• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب رفتیم مرحله 1/4 .متاسفانه نتونستم بازیرو ببینم !!
ضاهرا بازی خوبی بود چون فقط با رادیو بازیرو شنیدم
با سویا افتادیم و بازی اول تو زمین اوناس که خوبه
یه سوال بر فرض که والورده کلنگ از تیم بره نظرتون رو کدوم مربیه:general609:مربی هم کس خاصی نیست و در دسترس نیست
خب برسیم به شایعات:
ضاهرا مسولا با کالوس ولا توافق کردن حالا مونده با باشگاه امریکای لوس اجلس اف سی توافق برسند که فکر کنم سخت باشه! شاید یه یکی از بنداش این باشه تو تعطیلات تابستان بریم باهاشون دوستانه بازی کنیم:) البته این نظر منه!و هیچ جا چینین چیزی گفته نشده
ضاهرا انتقال قرضی مالکوم به تاتنهام حتمی میشه ! ولی خود بازیکن دوست نداره . بعد از اونور این والورده هم گفته ب مالکوم که جای تو ترکیب نداری:general210: حالا راست دروغش معلوم نیست
این لوانته هم شوته هاخب مهلت شکایتت دو روز بود و رد شده چرا داری جر میدی خودتو . تازه از اونورش هم قواین تغییر کرده و اصلا محرومیت شامل نمیشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این دیوانه ها وارد یه جنگ با پی اس جی شدن سر فرانکی دی یونگ. امیدوارم دوباره سر کری یه خریدی بی خودی گرون به نافمون بسته نشه.
یه نکته جالب در مورد خریدهای این چندسالمون اینه که عمدتا خریدهایی که از نظر مالی موجه تر بودن بهتر هم جواب دادن. تراشتگن. اومتیتی. راکیتیچ. سمدو. حتی آرتور به نوعی. از بین خریدهای گرون هم فقط سوارز و نیمار ارزش پولشون رو داشتن. یا مثل گومز و آردا شدن یا نهایتش مثل کوتیینیو که اگرچه تدبه ارزش این همه پول رو نداشت و نداره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این دیوانه ها وارد یه جنگ با پی اس جی شدن سر فرانکی دی یونگ. امیدوارم دوباره سر کری یه خریدی بی خودی گرون به نافمون بسته نشه.
یه نکته جالب در مورد خریدهای این چندسالمون اینه که عمدتا خریدهایی که از نظر مالی موجه تر بودن بهتر هم جواب دادن. تراشتگن. اومتیتی. راکیتیچ. سمدو. حتی آرتور به نوعی. از بین خریدهای گرون هم فقط سوارز و نیمار ارزش پولشون رو داشتن. یا مثل گومز و آردا شدن یا نهایتش مثل کوتیینیو که اگرچه تدبه ارزش این همه پول رو نداشت و نداره
دقیقا". دیروز هم مسولان کمپلت رفته بودن هلند واسه معامله ! یه خبر خفیفی درز کرد که بالا 75 تا فی میخوره! پشمام یک فنچ 75 فی میخوره تازه اونم معلوم نیست تو بارسا خوب کار کنه یا نه !
تو این بازار تمساح هم کمی بلد باشه لقد به توپ بزنه 10 میل فی میخوره!:general108::D
--
کالوس ولا هم ضاهرا ب کل منتفی شد
10 روز مونده به نقل انتقالات زمستانی تموم شه
شایعات خیلی زیادی رو فلیپ کوتینیو داره میچرخه ک لیگ انگلیش شاید مقصد باشه
معلوم نیست چی پیش میاد واقعا!
کسی میدونه چقدر دیگه مونده بارتیمو بره؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب ترکیب اومد
وحضرت کینگ مسی رو نیمکت هست
مارک -ورمایلن-پیکه-البا-روبرتو-بوسکتس -النیا-اتور-دمبله-کوتینیو-سوارز
در فاز والورده موندم چرا سمدو رو نیمکته . یکی نیست ازش فقط اینو بپرس و دلیلش چیه واقعا

