• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
اگه پدرو اون سوپر گلو می زد الان بیلبائو گل بارونمون نمیکرد ای برجمالت گل بارون لویس اون پپ که برنمیگرده خونه اینم تو که معلوم نیست داری تیمو چیکار میکنی ..بنظرم بریم بخوابیم بهتره فردا روز بهتری خواهد بود . :cool:
منتظر برگشتم ..................

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
توی چهار پنج بازی اخیر فک کنم پونزده شونزده تا گل خوردیم و این که این امر، با توجه به اشتباهات مدیریتی نابخشودنی، زیاد هم تعجب آور نیست جای تأسف داره.

در این سطح از فوتبال، چنین حرکت مضحکی از آلوس و عوض کردن نتیجه ی قابل جبران سه بر صفر با چهار بر صفر، جوابی نمی تونه داشته باشه به جز یه فصل روی سکو نشوندنش.

انریکه هم که باز توهم بزرگ بودن ورش داشت و با دست زدن به یه تغییر اساسی در ترکیب یه بار دیگه یه بازی رو به راحتی به حریفش تقدیم کرد. ای کاش به مربی هایی که به بارسا می آن بفهمونن که کارنامه ی قابل قبولی ندارن و سعی کنن کمتر خودنمایی کنن.

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نتیجه بازی رو تازه فهمیدم
رسما به گاج رفتیم:D
بخوایم میتونیم تو بازی برگشت خوب گل بزنیم. فقط ایکاش یه تک گل توی نیو سن مامس میزدیم.

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
ما همه طرفدار بارسلونا هستیم و رو تیممون متعصب هستیم .
بعضی از دوستان دوست ندارن بپذیرن که مسی هم آدمه و هر آدمی روز بد و خوب داره . من مسی رو خیلی دوست دارم و بازیش بی نظیره . اما واقع بینانه بپذیریم که مسی دیشب خوب نبود . حتی در مقاطع طولانی از بازی اصلا توپ بهش نمی رسید . عملکرد مثبت مسی روی یه ضربه آزاد در دقایق پایانی نیمه اول بود و یه ضربه تک ضرب روی توپ ارسال عرضی در نیمه دوم . در بقیه مواقع با اصرار بر دریبل زنی مدام توپ لو داد و باعث اعصاب خوردی هواداران شد و دیگه خبر از اون پاس های بی نظیر و میلیمتری نبود ( اگه مسی دیشب خوب بود پس مثل بازی رفت با بایرن مونیخ رو چطوری توصیف می کنید ؟ ! )
( البته این نکته هم لازم به ذکر هست که
1- بازیکنان بارسا خسته بودند 2 - تغییرات تاکتیکی و نفرات در تیم بارسلونا یه مقدار باعث ناهماهنگی شده بود 3 - نبود نیمار بعنوان ضلع سوم مثلث msn اون برندگی همیشگی خط حمله بارسا رو از اونا گرفته بود

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دقیقا منم خواستم بگم در بهترین جا شکست خوردیم و تو کم ارزشترین جام.نتیجه هم خیلی خوبه کاملا واضح ضعف قسمت دفاعی بارسا رو نمایش میده حالا برادر انریکه میتونه بجای خرید های الکی یکی دوتا دفاع برای این تیم داغون بخره

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
دیروز جمعه،روز افتضاحم با این بازی بارسا تکمیل شد.این که همه اش میگین تراشتگن جوونه و فعلا جای کار داره همه اش بهونه ست و داریم خودمونو گول میزنیم

نمیدونم واسه نیمکت نشین شدنشه یا استرس یا ... ولی مطمئنا اگه براوو بود سر گل اول یا ضربه سر مزحک ادوریز اینجوری عکس العمل نشون نمیداد

ادوریزی که هم سر زنه هم بلند قده ماسکرانو رو برای مهارش میذاره نه پیکه رو...چی دفاع کنم از این حرکت انریکه

این نوع بازی برای منه هوادار جای دفاع باقی نمیذاره.چرا امثال راکیتیچ و پیکه و اینیستا رو نیمکت باشن.اونم تو بازی به این سختی

خودم که امیدی به بازی برگشت ندارم ولی باید بتونن 3 تا بزنن که جبران شکست بدمون بشه.بازی دیشب یه کابوس بود

