*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
اونکه اره الان چندین ساله این روله کاره یا ارزون یا مفت!!!!!!!!!!کلا ارزون فروختن مال ماست ، زوبی و فرناندز هم نداره تو ژنمونه ....
اونکه اره الان چندین ساله این روله کاره یا ارزون یا مفت!!!!!!!!!!کلا ارزون فروختن مال ماست ، زوبی و فرناندز هم نداره تو ژنمونه ....
اینکه میگن چون زحمت کشیده از اون حرفهای مفت روزگاره.قبل از همه ی این اتفاقات بارسا میخواست با براوو تمدید کنه. تا اینکه اون جریانات اعتراض اینا پیش اومد .بعدش براوو با مسولان نشست کرد خبری درز نکرد جز اینکه بعد از یک روز شایعه های سیتی اومد.
فرناندز تو مصاحبش گفت کسی به براوو نگفت ک جایگاهش از دست میده !(یعنی اینکه خودش تصمیم گرفته بود بره ) . بعد بارسا دیده نمیتونه تمدید کنه و طبق درخواست براوو ک خواست بره . بارسا یکمی تو معامله انتقال به سیتی سبک گرفت (مسولان گفتن به پاس قدردانی از این چند سال ک براوو برایه تیم زحمت کشیده .برایه رفتنش اسون میگیره!!) . اینطور شد ک اون مبلغ و رفتنش ..
مرسی ، یادش بخیر من عاشق بازیش بودم ...اینیستا فاش کرد؛ شوخی باورنکردنی رونالدینیو با بازیکنان بارسلونا در آستانه الکلاسیکو !
رونالدینیو که محبوبیتی خارق العاده در میان هواداران فوتبال و به خصوص کاتالانها دارد، سالها پیش و هنگامی که در اوج دوران بازیگری خود قرار داشته، طی یک حرکت رونالدینیویی، در آستانه الکلاسیکوی سال 2005 با یک شوخی جالب، همتیمیهای خود را مورد امتحان قرار داده است.
شرح این داستان که در کتاب اینیستا آمده بدین گونه است:
چند روز قبل از الکلاسیکو، دینیو، شبانه با من تماس گرفت. تلفن را برداشتم و او به من گفت: «آندرس، میدانم ساعت 3 صبح است اما میخواهم به یک چیز اعتراف کنم. ماه ژوئن بارسا را ترک خواهم کرد. برادرم با رئال مادرید توافق کرده و رقم پیشنهادی آنها به حدی زیاد بود که من نمیتوانستم آن را رد کنم. تو جوانی. قطعا تصمیم من را درک میکنی. اما خواهش میکنم به بازیکنان یا اعضای باشگاه چیزی در این باره نگو. به من خیانت نکن. من بیش از هر کسی به تو اعتماد دارم. شب بخیر آندرس.»
او به من فرصت حرف زدن نداد و فورا تماس را قطع کرد. روز بعد در کمپ تمرینی،جوی سنگین حکمفرما بود. سکوت مطلق تمام زمین تمرین را فرا گرفته بود. وقتی دینیو آمد، همه جور دیگری با او احوالپرسی میکردند. مثل همیشه نبود.
روز بازی با رئال که رسید - 19 نوامبر 2005 - پیش از بازی و در رختکن رونالدینیو رو به ما کرد و گفت: «بچهها، امروز بازی بسیار مهمی داریم. آنها قوی هستند اما طی روزهای اخیر فهمیدم که ما مانند یک خانواده هستیم. من شبانه به تک تک شما زنگ زدم و گفتم در ماه ژوئن بارسا را ترک می کنم.با این حال، هیچکدام از شما حرفی نزدید. اینجا بود که فهمیدم ما حاضریم در درون خود رنج بکشیم اما به یکدیگر خیانت نکنیم. من سالها در بارسا خواهم بود... حالا بیایید برویم به بازیکنان رئال مادرید درس فوتبال بدهیم.
اتفاقات آن بازی هنوز هم در اذهان مانده است. رونالدینیو چنان خوش درخشید که حتی هواداران متعصب رئال نیز در سانتیاگو برنابئو ایستاده او را تشویق کردند.
,
فک کنم این خبر اشتباههاینیستا فاش کرد؛ شوخی باورنکردنی رونالدینیو با بازیکنان بارسلونا در آستانه الکلاسیکو !
رونالدینیو که محبوبیتی خارق العاده در میان هواداران فوتبال و به خصوص کاتالانها دارد، سالها پیش و هنگامی که در اوج دوران بازیگری خود قرار داشته، طی یک حرکت رونالدینیویی، در آستانه الکلاسیکوی سال 2005 با یک شوخی جالب، همتیمیهای خود را مورد امتحان قرار داده است.
