصه اکثر موارد به نیت دیدن سوپرگلهای کینگ لئو بازیها رو مرور میکنم
ولی اخیرا هر چی میزد میخورد به تیرک
حتی اگر اشتباه نکنم دقیقه 88 سومین ضربه آزادش باز خورده به تیرک
======================================
وداع با شکوه پدرو
qg.jpg

t0.jpg

متشکریم

sabzake

Registered User
لایک‌ها
140
سه نامزد نهایی بازیکن سال اروپا اعلام شدن و سوارز و مسی هستن توشون. واقعا حق سوارز بود که باشه پارسال عالی بود این بشر. رونالدو نمیدونم چی میگه تو نامزد های نهایی. میشد بوفون رو بزارن نفر سوم

Sent From My Nexus 7 2013 Using Tapatalk

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دودی خان رو خوب اومدی :general711:

گلی که رِیس زد بوسکت دقیقا با بازیکن سانتر کننده داشت حرکت میکرد ولی نه فشاری نه تنه ای ...

چرا عزیز تولید میکنه خوبشم تولید میکنه ، منتها بازیکن بالقوه هستن همشون ، اگه میخوان بالفعل بشن باید بازی بهشون داد ، همین مهاجم سیاه پوست رو من 4..5 سال پیش تو بارسای ب میدیدم که چقدر خوبه ، الان اشتباه نکنم پپ میخواد بخرتش .
مدیریت فعلی علاقه ای به استفاده از جوانان لاماسیا نداره ، نه مدیریت تیم و نه باشگاه . نهایت حرکتشون فروختن قرضی این بازیکنان به تیمهای دیگه هست ، الان بوژان کرکیچ کجاست ؟ اصلا نابود شد فوتبال این بشر ، ایزاک کوئنکا کجاست ؟ اینا تو تیم پپ در حد پدروی الان بودن ،
هلیلوویچ و چند تا نمونه ی شاخص دیگه ... چون نتیجه گیری تو چشم هست کسی به این نکات توجهی نداره ،
  • برای بوسکت جانشین داریم ؟ یه ماسکرانو هست که اونم اگه بیاد هافبک ، دفاع خالی میشه :general712:
  • برای جانشینی ژاوی ، اینیستا رو گذاشتیم بجاش و اونهم الان جانشین نداره . تنها اقدام مثبت باشگاه تو این زمینه فروختن فابرگاس بود که بره و آقای پاس گل لیگ جزیره بشه . البته یه اقدام مثبت دیگه هم داشتن . بازیکن در مرز بازنشستگی رو خریدن که اگه تو این پست جواب بده چند وقتی بیشتر مهمونمون نیست و بعدش مثل الان اینیستا میشه .
  • برای جانشینی پویول : بعد از 4...5 سال چه کردیم ؟ اگه بگم هیچی خدا شاهده دروغ نگفتم . متیو رو با سن بالا خریدیم که وضعیتش رو میبینید ، ورمالن رو خریدن که با نخریدنش هیچ فرقی نداشت ، بعد هم از روی ناچاری بارترا رو از تیم پایه آوردن که هیچیش به یه مدافع نمیخوره ، رسما باید فوتبالو ببوسه بذاره کنار . یه کارهایی میکنه که آدم مجبور میشه اون کله کچله ماسکرانو رو ماچ کنه و بگه ماسکی جون تو خدای دفاعی بیا جون مادرت وایسا بجای بارترا . اینا همه از ضعف مدیریته . تقصیر مربی نیست . البته مشکلاتمون تو دفاع به نبود آلبا بر میگشت .
  • برای جانشینی دنی آلوز هم که باز بازیکنی خریدن که مربی دقیقه 15 بازی منچستر تعویضش میکنه !
  • برای جانشینی سه ماجم هم که میدونیم با رفتن پدرو هیچ گزینه ای نیست . رافینیا پست اصلیش هافبک هست . مربی میترسه دو دقیقه نیمار رو بکشه بیرون ساندرو بازی کنه . اونوقت یه زمانی دکو و رونالدینهو تو این تیم تعویض میشدن تا مسی ، مسی بشه .
الان مدیریت پشت نتایج تیم فعلی پنهان شده ولی وای به زمانی که این مشکلات رو بیاد و مشخص بشه .
تراشتنگن نشون داد هنوز باید کنار رفیق شیلیایی ـش تمرین کنه و بیشتر از مصاحبه کردن حواسشو جمع تمرین کردن بکنه و بدونه که به عمل کار برآید . در ضمن اینقدر ور رفتن با توپ برای دروازه بان هنر نیست ، وظیفه دروازه بان چیز دیگه ایه . البته من قبلن با چند تا بازی 100% فهمیده بودم که حالا حالاها برای فیکس شدن کار داره . واکنشش به پنالتی از چیزی که فکر میکردم هم بدتر بود .

