• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تیمی که لیاقت نداشت فقط اومد تا روحیه مادرید رو بالا ببره و یه حباب کاذب بزرگ براشون درست کنه که به فکر فتح جام قهرمانان باشند
امیدوارم بارسا بیاد بالا و امیدواری بعدیم اینه که از خواب بدموقع غفلت بیدار شیم و یه رئال بخوریم و انتقام آل کلاسیکو رو قبل از پایان فصل بگیریم
اگه این رئال و اون زیدان عصبی خوش شانسه که اد می خورن به منسیتی و راحت می رسن به فینال
دادا اینا عرضشون کجا بود سیتی رو حذف کنن،مطمئن باش نیمه نهایی ایستگاه آخرشونه،زیدان فقط یه فاکتور رو به این تیم اضافه کرده که قبلآ نداشتن اونم خر شانسیه محضه وگرنه هیچی نیستن خداوکیلی...
حتی به بنفیکا هم میخوردن اوت بودن،تو قرعه کشی هم از اونجاشون آوردن با تیم 9 آلمان افتادن...
برید پیامای طرفداری رئال تو سایت ورزش 3 رو بخونید ، دیوونه می شید
بیخی دادا اعصابتو بیخودی با تراوشات چندتا پنالدو فن خراب نکن،حتی نوشته هاشونم ارزش خوندن نداره...:)خوندی م دیوونه نشو با سس شعرا و سس خلیشون حال کن...;)

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
دادا اینا عرضشون کجا بود سیتی رو حذف کنن،مطمئن باش نیمه نهایی ایستگاه آخرشونه،زیدان فقط یه فاکتور رو به این تیم اضافه کرده که قبلآ نداشتن اونم خر شانسیه محضه وگرنه هیچی نیستن خداوکیلی...
حتی به بنفیکا هم میخوردن اوت بودن،تو قرعه کشی هم از اونجاشون آوردن با تیم 9 آلمان افتادن...

خدا از زبونت بشنوه . همه فکرم متوجه بارسا و بازی فرداست

بیخی دادا اعصابتو بیخودی با تراوشات چندتا پنالدو فن خراب نکن،حتی نوشته هاشونم ارزش خوندن نداره...:)خوندی م دیوونه نشو با سس شعرا و سس خلیشون حال کن...;)

راس می گی . ایشالله حرفا مونو تو زمین می زنیم
امیدوارم فردا مسی ، همون کینگ لئو مسی باشه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
نتیجه ی بازی های دیشب هیچکدومشون اصلا برام مهم نبودن چون بازی رئال رو خودم پیشبینی کرده بودم فقط کانال عوض میکردم و بیشتر رو پی اس جی/من سیتی دقت داشتم

اگه واسه خرید تابستون بتونن یه هافبک خوب مثل لوکاس مورا یا ربیوت بگیرن خیلی خوب میشه.لوکاس نیمکت نشین خوبی میتونه باشه یا برای وقتی که تیم نیاز به ضد حمله داره

احتمال اینکه سیتی با اومدن پپ بخواد بعضی از بازیکناشو بفروشه خیلی زیاده.داوید سیلوا یا دی بروین خیلی به کار تیم میاد که فکر کنم رو هر دوشون حساب ویژه ای باز کردن

ولی اگه بشه یه هافبک بلند قد داشته باشیم خدایی بد نیست :| من که بعد تابستون ایشالله سربازم شاید تو دلم بمونه بعد از مدتها دیدن یه نیمکت قوی:D

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
خب رئال و منچستر سیتی راهی نیمه نهایی شدن و امشب هم تکلیف دو تیم دیگه مشخص میشه...

