• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ساندرو روسل: تا وقتی من رئیس بارسا هستم، مسی جایی نمی رود
این ستاره آرژانتینی که در اکتبر 2004 برای اولین بار برای بارسا به میدان رفت، تاکنون دو بار برنده توپ طلا شده و روسل نیز تاکید کرد هیچ باشگاهی نباید به فکر خرید او باشد.
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد تا زمانی که این پست را برعهده دارد، مسی از این باشگاه جدا نخواهد شد.

این ستاره آرژانتینی که در اکتبر 2004 برای اولین بار برای بارسا به میدان رفت، تاکنون دو بار برنده توپ طلا شده و روسل نیز تاکید کرد هیچ باشگاهی نباید به فکر خرید او باشد.

او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" بارسا چیزهای زیادی دارد که به هیچ قیمتی فروشی نیست؛ مسی یکی از بازیکنانی است که فقط برای باشگاه ما بازی می کند.

تا زمانی که من رئیس باشگاه بارسلونا هستم و او خودش نخواهد از این باشگاه برود، تنها برای ما بازی خواهد کرد. اگر همه چیز به من بستگی داشته باشد، او هرگز بارسا را ترک نخواهد کرد."

این در حالی است که مسی بارها تاکید کرد می خواهد برای مدت ها در بارسا بماند و جدایی از این باشگاه را تکذیب کرد.

این ستاره آرژانتینی تا تابستان 2016 با بارسا قرارداد دارد.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گزارش روز- یک سال گذشت: روزی که آقای خاص 5 تایی شد
امروز، دقیقا یک سال از برد 0-5 بارسلونا مقابل رئال مادرید در نوکمپ می گذرد
118073hp2.jpg

سایت گل- یک سال پیش در چنین روزی بود که اقای خاص، مربی پرتغالی رئال مادرید در اولین حضورش در نوکمپ به عنوان مربی رئال تحقیر شد. شکست 0-5 رئال در نوکمپ و با گلهای چابی، پدرو ، ویا ( 2 گل) و جفرن، بدترین شکست تاریخ مربی گری ژوزه مورینیو را رقم زد

اکنون و با گذشت یک سال از آن برد تاریخی اگر از هواداران بارسا بپرسید که یکی از هیجان انگیزترین لحظات فوتبالی ای که به یاد دارید ، کدام لحظه است، بدون شک به این برد 0-5 در ورزشگاه نوکمپ اشاره می کنند

29 نوامبر سال 2010 بود که دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا مقابل هم قرار گرفتند.این اولین باری بود که ژوزه مورینیو به عنوان مربی رئال گام در نوکمپ می گذاشت.این شب هم مثل شب 8 ژانویه سال 1994 و زمانی که بارسا با سه گل روماریو، کومن و ایوان ایگلسیاس، رئال ماردید خورخه بالدانو را خرد کردند. این بار، گلزنان بارسا، چابی، پدرو ، ویا ( با 2 گل) و جفرن بودند که باعث شدند کمپین کف دست (یا پنج تایی ها) به راه بیفتد.

گل اول به نام چابی

بازی در دقیقه 10، 0-1 به نفع بارسا شد. اینیستا توپ رابه جلو آورد. مارسلو در نقطه پنالتی نتوانست توپ را مهار کند و چابی که از عقب خود را رسانده بود کاسیاس را شکست داد تا اولین گل بازی از راه برسد

پدرو زننده گل دوم

چابی توپ را از سمت راست سانتر کرد. ویا که در جناح دیگر زمین بود از سرخیو راموس رد شد و کاسیاس را گمراه کرد. توپ را به پدرو رساند و پدرو در دقیققه 18 بازی دروازه خالی را تبدیل به گل کرد

2 گل از ویا

البته تعداد گلها از آنچه توقعش را داشتیم بیشتر بود. داوید ویا، ناکامی اش در گلزنی در هفته های پیشین ال کلاسیکو را با به ثمر رساندن 2 گل در مصاف با رئال جبران کرد. هر دو گل ویا از روی پاسهای مسی به ثمر رسید. گل سوم در دقیقه 55 و گل چهارم در دقیقه 57.

جفرن هم گلزنی کرد

جشنواره گل بارسا با گلزنی جفرن به پایان رسید. ستاره جوان بارسا از عقب رسید، توانست کاسیاس را شکست دهد و بازی را 0-5 کند.

بدین ترتیب، رئال که با عنوان صدرنشین جدول گام به نوکمپ گذاشته بود، با قرار گرفتن در رده دوم جدول این ورزشگاه را ترک کرد. بارسا صدر جدول را در اختیار گرفت و این جایگاه را تا مسجل شدن جشن قهرمانی اش در دیدار با لوانته در روز 11 ماه می سال 2011 حفظ کرد.

