بازگشت ویا به اسپانیا؛ تیغ جراحی در انتظار مهاجم بارسا / بعد از شکستگی در ناحیه قوزک پا، داوید ویا روز شنبه یا یکشنبه مورد عمل جراحی قرار می گیرد.
پویول، سسک و فونتاس در متروی ژاپن ،
جام باشگاه های جهان و پاداشی 5 میلیون یورویی در انتظار تیم قهرمان
فابرگاس: خوب شد با یک تیم روسی روبرو نشدیم/ این هافبک اسپانیایی معتقد است لورکوزن می تواند برای بارسا دردسر ایجاد کند اما با این وجود، روبرو نشدن با زنیت و زسکا مسکو را یک امتیاز برای تیم کاتالانی می داند.
پیغامهای روحیه بخش برای ویا: سرخیو راموس، آگوئرو ، یورنته و اینیستا به یاد داوید ویا/ فوتبال اسپانیا از شنیدن خبر مصدومیت شدید ویا به شدت برآشفته شد.
سایت گل – خبر مصدومیت شدید داوید ویا در دیدار مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان خبر خیلی بدی برای فوتبال اسپانیا بود.
درجریان این بازی قوزک پای ویا دچار شکستگی شد و انتشار این خبر هم تیمی هایش در بارسلونا و تیم ملی اسپانیا را به شدت ناراحت کرد. هواداران و دوستداران ویا هم با استفاده از توئیتر به او پیغام روحیه بخش دادند.
درپایان دیدار پنجشنبه بارسا مقابل السد که با مصدومیت شدید ویا همراه بود، تعدادی از بازیکنان بارسلونا با ستاره تیمشان همدردی شان را ابراز کردند.
جرارد پیکه در صفحه توئیترش نوشت:« تو خیلی زود خوب می شوی گواخه. همه ما در کنار تو هستیم دوست من. زنده باد ویا.»
آندرس اینیستا هم این جمله را نوشت:« ما با مزه تلخی گام به فینال گذاشتیم. زنده باد ویا. همه ما درکنارت هستیم. امیدوارم که بتوانیم این جام بزرگ را به تو اهدا کنیم.»
سسک فابرگاس هم نوشت:« برایت آرزوی روحیه ای بالا داریم. همه ما در کنارت هستیم دوست من.»
سرخیو راموس،یکی از کاپیتان های رئال مادرید و هم تیمی ویا در تیم ملی اسپانیا نوشت:« مصدومیتی شدید برای یکی از هم تیمی هایم در تیم ملی: داوید ویا. برای «ال گواخه» روحیه ای فراوان را آرزو می کنم. زود برگرد ستاره.»
فرناندو یورنته، یکی دیگر از هم تیمی های ویا در تیم ملی اسپانیا هم در این رابطه نوشت:« پرانرژی باشی گواخه. همه ما دوستت داریم و درکنارت هستیم. مطمئنم که خیلی زود خوب می شوی. زنده باد قهرمان.»
روبرتو سولدادو، بازیکن اسپانیایی والنسیا که خیلی ها او را جانشین ویا دراین تیم می دانند برای ویا نوشته:« تمام موفقیتهای دنیا را برای داوید ویا آرزو دارم. امیدوارم که زود برگردی. اسپانیا به تو نیاز دارد.»
باشگاه والنسیا ، باشگاه سابق ویا هم در وب سایت رسمی اش نوشت:« باشگاه والنسیا برای داوید ویا آرزوی بهبود سریع ومی کند.»
البته ویا از انگلیس هم پیغامهای حمایتی دریافت کرد.
سرخیو آگوئرو دراین باره نوشت:« من تازه از مصدومیت ویا مطلع شدم. امیدوارم که به بهترین نحو و هرچه سریعتر به زمین برگردی گواخه.»