وقتی فصل قبل با سلام صلوات و هزار نذر نیت دفاعمون گل نخوره و همه باور کنن دفاع خوبه وضعیت همین میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عجب بازی ضعیفی انجام دادیم
استارت اول که با اشتباه فاحش مارک بود
که میتونست بجای ضربه سر وابسته توپ بیاد تو محوطه بعد بگیره یا اینکه ضربه سر رو مستقیم نزده
مشکل مارک آینه زیادی از نویر تقلید میکنه
یکمی جوان و خام هست که میتونه از این اشتباهاتش درس بگیره
یادمان نره همه کارهایی بزرگ یه زمونی این اشتباهات میکردند و تبدیل به گلر بزرگ شدن
بازی با بایرن یادمان نره که این بشر کارو نگهداشت با شیوه‌ای عالیش اگرا نبود الان خبری از 5گانه اینان نبود.
تیم کمپلت افتضاح بود از دم
دفاع خیلی بد. اشتباه فاحش بچگانه دنیا
و آدریانو.
تیم بسیار خسته بود(بازی 120سویا) که تو بازی حکایت اینو داشت.
ترکیب هم علت اینو داشت که به بعضیها استراحت بده.

گرچه نیمه دوم چندان بازیکن رو آورد که فکر میکنم بهتر بود نیاوردن که کامل استراحت کنند پاسخ بازی بعدی.
چه زود زحمتهای مربی و بازیکن رو با یک شکست از یاد میبریم!!
نیمکت‌نشین فوق‌العاده ضعیفه یعنی هیچ جایگزینی نداری تو هافبک و هجوم.جای شکرش بقیه که دو تا بازیکن خوب خریدیم که نیم فصل دوم خیلی کمکمان می‌کنند الکس وآردا،
بنظرم باید هالیلویچ رو بیاره رو نیمکت بهتره تا قرضی بده حداقلش از روبرتو سرتره.
بازی بعدی خیلی سخته 5تا باید بزنیم
اگر همین دقیقه اول گل بزنیم عالیه
به امید موفقیت بیشتر بارسا کبیر

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
cmzyqxrukaakjzw.jpg

به گزارش وب سایت AS آندرس اینیستا کاپیتان باشگاه بارسلونا پس از شکست عجیب و دور از انتظار یارانش برابر اتلتیک بیلبائو از شانس های کم این تیم برای برگرداندن نتیجه در مسابقه برگشت سخن گفت.

امشب همه چیز بی رحمانه بر علیه ما شکل گرفت. باید ببینیم که تا چد توانایی بازگرداندن نتیجه را داریم، اما در هر صورت وقوع این اتفاق غیرممکن نبوده و باید به آن باور داشته باشیم.

دریافت 8 گل در دو بازی؟ به یک مورد خاص تنها بستگی ندارد، بلکه مجموعه ای عوامل در آن دخیل بوده اند.
منبع

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
wc.jpg

بخواهیم منصف باشیم حق بیلبائو بود که یک جام بگیره اونم بعد از بردشون جلوی رئال با گل همین آدوریز البته بازی برگشتی هم هست ولی دیگه چه فایده
یعنی کسی میتونه تضمین کنه دفاعی که 15 تا گل تو 6 بازی خورده بازی پس فردا هیچ گلی نخوره؟!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
cartoon-15-august_1egppp3ilz96k1imlcy4petxan.jpg

آریتز آدوریز ایول داره واقعا!
بیشتر از نصف گلهای این فصل بیلبائو رو زده!!

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
ببینید انریکه هم 100% مقصر نیست، مشکل اصلی تفاوت فاحش نیمکتمون با بازیکنای اصلیه.
راستش وقتی ترکیبو دیدم از یه جهت خوشحال شدم که شاید این بازیکنای ذخیره مون خودشون رو ثابت کنن و کم کم طی فصل بتونیم ازشون استفاده کنیم.
ولی نمایش ناامیدکننده شون واقعا آب سرد رو سر انریکه و ما هوادارا بود.
بیاید انقدر قدرنشناس نباشیم که با یه باخت دوباره انریکه رو بکوبونیم و داستان سوسیه داد فصل پیش تکرار شه که آخرش همه مون خجالت زده شدیم.
ایشالله بازی برگشت اگه با ترکیب اصلی بریم و مسی دوباره معجزه کنه جبران می کنیم.
مهم اون تلنگره بود که به تیم و انریکه وارد شد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مهم اون تلنگره بود که به تیم و انریکه وارد شد
از این تلنگرها زیاد به انریکه وارد شده :دی
کو عبرت ...
وقتی زوج ورمالن _ بارترا رو دیدم چیزی جز خودکشی به ذهنم نمیرسید ، البته نیمکت هم خالیه و با این بازیکنهای بی کیفیت پر شده ولی ایشون مربیه باید فکرشو میکرد ، باید به باشگاه برای خرید بازیکن فشار میاورد .