برد تیم پایه ای مقابل تیم پرزرق و برق

در بازی 0-5، بارسلونا 8 بازیکن از محصولات آکادمی فوتبال خودش را در زمین مسابقه می دید و برای رئال تنها، یک بازیکن از تیم پایه ای این باشگاه (ایکرکاسیاس) در زمین مسابقه بود.این بازی را می توان به نحوی مصاف تیم پایه ای بارسا با تیم پرزرق و برق کهکشانی دانست. تیمی که متشکل از خریدهای اخیر بارسا بود با 90 میلیون یورو بسته شده بود( 40 میلیون یورو ویا، 30 میلیون یورو دانی آلوس، 15 میلیون یورو آبیدال و 5 میلیون یورو پیکه) در مقابل تیمی که پرس تنها برای خرید یکی از مهره هایش (کریس رونالدو) 100 میلیون یورو پرداخت کرده بود.

از بروینس تا پیکه

اگر در برد 0-5 سال 1994 این تونی بروینس اسلات بود که کف دستش را برای نشان دادن برد 0-5 تیمش به هواداران به کار گرفت، این بار این جرارد پیکه بود که برد 0-5 تیمش را با نشان دادن کف دستش به هواداران حاضر در نوکمپ جشن گرفت.
1322512014627.jpg

2011/11/29 16:12:00
By Ghazal Ziari
گزارش روز- یک سال گذشت: روزی که آقای خاص 5 تایی شد - Goal.com

ادیت: چه جالب این 555 پست من بود !

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
به امید برد پر گل امشب مقابل رايو والكانو

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کسی از رفقا تولد 112 سالگی باشگاه رو تبریک نگفته؟
هی وااااااااااااااای من
390449_2192511900997_1493155867_31751866_793850699_n.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مرسی سانچز. 2 تا زده. بازیکن خیلی خوبیه. خیلی حال می کنم باهاش! به نظرم در آینده خیلی به درد تیم میخوره.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
جونم بارسا.این همون بارسای خودمه.دوست دارم

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بردیم ولی ...
نیه ی اول تیم خوب نبود ،‌نیمه ی دوم معمولی ولی کلا نسبت به بازی های قبل بهتر بود
الکسیس عالی بو به جز دو گلی که زد پرس شدید انجام میداد و تو کارای دفاعی خیلی
کمک کرد ، به بازی های اینده امیدوار شدم

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
شما چرا از تیم های قوی خوشتون میاد؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی خوبی بود . پرس شدیدی که میکردیم کارهای تاکتیکی و گلزنی سانچز و مسی . دیگه چی میخوایم :D

اما الان وارد یکی از حساسترین مقاطع این فصل شدیم . 3 بازی سخت در 10 روز . 3 دسامبر با لوانته توی نئو کمپ . لوانته تیم گمنام ولی دونده و بسیار باانگیزه ی این فصل لالیگا که الان با یک امتیاز کمتر از والنسیا در رتبه 4 ام هست . کلا تیم چغری هست . سه روز بعد با "باته بوریسو" توی جام قهرمانان و 4 روز بعد 10 دسامبر با رئال توی برنابئو . البته رئال تو این فاصله دو تا بازی داره .
ظاهرا دیشب پیکه به عمد کارت زرد گرفته تا 5 کارته بشه و بازی لوانته محروم باشه و الکلاسیکو بتونه بازی کنه :whistle:

112 مین سال تاسیس باشگاه :
هانس گمپر که در بارسلونا به عنوان خوآن گمپر شناخته می شود، اولین سرمایه گذار باشگاه اف سی بارسلونا بود.

او در سال 1898 برای تجارت به کاتالونیا آمد و اولین قدم های خود را در راه ساخت باشگاه، با انتشار یادداشتی در مجلات، برای جذب بازیکن برداشت. در 29 نوامبر 1899 او به عنوان مدیر باشگاه، در اولین دیدار بارسلونا در ژیمناس سول حاضر بود.
یازده بازیکن اولین ترکیب بارسا:
والتر وایلد (اولین استعداد یاب باشگاه)، لوئیس دی اوسا، بارتومئو تراداس، اوتو کانزل، اوتو مایر، انریک دوکال، پره کابوت، کارلس پویول (Pujol)، جوزپ لوبت، جان پارسون و ویلیامپارسون.

