• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر بازیکنی خوب و بد داره.
این طور که شما هم میگی نیست. بازیکن باهوش و خوبیه. انتظار مسی و نیمار ازش نداریم که.
پدرو ولی واقعا برای استفاده ای که ما میخواستیم ازش بهترین گزینه بود. متاسفانه میخواست و میخواد بیشتر بازی کنه و انریکه هم نمیتونه با ام اس ان زیاد سرشاخ بشه
از موقعی که بحثش جدی شد خیلی کنجکاو بودم ببینم کارش در چه حدیه ، ولی اتفاقا به نظر من ما باید انتظار بالا از خرید هامون داشته باشیم ، شما بگو دبروین (که فصل قبل میشد خریدش) ببین کسی میتونه روش حرفی بزنه ؟!
نولیتو و این دار و دسته بازیکنهایی که معرفی میکنن بجای اینکه به تیم کمک کنن ، بارسلونا باید به اونها کمک کنه ، بالاخره باید تو یکی دو مهارت ، تاپ باشن ، نه اینکه تو همه چیز معمولی و نهایتا خوب باشن ، دیگه از تیو بدتر که نداریم :دی ، حداقل تو سرعت حرف برای گفتن داشت .
با این بازیکنها مشکلات رو به رشد ما دوا نمیشه ، اصلا مگه آردا بد بازیکنیه ؟ مگه میشه تو اتلتیکوی سیمئونه کسی باشه ولی بد باشه ولی باید دید اونجا مکملهاش چی بودن و برای چه کاری استفاده میشده و اینجا قراره برای چه کاری استفاده بشه .
مثال بارز دلبوسکه امشب 3 ..4 تا بازیکن مثل هم گذاشته بود تو زمین و تیمش رسما قفل بود . باید دید هدف از بکارگیری بازیکن چیه ، هافبک جنگنده ، هافیک پاسور ، هافبک دفاعی ، مهاجم سرزن ، باید هدف معلوم بشه بعد خرید کرد ،
آردا قرار بود چه کاری برای ما انجام بده ؟ یا نولیتو قراره جای کدوم بازیکن بیاد ؟
الان با رفتن پپ تیاگو رو هم میشه راحت تر برگردوند که بعد کوتینیو بهترین کسیه که میتونه جانشین اینیستا بشه ، بازیش سرعتی تر و خیلی بهتر شده ، حتی سیلوای 30 ساله و کازورلای همیشه مصدوم هم بهتر از نولیتو هستن . وراتی هم که میدونیم نه اینا عرضه خریدش رو دارن و نه شیخ فروشنده هست . حداقل کار اینجاست که به رافینیا بازی بدیم که خودی نشون بده اما رافینیا با راکیتیچ تعویض میشه !!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
محسن جان دی بروین چهار برابر نولیتو بابتش پول دادن. حالا اصلا فرض من اومدی خریدیش. کجا بازیش میدی. منار دزدیده و چاه نکنده میشه.
نولیتو بعد از مسی بیشترین شروع کننده حملات در لالیگا بود قبل از مصدومیت. میتونی اگر مسی یا نیمار مصدوم شدن به جاش بهش بازی بدی و انتظار بهتری از مونیر یا... داشته باشی
کاری که پدرو داشت برامون با کیفیت خوبی انجام میداد.
آردا ولی اصلا مشخص نبود استراتژی خریدش چیه. فقط به درد بازیهای آسون میخوره و در بقیه موارد سرعت کمش باعث میشه به شدت ناسازگار باشه با سبک بارسا.
الان کوکه هم بیاد بارسا میشه همین.
غیر از این ها بحث حقوق هم هست. نمیشه به این همه ستاره گرون حقوق بالا داد.
من سرجمع خرید خوبی میبینمش و بودش به از نبودشه. انتظارم هم ازش اینه در نبود مسی و نیمار کسی باشه که گریه مون رو در نیاره.
کوتینیو ولی خب عالیه. آچار فرانسه میشه برامون

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این نولیتو بازیکن کمی از متوسط چند درصد بالاتر هست . بدرد بارسا نمیخوره
خریدش اشتباهه . اگر قرار باشه این خریدو انجام بدن خب برن حاتم بن عرفا رو مجانی بخرن
در اخر بگم تنها دو تا مدیر تو جهان دیدم مثل ادم خرید انجام دادن و تیم رو درست اداره کردن . یکی مال یووه و دیگری بایرن . جدا این دو تا عالین (شاید چندین دفه اینو گفتم ) ادم حال میکن با بهترین قیمت خرید فروش میکنندذ و با برنامه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کوتاه از نقل و انتقالات فوتبال اروپا ( ۴ خبر )
1231411gettyimages-5313824761465835887.jpg

اختصاصی / وب سایت بین المللی گل اقدام به انتشار جدیدترین شایعات در زمینه ی نقل و انتقالات فوتبال اروپا میکند . در ادامه همراه ما باشید .

