• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
شنيدم که اتوئو هم يواش يواش داره برميگرده. ظاهرا اين هفته با تيم تمرين کرده. راستي بازي عقب افتاده بارسا با بتيس کي برگزار ميشه؟

در مورد اتئو باید بگم که روز دوشنبه با تیم تمرین کرد اما تاریخ دقیقی برای بازگشت اعلام نکرده است ولی پزشکان بارسا اعلام کردند که ساموئل 2 هفته دیگه می تونه برای بارسا بازی کنه که امیدوارم به بازی رفت با لیورپول برسد.
در مورد بازی با بتیس هم این بازی چهارشنبه هفته بعد برگزار خواهد شد.
در مورد باخت هم بگم که هر چی باشه ما 2 تا باخت داشتیم اونم خارج از خانه اما 3 تیمی که در بالای جدول کنار بارسا دارن دست و پا می زنن هر کدام 5 بار باخت داشته اند که بعضی از باخت ها در خانه خودشون بوده است.
به امید روزی که مثلث اتئو ، مسی ، رونالدینهو را دوباره ببینیم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون که بهشون جواب دادید و کارم را آسون کردید .
همه بارسایی ها خوش اوومدید.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ديشب هم که بارسا 3-2 آلاوز رو برد و در مجموع با برد 5-2 صعود کرد. هر سه گل رو هم ساويولا زد! مثل اينکه خبر دار شده اتوئو ميخواد برگرده حسابي انگيزه پيدا کرده!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تبریک می گم صعودمون به مرحله بعدی رو .

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
به امید قهرمانی بارسلونا

images
images
images

:D :D :D

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
منم تبریک می گم .
البته بیشتر واسه اینکه دوست دارم تو فینال با هم بازی کنیم تا اونجا ببریمتون :D
110.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به امید خدا تو فینال می بینمت .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رايکارد:
کاپلو در مورد بکام اشتباه کرد

--------------------------------------------------------------------------------

فرانک رايکارد سرمربي تيم فوتبال بارسلونا، عملکرد فابيو کاپلو در خصوص ديويد بکام را اشتباه دانست.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، کاپلو پس از اينکه بکام به تيم فوتبال لس آنجلس گالاکسي پيوست اعلام کرد که دوران فوتبال اين هافبک انگليسي در رئال مادريد به پايان رسيده و او را تا پايان فصل از تيم کنار گذاشت، اما رايکارد تصميم کاپلو در بازي ندادن به بکام را اشتباه محض خواند.
رايکارد که از بازگشت مجدد خاوير ساويولا مهاجم آرژانتيني به ترکيب اصلي تيمش خوشحال است، در اين خصوص گفت: "در ابتدا من هيچگاه بکام را از بدنه تيم جدا نمي کردم. هميشه لازم است که مسائلي را که براي تيم از اهميت برخوردار هستند درنظر بگيريم. همه ما مي خواهيم افتخار کسب کرده و جام ببريم و زماني که يک بازيکن با باشگاه قراداد دارد پس بايد از او در اين راه استفاده کرد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اتوئو: من يک ناجي نيستم

--------------------------------------------------------------------------------

ساموئل اتوئو مهاجم کامروني تيم فوتبال بارسلونا که به تازگي پس دوران نقاهت به تمرينات تيمش بازگشته، خود را براي آبي و اناري ها يک منجي نمي داند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، اتوئو به عکاسان اجازه نداد از نخستين جلسه تمريني اش پس از سپيري کردن دوران مصدوميت عکس بگيرند، اما حضار شد با خبرنگاران به گفت و گو بپردازد.
وي در اين گفت و گو اظهار داشت: "من يک ناجي نيستم. من مي دانم که چه ارشي براي بارسا دارم و به نقش خود در اين تيم واقفم. اگر در اين خصوص شک دارد، بايد بگويم که اين ديگر مشکل خودش است. من احتياج ندارم که چيزي را به خود يا ديگران ثابت کنم. آمار و ارقامي که ثبت کرده ام خود گوياي همه چيز است.
من دوست دارم که به بازي برگردم. فکر نمي کنم که ديگران خواسته بيشتري داشته باشند، اما من مي خواهم فوتبالم را براي مدتي طولاني ادامه دهم. در اين خصوص هيچ ريسکي را مرتکب نخواهم شد و زودتر از موعد به ميادين بازنخواهم گشت. هيچگاه پيش از آمادگي کامل به مستطيل سبز برنمي گردم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اتوئو: من يک ناجي نيستم

ساموئل اتوئو مهاجم کامروني تيم فوتبال بارسلونا که به تازگي پس دوران نقاهت به تمرينات تيمش بازگشته، خود را براي آبي و اناري ها يک منجي نمي داند.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، اتوئو به عکاسان اجازه نداد از نخستين جلسه تمريني اش پس از سپيري کردن دوران مصدوميت عکس بگيرند، اما حضار شد با خبرنگاران به گفت و گو بپردازد.
وي در اين گفت و گو اظهار داشت: "من يک ناجي نيستم. من مي دانم که چه ارشي براي بارسا دارم و به نقش خود در اين تيم واقفم. اگر در اين خصوص شک دارد، بايد بگويم که اين ديگر مشکل خودش است. من احتياج ندارم که چيزي را به خود يا ديگران ثابت کنم. آمار و ارقامي که ثبت کرده ام خود گوياي همه چيز است.
من دوست دارم که به بازي برگردم. فکر نمي کنم که ديگران خواسته بيشتري داشته باشند، اما من مي خواهم فوتبالم را براي مدتي طولاني ادامه دهم. در اين خصوص هيچ ريسکي را مرتکب نخواهم شد و زودتر از موعد به ميادين بازنخواهم گشت. هيچگاه پيش از آمادگي کامل به مستطيل سبز برنمي گردم."

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
داستان قرارداد رونالدینهو با چلسی چیه ؟

اگه بره چلسی که من از چلسی هم متنفر می شم ....

تازه دیگه اصلا حال نمیده با بارسا بازی کنیم :)

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
رومان آبراموويچ براي جذب رونالدینهو 50 ميليون پوند پول می ده

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
بعد از درخشش ساویولا و هت تریک در بازی مقابل آلاوز باشگاه بارسلونا یک قرارداد جدید به وی پیشنهاد داد
ساویولا در این فصل تاکنون در 11 بازی 8 گل به ثمر رسانده در حالیکه تنها در سه بازی از ابتدا در ترکیب قرار داشته

در ابتدای فصل فرانک رایکارد اعلام کره بود که ساویولا به سبکی که او میخواهد بازی نمی کند و نمی تواند بخشی از برنامه تاکتیکی او باشد
اما با مصدومیت اتوئو و مسی بخت به ساویولا رو کرد تا فرصتی برای اثبات شایستگی های خود پیدا کند
قرارداد جدید ساویولا شامل 2.5 تا 3 میلیون یورو در سال و پاداش های ویزه جهت گلزنی و یا قهرمانی می باشد

به نظر من هم رایکارد باید زودتر از این به ساویولا میدان میداد امسال بارسلونا در خیلی از بازیها بعلت ضعف در خط حمله دچار مشکل بود

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چرا من پستام کم میشه ؟
هر چی می زنم یکی کم می شه .
همه با ما بارسایی ها لجن ؟

بالا