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
از این تلنگرها زیاد به انریکه وارد شده :دی
کو عبرت ...
وقتی زوج ورمالن _ بارترا رو دیدم چیزی جز خودکشی به ذهنم نمیرسید ، البته نیمکت هم خالیه و با این بازیکنهای بی کیفیت پر شده ولی ایشون مربیه باید فکرشو میکرد ، باید به باشگاه برای خرید بازیکن فشار میاورد .

بیشتر حرفم اینه همه ی کاسه کوزه هارو سر مربی نشکنیم.
اینکه آدریانو و بارترا و دنی و سرجی روبرتو انقدر بد بازی کردن که دیگه تقصیره مربی نیست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بیشتر حرفم اینه همه ی کاسه کوزه هارو سر مربی نشکنیم.
اینکه آدریانو و بارترا و دنی و سرجی روبرتو انقدر بد بازی کردن که دیگه تقصیره مربی نیست
اتفاقا دقیقا بد بازی کردن بازیکن هست که به مربی مربوطه .
یعنی وظیفه اصلی مربی همین بازی گرفتن از بازیکنه .
مربی مدیر تیمه ، باید تشخیص بده که اگه بازیکنی خوب نیست یا افت کرده فکری بکنه ، شوان اشتایگر یا رونالدینهو رو مربی تشخیص میده که بدرد تیم نمیخورن ===> از تیمشون میرن ، حالا اینا که بازیکن مهم و معروف هم نیستن .

.

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
اتفاقا دقیقا بد بازی کردن بازیکن هست که به مربی مربوطه .
یعنی وظیفه اصلی مربی همین بازی گرفتن از بازیکنه .
مربی مدیر تیمه ، باید تشخیص بده که اگه بازیکنی خوب نیست یا افت کرده فکری بکنه ، شوان اشتایگر یا رونالدینهو رو مربی تشخیص میده که بدرد تیم نمیخورن ===> از تیمشون میرن ، حالا اینا که بازیکن مهم و معروف هم نیستن .
.
با این وضع محرومیت چه کار دیگه ای میشه کرد؟!
به خوده بازیکنم ربط داره. یکی مثه سوارز بعد اون دوره ی طولانی محرومیت میاد و انقدر میدرخشه. یکی مثه آدریانو و بارترا فقط نون باشگارو میخورن و بازده بالایی ندارن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
با این وضع محرومیت چه کار دیگه ای میشه کرد؟!
به خوده بازیکنم ربط داره. یکی مثه سوارز بعد اون دوره ی طولانی محرومیت میاد و انقدر میدرخشه. یکی مثه آدریانو و بارترا فقط نون باشگارو میخورن و بازده بالایی ندارن
والا بنده هم حرفم همینه میگم باید تو بازیکنای باشگاه پاکسازی بشه و اونی که بدرد نمیخوره بره .
اولا که قبل محرومیت هم وضع همین بود متاسفانه ، بازیکن خوبی تو خط دفاع اضافه نشد . همین عادل رامی تو والنسیا بود که میخواستن بخرن و خبری نشد رفت میلان و دوباره اومد اسپانیا (بیلبائو)
دوما حداقل دلمون خوش بود که ژانویه به بعد اون بازیکن رو میتونیم اضافه بکنیم .
سوما محرومیت هم حاصل همین تیم مدیریت بود . آدم یا خلاف نکنه (اونم در مورد باشگاهی به شهرت بارسلونا) یا اگه انجام میده خیلی تر وتمیز که اینطور دامنگیر باشگاه نشه .

