• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خب براوو هم ٤ هفته مصدوم شده و باید از تراشتگن استفاده کنیم تو این مدت. به نظرم این اخرین فرصت میتونه باشه برای تراشتگن باید خودش رو خوب نشون بده وگرنه تو لیگ قهرمانان هم احتمال اینکه بهش بازی برسه خیلی کم میشه
نه به پارسال که تا اخر فصل یدونه مصدوم هم ندادیم نه به امسال که از همین اول کار مصدومیت کمر تیم رو شکونده فقط خدا کنه تو خط حملمون مصدوم ندیم که اوضاع خیلی ناجور میشه

Sent From My Nexus 7 2013 Using Tapatalk
چهار هفته فشرده و سختی هم داریم. امیدواریم خودش رو نشون بده و بدون استرس کارکنه
آردا هم شاهکار زده جلوی هلندی ها انگار
این نیم فصل رو ان شالله جون در ببریم

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این محرومیت دوباره از نقل و انتقالات چیه ؟
جدیه ؟

sabzake

Registered User
لایک‌ها
140
این محرومیت دوباره از نقل و انتقالات چیه ؟
جدیه ؟
فعلا که خبری نیست ولی روزنامه AS گفته فیفا داره دوباره رو لاماسیا تحقبق میکنه، شاید باز محروم بشیم. ولی فعلا چیزی مشخص نیست

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
قیلش هم می گفتن خیری نیست مدارک فرستادیم قضیه حله :(
چه گیری دادن به بارسا
چه سوتی دادن مدیرا :eek:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فوری : فیفا و محروم کردن 11 بازیکن دیگر لاماسیا
532658la-fifa-ataca-de-nuevo-al-barca1441888403.jpg

اختصاصی / فیفا دست بردار نیست و باز هم به بارسلونا حمله کرد و در جدیدترین آن ها چند بازیکن دیگر را محروم کردند . یک روز پس از محرومیت 5 بازیکن آکادمی بارسلونا نمیگذرد که فیفا اعلام کرد یازده بازیکن دیگر نیز به صورت موقت محروم هستند .

چیزی که باعث تعجب مدیران آکادمی و یا وکلای حقوقی باشگاه شده است این است که امضای قرارداد با این بازیکنان بر اساس قوانین انجام گرفته است .

این بازیکنان یا از باشگاه های دیگر به بارسلونا پیوسته اند و یا اگر اهل کشور دیگری هستند خانواده ی های آنها نیز در اسپانیا مقیم شدند .

آنهایی که سن کمتر از 12 سال دارند با اجازه ی فدراسیون فوتبال اسپانیا به بارسلونا آمدند و یا با داشتند اقامت 5 ساله در اسپانیا اجازه ی ثبت نام یافتند .
------------------------
پیکه: از اظهارات خود در مورد رئال مادرید پشیمان نیستم و معذرت خواهی نخواهم کرد

جرارد پیکه بعد از اینکه حاضر به عذرخواهی به خاطر اظهارات جنجالی خود در جشن قهرمانی بارسلونا راجع به رئال مادرید نشد، اصرار دارد که "همیشه خواهان شکست رئال مادرید" است.
طـرفداری- به گزارش Football-espana، این مدافع در جشن قهرمانی بارسلونا به شکل طعنه آمیزی از کوین رولدان تشکر کرد - خواننده ای که در جشن تولد 30 سالگی کریستیانو رونالدو در فوریه گذشته حضور داشت - و بعد از آن نیز با الفاظی زشت مادریدی ها را مورد خطاب قرار داده بود.

وی کنفرانس مطبوعاتی خود را اینطور آغاز کرد:

برای مثال، رابطه من با ایکر عالی است و او در روز تولد پسر دومم برای من و شکیرا گل فرستاد. من تلفنی با او صحبت کرده و تشکر کردم. روز بعد آنها در کالدرون باید با اتلتیکو بازی می کردند، و من به او گفتم که امیدوارم آنها چهار گل به ثمر برسانند، اما امیدوارم مقصر آنها تو نباشی! و این اتفاق افتاد! ترکیب تیم ملی اسپانیا بهتر از هر زمان دیگری است. هیچ اتفاقی در رختکن رخ نداده است، و این دیگران هستند که می خواهند همه چیز را پیچیده کنند. هر کاری که در توانم باشد انجام خواهم داد تا به این شرایط غلبه کنم اما مردم آزاد هستند تا احساسات خود را بیان کنند.