شعار باشگاه هم یادتون نره : more than a club ..... فراتر از یک باشگاه که اسپانیولیش میشه :mَes que un club

یه کلیپ جالب از معرفی باشگاه ،

شما چرا از تیم های قوی خوشتون میاد؟

اتفاقا همین بارسلونا اولش همچین قوی هم نبود . کم کم و بواسطه حمایت مردمی که از این باشگاه شد بارسلونا مطرح تر شد . فلسفه ی تشکیل باشگاه یه فلسفه ی سیاسی -اجتماعی هست . منم از همین فلسفه خوشم میاد . الان ممکنه عده ای از بازی زیبای تیم لذت ببرن و طرفدارش بشن ، چه ایرادی داره ؟ :)

.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
الکسیس خوب بازی کرد اما متاسفانه سسک خوب بازی نکرد بعد از تعویض ژاوی هم نبودش خیلی حس میشد واقعا یک ستونه برای تیم

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ماریو گومز:هیچ یک از بازیکنان کنونی را نمی توان با مسی مقایسه کرد
ستاره آلمانی دنیای فوتبال معتقد است که لیونل مسی بالاتر از تمام بازیکنان حال حاضر فوتبال دنیاست
155224hp2.jpg

سایت گل- ماریو گومز ، مهاجم باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که نمی توان خود او را با لیونل مسی مقایسه کرد؛ چرا که مسی به سادگی عنوان بهترین بازیکن فوتبال دنیا را مال خود می بیند

این در حالی است که اوتمار هیتسفلد، مربی سابق باواریایی ها اخیرا در صحبتهایی گفته بود که ارزش و اهمیت گومز برای بایرن مثل اهمیت مسی برای بارسلوناست و گومز در حالی که از صحبتهای مربی سابق باواریایی ها غرق در شادی شده، این مقایسه را رد کرد

گومز در صحبتهایی که در وب سایت رسمی فیفا منتشر شد گفت:« این صحبتها قطعا مرا غرق در شادی می کند. هیستفلد، یک مفسر قدیمی نیست. او یک مربی موفق است و واقعا به خاطر آنچه او گفته احساس غرور می کنم. ولی نمی توان من را با مسی مقایسه کرد؛ مسی یک بازیکن کاملا متفاوت است .»

گومز ادامه داد:« من شخصا هیچ وقت خود را با او مقایسه نمی کنم.البته من به قدرت و توانایی های خودم واقفم و می دانم که گلهای زیادی برای تیمم زده ام و خواهم زد.»

گومز 26 ساله تا اینجای رقابتهای بوندس لیگا 13 گل برای باواریایی ها به ثمر رسانده.

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دنی آلوس: کارت زرد پیکه تعمدی نبود
کارت زردی که مدافع بارسا در دیدار شب گذشته دریافت کرد، زیر ذره بین رسانه ها قرار گرفته است
156289hp2.jpg

سایت گل- دنی آلوس، مدافع برزیلی بارسا، معتقد است شک رسانه ها به کارت زردی که جرارد پیکه در دیدار شب گذشته مقابل رایو وایکانو دریافت کرد، نشانه دخالت بیجای آنها در این باشگاه است.

پیکه که پیش از دیدار شب گذشته 4 کارت زرد دریافت کرده بود، به دلیل وقت کشی در آخرین ثانیه های دیدار شب گذشته پنجمین کارت زردی را دریافت کرد تا دیدار شنبه شب تیمش مقابل لوانته را از دست بدهد.

اما بسیاری معتقدند او به این دلیل این کارت زرد را دریافت کرد تا مشکلی برای بازی مقابل رئال پیدا نکند. در صورتی که اثبات شود پیکه به چنین دلیلی کارت زرد دریافت کرده، برای دو جلسه محروم خواهد شد.

اما آلوس معتقد است هم تیمی اش کارت نادرستی انجام نداده است.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" بار دیگر همه بارسا را زیر ذره بین قرار داده اند؛ ما هر کاری انجام می دهیم، زیر ذره بین هستیم.

ما باید روی کار خودمان تمرکز کنیم و نباید توجهی به اظهارنظرهایی که تلاش می کنند تمرکز ما را به هم می زنند، داشته باشیم."

آلوس همچنین در مورد عملکرد الکسیس سانچس که در دیدار شب گذشته دو گل برای بارسا به ثمر رساند، گفت:" برای او بسیار خوشحالم. او خیلی خوب کار کرد. او سرانجام در مقابل دروازه حریف موفق بود و توانست دو گل بزند."