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
محمدجان دی یونگ زیر هفتاد تا واسه هیچ کس تموم نمیشه. دی لیخت هم زیر شصت تا احتمالاً. برنده بزرگ این جنگ قیمتی تیم های سازنده مثل دورتموند و پورتو و آیاکس و نظایرهم هستند نه ما که کلا فراموش کردیم راهمون رو.
بارتومئو تا 2021 هست. تابستون اون سال انتخابات باشگاه برگزار می‌شه. متاسفانه به اندازه ای که بهترین سالهای مسی رو نابود کنه در خدمتون هستند.
دمبله مصدوم شد دیشب . امیدوارم زیاد شدید نباشه. حس میکنم سه هفته رو تضمینی داره ولی.
کوتینیو بهترین فرصت رو داره خودش رو تثبیت کنه. همین طور مالکوم.
سوارز هم نیمچه مصدومیتی داره. امیدوارم تشدید نشه.
آرتور ملو داره بهتر میشه ولی لعنتی خیلی توی عرضه. اصلاا توی عمق نمیزنه. یه چیزی که بعد پپ تموم شد این نفوذ های مرتب هافبکهامون به پشت خط دفاع بود. چقدر ژاوی خوب این کار رو می کرد. الان نه راکی و نه ملو و نه هیچ کووم دیگه شون این کار رو نمیکنن
رافینیا این کار رو خوب می کرد. این النیا هم بدجور داره دلبری میکنه. به شدت تواناییش رو داره. امیدوارم بهش فضای مناسب رو بدن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خبر اومده که کوین پرینس بواتنگ تو راه بارسلونه و خریدش رو باید قطعی دونست. به صورت قرضی میاد با بند خرید اختیاری در پایان فصل. به نظرم انتخاب بدی نیست. قدرت و سرعت خوبی داره. دستمزدش بالا نیست. تجربه داره. و واقعاً میتونست با توجه به کیفیتش خیلی به جاهای بهتری برسه توی فوتبال. تنوع خط حمله مون رو بیشتر میکنه. با سبک بازی بارسا هم فکر کنم زود جور بشه. در کل از خرید یورنته و موراتا بیشتر به کارمون میاد و کمتر مشکل درست میکنه.
وقتی توی لاس پالماس بود هروقت توپ دستش می اومد دلم می لرزید.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دمبله هم دست کم پونزده روز مصدوم خواهد بود. رسمی اعلام شد. دو بازی با سویا. لیگ با خیرونا و احتمالاً لیگ با والنسیا رو از دست بده.
من کماکان فکر میکنم تا سه هفته بازیکن نمیشه برامون