همیشه قرار نیست بازی های بارسا برد باشه و همیشه MSN بترکونن و ما طرفدارا هم خوشحال باشیم همیشه تو فوتبال لحظات تلخ و شیرین هست و این جزئی از فوتباله حال اینکه بیایم بعد اینکه چند بازی رو MSN یا بهتره بگم کل بارسا بد بازی کردن تکلیف این نیست که استین بالا بزنن بگن اقا مسی رو بفروشیم چون 5 بازی10 بازی خراب بازی کرد بنظر من که شخصا این طرز تفکر اشتباهه و باید منتظر باشیم تا روند همیگشیش رو بارسا بدست بیاره چند بازیکن خوب میخاد بارسا که دوستان اشاره کردن ولی به فروش مسی حتی نباید فکر کرد ... تو همین لیگ قهرمانان بود فصل پیش جلوی بایرن که مسی با گل های طلاییش باعث شد بره بالا بارسا یا خیلی بازی های دیگه که اگر بخوام مثال بزنم واقعا زیاد میشه .
به امید بارسا همیشگی

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
خب رئال و منچستر سیتی راهی نیمه نهایی شدن و امشب هم تکلیف دو تیم دیگه مشخص میشه...

همیشه قرار نیست بازی های بارسا برد باشه و همیشه MSN بترکونن و ما طرفدارا هم خوشحال باشیم همیشه تو فوتبال لحظات تلخ و شیرین هست و این جزئی از فوتباله حال اینکه بیایم بعد اینکه چند بازی رو MSN یا بهتره بگم کل بارسا بد بازی کردن تکلیف این نیست که استین بالا بزنن بگن اقا مسی رو بفروشیم چون 5 بازی10 بازی خراب بازی کرد بنظر من که شخصا این طرز تفکر اشتباهه و باید منتظر باشیم تا روند همیگشیش رو بارسا بدست بیاره چند بازیکن خوب میخاد بارسا که دوستان اشاره کردن ولی به فروش مسی حتی نباید فکر کرد ... تو همین لیگ قهرمانان بود فصل پیش جلوی بایرن که مسی با گل های طلاییش باعث شد بره بالا بارسا یا خیلی بازی های دیگه که اگر بخوام مثال بزنم واقعا زیاد میشه .
به امید بارسا همیشگی
یکی از لذت بخش ترین بازی های زندگیم همون بازی بایرن بود ، بعد یکه تازی بایرن و بردهای پرگل این تیم تو بوندسلیگا هیچ کس باور نداشت بارسا بتونه با نتیجه خیره کننده 3-0 بایرن رو تو نیوکمپ در هم بکوبه و مسی نابغه اون بازی بود . همه اون گل چیپ به نویر یادشون هست . مسی اینقدر خوب بوده که هیچ کدوم از طرفدارا نمی تونه بازی های این 4-5 بازی اخیر رو تحمل کنن ، همیشه همه ناجی و گره گشای بارسا بوده .
مگه قبلا تیما جلوی بارسا اتوبوسی دفاع نمی کردن ، چطور بارسا تو نیم فصل اول همین فصل این جور تیما رو له می کرد ، با خلاقیت و هوش و سرعت msn
ایشالله امشب شب آشتی msn با هوادارا باشه

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
یکی از لذت بخش ترین بازی های زندگیم همون بازی بایرن بود ، بعد یکه تازی بایرن و بردهای پرگل این تیم تو بوندسلیگا هیچ کس باور نداشت بارسا بتونه با نتیجه خیره کننده 3-0 بایرن رو تو نیوکمپ در هم بکوبه و مسی نابغه اون بازی بود . همه اون گل چیپ به نویر یادشون هست . مسی اینقدر خوب بوده که هیچ کدوم از طرفدارا نمی تونه بازی های این 4-5 بازی اخیر رو تحمل کنن ، همیشه همه ناجی و گره گشای بارسا بوده .
مگه قبلا تیما جلوی بارسا اتوبوسی دفاع نمی کردن ، چطور بارسا تو نیم فصل اول همین فصل این جور تیما رو له می کرد ، با خلاقیت و هوش و سرعت msn
ایشالله امشب شب آشتی msn با هوادارا باشه
درسته و کاملا قبول دارم صحبت های شما رو .
اما در کل حرف من این هست که طرفداران بارسا اگر مسی چند بازی خوب بازی نکنه نباید بگن آقا باید بارسا مسی رو بفروشه و چند بازیکن جدید بخره و...
مسی برای بارسا خیلی کارها کرده که یک نمونش فصل همه دیدند و... و رییس بودن رو به نویر فهموند که کی رییس هست !
امیدوارم همیشه هودارا تیم رو حمایت کنن چه زمانی که میبره و چه زمانی که میبازه و...
اختصاصی / لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسلونا در 24 بازی برابر اتلتیکو مادرید به میدان رفته است . مسی موفق به زدن 25 گل به اتلتیکو مادرید شده است که 21 گل در لالیگا و 4 گل مربوط در کوپا دل ری می باشد .

