• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
قبل از همه ی این اتفاقات بارسا میخواست با براوو تمدید کنه. تا اینکه اون جریانات اعتراض اینا پیش اومد .بعدش براوو با مسولان نشست کرد خبری درز نکرد جز اینکه بعد از یک روز شایعه های سیتی اومد.
فرناندز تو مصاحبش گفت کسی به براوو نگفت ک جایگاهش از دست میده !(یعنی اینکه خودش تصمیم گرفته بود بره ) . بعد بارسا دیده نمیتونه تمدید کنه و طبق درخواست براوو ک خواست بره . بارسا یکمی تو معامله انتقال به سیتی سبک گرفت (مسولان گفتن به پاس قدردانی از این چند سال ک براوو برایه تیم زحمت کشیده .برایه رفتنش اسون میگیره!!) . اینطور شد ک اون مبلغ و رفتنش ..
اینکه میگن چون زحمت کشیده از اون حرفهای مفت روزگاره.
در مورد ویا و ریوالدو و...
الان پوگبا زحمت نکشیده برای یووه؟
خب به جاش حقوق عالی گرفته. بارسا به براوو ابرو داد و فرصت دیده شدن یا براوو به بارسا؟؟
کلا دید تجاری داشتن هم لازمه کار باشگاه داریه وگرنه بدهی ها زیاد میشه.

iman0013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
85
براوو میخواست تو اروپا بازی کنه واسه همین رفت سیتی.دلیل دیگه ای نمیبینم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اینیستا فاش کرد؛ شوخی باورنکردنی رونالدینیو با بازیکنان بارسلونا در آستانه ال‌کلاسیکو !

رونالدینیو که محبوبیتی خارق العاده در میان هواداران فوتبال و به خصوص کاتالان‌ها دارد، سال‌ها پیش و هنگامی که در اوج دوران بازیگری خود قرار داشته، طی یک حرکت رونالدینیویی، در آستانه ال‌کلاسیکوی سال 2005 با یک شوخی جالب، هم‌تیمی‌های خود را مورد امتحان قرار داده است.

شرح این داستان که در کتاب اینیستا آمده بدین گونه است:
چند روز قبل از ال‌کلاسیکو، دینیو، شبانه با من تماس گرفت. تلفن را برداشتم و او به من گفت: «آندرس، میدانم ساعت 3 صبح است اما میخواهم به یک چیز اعتراف کنم. ماه ژوئن بارسا را ترک خواهم کرد. برادرم با رئال مادرید توافق کرده و رقم پیشنهادی آن‌ها به حدی زیاد بود که من نمی‌توانستم آن را رد کنم. تو جوانی. قطعا تصمیم من را درک می‌کنی. اما خواهش می‌کنم به بازیکنان یا اعضای باشگاه چیزی در این باره نگو. به من خیانت نکن. من بیش از هر کسی به تو اعتماد دارم. شب بخیر آندرس.»

او به من فرصت حرف زدن نداد و فورا تماس را قطع کرد. روز بعد در کمپ تمرینی،جوی سنگین حکم‌فرما بود. سکوت مطلق تمام زمین تمرین را فرا گرفته بود. وقتی دینیو آمد، همه جور دیگری با او احوال‌پرسی می‌کردند. مثل همیشه نبود.

روز بازی با رئال که رسید - 19 نوامبر 2005 - پیش از بازی و در رختکن رونالدینیو رو به ما کرد و گفت: «بچه‌ها، امروز بازی بسیار مهمی داریم. آن‌ها قوی هستند اما طی روزهای اخیر فهمیدم که ما مانند یک خانواده هستیم. من شبانه به تک تک شما زنگ زدم و گفتم در ماه ژوئن بارسا را ترک می کنم.با این حال، هیچ‌کدام از شما حرفی نزدید. اینجا بود که فهمیدم ما حاضریم در درون خود رنج بکشیم اما به یکدیگر خیانت نکنیم. من سال‌ها در بارسا خواهم بود... حالا بیایید برویم به بازیکنان رئال مادرید درس فوتبال بدهیم.

اتفاقات آن بازی هنوز هم در اذهان مانده است. رونالدینیو چنان خوش درخشید که حتی هواداران متعصب رئال نیز در سانتیاگو برنابئو ایستاده او را تشویق کردند.