شرح این داستان که در کتاب اینیستا آمده بدین گونه است:
چند روز قبل از الکلاسیکو، دینیو، شبانه با من تماس گرفت. تلفن را برداشتم و او به من گفت: «آندرس، میدانم ساعت 3 صبح است اما میخواهم به یک چیز اعتراف کنم. ماه ژوئن بارسا را ترک خواهم کرد. برادرم با رئال مادرید توافق کرده و رقم پیشنهادی آنها به حدی زیاد بود که من نمیتوانستم آن را رد کنم. تو جوانی. قطعا تصمیم من را درک میکنی. اما خواهش میکنم به بازیکنان یا اعضای باشگاه چیزی در این باره نگو. به من خیانت نکن. من بیش از هر کسی به تو اعتماد دارم. شب بخیر آندرس.»
او به من فرصت حرف زدن نداد و فورا تماس را قطع کرد. روز بعد در کمپ تمرینی،جوی سنگین حکمفرما بود. سکوت مطلق تمام زمین تمرین را فرا گرفته بود. وقتی دینیو آمد، همه جور دیگری با او احوالپرسی میکردند. مثل همیشه نبود.
روز بازی با رئال که رسید - 19 نوامبر 2005 - پیش از بازی و در رختکن رونالدینیو رو به ما کرد و گفت: «بچهها، امروز بازی بسیار مهمی داریم. آنها قوی هستند اما طی روزهای اخیر فهمیدم که ما مانند یک خانواده هستیم. من شبانه به تک تک شما زنگ زدم و گفتم در ماه ژوئن بارسا را ترک می کنم.با این حال، هیچکدام از شما حرفی نزدید. اینجا بود که فهمیدم ما حاضریم در درون خود رنج بکشیم اما به یکدیگر خیانت نکنیم. من سالها در بارسا خواهم بود... حالا بیایید برویم به بازیکنان رئال مادرید درس فوتبال بدهیم.
اتفاقات آن بازی هنوز هم در اذهان مانده است. رونالدینیو چنان خوش درخشید که حتی هواداران متعصب رئال نیز در سانتیاگو برنابئو ایستاده او را تشویق کردند.
,
مگه یکماه نیست ؟!خدا رو شکر مسی خیلی مصدوم نیست.امیدوارم مزمن نشه براش .
فک کنم این خبر اشتباهه
اگه تکذیبی در کار باشه گل بروزتر و معتبرتر هست تا طرفداری !
بله کاملا جدیهمصدومیت مسی جدیه؟
شنیدی میگن از هول حلیم افتاد تو دیگ ؟!مارک بازم مصدوم شد!
ای وای بر دخیا بدبخت شد رفت ، ای وای اوبامیانگ ، ای وای لواندوفسکی ....محرومیت نقل انتقالات
جدا خیلی بدشانسهشنیدی میگن از هول حلیم افتاد تو دیگ ؟!
هر چی تو تمرینات نگاه میکنه براوویی نیست :دی
بدون آگوئرو و تو بازی دوم خیلی کار مربی سخته هر چند طرف مقابل هم شرایط تقریبا مشابه .فردا هم بازی سال لیگ برتر رو داریم
مونیر هم به والنسیا رفت برای یک فصل قرضی با بند خرید 12 میلیونی در پایان فصل
ترکیب تیم هم نهایی شد دیگه
ترکیب اصلی مون در دروازه تغییر کرده به صورت اساسی و امیدوار باشیم مارک از پسش بر بیاد
دفاع با رفتن آلوز قطعا شرایط پرریسک تری داریم .با اومدن اومتیتی و دینه و برزیلی مشکی جوونمون و حفظ پیکه و ماسکی و آلبا وضعیت تا حدی بالانس شده.
هافبک قطعا بهتری داریم چون هم بازیکن از دست ندادیم هم با اومدن دنیس و گومز و شرایط بهتر آردا و آمادگی خوب و فرم عالی راکی و بوسکتس وضعیت قطعا بهتر شده
خط حمله هم با اومدن آلکاسر قطعا تقویت شده
بریم به سوی چند تا جام خوب در پایان فصل و لذت بردن از دیدن بازی هجومی تیم
آلکاسر رو به نظرم چند سال پیش در اول جوونیش پپ میخواستش
مونیر هم به والنسیا رفت برای یک فصل قرضی با بند خرید 12 میلیونی در پایان فصل
ترکیب تیم هم نهایی شد دیگه
ترکیب اصلی مون در دروازه تغییر کرده به صورت اساسی و امیدوار باشیم مارک از پسش بر بیاد
دفاع با رفتن آلوز قطعا شرایط پرریسک تری داریم .با اومدن اومتیتی و دینه و برزیلی مشکی جوونمون و حفظ پیکه و ماسکی و آلبا وضعیت تا حدی بالانس شده.
هافبک قطعا بهتری داریم چون هم بازیکن از دست ندادیم هم با اومدن دنیس و گومز و شرایط بهتر آردا و آمادگی خوب و فرم عالی راکی و بوسکتس وضعیت قطعا بهتر شده
خط حمله هم با اومدن آلکاسر قطعا تقویت شده
بریم به سوی چند تا جام خوب در پایان فصل و لذت بردن از دیدن بازی هجومی تیم
آلکاسر رو به نظرم چند سال پیش در اول جوونیش پپ میخواستش