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کلی شایعه هم دور وبر ستاره تیم جوانان بارسا ایلای موریبا راه افتاده. بعد از یووه و سیتی چلسی هم به شدت دنبالشه. معروف شده به پوگبای جدید. توی بارسا میگن حتی از پوگبا بهتره و به شدت سریعتر و تکنیکی تره. تازه شونزده سالش شده و میتونه اولین قرارداد حرفه ایش رو ببنده. نایکی یه قرارداد اسپانسری باهاش داره. البته بارسا هم دنبال تمدیدش هست. امیدوارم بمونه و یه چیزی بشه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی با لگانس تقریبا میشه گفت باازی خوبی انجام دادیم
دمبله هم مصدوم شد و تو روزهای که تقریبا داشتیم بیشتر اومیدوار میشدیم مصدوم شد رفت برایه 15 روز که مسولان گفتن . ولی فکر کنم بیشتره ! یه 25 روزی باید باشه
کوتینیو تو این بازی که من دیدم فکر کنم در خروجی رو پیش بگیره بهتره ! واقعا فجیع بود و اون بازیکن 140 تای نبود و در حد 30 تای متوسط بود!!! اینطور که شایعه ها میگن دیروز بعد از اتمام بازی زود رفته به رختکن و مثل باقی بازیکنان تو زمین خوش بش نکرده!:oops:هر روز رفتنش بیشتر میشه به نظرم . الان وقت مناسبیه که اونو با هازارد تبادل کنیم
سوارز موتورش روشن شده بزنم به تخته:D اینطور میخواییم :general707::general706:
و اما حضرت کینگ لیونل مسی اصلا خداست این بشر واقعا :general501:
تا اومد بازی انگار موسی بود که اومد بازی :D:D:D (تشبح هست که وقتی دریا سد راهشون بود بعد اومد دریا رو شکافت:general404: یاد کاریکاتور عمر افتادم که بازی مال پاریس که 6-1 بردیم کاریکاتور داد بیرون :D)لامصب اومد بازی پاس شوت انواع اقسام کارا
کوین پریس بواتنگ هم 100 در100 شد فقط مونده تست پزشکی . قرضی 6 ماهه و اگر اوکی شد با 8 میلی میتونیم بخریمش . اصلا انتضار این انتقال نداشتم . تقریبا خرید خوبی میتونه باشه . ولی ایا من اشتباه میکنم که بازیکن نوک نیست ؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی با سویا .حضرت کینگ مسی استراحته
شاید فردا بازی اول بواتنگ باشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:general710::general405::general210: دی یانگ دوره ور 90 تا داره قطعی میشه شیت!!!!خیلیه تازه با حقوق 10 میل +6 مخلفات:general611:
اینا مغز ندارن دیگه شک ندارم اگر اینطور باشه:general509:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
رفتن بازیکن 31 ساله خریدن کجامون بذاریم ؟!!
چی قراره اضافه کنه ؟ سرعت ؟!! ، سرزنی ، تکنیک
اینا دیگه رسما بارسا رو میخوان با خاک کف کوچه یکی کنن .
از اون جالبتر حضرت والورده بواتنگ گذاشته تو لیست بازی ، دنیس سوارز خط زده :general704:
دیگه واقعا نمیدونم چی بگم ، بیش از حد اوضاع داره غیر قابل تحمل میشه .
دوست دارم تو CL زود به تور من سیتی یا لیورپول بخورن ببینم چه میکنن ، که حداقل مرگ یه بار شیون یه بار ، به همه ثابت بشه سال بعد چی کار باید کرد .

دی یانگ دوره ور 90 تا داره قطعی میشه شیت!!!!

بذار بخرن بابا ، به جهنم ، مثلا 50 تا هم پول بدن میخوان بقیشو یکی مثل بواتنگ بخرن ، پس همون بهتر که این جوون ها ی مستعد بخرن ولو دو ریال گرونتر .
.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رفتن بازیکن 31 ساله خریدن کجامون بذاریم ؟!!
چی قراره اضافه کنه ؟ سرعت ؟!! ، سرزنی ، تکنیک
اینا دیگه رسما بارسا رو میخوان با خاک کف کوچه یکی کنن .
از اون جالبتر حضرت والورده بواتنگ گذاشته تو لیست بازی ، دنیس سوارز خط زده :general704:
دیگه واقعا نمیدونم چی بگم ، بیش از حد اوضاع داره غیر قابل تحمل میشه .
دوست دارم تو CL زود به تور من سیتی یا لیورپول بخورن ببینم چه میکنن ، که حداقل مرگ یه بار شیون یه بار ، به همه ثابت بشه سال بعد چی کار باید کرد .