,

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
اینیستا فاش کرد؛ شوخی باورنکردنی رونالدینیو با بازیکنان بارسلونا در آستانه ال‌کلاسیکو !

رونالدینیو که محبوبیتی خارق العاده در میان هواداران فوتبال و به خصوص کاتالان‌ها دارد، سال‌ها پیش و هنگامی که در اوج دوران بازیگری خود قرار داشته، طی یک حرکت رونالدینیویی، در آستانه ال‌کلاسیکوی سال 2005 با یک شوخی جالب، هم‌تیمی‌های خود را مورد امتحان قرار داده است.

چند روز قبل از ال‌کلاسیکو، دینیو، شبانه با من تماس گرفت. تلفن را برداشتم و او به من گفت: «آندرس، میدانم ساعت 3 صبح است اما میخواهم به یک چیز اعتراف کنم. ماه ژوئن بارسا را ترک خواهم کرد. برادرم با رئال مادرید توافق کرده و رقم پیشنهادی آن‌ها به حدی زیاد بود که من نمی‌توانستم آن را رد کنم. تو جوانی. قطعا تصمیم من را درک می‌کنی. اما خواهش می‌کنم به بازیکنان یا اعضای باشگاه چیزی در این باره نگو. به من خیانت نکن. من بیش از هر کسی به تو اعتماد دارم. شب بخیر آندرس.»

او به من فرصت حرف زدن نداد و فورا تماس را قطع کرد. روز بعد در کمپ تمرینی،جوی سنگین حکم‌فرما بود. سکوت مطلق تمام زمین تمرین را فرا گرفته بود. وقتی دینیو آمد، همه جور دیگری با او احوال‌پرسی می‌کردند. مثل همیشه نبود.

روز بازی با رئال که رسید - 19 نوامبر 2005 - پیش از بازی و در رختکن رونالدینیو رو به ما کرد و گفت: «بچه‌ها، امروز بازی بسیار مهمی داریم. آن‌ها قوی هستند اما طی روزهای اخیر فهمیدم که ما مانند یک خانواده هستیم. من شبانه به تک تک شما زنگ زدم و گفتم در ماه ژوئن بارسا را ترک می کنم.با این حال، هیچ‌کدام از شما حرفی نزدید. اینجا بود که فهمیدم ما حاضریم در درون خود رنج بکشیم اما به یکدیگر خیانت نکنیم. من سال‌ها در بارسا خواهم بود... حالا بیایید برویم به بازیکنان رئال مادرید درس فوتبال بدهیم.

اتفاقات آن بازی هنوز هم در اذهان مانده است. رونالدینیو چنان خوش درخشید که حتی هواداران متعصب رئال نیز در سانتیاگو برنابئو ایستاده او را تشویق کردند.

,
مرسی ، یادش بخیر من عاشق بازیش بودم ...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خدا رو شکر مسی خیلی مصدوم نیست.امیدوارم مزمن نشه براش .
بازی هم بازی سختی نیست روی کاغذ و میشه بهش استراحت داد و فشار بیخود بهش وارد نکرد.
آمار ملی نیمار هم کماکان داره پرواز می کنه.با این سن کم آمار وحشتناک فوق العاده ای داره این بشر

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

,
فک کنم این خبر اشتباهه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

star. s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این فرناندز چرا جوگیر شده ، مگه چه کار بزرگی کرده که اینطور مصاحبه میکنه ؟
خرید دینیه یا اوومتیتی یا نخریدن مدافع راست یا جانشین شایسته برای اینیستا افتخار داره ؟
بش میگن چرا براوو رو 18 تا فروختی میگه چون سال دیگه رایگان میشد !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ای گندت بزنه حی این بشر چرا اینقدر بدشانسه!!!!!تا حالا ندیدم اینقدر یه دروازبان مصدوم بشه!!!!!
مارک بازم مصدوم شد!امروز تو تمرینات . فردا هم تو بازی نیست
فردا احتمال بسیار زیاد سیلسن اولین بازیشو واسه بارسا انجام میده .
هر چه زودتر باید مارک خوب بشه .یه جورایی از بودن سیلسن ترس دارم! این بشر سوتی زن قهاریه چند بازی ازش دیدم م
فردا سوارز نیستش .ب احتمال زیاد الکاسر تو بازی هست . نیمار هم اضافه شد به تیم ک خبر خوبیه

