• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
اون چلسی رو بترکونه تا من روحم شاد بشه
سلام
چلسی با هیدینیگ حرفه ای ترین تیم اروپاست
احتمالا از سد بارسا هم می گذرد .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه هاااااااااااااااا تبريك در حد هيولااااااااااا ... مسي چش مايي ... هانري چش مايي ... پويول چش مايي

پيكه چش مايي :D منفجر كردن برنابئو رو ... واه واه 6 تااااااااااااااا فكر نكنم تا حالا سابقه داشته باشه

چي كار كرديم جدا ... چپ و راست كرديم ... ولي خداييش حقمون 10 تا بود ... چون خيلي موقعيت 100 %

خراب كرديم 10 - 2 ميبرديم ديگه خيالم راحت ميشد كه تا 90000000000000000000 سال ديگه هم نميتونن

حتي نصفشو جبران كنن ولي همينم براي دست گرمي بسه ... ايشالا سال ديگه تو نيو كمپ دوبل ميكنيم 12 تا :)

اومدن فلرنتينو پرس هم قطعي شد ديگه :( باهاش زيدان و رونالدو هم به عنوان مشاور ميان

كاكا هم كه 100 % شده ديگه

S.Darkness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابااااااااااااااااااا ، اینا رو کلا فر دادیم!!6 تاییاااااااااااااااااااااااااا...........تبریک.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
چلسی با هیدینیگ حرفه ای ترین تیم اروپاست
احتمالا از سد بارسا هم می گذرد .

البته از سد چلسی نمیشه به این راحتی عبور کرد! توی این مورد شکی نیست ولی مهره های تاثیر گذار بارسا بهتر میتونن نتیجه بازی رو رقم بزنن تا مربی حرفه ای چلسی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
شنیدم چلسی ( همون که 90 دقیقه مثل تیمهای عربی داشت دفاع میکیرد ) اینبار هم به پیروی از یک تیم عربی دیگه از جام باشگاهها کنار کشیده .
اعلام شده دلیل این کار هیچ ربطی به بازی شنبه نداره :D

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
لحظه ایی که زبان از بیان کردن سخن قاصر میشه!
زمانی که رئال در خانه تحقیر میشه!
ساعت هایی که قبل از بازی استرس داشیم!
و ساعت هایی که بعد از بازی به جسن و پایکوبی پرداختیم!
چشم ها را باید شست! رئال تحقیر شده را باید دید!
آری رئال 6 تایی شده!

تبریک میگم بهتون.
کلی حال کردم بارسا رئالو لوله کرد.واقعا" عاشششق لیو مسی ام ،کلا" آرژانتینیا اینطورییَن!!دوستداشتنی هستن:happy: و همینطور ویکتور والدز.

ولی میبازید به چلسی!!!:):lol:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تبریک میگم بهتون.
کلی حال کردم بارسا رئالو لوله کرد.واقعا" عاشششق لیو مسی ام ،کلا" آرژانتینیا اینطورییَن!!دوستداشتنی هستن:happy: و همینطور ویکتور والدز.

نمی تونی با این حرفا ماهیت ضد کاتالانیت رو از دید ما پنهان کنی. نوبت شماهم خواهد رسید. فقطچند روز صبر کنید همه چیز درست می شه .

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
نمی تونی با این حرفا ماهیت ضد کاتالانیت رو از دید ما پنهان کنی. نوبت شماهم خواهد رسید. فقطچند روز صبر کنید همه چیز درست می شه .

چقد بد بین هستی.من اصلا" هم ماهیت ضد کاتالانی ندارم،فقط طرفدار دو آتیشه ی بارسا نیستم،وگرنه ازش بدم نمیاد.چلسی رو خیلی بیشتر دوست دارم .
اتفاقا" ماهیت ضد رئالی دارم،یه جورایی ازش متنفرم.هنوزم میگم خیلی حال کردم که به طرز مفتضحانه ای باختن.در ضمن چه لزومی داره من بخوام اصل ماهیتمو پنهان کنم،اگه از تیمی بدم بیاد میام راحت میگم ....

