• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریکککککککککککککک ... رسما قهرمان شدیم با مساوی مقابل لوانته

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم تبریک میگم قهرمانی رو

هر چند بازی چنگی به دل نزد

اقای گلی هم رسید به کریس رونالدو. مسی یه حرکت فوق العاده انجام داد که توپش خورد به تیرک دروازه . حیف شد

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبریک بابت قهرمانی
بازی بعد یه جشن اساسی تو نیو کمپ میگیریم و 7 خرداد یه جشن اساسی تر توی لندن

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام دوستان تبریک میگم.
پیشاپیش بابت جام بعدی هم تبریک میگم :دی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تبریک به تمام بارسایها بابت قهرمانی تو لیگ اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا..

ایشالا سال بعد هم این قهرمانی ها تکرار بشه.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
طعنه گواردیولا به مورینیو: بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، اظهار امیدواری کرد که تیمش در دیدار فردا شب مقابل لوانته قهرمانی اش در رقابت های این فصل لالیگا را قطعی کند.

بارسا برای کسب سومین قهرمانی پیاپی در لالیگا، از دیدار مقابل لوانته تنها به یک امتیاز نیاز دارد و البته در صورتی که رئال نتواند امشب ختافه را شکست دهد، آنها همین امشب قهرمان خواهند شد.

گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما باید برای قهرمانی در مهمترین جام فصل تلاش کنیم. باید هرچه زودتر جام قهرمانی لالیگا را به دست بیاوریم. همیشه قهرمانی در این جام بسیار دشوار است. در این سه سال همیشه شرایط پیچیده بوده؛ قهرمانی در این جام یک چالش بزرگ است.
رسیدن به این مرحله در حالی که 8 امتیاز پیش هستیم، کمی غیر منتظره بود. من فکر می کردم برای قهرمانی تا روز آخر باید بجنگیم اما اکنون امیدوارم هر چه زودتر آن را به دست بیاوریم."

گواردیولا در پاسخ به این سوال که در مورد قهرمانی پیش از انجام دیدار مقابل لوانته در صورت توقف رئال گفت:" اهمیتی ندارد چگونه قهرمان لیگ شویم. مسئله اصلی خود قهرمانی است. من فکر می کنم باید فردا قهرمان شویم. این چیزی است که به آن فکر می کنم."

سرمربی بارسا تاکید کرد که علی رغم نیاز تیمش به یک امتیاز برای قهرمانی، بازیکنانش تنها برای پیروزی به میدان خواهند رفت.

" من بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم. اگر بلد بودم این کار را می کردم اما بلد نیستم. بلد نیستم به بازیکنانم بگویم به زمین برویدو تساوی بگیرید."

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
طعنه گواردیولا به مورینیو: بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، اظهار امیدواری کرد که تیمش در دیدار فردا شب مقابل لوانته قهرمانی اش در رقابت های این فصل لالیگا را قطعی کند.

بارسا برای کسب سومین قهرمانی پیاپی در لالیگا، از دیدار مقابل لوانته تنها به یک امتیاز نیاز دارد و البته در صورتی که رئال نتواند امشب ختافه را شکست دهد، آنها همین امشب قهرمان خواهند شد.

گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما باید برای قهرمانی در مهمترین جام فصل تلاش کنیم. باید هرچه زودتر جام قهرمانی لالیگا را به دست بیاوریم. همیشه قهرمانی در این جام بسیار دشوار است. در این سه سال همیشه شرایط پیچیده بوده؛ قهرمانی در این جام یک چالش بزرگ است.
رسیدن به این مرحله در حالی که 8 امتیاز پیش هستیم، کمی غیر منتظره بود. من فکر می کردم برای قهرمانی تا روز آخر باید بجنگیم اما اکنون امیدوارم هر چه زودتر آن را به دست بیاوریم."

گواردیولا در پاسخ به این سوال که در مورد قهرمانی پیش از انجام دیدار مقابل لوانته در صورت توقف رئال گفت:" اهمیتی ندارد چگونه قهرمان لیگ شویم. مسئله اصلی خود قهرمانی است. من فکر می کنم باید فردا قهرمان شویم. این چیزی است که به آن فکر می کنم."

سرمربی بارسا تاکید کرد که علی رغم نیاز تیمش به یک امتیاز برای قهرمانی، بازیکنانش تنها برای پیروزی به میدان خواهند رفت.

" من بلد نیستم تیمم را برای تساوی به میدان بفرستم. اگر بلد بودم این کار را می کردم اما بلد نیستم. بلد نیستم به بازیکنانم بگویم به زمین برویدو تساوی بگیرید."

