یوونتوس خیلی بهتر از بارسا بودفقط مسی چه شانسی اورد خدا رو شکر برای بازی با ریال داریمش و چه اشکی میریخت این نیمار حیف شد که نرفتیم به نیمه نهایی
بعد این همه سال امیدوارم بوفون بتونه جام چمپیونز رو بالای سر ببره
برعکس چندسال قبلی امسال اصلا ناراحت نشدم بارسا حذف شدواقعاً دلم می خواد بوفون این بار این جام رو ببره. استحقاقش رو داره واقعاً.
سوارز هم که انگار جدیدا نیم سوز شده درست بازی نمی کنه
بازیکن خوبیه ولی همون طور که ما دیدیمش بقیه باشگاها هم هستن به این راحتیا نمیشه اوردش فعلا هم قصد جدایی ندارهسوارز از آژاکس و لیورپول این خصیصه رو داشته. یهویی میره توی لک. حالا یه وقتی توی بخش های کم اهمیت فصل یا مثل امسال توی بدترین قسمت ماجرا.
ایراد بعدیش هم تعداد خرابکاریهایشه. در بهترین حالت هم زیاد گل خراب می کنه.
امباپه رو بخرن به جاش. با 18 سال سن نه گل خراب می کنه نه بی تعادله. روی هر نوعی شکل بازی هم میشه روش حساب کرد. هم نوک بذارش هم توی
گوش.
بارسا باید مندی و امباپ رو از موناکو بخره. نخره دیوانه ست. الان روی دست مندی نداریم توی پست خودش. شوت زن. ارسال خوب. قدرت دفاعی عالی. همه چی تمومه واسه بارسا.
در اینکه عقل خرید ندارند اینها اگر کسی تردید داشته باشه خودش هم بی عقله.یه تفعلی به هافبک های آینده دار دنیا زدم ببینید چه جواهر هایی هست و ما گیر دادیم به وراتی همیشه مصدوم (البته خداییش خیلی خوبه)
اولیش
SANTIAGO ASCACIBAR، فقط بازیش رو ببینید این بشر ما فوق تصوره. سریع توپ گیر و دونده، هوش بسیار بالا، آرژانتینی و جوان
RODRIGO BENTANCUR اینم آرژانتینی و واقعا تکنیکیه، میتونه خیلی راحت جای بوسکتس رو پر کنه
و اما
LORENZO PELLEGRINI، بیست سالشه اما یه **** تمام عیار توی وسط زمینه. بازیش رو ببینید باورتون نمیشه 20 سالشه. چه استیل بازی فوق العاده ای داره. همین روند رو ادامه بده اسمش رو خیلی بیشتر خواهیم شنید.
نتیجه اخلاقی: به جای گومز و توران و این قبیل خرید های ریسکی پر هزینه میشه امثال این بازیکن های جوان رو با مبلغ خیلی پایین تر گرفت. بدون شک نتیجه بهتری هم خواهند داشت
این مطلب رو بخونید تا با چهره واقعی پنالدو اشنا بشید : اینجا
داداش نمیدونم چی میگی زندگی خصوصی ؟ یعنی یکی بیاد 10 نفر رو بکشه میشه زندگی خصوصی ؟ نباید اسمش گفته شه ؟ نباید مطرح شه ؟ تجاوز از کشتن هم بدتره مگه مسی مشکل مالیاتی داشت زندگی خصوصی بودش ؟ و در نهایت من نویسنده مطلب نیستم باید از اشپیگل شکایت کنی ادرسش رو هم میخوای بفرستم ؟چی کار به زندگی خصوصیش داری برادر؟ مگه مسئول حساب کتاب اخروی فوتبالیستها هستیم ما؟
اولاً هنوز اتهامه و اثبات نشده. بعدش هم اینجا تاپیک بارساست. حالا یه نظر فوتبالی در مورد تیم رقیب دادن و در کنارش یه حرفی زدن که فلانی چه می دونم گنده دماغه یه حرفیه و اینکه مستقیم یهداداش نمیدونم چی میگی زندگی خصوصی ؟ یعنی یکی بیاد 10 نفر رو بکشه میشه زندگی خصوصی ؟ نباید اسمش گفته شه ؟ نباید مطرح شه ؟ تجاوز از کشتن هم بدتره مگه مسی مشکل مالیاتی داشت زندگی خصوصی بودش ؟ و در نهایت من نویسنده مطلب نیستم باید از اشپیگل شکایت کنی ادرسش رو هم میخوای بفرستم ؟
مثلا سال قبل که بنزما اون کار رو با والبوئنا کردنش زندگی خصوصی بودش ؟ حتما تیم ملی فرانسه هم باید اعلام میکرد زندگی خصوصیشونه ما کاری نداریم بنزما بیا تیم ملی !!!!!!!!!!!!!!!!!