آره منم منتظرم که بیاید استمفوردبریج....

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
تبریک میگم بهتون.

عاقلان دانند :rolleyes:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی تیم خطرناکی هست

البته الان کادر ***** بارسلونا پی برده اینها چطور تیمی هستند.

فقط اگه یه گل بزنیم بهشون کار تموم هست.

وضعیت دفاع خیلی نگران کننده هست فقط :(

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
بارسا حیف از چلسی بخوره ... اگه یه کم دفاع رو مرتبکنن می تونن بزننش

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!!
من اکنون از فراز پایتخت اسپانیا با شما صحبت میکنم، هنوز سه ساعت تا شروع نبرد میان دو رقیب سنتی یعنی رئال مادرید و بارسلونا وقت باقیست. هواداران در حال ورود به استادیوم سانتیاگو برنابئو هستند.

مادریدی ها در پذیرایی از هواداران بارسا سنگ تمام گذاشتند، برای تحقیر کردن هواداران تیم میهمان از هیچ روشی دریغ نکردند. از پلاکارد و بنرهایی که از روز های قبل سطح شهر مادرید را پر کرده بود تا توهین های همیشگی! اما نمی دانم چرا هواداران بارسا این بار در قبال توهین های مادریدی ها سکوت را پیشه کرده اند. سکوت اعجاب انگیزیست، نمی دانم...
تا ارتباط بعدی بدرود.

Open in new window

سه ساعت بعد

دوباره سلام
جدال دو تیم دقایقی است که آغاز شده! هیجان در بالاترین سطح خود به سر می برد! این به وضوح در صورت بازیکنان، مربیان و هواداران دو تیم نمایان است! اندیشه های پپ گواردیولا، کودکی که هیچ گاه از نیوکمپ دور نمی شد، در مقابل خوانده راموس. خب باهم به تماشای بازی بنشینیم...تا ارتباط بعدی که در پایان دیدار است بدرود.

2 ساعت بعد

باز هم سلام!!!!!!!!
تمام شد! ال کلاسیکو 154 هم تمام شد ولی گویی برنابئو همچنان در خواب به سر می برد!!! سکوتی مرگبار شهر مادرید را فرا گرفته است! نکند واقعا بذر مرگ بر فراز این شهر پاشیده شده است؟ اکنون هواداران بارسا هستند که سر از پای نمی شناسند! حال به راز سکوت پیش از بازی آنان پی بردم! گویی آنان نیز می دانستند که اینگونه پیروز می شوند! خیلی عجیب است انگار تمام هواداران به این یقین رسیده بودند! اکنون هواداران مادرید سکوت کرده اند و روی صندلی های خود نشسته اند و به آسمان نگاه می کنند، شاید منتظرند روح سانتیاگو برنابئو کاری برایشان کند ولی حیف که خیلی دیر است! تحقیر مادرید در مقابل سربازان کاتالان به وقوع پیوست! شکست 6-2 آن هم در مقابل هزاران هواداران خودی و از آن بدتر شکست در مقابل تیمی که رقابتی دیرینه در مقابلش دارد! زبان از بیان حال و هوای برنابئو قاصر است، گمان می کنم می توانم صدای فریاد ژنرال فرانکو را هم حس کنم. پایان گزارش.

حال با هم سری به ایالت کاتالان می زنیم:

سلام!
از پایتخت ایالت کاتالونیا شهر بارسلونا با شما صحبت میکنم! اکنون بر فراز کلیسا ی لاساگرادا فامیلیا هستیم!مردم شهر بارسلون از خود بی خود شده اند!
خیابان منتهی به کلیسا دچار ترافیک وحشتناکی شده است.صدای آشنایی به گوش میرسد ,بله این سرود Cant Del Barca هست که هواداران این تیم سر می دهند! سرودی که یادآور لحظات خوشی برای هواداران و مردم بارسلون است. پرچم های کاتالان در همه جا به احتزاز در آمده است و شعار معروف کاتالونیا اسپانیا نیست!!! این من را به یاد گئودری کبیر می اندازد.