قهرمانی بارسا قطعی شده ... تمام بازیهاشم ببازه باز قهرمانه ... احتیاجی به امتیاز نداره دیگه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از اسپورت کاتالونيا، کارلس پويول مدافع بارسلونا در اظهاراتي احساسي و معني‌دار گفت: جام با من حرف مي‌زد، صداي او را مي‌شنيدم، او از بزرگي بارسلونا مي‌گفت و اين که ديگر هيچ رقيب جدي در لاليگا براي ما وجود ندارد.

وي ادامه داد: قهرماني در لاليگا چيز کمي نيست؛ اما نمي‌دانم چرا مثل سابق به خاطر آن خوشحال نمي‌شويم، انگار اين قهرماني براي ما هم کوچک شده و ديگر فقط اين اروپا است که مي‌تواند ما را خوشحال کند.

پويول افزود: جشن خياباني بارسلونا باعث خوشحالي مردم مي‌شود و اين براي من کافي است، همه اين هزينه‌ها و تلاش‌ها براي خوشحالي مردم است.

------------

خیلی قشنگ گفته...:دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پيراهن جديد بارسلونا فروش خوبي ندارد​

هواداران بارسلونا علاقه زيادي به خريد پيراهن جديد بارسلونا با آرم بنياد قطر نشان نمي‌دهند.

00030814.jpg

به نقل از اسپورت کاتالونيا، باشگاه بارسلونا که براي اجراي تعهدش به بنياد قطر تعلل داشت، بالاخره دل را به دريا زد و آرم يونيسف را از روي پيراهن مخصوص جشن قهرماني خود پاک کرد.
اين در حالي است که پرواز ترکيه نيز به شدت از دست بارسلونا دلخور است و معتقد است که جاي آرم تورکيش روي پيراهن مخصوص جشن قهرماني بارسلونا خالي است.
حذف آرم يونيسف از روي پيراهني که در تاريخ خود هرگز حامي مالي جهت چاپ روي قلب بازيکنان نداشته براي هواداران سنگين و غير قابل هضم است و فروش پيراهن مذکور به شدت کاهش يافته است.
هواداران بارسلونا به خبرنگاران مي‌گويند: پولي را که براي خريد پيراهن کنار گذاشته بودند به صندوق يونيسف واريز مي‌کنند؛ اما به بنياد قطر نمي‌دهند.
از ديد اين هواداران حک شدن آرم يونيسف در قسمت پشت و پايين پيراهن بدتر از حذف آن است و اين توهيني به هواداران محسوب مي‌شود.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
پيراهن جديد بارسلونا فروش خوبي ندارد​

هواداران بارسلونا علاقه زيادي به خريد پيراهن جديد بارسلونا با آرم بنياد قطر نشان نمي‌دهند.

00030814.jpg

به نقل از اسپورت کاتالونيا، باشگاه بارسلونا که براي اجراي تعهدش به بنياد قطر تعلل داشت، بالاخره دل را به دريا زد و آرم يونيسف را از روي پيراهن مخصوص جشن قهرماني خود پاک کرد.
اين در حالي است که پرواز ترکيه نيز به شدت از دست بارسلونا دلخور است و معتقد است که جاي آرم تورکيش روي پيراهن مخصوص جشن قهرماني بارسلونا خالي است.
حذف آرم يونيسف از روي پيراهني که در تاريخ خود هرگز حامي مالي جهت چاپ روي قلب بازيکنان نداشته براي هواداران سنگين و غير قابل هضم است و فروش پيراهن مذکور به شدت کاهش يافته است.
هواداران بارسلونا به خبرنگاران مي‌گويند: پولي را که براي خريد پيراهن کنار گذاشته بودند به صندوق يونيسف واريز مي‌کنند؛ اما به بنياد قطر نمي‌دهند.
از ديد اين هواداران حک شدن آرم يونيسف در قسمت پشت و پايين پيراهن بدتر از حذف آن است و اين توهيني به هواداران محسوب مي‌شود.

13 ساله که طرفدار بارسلونا هستم ولی هیچ وقت اینقدر از دست مسئولاش عصبانی نشدم،
اخه این همه اسپانسر چرا قطر؟ جالبه یونیسف هم میخوان بذارن پشت پیراهن،‌ قبلا سر تبلیغ
گذاشتن دعوا بود حالا سر اینکه اون تبلیغ بنیاد قطره !
هیچ موقع با راسل حال نکردم ، الان هم معتقدم نتیجه ی زحمتای لاپورتا داره نتیجه میده

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
:دی

00026842.jpg

يونيسف روي پيراهن بارسا ماند
باشگاه بارسلونا قرارداد خود با سازمان يونيسف را تا پايان فصل بعد تمديد کرد.