بذار بخرن بابا ، به جهنم ، مثلا 50 تا هم پول بدن میخوان بقیشو یکی مثل بواتنگ بخرن ، پس همون بهتر که این جوون ها ی مستعد بخرن ولو دو ریال گرونتر .
.
اونو واسه نیمکت اوردن با 1 میل واسه یه 6 ماه . یه نکته داره اونم اینکه حداقل حداقلش بهتر از مونیره . درست میگم؟:general709: در هر صورت بهتر تر از نیمکت خالیه
این مربی رو با تی پا بندازن بیرون بره که نمیکنن فکر کنم سال دیگه هم باشه
دی یانگ هم دیگه حتمی شد و خلاص ضاهرا 80 یا 86 +4 میل متغیر
حالا تو کف حقوقشم! اگر درست باشه 10 میل:eek: آژاکس با تی تاپ از ویلم 2015 اوردش . الان با خدا تومن فروخت
حالا باید ببینیم اقای والورده اگر فصل دیگه باشه اومیدوارم نباشه . ببینم اینو میخکوب نیمکت میکنه:general710::general405::general408:
اگر باهاش تمدید نکنند بنظرم این مربی بتیس نسبتا کارش خوبه بیارنش بجای این والورده
بنظرم دیلیخت برای دفاع بخریمش خیلی خوبه . چون پیکه دیگه فکر کنم نهایتش 2 سال دیگه تو تیم هست وبعدش میره سر وقت ریاست باشگاهی که تو دست 3 خریداری کرده دیگه
حالا اینطور که پیداس تو تابستان یکی دو تا از هافبکها میرن

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
dxnjzbjwoaakye9.jpg
خب دی یانگ رسمی شد 5 ساله
75میل +11 تا متغیر که بهتره بگیم 86 تا سنگین تریم !
در هر صورت تبریک امیدوارم خط هافبکون به دوران ژاوی و اندرس برگردونه
----------
وجدانا قیافه کچله رو ببینید:D داره میگه چه پولی گرفتیم
mini_firma-de-jong-3.jpg

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یا خدا. دی یونگ 86 تا عملاً درمیاد. من راستش خیلی مختصر ازش دیدم ولی امیدوارم چیزی باشه که میگن و صرفاصرتوی کل مل با پی سی اجی نخریده باشنش.
اولین ابعامی که به نظرم میاد بعضی ها گفتن توی پست بوسکتس واسه جانشینی بوسی خریده شده و یه سری دیگه گفتن وسط بازی میکنه جای ملو یا راکی.
به جای بوسی که بدنش بعید بدونم اون کشش رو داشته باشه. نمی دونم والله ولی امیدوارم باز یه بازیکن خوبی نباشه که مناسب ما نیست و هی از این ور بکشیمش به اون ور.
از امروز مواظب موشک هوا کردن های الخلیفی باید بود. به قصد انتقام زیر پای کی رو بخواد خالی کنه و بکشه پاریس خدا می دونه. شاید راکیتیچ. به نظرم گزینه مهمشون راکی باشه. چون دمبله خیلی بعیده و نرخ آزاد سازی چهارصدتایی داره.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یا خدا. دی یونگ 86 تا عملاً درمیاد. من راستش خیلی مختصر ازش دیدم ولی امیدوارم چیزی باشه که میگن و صرفاصرتوی کل مل با پی سی اجی نخریده باشنش.
اولین ابعامی که به نظرم میاد بعضی ها گفتن توی پست بوسکتس واسه جانشینی بوسی خریده شده و یه سری دیگه گفتن وسط بازی میکنه جای ملو یا راکی.
به جای بوسی که بدنش بعید بدونم اون کشش رو داشته باشه. نمی دونم والله ولی امیدوارم باز یه بازیکن خوبی نباشه که مناسب ما نیست و هی از این ور بکشیمش به اون ور.
از امروز مواظب موشک هوا کردن های الخلیفی باید بود. به قصد انتقام زیر پای کی رو بخواد خالی کنه و بکشه پاریس خدا می دونه. شاید راکیتیچ. به نظرم گزینه مهمشون راکی باشه. چون دمبله خیلی بعیده و نرخ آزاد سازی چهارصدتایی داره.
چند تا بازی ازش دیدم تقریبا میشه گفت مثل ژاوی هست و روبه جلو هست و مثل ملو نیست که توپو هی دوره خودش بچرخونه و ...
اومیدوارم باز موشک هوا کنه ناصر یا همون خریت کنه .بیاد بوسکتس و راکیتیچ رو بخره رازیم !

