• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
جالبه تو تاپیک بغلی میگن ، رئال بسیار بهتر از بارسا بازی کرده
در حالی که ژاوی و بوسکت اماده نبودن و پویول هم نبود
من فقط یه ارزو دارم اونم اینه که تو ال کلاسیکوهای رفت و برگشت لیگ بارسا با تیم کامل خودش بازی کنه مطمئنا همین چند درصد مالکیت توپی که تو 2بازی اخیر واسه رئال بیشتر شده رو هم ندارن

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
با این برد فصل جدید رو با روحیه کاملا باز شروع می کنیم. کلا به نظرم رئال باید از لالیگا بکشه کنار اگه میخواد به باختهای پی در پی خودش خاتمه بده.

جالبه این رئالیها به سنگ پا گفتن زرشک
میان میگن بارسا داور خریده:D یعنی جوک سال
البته باید درکشون کرد، با اون همه ولخرجی تو خرید بازیکن و ایضا داور هیچی نیستن، معلومه واسه راضی کردن خودشون بایدم این حرفا رو بزنن

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک می گم به همه ی دوستان.امیدوارم این جام استارت درو جام ها تو این فصل یاشه. بسیار بسیار هم خوشحال شدم از اولین بازی سسک و اولین جامی که با بارسا برد.انشا ا... بعدیش سوپر کاپ اروپا

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
با این تکل های که مارسلو + په په میرفتن رو پای بازیکنان دوبل کارت قرمز هم کمه! :دی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خوشبختانه فدراسیون اسپانیا سر این حرکات وحشیانه حساسیت زیادی نشون می ده ،‌احتمالا مارسلو محروم میشه
یادمه چند فصل پیش هم په په یه فن کشتی کج زده بود یکی دو ماه محروم شد

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بازیکناش هم مثل مربیشونن دیگه مارسلو تو صحنه اخر اونجوری میزنه بعد همشون خودشونو میزنن به ... میان اعتراض رو رو برم
در کل رئال حالا حالا ها به بارسا نمیرسه به خاطر اینکه این واقعیت رو قبول نکنن یه سری دلیل واسه خودشون جمع کردن بعد از هر باخت میان میگن داور با اونا بودو خزیدنو ....

Anne Shirley_75

Registered User
لایک‌ها
110
ولی خدایی این رئالی ها چه رویی دارنا!!!دیگه به مسی هم میگن وحشی!!از این بشر مظلوم تر پیدا نکردن!!!:blink:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
هرکس صحنه گل سوم رو دید و به بارسا ایمان نیاورد از کافران میباشد :دی اوج پاسکاری و دقت و ضربه ی خداوندگار فوتبال ، لیونل مسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این دفعه رئال خیلی بهتر از دفعات قبلش بازی کرد

اما خب باز هم حریف بارسلونا نشد. و در اخر هم که اون حرکات پیش اومد

حرکت مورینیو واقعا زشت بود.... یعنی این مربی متوجه نیست که دوربینها دارن میبیننش !!!!!!

بازیکنها تمارض میکنن - همدیگرو میزنن - دعوا میکنن . اینا جزئی از بازی هست

اما من تا الان ندیده بودم مربی ای اینطوری رفتار کنه.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
امشب الوز بد جوری رونالدو رو گرفته بود و توی اکثر نبردا برنه بود ، ازون طرف ابیدال هم خیلی رو فرم نشون می داد
فقط حیف بهترین دفاعمونو نداریم

خوشحالم از اینکه ا تیم هماهنگی فصل قبلو بدست نیاورده ولی بازیم می بره‌

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
این دفعه رئال خیلی بهتر از دفعات قبلش بازی کرد

اما خب باز هم حریف بارسلونا نشد. و در اخر هم که اون حرکات پیش اومد

حرکت مورینیو واقعا زشت بود.... یعنی این مربی متوجه نیست که دوربینها دارن میبیننش !!!!!!

بازیکنها تمارض میکنن - همدیگرو میزنن - دعوا میکنن . اینا جزئی از بازی هست

اما من تا الان ندیده بودم مربی ای اینطوری رفتار کنه.

مهرداد جان احتمالا اون صحنه رو ندیدی که بعد از خطای مارسلو روی مسی ، مسی رفت کنار خط این آقای به ظاهر خاص تو یه حرکت زشت دماغشو گرفت گفت پیف پیف بو می دی.(که البته مسی هم جوری دماغشو به خاک مالید که فهمید خودش بو می ده )اگه ترک عادت کردم و اینجا پست می دم فقط به این خاطر که بگم این آدم واقعا عقده داره و از نظر شخصیتی آدم فوق العاده کوچیکیه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اتفاقا اون صحنه رو هم دیدم.. صحنه جالبی نبود. هر اگه به مورینیو خرده میگرفتند خب میگفت منظورم چیز دیگه ای بوده

اما اون جا که رفت انگشتشو کرد تو چشم مربی حریف واقعا زننده بود. درسته اون طرف شاید وسط دعوا بود اما به مورینیو بی احترامی نکرده بود.