بعد سوپرکاپ اروپا بود که همه خوشحالی میکردن گفتم وای به وقتی که مشکلات تیم رو بیاد و مشخص بشه ، کاش چیز دیگه گفته بودم :general710:

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ما همه طرفدار بارسلونا هستیم و رو تیممون متعصب هستیم .
بعضی از دوستان دوست ندارن بپذیرن که مسی هم آدمه و هر آدمی روز بد و خوب داره . من مسی رو خیلی دوست دارم و بازیش بی نظیره . اما واقع بینانه بپذیریم که مسی دیشب خوب نبود . حتی در مقاطع طولانی از بازی اصلا توپ بهش نمی رسید . عملکرد مثبت مسی روی یه ضربه آزاد در دقایق پایانی نیمه اول بود و یه ضربه تک ضرب روی توپ ارسال عرضی در نیمه دوم . در بقیه مواقع با اصرار بر دریبل زنی مدام توپ لو داد و باعث اعصاب خوردی هواداران شد و دیگه خبر از اون پاس های بی نظیر و میلیمتری نبود ( اگه مسی دیشب خوب بود پس مثل بازی رفت با بایرن مونیخ رو چطوری توصیف می کنید ؟ ! )
( البته این نکته هم لازم به ذکر هست که
1- بازیکنان بارسا خسته بودند 2 - تغییرات تاکتیکی و نفرات در تیم بارسلونا یه مقدار باعث ناهماهنگی شده بود 3 - نبود نیمار بعنوان ضلع سوم مثلث msn اون برندگی همیشگی خط حمله بارسا رو از اونا گرفته بود
ببینید در بازی ای که تیم چهار تا خورده و هیچ گلی نزده طبیعیه که تیم به طور کلی بد کار کرده.در این موارد همه مقصر هستند و یه طورایی همه چی بد پیش میره.آب وهوا بده داور سخت میگیره مربی یهویی دلش میخواد یه ترکیب از جعبه عجایبش در بیاره و بدشانسی هم مکمل میشه که هر چیز میزنی نمیره توی گل و هر چی میزنن میره.من میگم این وسط باز مسی تعهدش کم نظیره.بازی با سویا به شدت دوید.ده دقیقه آخر بازی سویا رو ببینید چند بار توپ گرفت و تیم رو راه انداخت.اون بازی و بازی های دیگه هم همین سبک حرکات ریسکی و ریز رو داره که طبیعیه باید هم توپ از دست دادنش بیشتر باشه و ....اینها رو بگذارید کنار اینکه هافبک کاملا عوض شده تیم نمی تونست توپ ها رو ریکاوری کنه اصلا و ابدا . شدیدا زیر پرس بیلبائو خم شده بود.دفاع هم فقط انصافا فرمایلن خوب بود به نسبت بقیه.شرایط باد و بارون هم خیلی مناسب نوع بازی مسی نبود و اضافه کنید یارگیری مستقیم و 3 نفره شون روی مسی.اگر شب شب نیمار و سوارز بود مطمئن باشید به قدری تیمشون حفره داشت که ده بار در میرفتن ولی بدبختی این بود که نه هافبکمون می تونست تیم رو تغذیه کنه و نه شب سوارز بود.پدرو هم زحمت زیادی کشید ولی توی اون شرایط بی نتیجه بود.این وسط به صرف چهار تا توپ از دست دادن نباید به مسی گیر داد .همین چارتا موقعیت مون رو هم همین بچه درست کرد.این که همه عادت کردیم هر بازی معجزه بکنه یه بحث دیگریه و گرنه هر چیزی بالا و پایین داره از جمله مسی

والا بنده هم حرفم همینه میگم باید تو بازیکنای باشگاه پاکسازی بشه و اونی که بدرد نمیخوره بره .
اولا که قبل محرومیت هم وضع همین بود متاسفانه ، بازیکن خوبی تو خط دفاع اضافه نشد . همین عادل رامی تو والنسیا بود که میخواستن بخرن و خبری نشد رفت میلان و دوباره اومد اسپانیا (بیلبائو)
دوما حداقل دلمون خوش بود که ژانویه به بعد اون بازیکن رو میتونیم اضافه بکنیم .
سوما محرومیت هم حاصل همین تیم مدیریت بود . آدم یا خلاف نکنه (اونم در مورد باشگاهی به شهرت بارسلونا) یا اگه انجام میده خیلی تر وتمیز که اینطور دامنگیر باشگاه نشه .