موافقت اومتیتی برای پیوستن به بارسلونا

ساموئل اومتیتی با پیوستن به بارسلونا موافقت کرده است . این مدافع لیون در حال مذاکره با قهرمان اسپانیا است و انتظار میرود هزینه ی انتقال 30 میلیون یورو باشد .

Source: Le Dauphine

فابیو تاوارز مورد علاقه ی منچستر و بارسلونا

منچستر یونایتد و بارسلونا برای جذب مدافع موناکو وارد رقابت با ناپولی شده اند . هر سه باشگاه این مدافع جوان را برای تقویت دفاع خود میخواهند .

Source: gianlucadimarzio.com

تلاش گالاتاسرای برای جذب والنسیا

باشگاه ترکیه ای گالاتاسرای قصد دارد این هفته شروع به مذاکره با منچستر یونایتد برای بستن قرارداد با آنتونیا والنسیا وینگر این تیم نماید .

Source: Fanatik

رم به دنبال ویجنالدوم

باشگاه رم در پی فروش میرالم پیانیچ به یوونتوس قصد دارد تا جورجینیو ویجنالدوم هافبک نیوکاسل یونایند را جذب کند .

Source: Gazzetta dello Sport

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
مدافع جوان ساوتهمپتون جایگزین دنی آلوز میشود !
1231411cedric-soares-esta-eurocopa-14658169714211465824300.jpg

اختصاصی / سدریک سوارس بازیکن باشگاه ساوت همپتون انگلیس مورد علاقه ی بارسلونا است .
بر اساس گزارش اسپورت این بازیکن پرتغالی که در رقابت های یورو 2016 نیز حضور دارد مورد توجه مسئولان بارسلونا قرار گرفته است . سدریک در حال حاضر برای ساوت همپتون در لیگ برتر جزیره بازی میکند .

مجله ی " فور فور تو " در همین رابطه با سدریک مصاحبه کرد :
حالا تمرکز من بر روی یورو است با این حال همیشه لینک شدن یک بازیکن به باشگاه های بزرگ و علاقه مندی آنها جالب است

cedric-soares-crest148-2498912_478x359.jpg

سدریک یک سال پیش از اسپورتینگ لیسبون به باشگاه ساوت همپتون پیوست . فصل گذشته او نزدیک به رسیدن به توافق با بارسلونا قرار داشت اما در نهایت این اتفاق روی نداد .
حالا که دنی آلوز رفته است این بازیکن پرتغالی مجددا مورد توجه قرار گرفته است .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در اخر بگم تنها دو تا مدیر تو جهان دیدم مثل ادم خرید انجام دادن و تیم رو درست اداره کردن . یکی مال یووه و دیگری بایرن . جدا این دو تا عالین (شاید چندین دفه اینو گفتم ) ادم حال میکن با بهترین قیمت خرید فروش میکنندذ و با برنامه
چلسی فراموش نشه ، خرید و فروش هاشون عالیه ، این چند ساله اگه بهترین نباشن جزو بهترینهان ، درست موقعی که بازیکن داره افت میکنه با بهترین قیمت میفروشن .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این مرتنز بلژیک چقدر خوبه، کاندروا هم بازیکن بدی به نظر نمیرسه هی به بارسا لینکش میکردن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مارکا هم اعلام کرد لموس با رئال مادرید به توافق نهایی رسید...
پیانیچ هم که رفت یووه، شاهکار خرید های فرناندز توران و ویدال بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خب عمو بلاتر اذعان کرد که تو یکی از رقابتهای اروپایی (که 99% چمپیون هست) با سرد و گرم کردن گوی ها مشخص بوده چه قرعه ای در میاد !! :)
مطمئن باش تهش مشخصه میشه چیا انجام شده
وقتی میان به تیم های رقیب پیشنهاد میدن بارسا رو متوقف کنید پاداش میگیرید شک نکن واسه کارهای دیگه هم از این شیتیل ها میدن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مطمئن باش تهش مشخصه میشه چیا انجام شده
وقتی میان به تیم های رقیب پیشنهاد میدن بارسا رو متوقف کنید پاداش میگیرید شک نکن واسه کارهای دیگه هم از این شیتیل ها میدن
الان گفته یه تیم ایتالیایی این کار رو انجام داده ولی خب بقول تو به جاهای خوب داستان هم میرسیم ...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
الان گفته یه تیم ایتالیایی این کار رو انجام داده ولی خب بقول تو به جاهای خوب داستان هم میرسیم ...
اون همه قرعه آسون بی تعجب هم نیست. روش های تقلب هم هزاران عدده. اکثرا هم برگرفته از تقلب های کازینویی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نولیتو هم طبق اعلام روزنامه ها کارش با سیتی تموم شده ست. لاپورتا هم نظر بدی نداده که مدیران بارسا استعفا بدن. بنظرم با این گند زدن در خرید و فروش بازیکن و جریمه نیمار درخواست عجیبی نیست
امروز صحبت از gabriel jesus بود که بارسا تقریبا خریداریش کرده. رفتم یکی دوتا از بهترین حرکاتش رو دیدم. درسته گابریل باربوسا شم گلزنی خیلی عالی و بهتر از این داره اما این گابرین خسوس از اون دسته بازیکن هاییه که میتونه توپ رو از وسط زمین برداره همه رو دریبل بزنه و بزنه توی گل.
تسلطش روی توپ فوق العاده ست. توی 19 سالگی واقعا فوق العادست. منو یاد شاعر فوتبال توی این سن و سال میاندازه.
کلا بازیکن کاملی به نظر میرسه. 100 درصد ارزش خرید داره. حتما گلچین حرکاتش رو ببینید. قدرت حمل توپش فوق العاده ست