.

کاملا با مسئله نقل و انتقالات باهاتون موافق هستم...زوبی زارتا همراه پپ در این زمینه افتضاحی فوق العاده بودند برای ما.

درباره لاماسیا: همین اول فصل میخواستند بارترا رو بفروشند همه صداشون در امده بود، ولی دیدیم لیاقت بارسا رو نداره. تیو، بویان، کوئنکا اگه خوب بودند تو تیم های دیگه میتونستند خودشون رو نشون بدند... مثلا الکسیس، یحیی و ... تو تیم های دیگه فوق العاده هستند.

دیشب وقتی دو تا لاماسیا عزیز وارد تیممون شدند، نابود شدیم... اینا تیم خودشون رو تو دسته دو نتونستن نگه دارند... درسته سو مدیریت بود ولی نه در حد رفتن به دسته سه... اگه لیاقت بازی تو بارسا رو دارند باید خودشون رو تو تیم های دیگه ثابت کنند. پدرو و بوسکتس از تیم قهرمان دسته دو امدند. اگه قرار بود اکادمی همش بازیکن های عجیب غریب تولید کنه، آژاکس هیچ وقت افت نمیکرد.

فابرگاس تنها بازیکنی بود که از رفتنش بی نهایت خوشحال شدم، تنبل ترین و بی حال ترین بازیکن ممکن هست. با وجود اردا و اضافه شدن سمپر به تیم در خط هافبک و حمله مشکلی نداریم. راکی میتونه به راحتی تو پست بوسکتس بازی کنه. اردا هم میتونه جای نیمار و اندرس بازی کنه. الان مشکل جایگزین های چهار تا دفاع اصلیمون هست... هر کدوم مصدوم بشند رسما بدبختیم... البته به شخصه خیلی به فرمایلن امیدوارم... ایشالله سالم باشه این فصل.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یه چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟! :D

چاره ای نیست... متاسفانه باید نیم فصل رو با هر بدبختی هست تحمل کنیم، خدا رو شکر بازی های اصلی نیم فصل دوم شروع میشه. هر کدوم از 11 تا اصلی مصدوم شند با بدبختی مواجه خواهیم بود.

با رفتن پدرو رو نیمکت الان فقط یه دروازبان بدرد بخور داریم و شاید یه مدافع (فرمایلن)، یه هافبک (رافینیا) و یه مهاجم (سندرو)، اونم به صورت نصفه نیمه داشته باشیم... ای کاش جای فاجعه ای مثل مونیر، اداما، هلیلویچ و سمپر به تیم اصلی اضافه بشند.

حقیقتا خریدهامون فاجعه بوده... فاجعه. فکرش رو بکنید اگه این محرومیت نبود و ما داگلاس، ادریانو، متیو، بارترا، فرمایلن، سرخی روبرتو و مونیر رو رد میکردیم برند، جاش سه، چهار تا نیمکت نشین بدرد بخور از لیگ اسپانیا جذب میکردیم و به بازیکن هایی مثل هلیلویچ هم بازی میرسید.

بالا