خیالم از بابت آرسنال راحته ... چون فکر نمیکنم تو نیو کمپ تا حالا مساویم گرفته باشن
ما هم یه گل اونجا زدیم ... کارمون سخت نیستش ... ایشالا مثل سری های قبلی میریم 4 تا 5 تا بزنیم![]()
البته ارسنال رو اصلا نباید دست کم گرفت
خیالم از بابت آرسنال راحته ... چون فکر نمیکنم تو نیو کمپ تا حالا مساویم گرفته باشن
ما هم یه گل اونجا زدیم ... کارمون سخت نیستش ... ایشالا مثل سری های قبلی میریم 4 تا 5 تا بزنیم![]()
فان پرسی که باید همون نیمه اول اخراج میشد.... اون مشتش مشخص بود عمدی بود به صورت دنی الوز
اخراج ون پرسی هم 100 % اشتباه بود ... داور بی خودی اخراجش کرد![]()
دقیقا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ، اجازه ی نفس کشیدن به ارسنال ندادیم، تو این 3 هفته خوابم نبرد،
امشب راحت می خوابم، این بوسکتس همیشه ادمو دق میده، گل رو که مسی زد اینجوری شدم :blink: ،
چقدر یه بازیکن میتونه خوش تکنیک باشه و با اعتماد به نفس بالا که توی اون موقعیت دریبل سرپا بزنه :happy: ،
از طرفی برد رو یه جورایی مدیون ژاوی هستیم که بعد از گل خورده خیلی خوب تیمو جمع کرد ( مرسی ژنرال) ،
همین دیگه بازی عالی بود ولی نتیجه عادلانه نبود باید 6-7 تا میزدیم
دوستان جون من ارسنالیارو اذیت نکنین ، اونا هم الان همون حسی رو دارن که ما بعد از بازی رفت داشتیم(شاید بدتر)
به امید قهرمانی در لیگ قهرمانان![]()
من کلا میگم روی اون حرکتش نباید اخراج میشد ... تابلو اون کارت زرد نداره ... بارسا راحت میتونست 8 تا بزنه![]()
بچه ها شب بخیییییییییر!!!
من که فردا امتحان شیمی دارم تا صبح بیدارم ولی بارسا خوب انرژی داد!!!!
ولی صفا کردم پیش بینی ام درست بود!!!!
viva barca![]()
:lol: البته نه به این شدت :دیآره بابا بوسکتس تو رو خدا بازیکنه؟!