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
یه سوال ذهنمو مشغول کرده : دی
کاربر عزیز lepkin چرا هیچ وقت پست نمی ذاره ؟ فقط لطف می کنه و از همه تشکر می کنه

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
تراشتگن , دنی آلوز , پیکه , ماسچرانو , جوردی آلبا , بوسکتس , راکیتیچ , اینیستا , مسی , نیمار و لوئیس سوارز

ترکیب امشب.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدایا این آلبا چی از جون ما میخواد
توپ ساده رو برداشته از کنج آورده تقدیم کرده. ماسکی و پیکه هم که همه جا هستند غیر اون شش قدم لعنتی خودمون.
یعنی واقعا احمق هستند اگر تابستون باز ماسکی و آلبا رو نگه دارند
ماسکی نود درصد هوایی ها رو میبازه. آلبا که من به بازده صفرش راضی ام فقط مثل کلاسیکو و این بازی منفی نزنه نمیخواد کاری کنه
امیدوارم یه تکونی بدن به خودشون بیخودی مفتی حذف نشیم

Last edited:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
بازم ترشتگن رو گل مقصر بود اگه رو خط دروازه بود توپو گرفته بود
آلبا هم که محرز پاس گل داد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بازم ترشتگن رو گل مقصر بود اگه رو خط دروازه بود توپو گرفته بود
آلبا هم که محرز پاس گل داد
تراشتگن خیلی کاری نمیتونست بکنه. ضربه سریع و محکم بود و از فاصله نزدیک

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
خدایا این آلبا چی از جون ما میخواد
توپ ساده رو برداشته از کنج آورده تقدیم کرده. ماسکی و پیکه هم که همه جا هستند غیر اون شش قدم لعنتی خودمون.
یعنی واقعا احمق هستند اگر تابستون باز ماسکی و آلبا رو نگه دارند
ماسکی نود درصد هوایی ها رو میبازه. آلبا که من به بازده صفرش راضی ام فقط مثل کلاسیکو و این بازی منفی نزنه نمیخواد کاری کنه
امیدوارم یه تکونی بدن به خودشون بیخودی مفتی حذف نشیم
این اتلتیکو الان تازه رسیده به چیزی که می خواست . با کولی بازی داور رو تحت تاثیر قرار دادن 3 صحنه کارت زرد داشت و نداد
واقعا اگه تیمی با این همه ستاره و هزینه توان زدن یه گل به تیم بدون مهاجم اتلتیکو رو نداشته باشه ، خیلی ضایعس
توکل به خدا می زنیم
مسییییییبیییی بیدار شوووووووو

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
تراشتگن خیلی کاری نمیتونست بکنه. ضربه سریع و محکم بود و از فاصله نزدیک
دقیقا ، همه غافلگیر شدن . قبلش خیلی محاسباتی و بی نقص توپ رو کنترل کردن و بازی رو اداره کردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو نیمه اول که بارسلونا حرف خاصی برای گفتن نداشته

اتلتیکو خوب مهار کرده بارسلون رو

یک گل هم زدند

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این اتلتیکو الان تازه رسیده به چیزی که می خواست . با کولی بازی داور رو تحت تاثیر قرار دادن 3 صحنه کارت زرد داشت و نداد
واقعا اگه تیمی با این همه ستاره و هزینه توان زدن یه گل به تیم بدون مهاجم اتلتیکو رو نداشته باشه ، خیلی ضایعس
توکل به خدا می زنیم
مسییییییبیییی بیدار شوووووووو
بازی سختیه. اتلتی بدون فوروارد هم باشه باز بهترین دفاع رو داره و میتونه دفاع کنه.
مسی هم درگیر مارتینو و پاناما شده همزمان
این بازی میتونه همه طوری بشه

ما با اختلاف ببریم یا اونها باز گل بزنن.
شب آبستن است اون هم نه ماهه تازه

بالا