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نولیتو هم طبق اعلام روزنامه ها کارش با سیتی تموم شده ست. لاپورتا هم نظر بدی نداده که مدیران بارسا استعفا بدن. بنظرم با این گند زدن در خرید و فروش بازیکن و جریمه نیمار درخواست عجیبی نیست
امروز صحبت از gabriel jesus بود که بارسا تقریبا خریداریش کرده. رفتم یکی دوتا از بهترین حرکاتش رو دیدم. درسته گابریل باربوسا شم گلزنی خیلی عالی و بهتر از این داره اما این گابرین خسوس از اون دسته بازیکن هاییه که میتونه توپ رو از وسط زمین برداره همه رو دریبل بزنه و بزنه توی گل.
تسلطش روی توپ فوق العاده ست. توی 19 سالگی واقعا فوق العادست. منو یاد شاعر فوتبال توی این سن و سال میاندازه.
کلا بازیکن کاملی به نظر میرسه. 100 درصد ارزش خرید داره. حتما گلچین حرکاتش رو ببینید. قدرت حمل توپش فوق العاده ست
چه عجب پس دارند یه حرکتی می زنند.
ولی خرید گابی باربوسا واجبه. شدیدا از نخریدنش و استفاده نکردن از حق خریدش پشیمون میشن

mobinbet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من تازه عزو شودم خاستم عرز ادب کنم،:general601:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
براوو هم دیشب حسابی کوپا رو آباد کرده دوتا گل بد خورده.
بازی کریس رو دیدید دیشب.
به جرات میشه گفت کریس این فصل در اکثر ناکامی تیم هاش نقش اول رو داشته.
حتی فینال سی ال هم به پنالتی کشیده شدنش زیر سر گل نزدن هاش بود.
کل کارنامه فصلش اگر یک مشت گل بی ارزشش به تیم های دهم به پایین رو کنار بگذارید یک تک گل به بارسا بود روی اشتباه شدید براوو و دنی و بازی برگشت ولفسبورگ.
یعنی در بقیه موارد میشه گفت اساسی به قهرمانی ما کمک کرده.
همین دیشب هم بهترین موقعیت های پرتغال رو به باد داد.
نمیگم بازیکن بدیه ولی این ادعاها که میگن بهترینه واقعا از سر بی سوادیه و موج سواریه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آقا مثل اینکه کوتینیو راهش منتهی شده به تیم خلیفه یا بارسا ! یکی از این دو تا .
کلوپ هم یه جوری در موردش حرف زده که احتمال جداییش هست ، خودم دوست ندارم لیورپول ضعیف بشه ولی اگه رفتنیه کاش بگیرنش .
کلوپ تو یه قسمت از حرف هاش گفته تنها بازیکنی که میشه در ازاش 40 م پوند طلب کرد کوتی هست !!!! :general707: بشر تو بگو 60 تا باز هم برامون میصرفه ، وقتی پوگبا 100 م دلار قیمت میگذارن کوتی با این قیمت مفته :general703:
تر اشتگن اشتباه نکنم گلر دوم آلمان شده و روی نیمکت دیدم میشینه ، خوب داره جاشو باز میکنه ، کاش اضافه کاری رو بگذاره کنار و به راه راست هدایت بشه :دی