در کل از اظهارات خود پشیمان نیستم، من این کار را 1,000 بار دیگر تکرار خواهم کرد چون دوست دارم. همیشه می خواهم رئال مادرید شکست بخورد و این یک رقابت ورزشی است که همیشه در اسپانیا وجود داشته است. من باشگاهم را دوست دارم و معذرت خواهی نخواهم کرد. واقعاً این سوت ها روی من تأثیری ندارد، آنها سال هاست که این کار را می کنند، من تنها نگران مربی هستم، و می دانم که او چنین شرایطی را دوست ندارد. در تیم ملی اسپانیا باید به عنوان واحدی متحد به میدان برویم. اگر دعوت شوم، به خاطر اسپانیا است و برای اینکه باید به کشورم کمک کنم تا فاتح عناوین قهرمانی شود.

رابطه من با سرخیو راموس در بهترین حالت خود قرار دارد. در ابتدا رابطه ما سرد بود. روز قبل از بازی با مقدونیه 10 یا 12 نفر از ما در یک اتاق بودند، برای مثال، در آخرین کنفرانس مطبوعاتی 11 نفر از ما به عنوان سنت در اتاق ایکر بودیم. من و راموس در مورد مسائل بسیاری صحبت کرده ایم و او قبل از دیدار مقابل مقدونیه از من حمایت کرد. بعد از مسابقه در میکسد زون هرچه بخواهید خواهید گفت تا سریع رد شوید. من خیلی با او راحت هستم و در خط دفاعی با هم بازی می کنیم.

همیشه نهایت تعهد را به تیم ملی اسپانیا داشته ام. همانطور که به خاطر رقابت میان بارسا-مادرید، موضع خود را تغییر نخواهم داد. احساس فوق العاده ای دارم. در طول این دو مسابقه از لحاظ ورزشی حس خوبی داشتم، نه بیشتر. من بسیار مثبت هستم و همه شما این را می دانید. من یک مرد خوشحال هستم و دیروز برای چیدن قارچ رفته بودم. در فرم خوبی هستم. دو بازی از محرومیت من سپری شده و باید دید که آیا درخواست تجدید نظر آن را کوتاه می کند یا نه، و بعد از آن ادامه خواهیم داد.
----------------------
این محرومیت هم کلید کردن رومون ول کن نیستن .تنها تیمی هستیم که اینطور محروممون کردن . با این کارا میخوان تیم بارسا رو ضعیف کنند ولی به جای نمیرسند . همه بد خواهان بارسا بیان رو:general601:این
---
براوو هم مصدوم شد 1 ماه نیست .3 بازی لیگ رو از دست داد و دو بازی از لیگ قهرمانان رو ازدست داد لورکوزن و اس رم
مارک ببینم چیکار میکنه باید خودشو نشون بده این بشر;):general707:
-----
اردا توران هم عالی بود بازی با هلند .یه پاس گل و گل زد .ترکوند
------
عاشق این پیکه هستم اخرتشه ایول داره دمشم گرم :D ایول:general206: (بعضی ها هم چه گرم گرفتن و چپ راست به پیکه حرف میزنند خودشون یادشون رفته که یکی از بازیکنانشون هم به تیم اول پایتخت اسپانیا توهین کرد ولی خبری از چیزا نبود .ولی چون پیکه یه بارسایی همه نطقشون واز شده:D در کل همه بدخواهان بارسا در کل بیان رو این:general601::general601:)
ویوا بارسا / ویوا کاتالان

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازی امروز با خستگی مسی و تمرین کم خیلی از بازیکن ها بابت فیفا دی و... شاید یکی ازسخت ترین بازی های سراسر فصل باشه و خیلی خیلی تعیین کننده. پارسال از بازی با اتلتیکو در جام حذفی استارت سه گانه رو زدیم و امیدوارم امروز با یه برد بتونیم یه روحیه خیلی خوب برای هفته های بعد که از قضا کم هم سخت نیستند جمع کنیم.
من واقعا احساس میکنم اگر به هرترتیبی جمیع قدیسین ساکن و مدفون در منطقه کاتالان کمک کنند و از این نیم فصل و به ویژه ده یازده هفته اولش جون در ببریم برای ادامه شانس بالایی داریم تا قهرمان بشیم
هدف اصلی این باید باشه که تا دو سه سال آینده نگذاریم رئال قهرمان بشه و رکورد ده سال یک لیگا برای پرخرج ترین تیم تاریخ فوتبال رو به جا بگذاره باشد در ادامه رکورد ده سال هیچی رو هم به دست بیارند و موجبات شادی هر چه بیشترمون فراهم بشه
این تمدید دخیا با من یو هم فان بزرگی بود و حال بسیطی داد