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اوزه بیو،اسطوره فوتبال پرتغال: مسی بهترین بازیکن دنیاست؛رونالدو هم این را قبول دارد
اسطوره فوتبال پرتغال در صحبتهایی لیونل مسی را در رده ای بالاتر از کریستیانو رونالدو قرار داده
151142hp2.jpg

سایت گل- اوزه بیو، اسطوره فوتبال پرتغال معتقد است که لیونل مسی شایستگی این را دارد که عنوان برترین بازیکن فوتبال دنیا را یدک بکشد

لیونل مسی یکی از 23 بازیکنی است که نامزد کسب عنوان برنده توپ طلای فیفادر سال 2011 شده است. برنده این جایزه در روز نهم ژانویه مشخص می شود.

کریس رونالدو هم یکی دیگراز نامزدهای کسب این جایزه است ولی اوزه بیو معتقد است که مسی شایستگی های بیشتری در مقایسه با هم وطنش دارد

اوزه بیو در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« پارسال چه کسی توپ طلا را برد؟ مسی؟ خب، از نظر من مسی بهترین است.در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا مسی نام دارد.»

اوزه بیو ادامه داد:«بازیکن دوم یا سوم یا چهارم وجود ندارد. رونالدو هم در گذشته این جایزه را برده ولی در حال حاضر فیفا و رای دهندگان مسی راانتخاب می کنند. او بازیکنی است که شایستگی این عنوان رادارد.من هم با آنها موافقم و حتی خود رونالدو هم قبول کرده که مسی امسال بهتر بوده.»

اسطوره 69 ساله فوتبال پرتغال که در طول سالهای 1961 تا 1973 در تیم ملی پرتغال توپ می زد، پله رابهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال نمی داند:« به نظر من یک بازیکن بهتر از پله بوده است.گاررینچا!یک پای او خمیده بود و پای دیگرش صاف و عادی.او یک پدیده بود. او چطور می توانست با این همه سختی فوتبال بازی کند؟ او فلج بود ولی شیوه بازی اش خیلی بهتر از همه ما بود. او قبل از آن سالم بود ولی گویا چیزی را نوشیده که آب نبوده و بعد از آن گوشه نشین شد.
منبع : اوزه بیو،اسطوره فوتبال پرتغال: مسی بهترین بازیکن دنیاست؛رونالدو هم این را قبول دارد - Goal.com

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اوزه بیو،اسطوره فوتبال پرتغال: مسی بهترین بازیکن دنیاست؛رونالدو هم این را قبول دارد
اسطوره فوتبال پرتغال در صحبتهایی لیونل مسی را در رده ای بالاتر از کریستیانو رونالدو قرار داده
151142hp2.jpg

سایت گل- اوزه بیو، اسطوره فوتبال پرتغال معتقد است که لیونل مسی شایستگی این را دارد که عنوان برترین بازیکن فوتبال دنیا را یدک بکشد

لیونل مسی یکی از 23 بازیکنی است که نامزد کسب عنوان برنده توپ طلای فیفادر سال 2011 شده است. برنده این جایزه در روز نهم ژانویه مشخص می شود.

کریس رونالدو هم یکی دیگراز نامزدهای کسب این جایزه است ولی اوزه بیو معتقد است که مسی شایستگی های بیشتری در مقایسه با هم وطنش دارد

اوزه بیو در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« پارسال چه کسی توپ طلا را برد؟ مسی؟ خب، از نظر من مسی بهترین است.در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا مسی نام دارد.»

اوزه بیو ادامه داد:«بازیکن دوم یا سوم یا چهارم وجود ندارد. رونالدو هم در گذشته این جایزه را برده ولی در حال حاضر فیفا و رای دهندگان مسی راانتخاب می کنند. او بازیکنی است که شایستگی این عنوان رادارد.من هم با آنها موافقم و حتی خود رونالدو هم قبول کرده که مسی امسال بهتر بوده.»

اسطوره 69 ساله فوتبال پرتغال که در طول سالهای 1961 تا 1973 در تیم ملی پرتغال توپ می زد، پله رابهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال نمی داند:« به نظر من یک بازیکن بهتر از پله بوده است.گاررینچا!یک پای او خمیده بود و پای دیگرش صاف و عادی.او یک پدیده بود. او چطور می توانست با این همه سختی فوتبال بازی کند؟ او فلج بود ولی شیوه بازی اش خیلی بهتر از همه ما بود. او قبل از آن سالم بود ولی گویا چیزی را نوشیده که آب نبوده و بعد از آن گوشه نشین شد.
منبع : اوزه بیو،اسطوره فوتبال پرتغال: مسی بهترین بازیکن دنیاست؛رونالدو هم این را قبول دارد - Goal.com

تشکر بخاطر پستهای عالیتون

بالا