بعد سوپرکاپ اروپا بود که همه خوشحالی میکردن گفتم وای به وقتی که مشکلات تیم رو بیاد و مشخص بشه ، کاش چیز دیگه گفته بودم :general710:

.
محسن جان کلا همینایی که گفتیه و موقع انتخابات هم نگران بودم اون سه گانه سایه بندازه روی مسائل که انداخت وگرنه این که ما در بحث ورزشی و ... در این سالها افتضاح بودیم بر کسی پوشیده نیست .از هیج نظر کارنامه قابل قبولی اینها ندارند و این که وضعیت مالی باشگاه بهتر شده بیشتر به دلیل عوض شدن شرایط سرمایه گذاری در فوتباله تا هنز اینها.فروختن پیرهن بارسا والله بالله شاهکار نیست و من در همینش هم شک دارم اینها به قیمت فروخته باشن.آخه چی رو به قیمت خریدن و فروختن که آدم باورشون کنه.
من از یک چیز این تیم میترسیدم و می ترسم و این هم نیمکته.قهرمانی های پارسال محصول مصدوم نشدن های عجیب غریبمون بود و ... نیمخوام قسمت های مثبت کار انریکه رو کمرنگ کنم و نمی کنم ولی مگه میشه نیکمت تیم این همه شل باشه و مربی مقصر نباشه؟
امسال هم اگر تیم اصلی مصدوم نده و انریکه زیاد ترکیب رو دست نزنه در بازیهای خارج از خانه و سخت شانس برای هر کاری داریم ولی در غیراین صورت فقط خدا باید رحم کنه

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
ببینید در بازی ای که تیم چهار تا خورده و هیچ گلی نزده طبیعیه که تیم به طور کلی بد کار کرده.در این موارد همه مقصر هستند و یه طورایی همه چی بد پیش میره.آب وهوا بده داور سخت میگیره مربی یهویی دلش میخواد یه ترکیب از جعبه عجایبش در بیاره و بدشانسی هم مکمل میشه که هر چیز میزنی نمیره توی گل و هر چی میزنن میره.من میگم این وسط باز مسی تعهدش کم نظیره.بازی با سویا به شدت دوید.ده دقیقه آخر بازی سویا رو ببینید چند بار توپ گرفت و تیم رو راه انداخت.اون بازی و بازی های دیگه هم همین سبک حرکات ریسکی و ریز رو داره که طبیعیه باید هم توپ از دست دادنش بیشتر باشه و ....اینها رو بگذارید کنار اینکه هافبک کاملا عوض شده تیم نمی تونست توپ ها رو ریکاوری کنه اصلا و ابدا . شدیدا زیر پرس بیلبائو خم شده بود.دفاع هم فقط انصافا فرمایلن خوب بود به نسبت بقیه.شرایط باد و بارون هم خیلی مناسب نوع بازی مسی نبود و اضافه کنید یارگیری مستقیم و 3 نفره شون روی مسی.اگر شب شب نیمار و سوارز بود مطمئن باشید به قدری تیمشون حفره داشت که ده بار در میرفتن ولی بدبختی این بود که نه هافبکمون می تونست تیم رو تغذیه کنه و نه شب سوارز بود.پدرو هم زحمت زیادی کشید ولی توی اون شرایط بی نتیجه بود.این وسط به صرف چهار تا توپ از دست دادن نباید به مسی گیر داد .همین چارتا موقعیت مون رو هم همین بچه درست کرد.این که همه عادت کردیم هر بازی معجزه بکنه یه بحث دیگریه و گرنه هر چیزی بالا و پایین داره از جمله مسی

تأیید می کنم حرفاتونو

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عادل رامی که تو سویاست نه بیلباو
......
نقل انتقالات کی تمام میشه
این نولیتو بازیکن خوبیه؟
که قرار بعد از رفتن پدرود بگیرم؟
گرچه پدرو بنظرم اون بازیکن خوب نیست و در حد متوسط در نظر میگیرمش. قرار نیست با زدن گل تو فینال سوپر کاپ بهم این بشر عالیه نه
هنوز یادم نمیره بازیهایی طی یکی دو فصل اخیر چقدر توپ خراب میکرد و کفرمان رو دراورد
اگر جای انریکه بودم آلن هالیلویچ رو نگه میداشتم با ساندرو و اداما(که دادیم رفت که البته با قیمت خوبی رفت و با بنده باز خرید)عقلا اینان امیدی بهشون هست
پدرو. روبرتو.مونیر اینارو رد میگردیم نیمکت خالی شه از بیخودها
آیا احتمال داره بازیکن جدید بخریم؟یا نه
(اگر اشتباه تایپی بود ببخشید چون با گوشی مینویسم)

بالا