sabzake

Registered User
لایک‌ها
140
بازی امروز با خستگی مسی و تمرین کم خیلی از بازیکن ها بابت فیفا دی و... شاید یکی ازسخت ترین بازی های سراسر فصل باشه و خیلی خیلی تعیین کننده. پارسال از بازی با اتلتیکو در جام حذفی استارت سه گانه رو زدیم و امیدوارم امروز با یه برد بتونیم یه روحیه خیلی خوب برای هفته های بعد که از قضا کم هم سخت نیستند جمع کنیم.
من واقعا احساس میکنم اگر به هرترتیبی جمیع قدیسین ساکن و مدفون در منطقه کاتالان کمک کنند و از این نیم فصل و به ویژه ده یازده هفته اولش جون در ببریم برای ادامه شانس بالایی داریم تا قهرمان بشیم
هدف اصلی این باید باشه که تا دو سه سال آینده نگذاریم رئال قهرمان بشه و رکورد ده سال یک لیگا برای پرخرج ترین تیم تاریخ فوتبال رو به جا بگذاره باشد در ادامه رکورد ده سال هیچی رو هم به دست بیارند و موجبات شادی هر چه بیشترمون فراهم بشه
این تمدید دخیا با من یو هم فان بزرگی بود و حال بسیطی داد
امروز اگه ببرن واقعا کار عجیبی انجام میدن. مسی که کلا تمرین نکرده با تیم براوو که نیست تیم هم قبل تعطیلات شرایط خیلی خوبی نداشت. همیشه بعد از روز های فیفا تیم خیلی بد بازی میکرده واسه همین خیلی خیلی بعیده بتونن ببرن این بازی رو. منکه به مساوی هم راضیم.
خدا کنه بازی های کشتی هم نیوفته وسط فوتبال که زهر مارمون نشه بازیه امشب

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یعنی فقط ممنونم آقای لیونل مسی
ناز اون بیرون پای چپت بشم
رونالدو میتونه پنج تا گلش رو قاب کنه بزنه سینه دیوار کنار بقیه آمارهای فردیش. ما یه آقایی داریم که تا هست غم نداریم
گل نیمار هم فوق العاده بود
واقعا تیم بهتر از انتظار بازی کرد
مسی هم خیلی خسته نشد
سه تا بازی خیلی خیلی سختمون رو با نه امتیاز گذروندیم و خیلی هم خوب

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دم بچه ها گرم،برد سخت و شیرینی بود:)حیف کلین شیت نکردیم فقط!:(
خدایی تو هر بازی علاوه بر تیم حریف با داور و تیر دروازه شون هم باید بجنگیم!!!
این چه وضعشه،دیگه تابلو تر از این نمیشه،طرف توپی که داشت گل میشد رو با دست زده هیچی به هیچی!!!پنالتی اخراج باس میگرفت!!!3 4 تا صحنه ی مشکوک دیگه که باز به راحتی میتونست پنالتی بگیره رو از کنارشون به راحتی میگذشت جناب داور!حالا اگه ریال بود هم اینکارو میکرد!؟
هر سال خیلی تابلو فقط میخوان جلو بارسا رو بگیرن تا ریالشون قهرمان شه ولی بارسا هنوز اونقدر قوی هست که با همشون دربیوفته و شکستشون بده،واقعآ دمش گرم...:general504:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
چقدر شبیه اتفاقات فصل قبل شد در هفته ای ک با اتلتیکو مادرید داشتیم ریال تو خونه اسپانیول بازی داشت و پر گل هم برد رونالدو هم فکر کنم هتریک کرد امیدوارم امسال هم رونالدو بهترین گلزن شه و ما قهرمان سه گانه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
ضربه نیمار عالی بود انریکه هم کف کرده بود
مسی هم که دهن این اتلتیکو رو سرویس کرده :D
بریم اماده شیم واسه بازی با ررررررررم
راستی این بازیکن همیشه مصدوم چیشد
احتمالا رفت تا اخر لیگ استراحت کنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوفف اقا تبریک بابت این برد عالی و بسیار لذت بخش
این برد مقابل تیم اول پایتخت اسپانیا چه حالی داد
خیلی عالی بازی کردیم . چه بدون مسی چه با مسی
نیمار هم گل کاشت . در نبود مسی هم انریکه اونو ازاد گذاشته بود که تو یک مکان نبود و ازاد بود
سوارز اون دو قدمی رو چطور کبوند رو تیرک موندم!!!!
دفاع هم جدا بد کار کرد. این متیو هم اخرت عصاب خراب کنیه
ولی سرجیو روبرتو هم خوب کار کرد جدا
ماسچرانو هم شب ضعیفی رو گذراند چند بار نزدیک سرمون به باد بده
سلطان ورمالن هم گفتیم ادم شده و خوب شده دیدم بعله ترک عادت مرض ست . و 3 هفته مصدوم و درو از میادین
بوسکتس هم درسته بازیش به چشم نمیاد ولی جدا دیشب خیلی خوب وسط رو گرفت
رافینا هم خوب کار کرد و رفته رفته داره بیشتر کارای خودش نشون میده
راکی هم نسبتا خوب بود جنگنده و پرقدرت
در اخر یادی کنم از شاکار اقای داور لاهوززززز که چند تا پنالتی نگرفت و یه اخراجی هم نگرفت واسه تیم مقابل .تا جای که یاد دارم این بشر هر بار در مقابل بارسا بوده اینطور کرا کرده
بازم تبریک