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ترکیب اومد .همونطور حدس زدم بازی اول بواتنگ هست
یه صلواتی هم بزنید که والورد مالکوم و سمدو رو گذاشت ترکیب
بنده خدا روبرتو گیج نمیشه واقعا!! تو ترکیب بجای البا هست
سیلسن، سمدو، پیکه، لنگلت، سرجی روبرتو، راکیتیچ، آرتور ملو، آلنیا، ویدال، مالکوم و پرینس بواتنگ

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حداقل حداقلش بهتر از مونیره
خداییییش آره ، خیلی بعض مونیره .
هنوز که هنوزه میتونه تاثیر گذار باشه ، با هیکل نخراشیده ای که داره ولی فرز و سریعه .

جایگزین سوارز که سنش بالاست ، رفتن یه مسن تر آوردن :general304:
یعنی دوستشون دارم ، واقعا سرخوشن ... :general704:

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این بواتنگ یا کلا هنگ کرده از بازی توی بارسا یا سایه ای از بواتنگ میلان و لاس پالماس شده و حسابی رفته توی پاچه مبارکمون. نیمه اول قشنگ چت بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
کاری ندارم که بازی برگشت هنوز با مسی یه شانس ضعیفی برای صعود داریم ولی من نوعی اگر مدیر بارسا بودم همین یه بازی برام کافی بود که والورده رو با کارنامه زیر بغل اخراج کنم.
دو تا خوردیم منصفانه بیشتر هم جا داشت. کلا دو تا موقعیت داشتیم که خب انگار با والورده باید عادت کنیم به موقعیت های کم توی بازی های حساس.
تیم از نظر مدیریت بازی جلوی سویا باخته بود و فقط سعی می کردیم به بازی اونها واکنش نشون بدیم.
قبلاً هم گفتم والورده بدون ستاره های تیمش و به ویژه مسی تیم رو به زور شاید سوم چهارم کنه. فقط دو تا تعویض ما امشب اندازه کل سویا قیمتشون بود. ولی عملاً هیچ کاره بودیم. ترکیب خط حمله آغازین تیم بواتنگیه که دیروز اومده با مالکومی که هنوز صفر حساب میشه و هنوز خودش رو پیدا نکرده. توی هافبک ملو مرتب داره خسته کننده تر میشه. بازیش خیلی ساده ست و هیچ حرکتی هجومی خاصی توش نیست. نه بعد دفاعی خاصی داره و نه هجومی. اوایل فکر می کردم تواناییش رو داره ولی هنوز از دایره امن خودش بیرون نیومده. متاسفانه انگار کل ماجرا ادای ژاوی رو درآوردن بوده.
روبرتو توی سمت راست به اندازه کافی مسخره و تکراری بود که تردستی جدید رو کرد و سمدو رو همزمان برد چپ. الاغ جان دست کم سمدو رو ببر سمت خودش یک طرفت اوکی باشه.
کوتینیو فوق ناامید کننده داره میشه. برای بازی آسون خوبه ولی بازی حساس؟ حرفش رو نزنیم بهتره. به درد سبک ما نمی خوره. خیلی توپ لو میده. تمام توپها رو معطل میکنه. البته زیر دست امثال پپ و کلوپ این جوری قرار نیست باشه ولی خداییش با بارسا جور نیست. اصلاً کمک نمیکنه توپ بگیریم. فقط نگاه میکنه. توپ هم میاد میخواد دریبل های ریسکی بزنه با یه فرمت ناجوری.
والورده پشت مسی قایم شده. همون طوری که انریکه شده بود. انریکه توی اسپانیا چیزی نبود و چیزی هم نمیشه ایضاً والورده که اوج کارش با بیلبائو بود و اوجش هم چیزی نبود. متاسفم که حتی امید رفتنش نیست. بلکه خودش کم بیاره وگرنه این بارتومئوی خر جز به فکر گرفتن حال پی اس جی به چیز دیگه فکر نمی کنه.

بالا