اکنون اطمینان دارم که روح گئودری کبیر نیز شاد است و نیز به فرزندان خود غبطه می خورد، او نیز آنها را تحسین می کند. گئودری کبیر به کاپیتان تیمش افتخار می کند که پرچمش را در قلب مادرید به احتزاز درآورد. در مقابل چشمان تمام مستکبرین تاریخ مادرید و بزرگترین آنها، ژنرال فرانسیس فرانکو!!! نام ژنرال فرانکو ذهنم را به سوی هزاران سرباز کاتالونیا می برد که به دست او کشته شدند!
ای سربازان در خون غلتیده کاتالان اکنون می توانید با آرامشی وصف نشدنی به خواب ابدی بروید زیرا فرزندانتان خون شما را احیا کردند، آنان انتقام شما به گونه ای دیگر گرفته اند! آسوده بخوابید!

نمیدانم آیا این واقعا فوتبال بود؟!خیلی سخت است که روی این جدال نام فوتبال را نهاد زیرا جنبه سیاسی فرهنگی اجتماعی آن پر رنگتر از مسائل ورزشی آن است، پس نام آن را متا فوتبال می گذارم، متا قوتبالی به رنگ آبی و اناری!!!!!!!!!

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
چیزی که لئو بر روی سینه اش پس از گل زنی به حریف بارسا نشان داد، شگفت انگیز است.

هنگامی که لیونل مسی در برد تاریخی 6-2 بارسا مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو توپ را به تور دروازه چسباند، پیراهنش را بالا زد تا پیغامی را بر روی لباسش به هواداران نشان دهد. این لوگو که به صورت مختصر نشان داده شد، چندان برای همه مردم جهان قابل دیدن نبود.

روی لباس نوشته بود 'Sindrome X Fragil' که نام یک وضعیت پزشکی است که در انگلیسی به شکل Fragile X Syndrome خوانده می شود. Fragile X Syndrome یک مشکل ژنتیک است که منجر به مشکلات احساسی، روحی و برخی مشکلات فیزیکی در شخص بیمار می گردد که با توجه به این آثار، با بعضی از بیماری های توهم گرایی مقایسه می گردد.

مسی به علتی شخصی به این بیماری پرداخته و در ماه گذشته یک روز را در بارسلونا با کودکی که از این بیماری رنج میبرد، گذرانده است. به عنوان یک فوتبالیست، او بیان می کند که در کودکی دچار یک مشکل هورمونی بوده که اگر به او کمکی نمی رسید، او هرگز در موقعیتی نبود که بتواند برای یکی از بهترین باشگاه های دنیا گل هایی حیاتی به ثمر برساند. بازیکن ها معمولا راجع به اینکه چیزهایی را به اجتماع برگردانند صحبت می کنند، و با این حرکت تبلیغی امشب، به نظر می آید که مسی در انجام این کار جدی است.

Last edited:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
دفاع بارسا مشكل داره.

درسته به رئال 6 تا زديم اما گلهايي كه خورديم فراموش نشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فقط این والدز روز سوتی دادنش نباشه:wacko:
گل نخوریم همه چی حله:rolleyes:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
حتما بخونیدخیلی باحاله .

