• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
امیدوارم بازی رفت رو نبازیم . چون اگه ببازیم بازم حکایت همون اعصاب خوردی و اتوبوس تو بازی برگشت اتفاق میفته .
موافقم ، اگه بتونیم مساوی با گل بگیریم هم خیلی خوبه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امیدوارم بازی رفت رو نبازیم . چون اگه ببازیم بازم حکایت همون اعصاب خوردی و اتوبوس تو بازی برگشت اتفاق میفته .

باخت که تو کارمون نیستش ... اما بر فرض اینکه داور پرتغالی هوای هموطنشو داشته باشه اتوبوس بازی

نیست دیگه ... قطار بازی میشه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
فعلا که یه لشگر مصدوم داریم مکسول و میلیتو هم دیشب مصدوم شدند
الان بویان میلیتو ادریانو مکسول ابیدال و کاپیتان مصدوم اند اینجوری پیش بره باید والدز را بزاریم دفاع چپ!

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بايد گفت اصلا اوضاع خوب نيست

دو بازي قبلي رو ميشه هم از لحاظ نتيجه هم روحيه بسار بسود رئال دونست.
مصدوميت هاي بازيكنانمون اونم فقط در خط دفاع اوضاع رو خيلي خراب تر ميكنه
اگه ماكسول نرسه پپ مجبور ميشه يا از تركيب آلوز - پويول - پيكه - كيتا استفاده كنه يا آلوز-پيكه-ماسكرانو-پويول
كه هر دو تركيبي جديد و شكنندست خصوصا اينكه همه اينا به شرطي پويول آماده بازي باشه

اين بازي همه چيز تمام و كمال به خط مياني بارسا يعني بوسكتس - اينيستا - ‍ژاوي و گاها مسي بستگي داره اگر اينا بتونند بازي رو كنترل كنند نميبازيم ولي اگر محو قدرت بازي فيزي آلونسو و ديارا و په په بشند ديگه بايد گفت يك پيروزي ارزشمند رو براي مورينيو بايد ثبت كرد و اين يعني پايان فصل و انگيزه براي مردان كاتالان

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
نگران نباشید .... مطمئن هستم که بازیهای لیگ قهرمانان در کل به نفع ما تموم میشه .

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
ما قهرمان میشیم در صورتی که تو بازی فردا نبازیم.

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
:blink::blink::blink: نبازیم ؟؟؟؟؟؟

میریم که رنده کنیم رئالو

میدونم اما وضعیت دفامون خیلی اسیب پذیزه نه پویوله نه ابیدال، مکسول و ادریانو هم مصدوم شدن اینا 1 گل بزنن میرن تو فاز دفاع و همین میشه واسشون پیروزی ارزشمند و باخت ما !
164.gif

ولی بارسا تیم روزای سخته.
cowboypistol.gif

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
میدونم اما وضعیت دفامون خیلی اسیب پذیزه نه پویوله نه ابیدال، مکسول و ادریانو هم مصدوم شدن اینا 1 گل بزنن میرن تو فاز دفاع و همین میشه واسشون پیروزی ارزشمند و باخت ما !
164.gif

ولی بارسا تیم روزای سخته.
cowboypistol.gif

به فکر هیچی نباش ... بازی مال ماست ... حالا یه بازی رو هم در نبود مدافعامون و همچنین با 11 مدافع خودشون بردند .
این بازی فرق میکنه شاید بتونن توی برنابئو ما رو متوقف بکنند ( که من چشمم آب نمیخوره ) ، ولی آخرش چی .. باید بیان نیوکمپ .. اونجا میخوان چی کار بکنند :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مهم اینه که ویا پاش به گلزنی باز شده و خودش میتونه یه تنه نابود کنه رئالو

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
رئال فقط منتظره یک نتیجه نصف و نیمه است
تابریزن برای بازی دفاعی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اگه تیم حریف جوانمرد بودن مسئله ای نبود
مشکل اینه اگر یک نتیجه بگیرن
بازهم اتوبوس بازی می شه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دیشب خواب دیدم با یه نتیجه وحشتناک زئالو بردیم ... صبح که پا شدم فکر کردم بازی دیشب برگزار شده و من

خوابشو دیدم ... اومدم سایتو چک کردم دیدم بازی امروزه ... خوابی که دیدم بالای 4 تا گل زده بودیم

یادم نیست 4 بود یا 5 یا 6

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
دیشب خواب دیدم با یه نتیجه وحشتناک زئالو بردیم
رونان خدارو شکر پسری اگه زن بودی که بدبخت میشدیم(در راستای چپکی بودن خواب بانوان محترم)
4628.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی قبل رو اگه پستم رو برید ببینید توی همین پی تی گفته بودم که حس بدی دارم به این بازی و اینکه میبازیم و باختیم

اما نمیدونم چرا امروز حس خوبی دارم و منم فکر میکنم با اختلاف بیش از 2 گل بازی رو بتونیم ببریم.

امیدوارم درست از اب در بیاد

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خوان لاپورتا: بارسا دوباره شکست نمی خورد

لاپورتا مطمئن است آبی و اناری ها شکست هفته گذشته مقابل رئال در فینال کوپا دل ری را جبران خواهند کرد و با پیروزی سانتیاگو برنابئو را ترک می کنند

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا، انتظار ندارد این تیم دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل رئال شکست بخورد و ممعتقد است بازیکنان تیم تمام تلاش شان را به خرج خواهند داد تا این اتفاق رخ ندهد.

لاپورتا مطمئن است آبی و اناری ها شکست هفته گذشته مقابل رئال در فینال کوپا دل ری را جبران خواهند کرد و با پیروزی سانتیاگو برنابئو را ترک می کنند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازیکنان هر کاری بتوانند برای لذت بردن ما انجام میدهند. اما هر نتیجه ای که بارسا کسب کند، با احترام، تشویق و پشتیبانی هواداران، مدیران و همه آنهایی که فوتبال را دوست دارند، همراه خواهد شد."

گل

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
من حس خاصی ندارم :دی نه بد نه خوب :دی
اما واقعآ وضعیت دفاع بدون پویول و ابیدال خیلی خرابه و کافیه مثل بازی قبل تو یه اتفاق گل بخوریم ! اونوقت دیگه به تیم مورینیو نمیشه گل زد !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خیلی جالبه ، حالا که گواردیولا صحبت از داوری کرده همه فوکس کردن روش ولی اگه اقای ... اینو گفته بود مشکلی نبود؟!
تا بحث داوری میشه فوری میرن سراغ بازی چلسی-بارسا ،‌ولی هیچ کسی راجب گل سالم بویان که پارسال به اینتر زد و داور قبول نکرد ، حرفی نمیزنه ، توی این چند سال هیچ وقت ندیده بودم گواردیولا وارد حاشیه بشه که به لطف اقای ... شد ، مورینیو همیشه راجب 10 نفره شدن تیمش حرف میزنه ولی نمیگه عامل اصلیش خشونت بازیکناشه (که اینم دست کار خودشه) نه داور، توی ال کلاسیکوهایی امسال چیزی جز استرس توی بازیکنای دو تیم ندیدم و اینم باز به لطف اقای ...

باید حواسمون باشه راه رو برای اتوبوسی شدن رئال توی نیوکمپ هموار نکنیم
به امید پیروزی توی این بازی تعیین کننده

Last edited:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
به نظر من هم کافیه مثل بازی قبل تو یه اتفاق گل بخوریم ! اونوقت دیگه به تیم مورینیو نمیشه گل زد !

بالا