اگه بقیه در سطح من بودن الان صدر جدول بودیم ،
من بهترین بازیکن 20 سال اخیر فوتبال دنیا هستم ،
... ادامه دارد .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آقا مثل اینکه کوتینیو راهش منتهی شده به تیم خلیفه یا بارسا ! یکی از این دو تا .
کلوپ هم یه جوری در موردش حرف زده که احتمال جداییش هست ، خودم دوست ندارم لیورپول ضعیف بشه ولی اگه رفتنیه کاش بگیرنش .
کلوپ تو یه قسمت از حرف هاش گفته تنها بازیکنی که میشه در ازاش 40 م پوند طلب کرد کوتی هست !!!! :general707: بشر تو بگو 60 تا باز هم برامون میصرفه ، وقتی پوگبا 100 م دلار قیمت میگذارن کوتی با این قیمت مفته :general703:
تر اشتگن اشتباه نکنم گلر دوم آلمان شده و روی نیمکت دیدم میشینه ، خوب داره جاشو باز میکنه ، کاش اضافه کاری رو بگذاره کنار و به راه راست هدایت بشه :دی

اگه بقیه در سطح من بودن الان صدر جدول بودیم ،
من بهترین بازیکن 20 سال اخیر فوتبال دنیا هستم ،
... ادامه دارد .

.
چهل پنجاه تا براش مفته
البته بعید بدونم این همه هنرمند باشیم به این قیمتا بخریمش.
در هر حال خریدنش به هر قیمتی خوبه. فوق العاده ست. حتی از دی بروین هم به نظرم بیشتر به درد ما میخوره جون به تنهایی میزنه به قلب دشمن بعثی و خوابش نمیبره توی زمین. تحرک تیم برای حملات سریع بیشتر میشه. شوت زن خوبیه. کلا آچار فرانسه مون میشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
به تنهایی میزنه به قلب دشمن بعثی
:دی
ضربات کات داخل پا به زاویه مخالف رو عالی و استادانه میزنه ، این نوع شوتها رو کاملا شگرد داره . تو یک و دو های سریع و پیدا کردن زوایای کور هم استعداد خوبی داره ، ترکیبی از ژاوی و اینیستا .
دوستیش با نیمار و همبازی بودنش با سوارز امتیاز بزرگیه ، سخته که باور کنم بره پیش خلیفه ، به خلقیاتش پول پرستی نمیخوره .
برزیل هم حذف شد ، باید دست بجنبونن ، فکر نکنم مثل سیلوا و مارکینیوس و نولیتو و لوییز ، اهل کش دادن و دبه کردن باشه .
ما هر چی بازیکن آمریکای جنوبی گرفتیم ضرر نکردیم بخصوص بازیکن خط حمله ، اصلا تو ژنشون تلاش و تکنیک و هنر موج میزنه .

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در ادامه ترواشات ذهنی بعضی بی جنبه ها که خودشون رو بهترین بازیکن دنیا میدونند استاد علیفر هم خودش رو مطرح ترین چهره فوتبال ایران دونسته. البته بیراه هم نیست خیلی. وقتی ملانصرالدین و محمود آمدی نژاد هم معروفترین های عرصه جوکری و فکاهی هستند چرا شما نتونی آقای سرهنگ.

این کانته قشنگ داره نشون میده چرا لستر امسال قهرمان شد. در کنار واردی و محرز این بشر 12 سیلندر انصافا نقش داشته قطعا
پایه هم ماشاالله هم پاس فانتزی میده. هم شوت میزنه. هم ارسال میکنه. هم میجنگه
خیلی عالیه. خوش به حال جیب وستهام و لستر امسال
ژیرو هم قشنگ نشون داد چرا ونگر نباید قهرمان بشه و نمیشه. گریزمان هم نشون داد فوروارد چطور باید سرش رو بچرخونه زیر توپ

بالا