شب تراژيکي بود. شب ديجوري براي همه آنهايي که منتظر يک طلوع سپيد بودند. توپ ها پياپي وارد دروازه کاسياس مي شد و بهترين دروازه بان جهان هم ديگر خسته تر از آني بود که بخواهد مثل يورو يا حتي بازي هاي قبلي خودش را به آب و آتش بزند. شايد درست نباشد اما بايد اعتراف کرد هيچ تيمي را ياراي مقابله با بارسا نيست؛ تيمي که جشن گل شماره 100 را در سانتياگوبرنابئو مي گيرد. گل هاي کاتالاني که پشت سر هم وارد دروازه قوهاي سپيد مي شد بيشتر به يک چهره مي رسيديم؛ گاس هيدينک. او چطور در توفان بارسلوناي نوکمپ توانست کشتي چلسي را بدون حتي يک گل خورده به ساحل برساند؟ بلودا به پايان خط رسيده. دکتر حالا مي فهمد شکست چه معنايي دارد، حالا مي فهمد چطور در کنار لبخندهاي لاپورتا تحقير شده است. آقاي رئيس حالا با يک ال کلاسيکوي تيره و تار به همان جايي مي رود که به آن تعلق داشت؛ دانشگاه ال خوزا در نقش همان استاد اقتصاد خرد. او بعيد است ديگر مقابل شهوت فوتبال سر خم کند.

بارسلونا مثل گربه بود و رئال مثل آن توده گرانقيمت اما کاموايي. گربه با کاموا بازي کرد و بازي کرد و بازي کرد. کاموا وقتي مقابل ضربات پنجه ابتدايي آقاي گربه استحکام خود را حفظ کرد، اميدوار شد اما همه اينها «بازي» بود. تيم يوا ش يواش جلو آمد و دقيقاً زماني که خوان د راموس خنده بر لب روي نيمکت نشست تا پس از گل هيگواين آبي بنوشد، آنري گل زد تا «کاموا» مغرور نشود که «گربه» با آرامش مي خواهد «بازي» کند. رئال اهميت ال کلاسيکو را درک نکرد. خوان د راموس چرا به اين نتيجه رسيد که با زوج گابريل هاينتزه و کريستف متزلدر مي تواند مقابل ليونل مسي و دني آلوس مقاومت کند؟ طعنه آميز بود که يکي از اولتراهاي رئال در سايت هواداران نوشته بود؛ «شانس آورديم که آلوس خسته بود و حمله نمي کرد. اگر او هم مي خواست مثل مسي آزارمان بدهد تا صبح بايد جنازه از ال برنابئو خارج مي کرديم. بارسلونا اينقدر سريع به آتش کشيدمان که حتي وقت نکرديم دستمال هاي سپيد را از جيب هايمان خارج کنيم.» خوان د راموس ثابت کرد نه تنها مربي بزرگي نيست که حتي آدم معمولي هم نيست. آدم ها معمولاً براي اينکه در زندگي دچار اشتباه نشوند به يک نکته خيلي اهميت مي دهند؛ نگاه به گذشته، وارسي تاريخ و «درس گرفتن». خوان د اما اصلاً نگاه نکرد که چطور گاس و چلسي ترمز توفان و گردباد کاتالاني را کشيدند. آرايش 1-4-2-3 مقابل 3-3-4 انتخابي گوارديولا يک سطح پراصطکاک بود که اجازه حرکت را به بارسا نداد، اما راموس باز هم به 1-3-2-4 احمقانه اش روي آورد. او از چه دانش فني برخوردار بود که تفکر تاکتيکي اش را اين گونه بنا نهاد؛ لاساناد ياراي 24 ميليون پوندي، بايد مقابل ژاوي هرناندز بايستد و او را متوقف کند. نمايش شماره شش حالا اين سوال را فراروي قرار مي دهد که او واقعاً 24 ميليون پوند مي ارزد؟ اگر او اينقدر ارزش دارد به پاي ژاوي بايدچند صد هزار پوند ريخت؟ اين درست که در تصاوير تلويزيوني ابتداي بازي آرايش بارسلونا 3-3-4 بود اما در حقيقت آنها 5-1-4 بازي مي کردند. اتوئو، مسي، آنري، ژاوي و اينيستا طوري بازي مي کردند که گويي در پلي استيشن شما برزيل هستيد و تيم مقابل جزاير کيپ ورد. رئالي ها فقط مي دويدند اما هر چه اين دويدن بيشتر مي شد، نتيجه کمتري حاصل مي آمد. اوج بازي اما لحظاتي قبل از گل ششم رقم خورد؛ جايي که وقتي تصوير بالا حرکت و استارت پيکه را براي رسيدن به دروازه رئال شروع کرد، ديديم اينيستا ايستاد و جلو نرفت تا مبادا ضد حمله يي از طرف قوهاي سپيد پايه ريزي شود. روي اين گل به حرکت کاناوارو هم بايد دقت کرد؛ او از خط دروازه جلو آمد تا چه کار کند؟ احتمالاً خطا، سناريوي قهرماني بارسلونا به دراماتيک ترين شکل ممکن رقم خورد، چرا اولتراهاي رئال به اين موضوع فکر نمي کنند که تيم شان لياقت قهرماني ندارد.تيمي که در خانه شش گل مي خورد چرا بايد اعتماد به نفس قهرماني داشته باشد؟ حالا رئالي ها فقط يک آرزو دارند؛ نرسيدن بارسلونا به رکورد 107 گل زده آنها که بعيد است. بارسلونا تا همين امروز 100 گل زده و چهار بازي ديگر هم پيش رو است. بارسلونا کنترل نمي شوند، ريموت دستگاه کار نمي کند و آنها مثل هيولايي هستند که فرانکشتاين ساخت. حالا رئالي ها فقط به يک چيز مي انديشند، به يک اسم؛ فلورنتينو پرز، مردي که مي خواهد بيايد و عصر کهکشاني هاي 2 را کليد بزند اما با کدام ستاره؟ آيا کهکشاني تر از آنري، مسي، اتوئو و ژاوي داريم؟ بارسا به قدري خوب بوده که حالا ويکتور والدس را هم در حد يک ستاره انکارناشدني مي بينيم اما تيم کهکشاني مثلاً به لاسانا اميدوار است و هاينتزه و مارسلو. بدرود راموس، بدرود بلودا، بدرود لاليگا...