به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، مقرر شد از اين پس آرم يونيسف بر روي پيراهن رسمي بارسلونا به شرط کمک مالي به سيستم آموزش و پرورش تحت قرارداد با سازمان‌هاي جهاني حک شود. اين در حالي است که پيش از اين بارسلونا کل مبلغ جمع آوري شده را به يونيسف تحويل مي‌داد تا طبق تمايل اين سازمان هزينه شود. به اين ترتيب بارسلونا از اين پس مالک اصلي مبلغ جمع‌اوري شده خواهد بود تا آن را براي سيستم آموزشي کاتالونيا زير نظر يونيسف براي کودکان بي سرپرست هزينه کند.
به نظر مي‌رسد تغييرات لحاظ شده باعث هدفمند شدن طرح يونيسف شود و بارسلونا بيش از پيش در کمک به کودکان بي سرپرست کاتالونيا کوشا باشد.
دو حامي مالي بزرگ بارسلونا يعني بنياد قطر و تورکيش اکنون خود را در پروژه حضور بر روي پيراهن بارسلونا شکست خورده مي‌بينند.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
:دی

00026842.jpg

يونيسف روي پيراهن بارسا ماند
باشگاه بارسلونا قرارداد خود با سازمان يونيسف را تا پايان فصل بعد تمديد کرد.

به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، مقرر شد از اين پس آرم يونيسف بر روي پيراهن رسمي بارسلونا به شرط کمک مالي به سيستم آموزش و پرورش تحت قرارداد با سازمان‌هاي جهاني حک شود. اين در حالي است که پيش از اين بارسلونا کل مبلغ جمع آوري شده را به يونيسف تحويل مي‌داد تا طبق تمايل اين سازمان هزينه شود. به اين ترتيب بارسلونا از اين پس مالک اصلي مبلغ جمع‌اوري شده خواهد بود تا آن را براي سيستم آموزشي کاتالونيا زير نظر يونيسف براي کودکان بي سرپرست هزينه کند.
به نظر مي‌رسد تغييرات لحاظ شده باعث هدفمند شدن طرح يونيسف شود و بارسلونا بيش از پيش در کمک به کودکان بي سرپرست کاتالونيا کوشا باشد.
دو حامي مالي بزرگ بارسلونا يعني بنياد قطر و تورکيش اکنون خود را در پروژه حضور بر روي پيراهن بارسلونا شکست خورده مي‌بينند.

همین کاراشونه که محبوبترین تیمه منه...کجای دنیا و کدوم تیم اخه از پول کلان تبلیغات پیراهن میگذرن؟؟؟؟؟؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
نمیدونم تاحالا این ویدئو اینجا گذاشته شده یا نه
امروز تو برنامه آفساید منوتو نشون داد جالب بود برام

آقای مترجم زمانی که تو بارسا مترجم بودن، بعد از قهرمانی بارسا:

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=I88VYnpJUR0"]YouTube - Mourinho "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"[/nomedia]

Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon

ترجمه:

Today, tomorrow and always with the club in the heart
امروز، فردا و همیشه این تیم در قلبم می مونه

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
13 ساله که طرفدار بارسلونا هستم ولی هیچ وقت اینقدر از دست مسئولاش عصبانی نشدم،
اخه این همه اسپانسر چرا قطر؟ جالبه یونیسف هم میخوان بذارن پشت پیراهن،‌ قبلا سر تبلیغ
گذاشتن دعوا بود حالا سر اینکه اون تبلیغ بنیاد قطره !
هیچ موقع با راسل حال نکردم ، الان هم معتقدم نتیجه ی زحمتای لاپورتا داره نتیجه میده

چراش به این دلیله که مبلغ پولی که میدن رکورد زده ... مبلغ وحشتناکی رو گرفتن

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
همین کاراشونه که محبوبترین تیمه منه...کجای دنیا و کدوم تیم اخه از پول کلان تبلیغات پیراهن میگذرن؟؟؟؟؟؟

اتفاقا سال پیش با یه شرکت قطری(شایدم اماراتی دقیق یادم نیست) یه قرارد کلان بستن
کرایوف هم کلی اعتراض کرد...این مدیر جدیده(راسل) گفته بدهی زیاد داریم پول میخوایم
البته یه لوگوی کوچیک هستش یعنی قرار نیست جای یونیسف رو بگیره

MihanNet

Registered User
لایک‌ها
0
الان مسی چندتا گل از رونالدو کم داره ؟ نمیتونه بازی آخر بهش برسه؟ :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
الان مسی چندتا گل از رونالدو کم داره ؟ نمیتونه بازی آخر بهش برسه؟ :دی

فکر کنم 7 تا کم داره ... نه دیگه بهش نمیرسه ... بازی آخر نباید بازیش بده تا برای بازی منچستر سر حال باشه

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
البته بنیاد قطر اونجوری که فکر میکنید نیست
یه موسسه هست که به پیشرفت علم خصوصا در کشور قطر فعالیت میکنه و یجورایی مثل یه سازمان خیریه هست !

بالا