پرچم کندن سلطان پویول هم جیگر خنک کن بود :دی حیف چند بازی نبود دلمون برای این حرکتاش تنگ شده بود![]()
الان یکی میاد میگه من خوشحالم که 2-0 باختیم چون تیممون نشون داد از 5 تا به 2 تا رسیده![]()
بعدم میاد تحلیل میکنه که خیلی خوب شد چون فصل بعد میتونیم به فکر انتقام باشیم![]()
الان 4 ساله داره این حرفو میزنه![]()
خبر جدید چندی پیش اختاپوسم گفت رئال ما رید !![]()
کسی نمیخواد به احترام لیونل عزیز عکس بگذاره؟!من هم تبریک میگم به دوستان بارسایی :happy:
پ.ن: فقط بعضی از دوستان لطف کنن و به تیم مقابل توهین نکنن :blush:
کاملا تایید میشه پویول خدای دفاعه!واقعا وقتی پویول تو دفاعه ، دفاع بی نقصه ، امیدوارم دیگه مصدوم نشه
امیدوارم ابیدال هم به فینال برسه که دیگه توپ میشه
نیمه اول مورد خاصی نداشتآقا تبریک ... تبریک ... تبریک .... باز هم تبریک ...
متاسفانه به نیمه اول بازی نرسیدم ( اوج بد شانسی ) ولی نیمه دوم رو کامل دیدم .
زنده باد بارسا ....
کسی نمیخواد به احترام لیونل عزیز عکس بگذاره؟!
ایول:happy: به این سرعت عمل
خیلی میخوامت سالار :heart:به خاطر عمو جوکر و به افتخار بهترین فوروارد دنیا
![]()
بارسلونا دوست داره پاس کاری کنه حتی اگه به قیمت باختش تموم شه. یک روشه و کاملا محترم. ولی این ادا و اطوارهای تهوع آور دیگه چیه؟ پدرو از 30 متری دورخیز می کنه و بدنش رو به بازیکن رئال مادرید میزنه بعد صورتش رو میگیره تا داور به مدافع رئال کارت نشون بده. سرخیو بوسکتس مشابه نمایش پارسال رو اینجا تکرار می کنه، با این تقاوت که این بار اصلا دست بازیکن رئال به صورتش برخورد نکرد! دنی آلوز به 20 متری محوطه جریمه که میرسه بلافاصله خودش رو روی زمین میندازه و اگه داور خطا نگیره یه ربع روی زمین غلط میزنه. واسه هر برخورد چنان ژست میگیره آدم فکر می کنه جانباز 70% شده. ماسکرانو پای په په رو شوت می کنه داور کارت قرمز نشون نمیده - که به نظر منم کارت قرمز نداشت - و اونوقت په په واسه صحنه ای که توپ به وضوح در اون حضور داشت و به قصد توپ حرکت کرده بود مستقیما اخراج میشه تا مسی فضا برای بازی پیدا کنه. این اسمش فوتبال نیست، یه نمایش زشت و کثیفه. نمایشی که 10 سال پیش کشورهای عربی انجام میدادن و حالا به ایالت کاتالان صادر کردن.
من این فوتبال رو دوست ندارم. ترجیح میدم نبرد تاکتیکی پورتو و ویارئال رو نگاه کنم تا تمارض های پدرو، بوسکتس، آلوز و دیگر بازیگران کاتالان. حضور امثال پدرو و دنی آلوز واسه من کافیه تا از یک تیم بدم بیاد. حتی اگر اون تیم تیم ملی ایران باشه!
یکی به فرگوسن بگه:هنوزم فکر میکنی رونالدو بهتر از مسی هستش؟