طعنه گواردیولا به مورینیو: بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، اظهار امیدواری کرد که تیمش در دیدار فردا شب مقابل لوانته قهرمانی اش در رقابت های این فصل لالیگا را قطعی کند.
بارسا برای کسب سومین قهرمانی پیاپی در لالیگا، از دیدار مقابل لوانته تنها به یک امتیاز نیاز دارد و البته در صورتی که رئال نتواند امشب ختافه را شکست دهد، آنها همین امشب قهرمان خواهند شد.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما باید برای قهرمانی در مهمترین جام فصل تلاش کنیم. باید هرچه زودتر جام قهرمانی لالیگا را به دست بیاوریم. همیشه قهرمانی در این جام بسیار دشوار است. در این سه سال همیشه شرایط پیچیده بوده؛ قهرمانی در این جام یک چالش بزرگ است.
رسیدن به این مرحله در حالی که 8 امتیاز پیش هستیم، کمی غیر منتظره بود. من فکر می کردم برای قهرمانی تا روز آخر باید بجنگیم اما اکنون امیدوارم هر چه زودتر آن را به دست بیاوریم."
گواردیولا در پاسخ به این سوال که در مورد قهرمانی پیش از انجام دیدار مقابل لوانته در صورت توقف رئال گفت:" اهمیتی ندارد چگونه قهرمان لیگ شویم. مسئله اصلی خود قهرمانی است. من فکر می کنم باید فردا قهرمان شویم. این چیزی است که به آن فکر می کنم."
سرمربی بارسا تاکید کرد که علی رغم نیاز تیمش به یک امتیاز برای قهرمانی، بازیکنانش تنها برای پیروزی به میدان خواهند رفت.
" من بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم. اگر بلد بودم این کار را می کردم اما بلد نیستم. بلد نیستم به بازیکنانم بگویم به زمین برویدو تساوی بگیرید."
قهرمانی بارسا قطعی شده ... تمام بازیهاشم ببازه باز قهرمانه ... احتیاجی به امتیاز نداره دیگه
اینو برای بازی پریشب با لوانته گفته بود
پيراهن جديد بارسلونا فروش خوبي ندارد
هواداران بارسلونا علاقه زيادي به خريد پيراهن جديد بارسلونا با آرم بنياد قطر نشان نميدهند.
![]()
به نقل از اسپورت کاتالونيا، باشگاه بارسلونا که براي اجراي تعهدش به بنياد قطر تعلل داشت، بالاخره دل را به دريا زد و آرم يونيسف را از روي پيراهن مخصوص جشن قهرماني خود پاک کرد.
اين در حالي است که پرواز ترکيه نيز به شدت از دست بارسلونا دلخور است و معتقد است که جاي آرم تورکيش روي پيراهن مخصوص جشن قهرماني بارسلونا خالي است.
حذف آرم يونيسف از روي پيراهني که در تاريخ خود هرگز حامي مالي جهت چاپ روي قلب بازيکنان نداشته براي هواداران سنگين و غير قابل هضم است و فروش پيراهن مذکور به شدت کاهش يافته است.
هواداران بارسلونا به خبرنگاران ميگويند: پولي را که براي خريد پيراهن کنار گذاشته بودند به صندوق يونيسف واريز ميکنند؛ اما به بنياد قطر نميدهند.
از ديد اين هواداران حک شدن آرم يونيسف در قسمت پشت و پايين پيراهن بدتر از حذف آن است و اين توهيني به هواداران محسوب ميشود.
:دی
![]()
يونيسف روي پيراهن بارسا ماند
باشگاه بارسلونا قرارداد خود با سازمان يونيسف را تا پايان فصل بعد تمديد کرد.
به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، مقرر شد از اين پس آرم يونيسف بر روي پيراهن رسمي بارسلونا به شرط کمک مالي به سيستم آموزش و پرورش تحت قرارداد با سازمانهاي جهاني حک شود. اين در حالي است که پيش از اين بارسلونا کل مبلغ جمع آوري شده را به يونيسف تحويل ميداد تا طبق تمايل اين سازمان هزينه شود. به اين ترتيب بارسلونا از اين پس مالک اصلي مبلغ جمعاوري شده خواهد بود تا آن را براي سيستم آموزشي کاتالونيا زير نظر يونيسف براي کودکان بي سرپرست هزينه کند.
به نظر ميرسد تغييرات لحاظ شده باعث هدفمند شدن طرح يونيسف شود و بارسلونا بيش از پيش در کمک به کودکان بي سرپرست کاتالونيا کوشا باشد.
دو حامي مالي بزرگ بارسلونا يعني بنياد قطر و تورکيش اکنون خود را در پروژه حضور بر روي پيراهن بارسلونا شکست خورده ميبينند.
13 ساله که طرفدار بارسلونا هستم ولی هیچ وقت اینقدر از دست مسئولاش عصبانی نشدم،
اخه این همه اسپانسر چرا قطر؟ جالبه یونیسف هم میخوان بذارن پشت پیراهن، قبلا سر تبلیغ
گذاشتن دعوا بود حالا سر اینکه اون تبلیغ بنیاد قطره !
هیچ موقع با راسل حال نکردم ، الان هم معتقدم نتیجه ی زحمتای لاپورتا داره نتیجه میده
همین کاراشونه که محبوبترین تیمه منه...کجای دنیا و کدوم تیم اخه از پول کلان تبلیغات پیراهن میگذرن؟؟؟؟؟؟
الان مسی چندتا گل از رونالدو کم داره ؟ نمیتونه بازی آخر بهش برسه؟ :دی