همه تیم یه طرف. شان سرمربی تیم از کل تیم جداست. من تا الان کلی بازی لیبرتادورس و امریکای جنوبی دیدم. بارها شده دعوا شده بازیکنها به قصد کشت همدیگرو زدن تو بازی. اما سرمربی ندیده بودم که این کارها رو بکنه.

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
گلهای مسی خیلی قشنگ بود :lol: تبریکـــــــــ :happy:

هر دو حرکت مورینیو زشت بود! به قول یکی از دوستان بهتره مورینیو پیش پپ درس اخلاق و مربیگری ببینه :lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فقط دوست داشتم بازی رود تموم شه ... *********
اون تاپیکم یه یارو هست مدیره اتفاقا طرفدار رئالم هست ... کلا مزخرف و دری وری طرفدارای تیمشو نمیبینه کافیه یه بارسایی بگه خشن بودید سریع میگه دوستان

ما تفاوتمون اینه که خودمونو کنترل میکنیم
25r30wi.gif
کلا تو زندگیش تو جوه ... در هر صورت وحشی گری پپه و مارسلو

و مربیشون مورینیو که این نوع***** رو بهشون یاد داده منو ترسونده بود ... شدیدا ممکن بود بازیکنا مصدوم بشن ... ورود سسک هم عالی بود

و باز هم مسی و باز هم برد و باز هم تحقیر رئال ... این داستان ادامه دارد
234%20%2852%29.gif

Last edited by a moderator:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اتفاقا اون صحنه رو هم دیدم.. صحنه جالبی نبود. هر اگه به مورینیو خرده میگرفتند خب میگفت منظورم چیز دیگه ای بوده

اما اون جا که رفت انگشتشو کرد تو چشم مربی حریف واقعا زننده بود. درسته اون طرف شاید وسط دعوا بود اما به مورینیو بی احترامی نکرده بود.

همه تیم یه طرف. شان سرمربی تیم از کل تیم جداست. من تا الان کلی بازی لیبرتادورس و امریکای جنوبی دیدم. بارها شده دعوا شده بازیکنها به قصد کشت همدیگرو زدن تو بازی. اما سرمربی ندیده بودم که این کارها رو بکنه.

چه انتظاراتی از مورینیو داریااا ... کسی که ذاتش خراب و آدم &#*$*%&& باشه نمیتونه خودشو درست کنه ... هر سال داره تحقیر میشه ... انتظار داری از این کارا نکنه ؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با بازی مسی؛هر غمی فراموش میشه:)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ولی خدایی این رئالی ها چه رویی دارنا!!!دیگه به مسی هم میگن وحشی!!از این بشر مظلوم تر پیدا نکردن!!!:blink:

hانتظار داری چه بگن ؟ تو هم طرفدار ثروتمند ترین تیم دنیا باشی و گلچینی از ستاره هارو بخری و هر سال بگی دیگه امسال میبریم اما هم جام رو ببازی هم 5 تا 6 تا

توزمین خودت گل بخوری هم تو لیگ قهرمانان حذف بشی توسط بارسا هم سالها نتونی ببری و بازنده مطلق باشی باید بگی مسی و آدریانو و والدز و فابرگاس وحشین

اما پپه و مارسلو و رونالدو و راموس اهلی
Laie_46.gif
25r30wi.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا که علی جگوار ارسنالی هم رفته طرفدار رئال مادرید شده.
مثل اینکه سسک اومده بارسا اون هم ارسنال رو رها کرده.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
این طرفداران رئال عجب رویی دارن :D میگن با داوری بردید !!!!!!!! :D آره ما با داوری میبریم ! مارسلو هم که مثه یه گ*از ! همه رو میخواست بکشه نباید کارت قرمز میگرفت!!

قبل این که که مارسلوی گ**از :D بیاد تو زمین بازی خوب بود ولی وقتی اومد مثه یه گر*ز عمل کرد! :D

مورینیو از شدت حسادت داشت میپکید . هاااااااااای جیگرم حال اومد :D

در مورد اون اوزیل هم باید بگم که فکر کرده خبریه حالا تو اون بازی گل زده یعنی بهترین بازیکن جهانه :D و هر کاری خواست میتونه انجام بده!!برو کشکتو بساب !

در مورد پپه دیگه حرفی واسه گفتن باقی نمونده ! نمیدونم در وصفش چی بگم؟!!!!!!

مورینیو نشون داد که یه آدم متشخص و با تربیت بالا هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::wacko:

اینیستا عجب گلی زد! چیپ خشکل به کاسیاس!

مسی واقعا عالی بود کاسیاس رو دیدید گل میخورد چقدر میسوخت؟! های جیگرم :D

گل دوم مسی رو دیدید که رونالدو میخاست بگیرش نتونست؟! چقدر کیف کردم :D

گل سوم هم که محشر بود ! بهتر از این نمیشد!

میخاسن فابی جون منو مصدوم کنن!؟ حال کردم دیدم چیزیش نشد و سالم برگشت به بازی
icon12.gif
:happy::happy:

Last edited:
بالا