آقا عجب متن باحال و توپیه.

اون قسمت پلی استیشنش از همش با حال تره

بعد از اونم قضیه دنی آلوز

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
خیلی سخته دفاع رو واسه بازی با چلسی بشه جمع کرد نبودن دو رکن اصلی باعث میشه که هم از مرکز هم از جناح چپ ( آبیدال ) بارسا دچار ضعف باشه...

احتمال خیلی زیاد توره به قلب دفاع میره - بعیده که پپ بخواد از مدافعای بی تجربش استفاد کنه - از اون ورم یا کیتا یا بوسکت هافبک دفاعی میشند که به نظر من هر کیتا میل به هجوش بیشتره و بوسکت منطقی تره که بازی کنه

البته امیدوارم هانری هم مشکلی نداشته باشه که اوضاع بدجور بیریخت میشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
كسي به بازي فوق العاده پيكه اشاره نكرد كه فوق العاده بازي ميكنه ... پاسهاي بي نظير ... بازي عالي

دفاع بي نقص

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تو صفحات قبل چند باری اشاره کردم به بازی خوب پیکه .
به نظر من کیتا بیاد سمت چپ و آبیدال بیاد وسط هم می شه از تجربه آبیدال استفاده کرد هم سمت چپمون کیتا رو داریم که تجربه بازی تو اون پست رو داشته . توره باید مرکز زمین باشه . آبیدال کنار پیکه آلوز راست و کیتا چپ ...
این بهترین می تونه باشه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تو صفحات قبل چند باری اشاره کردم به بازی خوب پیکه .
به نظر من کیتا بیاد سمت چپ و آبیدال بیاد وسط هم می شه از تجربه آبیدال استفاده کرد هم سمت چپمون کیتا رو داریم که تجربه بازی تو اون پست رو داشته . توره باید مرکز زمین باشه . آبیدال کنار پیکه آلوز راست و کیتا چپ ...
این بهترین می تونه باشه .

بالا