----------
محرومیت نقل انتقالاتی هم تایید شد برای اون دوتیم!! جالب اینجاس ک همه چه پشتیبانی ازشون میکنند . ولی وقتی بارسا محروم شد همه از دم ضد این تیم بودن :general602::general602::general602::general602:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
شنیدی میگن از هول حلیم افتاد تو دیگ ؟!
هر چی تو تمرینات نگاه میکنه براوویی نیست :دی
:D جدا خیلی بدشانسه
لامصب 3 بازی نیستش:general507::general710::general509: (الاوس- سلتیک -لگانس)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
هفتاد دقیقه از بازی بایرن گذشته هنوز یک موقعیت درست نداشتند.
ببینیم آخر فصل حسرت پپ رو میخورند یا نه
فردا هم بازی سال لیگ برتر رو داریم بین پپ و مورینیو. رسما موندم طرفداری کی باشم. باید اعلام بی طرفی کنم که منجر به خود درگیری نشهD:

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مونیر هم به والنسیا رفت برای یک فصل قرضی با بند خرید 12 میلیونی در پایان فصل
ترکیب تیم هم نهایی شد دیگه
ترکیب اصلی مون در دروازه تغییر کرده به صورت اساسی و امیدوار باشیم مارک از پسش بر بیاد
دفاع با رفتن آلوز قطعا شرایط پرریسک تری داریم .با اومدن اومتیتی و دینه و برزیلی مشکی جوونمون و حفظ پیکه و ماسکی و آلبا وضعیت تا حدی بالانس شده.
هافبک قطعا بهتری داریم چون هم بازیکن از دست ندادیم هم با اومدن دنیس و گومز و شرایط بهتر آردا و آمادگی خوب و فرم عالی راکی و بوسکتس وضعیت قطعا بهتر شده
خط حمله هم با اومدن آلکاسر قطعا تقویت شده
بریم به سوی چند تا جام خوب در پایان فصل و لذت بردن از دیدن بازی هجومی تیم
آلکاسر رو به نظرم چند سال پیش در اول جوونیش پپ میخواستش

مونیر هم به والنسیا رفت برای یک فصل قرضی با بند خرید 12 میلیونی در پایان فصل
ترکیب تیم هم نهایی شد دیگه
ترکیب اصلی مون در دروازه تغییر کرده به صورت اساسی و امیدوار باشیم مارک از پسش بر بیاد
دفاع با رفتن آلوز قطعا شرایط پرریسک تری داریم .با اومدن اومتیتی و دینه و برزیلی مشکی جوونمون و حفظ پیکه و ماسکی و آلبا وضعیت تا حدی بالانس شده.
هافبک قطعا بهتری داریم چون هم بازیکن از دست ندادیم هم با اومدن دنیس و گومز و شرایط بهتر آردا و آمادگی خوب و فرم عالی راکی و بوسکتس وضعیت قطعا بهتر شده
خط حمله هم با اومدن آلکاسر قطعا تقویت شده
بریم به سوی چند تا جام خوب در پایان فصل و لذت بردن از دیدن بازی هجومی تیم
آلکاسر رو به نظرم چند سال پیش در اول جوونیش پپ میخواستش

دوست عزیز حال شما خوبه ؟

_________________________________________ *

rakitic_1.png

تراشتگن، جرارد پیکه، سرجی روبرتو و آندره گومز غایبان امشب .
دروازه بان ها: سیلسن - ماسیپ
مدافعان: ماسکرانو - اومتیتی - متئو - ویدال - دینیه - آلبا
هافبک ها: بوسکتس - راکیتیچ - دنیس - اینیستا - رافینیا - توران
مهاجمان: مسی - سوارز - نیمار - آلکاسر
بارسلونا _ دپورتیوو آلاوز ساعت 23
روبرتو خوبه غایبه وگرنه اسمش تو لیست دروازه بانها بود .

.

بالا