اتفاقا نظرات رو گفتن خیلی خوبه و باید ازش استقبال بشه این موضوع رسوایی اخلاقی هم 3 هفته ست مطرح شده ولی امروز قطعی شده یعنی مدارک رو شده ( امضای رونالدو تایید شده در اون مدارک ) مگرنه من اصلا دوست ندارم حرف الکی بزنم شما هم صاحب اختیار تاپیک هستی و ما تازه وارداولاً هنوز اتهامه و اثبات نشده. بعدش هم اینجا تاپیک بارساست. حالا یه نظر فوتبالی در مورد تیم رقیب دادن و در کنارش یه حرفی زدن که فلانی چه می دونم گنده دماغه یه حرفیه و اینکه مستقیم یه
مطلب اثبات نشده رو بذاریم بدون ربط فوتبالی یه چیزی.
البته من نه وکیل مدافع ایشونم نه مدیر تاپیک. نظر خودم رو گفتم و شما هم اختیار دار هستی.
در مورد تیم ملی فرانسه و بنزما هم قیاس شما از اساس درست نیست. اگر بازیکنی کاری کرده و در دادگاه اثبات شده و به جایگاه ملی یک کشور توی ذهن مردم دنیا آسیب زده طبیعتاً مسئولاشون تصمیم می گیرن و عمل می کنند.
باز هم عرض می کنم من نظرم رو گفتم که موافق این طور بحث ها نیستم. طبیعتاً مانع شما نیست.
اینم موردی که گفتی داداش تاپیک بارسا ست ( این متن زیر دقیقا تو تاپیک همسایه زده شده ) :اولاً هنوز اتهامه و اثبات نشده. بعدش هم اینجا تاپیک بارساست. حالا یه نظر فوتبالی در مورد تیم رقیب دادن و در کنارش یه حرفی زدن که فلانی چه می دونم گنده دماغه یه حرفیه و اینکه مستقیم یه
مطلب اثبات نشده رو بذاریم بدون ربط فوتبالی یه چیزی.
البته من نه وکیل مدافع ایشونم نه مدیر تاپیک. نظر خودم رو گفتم و شما هم اختیار دار هستی.
در مورد تیم ملی فرانسه و بنزما هم قیاس شما از اساس درست نیست. اگر بازیکنی کاری کرده و در دادگاه اثبات شده و به جایگاه ملی یک کشور توی ذهن مردم دنیا آسیب زده طبیعتاً مسئولاشون تصمیم می گیرن و عمل می کنند.
باز هم عرض می کنم من نظرم رو گفتم که موافق این طور بحث ها نیستم. طبیعتاً مانع شما نیست.
اینم موردی که گفتی داداش تاپیک بارسا ست ( این متن زیر دقیقا تو تاپیک همسایه زده شده ) :
" مسی هم الان به خاطر مسائل و فساد های مالی که همیشه درگیرش هست (اخریش اسناد پاناما) دچار افت شدیدی شده. "