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
وقتی دیدم مسی رو نیمکته فکر کردم انریکه میخواد بازی رو تدافعی شروع کنه

ولی برعکس شد تو زمین اتلتیکو خوب فشار اوردن.نیمار خیلی خوب بود ولی باز هم تو ضربات اخر عجوله

3 تا پنالتی رو نگرفتن هم هنر میخواد.همشون هم خوابیدن رو زمین با دست توپو گرفتن.منو یاد بازی فصل پیش با رئال انداخت که همین حرکت پیکه پنالتی شد.بعد میگن داور با ماست:general404:

نیمکت نشینی لئو کار درستی بود برای جلوگیری از مصدومیت و خستگی.این گل لئو هم خیلی شبیه گل قهرمانی لیگ فصل قبل به اتلتیکو بود.نشون داد بدون تمرین هم رو فرمه

راستی این خیابانی باز هم بساط شادیمونو فراهم کرد.هر بار تصویر خوان فران رو نشون میداد میگفت گودین!!:general711:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان توجه کردید که دو تا از بازیکنان لامسیا خوب بکارمون اومدن رافینیا و سرجیو روبرتو (پست غیره تخصصی عالی کار کرده و چیزی نمونده دنی رو میخ کوب کنه رو نیمکت:general406:)
یه چیز دیگه انریکه هم داره کم کم یاد میگره با بازیکنان چطور برخورد کنه(رجوع بشه به درگیری اول فصل پیش با مسی)از تاثیرات تیم بزرگ بارسا هست داره کم کم یاد میگیره چطور روال مربیگری رو اجرا کنه .اوایل فصل همه ازش روی خوش نداشتیم ولی کم کم داره خوب میشه و بازی به بازی به تجربیاتش اضافه میشه:D
2 روز دیگه هم با اس رم داریم به به:general406:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
مسی برا چی تمرین نکرده بود؟ چرا نیمه دوم اومد
تبریک. ارزشمند بود امتیازش

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

روز قبل بازی پسر دومش به دنیا امد، دو روز تمرین نکرده بود بنده خدا. ولی بدون تمرین هم فوق العاده بود.

اتلتیکو از پارسال خیلی قویتر شده ولی ما هم داریم به شرایط خوبمون برمیگردیم، تو زمین اتلتیکو فوق العاده بودیم و تیم به شدت برتر زمین.

فرمایلن حیف شد ولی از بازی بعد پیکه رو داریم. امیدورام بالاخره زوج فرمایلن و پیکه اماده رو ببینیم، این دو تا اماده باشند بهترین خط دفاع اروپا رو خواهیم داشت.

بازی فوق العاده آردا جلوی هلند هم خیلی امیدوارم کرد. نیم فصل اگه یه دفاع چپ، یه مهاجم (ذخیره سوارز) و یه دفاع جذب کنیم شانس تکرار سه گانه هست.

اگه این سه تا مصدوم نشند شانس اول تو همه جام ها هستیم.

=====================================

و در آخر کینگ بازی صدم رو تو لیگ قهرمانان انجام خواهد داد، بهترین بازیکن تاریخ سخت ترین رقابت فوتبال در دنیا با فاصله بسیار زیاد از بقیه، اگه مصدوم نشه و شانس باهاش یار باشه حداقل دو بار دیگه لیگ قهرمانان رو خواهد برد و یک میراث افسانه ای (همین الان هم کم از افسانه نداره) رو از خودش به جا خواهد گذاشت.

یه نفره پرز و تمام هوادارهای رئال را دچار افسردگی کرده، شما هم جای اینها بودید و می دیدید با این همه پول، کمک های دولتی شدید، داوری، انواع پنالتی، محرومیت بازیکن های بارسا، لگد پرانی ها و مشت زدن های بدون محرومیت ستاره هاشون به هیچ چیزی نمیرسید، دچار افسردگی می شدید.

زنده باد کینگ نابودگر رئال و برنابئو از سال 2004

بالا