بخشی از مصاحبه تورس
اخراج من از زمین مسابقه ؟
خطای من اخراج نداشت ، اگه بازیکنان اونا چنین خطا هایی رو انجام میدادن هیچوقت داور مسابقه اونارو اخراج نمیکرد اگه تا دقیقه 90 ما 11 نفره میبودیم بارسلونا هیچوقت نمیتونست گلزنی کنه ما از اونا خیلی بهتر هستیم .
یعنی بوی تعفن میده این مصاحبه ها و حرف ها
ما امسال دو بار دیگه بازی کردیم با شماها .درخونه خودتون یازده نفر بردیمتون چند تا دیگه هم نزدیم تازه خیلی هم آماده نبودیم و مسی هم کامل بازی نکرد
بازی برگشت هم عقب افتادیم در خونه خودمون و از قضا دو تا گلمون رو موقع یازده نفره بودنتون زدیم. این بازی هم اخراج نمیدادید میزدیم و شاید بیشتر هم میزدیم چون شاید امید به گل زدن میداشتید کمتر آدم می کاشتید توی اون دو متر جلوی دروازه. من برای سیمئونه احترام زیادی قائلم ولی سبک بازیش اولا به درد نهایتا اینتر و چلسی و رئال و همین تیم ها میخوره و ثانیا وقتی شش هفت بار پشت سر هم از یک تیمی باختید بهتره کمی بفهمید که یک بارش داور دو بارش داور بقیه ش دیگه شیر سماور D:
:general304::general304::general304:[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]
گرگها بازی برگشت سختی دارند. باید موقعیت شناس باشند و دنبال دفاع اتلتیکویی نباشند وگرنه گل اول رو بخورند شیرازه شون باز میشهتیم بنیتز به مراتب با برنامه تر بود. ولفس هم مثل اتلتیکو دفاع نکرد اما زیر توپ هم نزدن، خیلی با برنامه و حساب شده. اگه 2 تا بازیکن عالی توی خط حمله داشتن میتونستن بیشتر گل بزنن.
آره مثل اینکه یه پیشنهاداتی دادن باید ببینیم عکس العمل باشگاه چیهخب خداروشکر مثل اینکه برادران چینی مون دست به کار شدن و واسه آردا پیشنهاد دادن.
ترکیب خیلی خیلی ریسکیه متاسفانهترکیب رسمی
براوو
روبرتو پیکه ماسکرانو الوز
رافینیا بوسکتس آردا
نیمار مونیر مسی
ترکیب خیلی ریسکیه بدون اینیستا و راکیتیچ
رئال برد و اتلتیکو از اسپانیول جلوئه امیدوارم اون همه اختلاف امتیاز توی 3 هفته به باد نره